Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
10.03.2012 13:47 - Преображението на Човечеството - Маслов 11.11.2005
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1578 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
1.  Ние постоянно обсъждаме въпросите за разпространението на Моите Велики Знания сред хората, изтърпели достатъчно и очакващи Моето Слово като единствена надежда за устройване на справедлив Свят на Земята.

2. Този проблем не е проблем само на Русия - нищо особено не може да се случи в една отделна страна, когато в същото време в другите страни всичко е различно и в едни страни  има само проблеми, а в други „благодат  и  покой“!

3.  Не, съвсем не е така, във всички страни на Планетата се случват едни и същи събития, но украсени с национален колорит, а общото социално напрежение като грип преминава от една страна в друга.

4.  Неспокойно е не само в Русия, неспокойно е в целия Свят; просто изблиците на конфликта протичат по различен сценарий, но същността на случващото се навсякъде е еднаква.

5.  Събитията във Франция са добър пример за това.

6.  Не си струва даже да  се надяваме на това, че Русия има свой особен, неприличащ на ничий друг път на развитие; световната практика показва, че недоволство, социални  реформи и отсъствие на нормални политически механизми има навсякъде във всички стани.

7.  Различие има само във вътрешното състояние на народа, както Аз съм казвал, в нивото на Духовност на хората, живеещи  в една или друга стана.

8.  На фона на събитията, случващи се в мюсюлманския свят като цяло и в Европа, в частност там, където живеят компактно големи маси мюсюлмани с арабски произход, в Русия политическата и социална обстановка засега се поддава на прогнозиране, само защото Мъдростта и Духовността на народа управляват съзнанието на хората без да я довежда до  неразрешима революционна безизходица.

9.  Макар че тази Мъдрост и Духовност на русите не довежда хората до улични стълкновения, така или иначе, общата аура на политическата и социалната обстановка в страната става  все по-сложна и напрегната.

10.  Това напрежение е предтеча на по-големи и сериозни политически и обществени изменения в страната, които се очакват  в близко бъдеще.

11. Както съм казвал, тези изменения очакват не само  русите, тези изменения очаква целия  свят,  за които Русия по всеобщо убеждение трябва да бъде пример за преобразяване на обществените отношения на базата на Моите Божествените Начала.

12. Обърнете внимание, какво  време настъпва, как се промиват мозъците и съзнанието на хората, вижте какво огромно количество различни псевдорелигиозни течения са  се  появили, опитващи се от най-неочаквани позиции да обяснят Света и да прогнозират Бъдещето на човечеството.

13. Какво ли няма в Света! Порой книги от лъжепророци е залял света, обърквайки  съзнанието на хората, които, поради отсъствие на строги и разбираеми Закони за битието на Моя основа, се лутат от един пророк  към друг.

14. Разгледайте тази литература и ще видите какъв огромен обем от лъжлива информация се излива в съзнанието на хората, които не могат да попият и разберат тези информационни потоци, не поради своята  неподготвеност  и  неграмотност, а защото подобна литература не дава  знания, но  упорито въвлича хората в дебрите на философските дебати.

15. Хората, подготвящи и пишещи такава литература, разполагайки с некоректни, меко казано, информационни потоци и получавайки знания не от Мен, се опитват да запълнят с тази  мръсотия чашата на разума  на  обикновения  човек.

16. Човекът не е в състояние да разбере и действително да се ориентира в този поток от лъжлива информация при този кратък срок на живота на Земята.

17. Обърнете внимание на всичките Свещени Заповеди: всички Те са прости  и  разбираеми за хората и ако тези  прости, дори прекалено прости Истини са толкова трудно изпълними от хората във всекидневния живот, тогава какво може да се очаква от приемането на  писаниците  на  новите лъжефилософи  на света?

18. Какво искат да обяснят на хората тези мъдреците на Най-новите времена, каква нова философия или нова религия предлагат на човешкото съзнание, къде водят те, в края на краищата, умореното човечество?

19. За съжаление трябва да се каже, че всички тези нови мъдреци и лъжепророци не водят хората към знания, а напротив, отвеждат ги далеч от единственото решение - Знанията, които  Аз  дарявам на хората, обяснявайки им Бъдещето и обяснявайки им пътя с Мен.

20. Бъдещето на хората, тяхната надежда за справедливост е свързана само с Мен; Аз правя Бъдещето за хората, Аз започвам да преобразявам обществените отношения по Моите Канони на Вечността.

21. Аз давам обяснение на всичките свои действия на разбираем, прост и достъпен език така, че хората да възприемат Истината с цялото си същество, със Духовната си същност и да разберат смисъла на своя живот на Земята.

22. Всички Мои  Действия са насочени към  това  Велико преобразяване на човечеството, което по случващото се в Света съответства на прогнозите на Моите велики пророци за Второто Пришествие и за Апокалипсиса  на  Земята.

23. Това очаквано и прогнозирано време настъпи и Моята Намеса е резултат на началото на  историческите  преобразования на човечеството, които се очакваха и за които света  се оказа  неподготвен.

24. Светът (хората) още не е готов да чуе Моя Глас, хората днес не са готови да приемат Моите Думи, но Аз вече  много пъти съм повтарял, че социалната и политическата обстановка в Света принуждава и ще принуждава хората да повярват, какво става и къде да търсят спасение.

25. Сега настъпва времето на Русия да яви на Света спасението и да покаже пътя към бъдещето.

26. Разбира се, това  ще се случи не днес и не утре, но скоро, много скоро Русия ще се събуди и тогава всичко и всички, които сега отхвърлят Моите Думи, Моите Действия ще заминат в небитието.

27. Ще останат само Моите Слова, обикновените думи на Правдата, Истината, които леко ще  стигнат до съзнанието и Душите на хората, и ще станат за тях компас по пътя към Истината,  към  Вярата, към  Мен!

28. Русия е способна да покаже на народите на Света единствения и Велик път, създавайки Общество на  висшата  справедливост  на основата на Божествените Начала.

  Откровения

http://www.otkrovenia.spiralata.net/

11 ноември 2005 ( 2005)





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3417506
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930