Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
19.02.2012 09:23 - Не отхвърляйте хората, стремящи се към Бога! - Маслов 17.02.12
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1653 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 20.02.2012 11:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

1. Как се нажежават страстите, как Тъмата нагнетява истерия и всичко това е заради последния парад, знаейки за това, че този парад, какъвто и да бъде той, все едно той ще бъде последен, тъй като дори и в стана на Тъмните сили се планира ПРОСВЕТЛЕНИЕ!

2.  Последният бой между Тъмата и Светлината избива последната твърд на НЕВЕРИЕТО в НародаНарода, който в дадения момент е събран от най-добрите частици на ПървоТвореца, потенциалът на които никак не става за сравнение с потенциала на „малкия” човек на Планетата Земя!

3. Аз искам да подчертая, че „малкия” човек в Русия сега е много по-високо по своя творчески потенциал или по потенциала на СъТворец, от всеки, дори и най езотерически напреднал човек във всяка една страна, включително и в предполагаемия „златен милиард” на Планетата!

4.  Този потенциал в руския Народ е известен вече на всички, в това число и на Тъмните сили, затова за тях това е „пирова победа”, и те това го знаят, че се обръща в окончателното им развенчаване. Затова тези хора, които много скоро бяха прихванати от Тъмнината в Духовен плен, се развръщат в посока на силите на СВЕТЛИНАТА, с надежда да получат не само поддръжка от Твореца, но и СПАСЕНИЕ!

5. Много ви моля, не отхвърляйте тези заблудили се, защото те ще бъдат пречистени още с Моята СВЕТЛИНА, не ги съдете, тъй като не ви е дадено на ВАС такова ПРАВО!

6. Приемайте ги с ЛЮБОВ, тъй като Бог не може да постъпва по друг начин, та нали Аз приемам всички СВОИ частици, които са се върнали към Мен, които (напомням още веднъж) са за Мен Богове!

7. СВЕТЛОНОСЦИ, помнете винаги, че всички хора без изключение носят в себе си фрактално подобие на Твореца, и че всеки човек е частица на Бога, натрупваща безценен опит от Мъдрост от безкрайността от проявления на ТВОРЕЦА, от когото се и формира МЪДРОСТТА на ПървоТвореца!

8. Настъпва историческо ВРЕМЕ НА ВЕЛИКОДУШИЕ и ПЪРВОЛЮБОВ, тъй като хората много скоро ще се отправят към ВАС, към хората, които вече са приели КРЪСТА на СъТворците, и затова в очите на хората, ВСИЧКИ ВИЕ вече носите СВЕТЛИНАТА на ПървоТвореца, а това означава, че вие, Единни в ДУХ, трябва да се държите в Плътния план като БОГОВЕ, и без да осъждате никой, да носите единствено ЛЮБОВ И ВСЕОПРОЩЕНИЕ!

9. Спомняте ли си, Аз съм ви говорил многократно, че много скоро ВИЕ няма да познаете своята страна, а това означава, и своя Народ–Богоносец? Казвайки ви това, Аз бих искал ВИЕ да разберете, че Духовното ПРОЗРЕНИЕ не само за ВАС Моите избраници, но и за целия Народ ще настъпи през тази пролет след преминаването от всеки човек на последната му ГОЛГОТА!

10. Хората в Русия са не само фрактални частици на Твореца, те са още и СъТворци, приемащи върху себе си КРЪСТА НА СПАСИТЕЛЯ, защото в МИГ на Духовно Единство се създава не само Егрегор, но в този МИГ хората създават МЕН, вашият Творец! Затова и за Мен е много важно, всеки човек от Народа, представен от най-добрите от най-добрите, да усети щастието на Единението в ДУХ!  

11. Затова за ВАС освен ГОЛГОТАТА, ви предстои още един Изпит, за името СъТворец, изпит за проявата в себе си на Бога и на това ВЕЛИКОДУШИЕ, което на вас ще ви потрябва, за да се издигнете над суетата на Плътния план и да почувствате в Душата си Духовното Прозрение – Бога!

12.Повярвайте Ми, ВИЕ наистина сте най-добрите от най-добрите, ВИЕ вече сте способни сами да започнете процеса на САМОорганизация, независимо от това, че огромните територии на Русия, от океан до океан, за хората не чувстващи в себе си Бога, би могла да стане непреодолима преграда!

13. Много е важно, че тези огромни разстояния още повече сплотяват хората на Духа, за тях дори безкрайните простори на Сибир станаха единствено още едно обстоятелство за демонстрация на ДОВЕРИЕ към Твореца!

14. Аз искам още веднъж да отбележа, че Русия не просто се събуди, тя сега вече никога повече няма да застане на колене и няма да се махне от улиците на градовете до тогава, докато не постигне Духовно Единство и не изгради основите на Новата за хората на Планетата, Божествена регулярност!

15. Резултатът от този най-реален ПРОМИСЪЛ на Народа ще бъде Новият човек – човекът на ВЯРАТА и разбира се, Нова Русия – такава Русия, която никой от хората на Планетата все още никога не я е познавал! Русия пристъпва към реалния Божествен ПРОМИСЪЛ!

16. Настъпва ЗЛАТНИЯТ ВЕК на Русия и хората повтарям, събрани на тази огромна територия, ще покажат на Планетата, какво представлява Божествения промисъл в Съ-Знанието на обикновения „малкия” човек! 

17. Настъпват уникални времена, когато хората ще бъдат щастливи, тъй като тях ги е избрал САМ БОГ за извършване на ЧУДО на Духовно Преображение и Единение в ДУХ, и Народът на Русия, преминавайки през Духовна трансмутация като ЕДИННО ЦЯЛО, ще покаже на Планетата, че има човек на Духа – човек СъТворец!

18. Затова не си правете далечни планове по примера на миналото за стабилизация на страната, сега вече АЗ САМ, вашият Творец, управлявам хората и на ПОДСЪЗНАНИЕТО им формирам във всеки човек ПОСЛАНИЕ за Единение в Дух на СъТворчество и Сънастройка с ПървоТвореца!

19. Аз ще открия пред вашия Народ, при това не пред отделни личности, а пред целия Народ, съвършено нови технологии, съответстващи на нивото на вашето Съ-Знание! Затова не си хабете напразно своя творчески потенциал за планове по модернизация на страната, на които не им е дадено да се осъществят!

20. Настъпва век на Съ-Знание на СъТвореца, а това означава, че технологиите на миналото повече никога няма да са потребни, защото те сега се явяват спирачка за Духовното Прозрение!

21. Но не се отдръпвайте веднага от миналото, на ВАС все пак ще ви се наложи да преминете през преходния период, но той ще бъде кратък не само за Мен, но дори и за ВАС, хората.

22. Повярвайте Ми, хората винаги са били и си остават свързани с МАТРИЦАТА на Великия Космос, Аз никога не съм изпускал хората от Своето полезрение, сега вече Моето внимание към всеки човек е многократно усилено, защото енергиите откриващи се пред хората, могат да доведат най-неподготвените до тяхната катастрофа!

23. За Вас е важно да разберете, че всички хора на Планетата (особено Народа на Русия) никога не са се отлъчвали от Твореца по Моя ВОЛЯ и дори, и при проявата си на своята Свободна ВОЛЯ, те са оставали под Мой контрол.

24. Сега Аз особено внимателно наблюдавам всички хора, включително, разбира се и тези стоящи във властта, при това и на двата клона на властта, затова по време на периода на Квантов преход, тоест на последна ГОЛГОТА, Аз ще контролирам ПРОМИСЪЛА на всеки човек, заставяйки го да направи правилния Исторически избор! Затова не отхвърляйте стремящите се към Бога и идващите в Моето Движение, защото те са стремящите се към Бога!

25. Много скоро ВИЕ ще видите масовото обръщение на хората към Бога! От безизходността много от хората, които до вчера са били най-активните опоненти, ще дойдат при Мен в Движението и ще се поклонят, тъй като ще разберат, че Моето Движение носи Божествена СВЕТЛИНА, а хората в Движението носят Истината, дарена им от САМИЯ ТВОРЕЦ!

26. Приемайки заблудилите се Духом хора, ВИЕ ще видите как се откриват сърцата им и как ПървоЛюбовта ще съединява всички хора, явявайки им ЧУДОТО на Богопроявлението в самите тях!

27. Спомнете си, че във всеки човек има частица от ПървоТвореца, затова им прощавайте греховете, аз съм дал на СъТворците такова ПРАВО! Всички хора, пречистили се, ще ги приемат, така както и всички ВИЕ, в Душа на Творец, а и това ще бъде ЧУДОТО на Единение на хората в Дух!

28. Правейки ПОСЛАНИЕ за Духовно Единение, знайте, че Единението в Дух е невъзможно само за избрани, затова приемайте заблудилите се, и Единението ще бъде ВСЕОБЩО

Откровения

http://www.otkrovenia-bg.info/

17 февруари 2012 ( 2012)
 



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3417592
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930