Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
11.03.2012 09:56 - Беседа за насъщното - Господ Ланто, 22 юни 2008 г.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1989 Коментари: 0 Гласове:
1 image

АЗ СЪМ Ланто, дошъл при вас. За да започнем нашата беседа, аз ви моля да се съсредоточите върху своето сърце. Когато мислите за сърцето си, вие започвате да се настройвате към Божествената реалност. Защото знаете, че ударите на вашето сърце отмерват за вас Вечността. И тази вечност ще бъде винаги с вас, докато вашето земно въплъщение е временно.

И така, надявам се, че се настроихте към Вечността.

Да пристъпим към темата на нашата днешна беседа. Всички вие непременно трябва да осъзнаете, че животът ви се явява само едно звено в цялата верига на вашите въплъщения. И само когато престанете да мислите с категориите на едно въплъщение, ще съумеете да се издигнете над суетата на вашия живот и ще започнете да разглеждате по-големи периоди от време. Суетата на дните отминава тогава, когато мислите за Вечността. И само от тази точка за успокояване на ума и сърцето сте способни правилно да оцените всичко, което се случва около вас.

Когато успеете продължително време да се съсредоточавате върху вечните аспекти на вашето същество, целият ви живот ще започне постепенно да се променя. Защото така е устроен илюзорния свят. Докато сте потопени в илюзиите, вие не можете да надникнете в другите, Висшите светове. И когато ви се удаде да се хармонизирате, да влезете в по-възвишено състояние на вашето съзнание, вие сте способни да се издигнете над суетата. И много неща, които са били препъни камък за вас, придобиват съвсем друго звучение.

Когато станете като малки деца във възприемането на всичко, което се случва, за вас се отваря Вечността. Разберете, че вашето външно съзнание всъщност е спирачката във вашето развитие. Когато се опитвате чрез мощта на своя интелект да постигнете Бога, вие всъщност се задълбочавате все повече и повече в илюзията. Защото качеството Божествен Разум няма нищо общо с нивото на вашия интелект. И Божествената Мъдрост идва при вас именно тогава, когато вашият плътски ум заспи, когато се предаде.

Затова трябва да се откажете от вашия плътски ум, за да се издигнете на следващото вибрационно ниво. На вас ви се струва, че обществото се развива прогресивно тогава, когато възникват различни наукоемки технологии и се появяват нови научни открития. В действителност обществото прогресира само тогава, когато в масовото съзнание побеждава Божествената Мъдрост и Божественият Закон постепенно става основният закон, на който се подчинява целият ваш живот и животът на държавата, в която живеете.

Цялото разделение съществува във вашето съзнание. И когато се промъкнете през паяжината на ограниченията във вашето съзнание, тогава изчезва това, което разделя хората, живеещи в различни страни, едни от други. Изчезва това, което разделя хората, изповядващи различни религии. Изчезва това, което ви отделя от всяка частица Живот.

Затова приемете като правило поне веднъж на ден да се уединявате и да се опитвате да извисите своето съзнание до колкото е възможно по-високо ниво, когато изчезват суетните мисли, когато си отиват несъвършените чувства и вие усещате диханието на Вечността, покой и умиротворение. Отначало ще ви бъде много трудно да достигнете подобно състояние, защото всичко, което ви обкръжава, доста контрастира с Божественото състояние на съзнанието. И всичко, което ви обкръжава, ще се опитва да ви пречи да се докоснете до Вечността. Но вие можете да държите в главата си представата, че според това доколко извисявате вашето съзнание и повишавате вашите вибрации, дотолкова вие ставате способни да провеждате във вашия свят съвършените Божествени вибрации. Затова работата, която вършите не е работа за себе си, не е за собствено самоусъвършенстване, това е работа за цялата вселена. Вие работите за Бога.

Сега нека да поразмислим какви състояния изпитвате и какви мисли ви спохождат, когато се занимавате с обичайните си ежедневни дела на работа или у дома. Можете ли да си спомните дали по време на работа вие осъзнато сте се трудили за Общото Благо, за всички живи същества? Струва ви се, че аз ви казвам нещо от областта на фантастиката. Защото реално, когато се намирате в суетата на живота, на вас и през ум не ви минава, че работите за Общото Благо, за Доброто, за Бога. Най-често вие работите за да спечелите пари, за да постигнете повишение в службата, да направите кариера. Мотивът за вашата работа е всичко друго, но не и да работите за Бога.

А сега се замислете. Мотивът, с който пристъпвате към работа наслагва отпечатък върху всичко, което правите през целия ден. И затова, ако вас ви води неправилен мотив, то цялата Божествена енергия, която получавате през целия ден се насочва от вас за умножаване на илюзиите. Вие създавате илюзии, работейки с какъвто и да е друг мотив, освен когато работите за благото на всички живи същества. За Бога.

Струва ви се нереално, че можете постоянно в своята дейност да се ръководите от Висшия Закон. И това е правилно, защото със своите грешни избори в миналото сами сте се набутали в тези условия, в които е срамно дори да казвате на хората около вас, че работите за Бога. И докато в масовото съзнание не настъпи коренен прелом, когато разбирането за Бога престане да се асоциира с религиите, сектите и каквото и да е непристойно нещо, дотогава вие няма да можете да стъпите на следващото стъпало на еволюционното развитие. Защото вие сте се откъснали от Божествения свят и трябва да се върнете назад. Отпаднали сте от Благодатта и трябва отново да я придобиете. Състоянието на Божествена благодат може да се достигне само с постоянни усилия насочени към Служение на Живота.

Когато осъзнато подхождате към всичко, което правите в своя живот, когато проследявате всеки свой избор и постъпка и премервате доколко те съответстват на Божествения Закон, тогава вие се приближавате до Бога. Може да не получите никакви значими резултати на физическия план. Защото щом стъпите на Пътя, който ви води обратно към Бога, цялото ваше обкръжение се опитва да ви спре, да ви вразуми и да ви склони да се върнете към предишния живот. Изисква се особена твърдост и мъжество, за да се противостои на наложилите се в обществото стереотипи. Единици са способни да се откъснат от пътя на масовото съзнание. Но ще мине не чак толкова много време, според земните мерки, и все повече и повече индивиди ще стават способни да отстояват Бога във всичко, което правят в живота.

Винаги единици са започвали великите дела, след това към тях са се присъединявали милиони. Дойде време, когато трябва да настъпи прелом в съзнанието на достатъчно количество хора. Затова идваме при вас и даваме нашето Учение.

АЗ СЪМ Ланто с Любов към вас.

© Татяна Микушина 2008

http://www.sirius1-bg.net/sirius/dict10/4lanto220608.html
Гласувай:
1
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2931160
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3632
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Октомври, 2018  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031