Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
11.03.2012 12:04 - СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 18939 Коментари: 6 Гласове:
7

Последна промяна: 04.03.2013 18:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Приятели, правя тази статия с мотив за по-правилна ориентация от читателя в дебрите на управленските абсурди, в които ежедневно попадаме.
  Човек може да има няколко висши образования и научни титли, да бъде специалист по всички въпроси, да заема отговорни длъжности, да твори честно, да устоява свои виждания, позиции и накрая да си иде от този свят без да разбере от какъв център и от какъв мотив се ръководят хората, за да се управлява обществото и държавите в материалния свят пълен с противоречия създадени от самите хора.
  От друга страна, той може цял живот да търси
духовни отговори, да цитира всякакви красиви фрази, да участва в различни църковни ритуали, да изпълнява сложни духовни практики, но до края да не разбере, че водеща движеща сила /енергия - информация/ в живота се осъществява от ВИСШ РАЗУМ /Творец, Създател, Бог/,  имащ Божественото Начало и Божествената Любов. И, че хората носят в себе си частица от това Начало на Началата заедно с всичко, което ни заобикаля, с общ знаменател наречен ДУХ /СЪЗНАНИЕ/, т.е. всичко е Дух, включително и твърдата материя.
  По тази причина човешките мисли, слова и действия следва да бъдат насочени винаги в името на Бога и в полза на общото благо, защото всичко е част от Духа или Всеобщото Съзнание. 
  За да се осъзнаят и разберат, обаче, случващите житейски събития е нужно да се познава Божествената наука със своите закони, която, за жалост, по ред причини не се изучава в образованието.
 Много пъти съм писал по социално - икономически и духовни въпроси, казвал съм неща, които трудно се възприемат, дори и  за мен, но така или иначе животът си върви, а заедно с него ежедневно имаме радости и трудности от личностен и обществен характер. 
 В блога ми най-често качвам материали свързани с Божествената наука. Редно е също така да има и други материали, които да са на обратната страна на медала на тази наука и да се направи различаване от читателите между правилата създадени от "ЧОВЕЦИТЕ", по които се управлява света днес и науката на "ВИСШИТЕ БОЖЕСТВЕНИ СИЛИ", която бавно и убедително си пробива път към хората.
 Обаче, трябва да е ясно, че категории, като "Добро" и "Зло" не съществуват. Те само отразят определено състояние на личностното осъзнаване на човека и това нещо се ръководи от Висшия Космически Разум и от нищо друго.
 По тази причина отдавна се каних да кача т.н.  "ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ", които са едно идеално човешко творение, указващ пътя за покоряване на света от определена група хора. Сега считам, че това не е нужно, защото ги има на други адреси в Интернет и ще посоча само страница за връзка с тях. 
 Преди години никога не бях се замислял по каква програма се управлява днешния свят. Знаех, че има различни световни организации, че всяка държава си има правителство, но не знаех мотива, който ги движи да вземат учудващи, понякога и чудовищни решения против собствените си народи и човечеството, като цяло. Доверявах се на медии и преса, но освен станали политически или военни събития друго не научавах, без обаче да се разбере дълбоката причина за тях. В университета също нищо не научих за мотива, който движи света в тази посока и в икономически план. 
Говори се, че светът се управлява от ПАРИТЕ и това, според болшинството хора, е главния мотив. Но според икономическата наука парите са само инструмент, те са стойностен материален изразител, а не главен мотив, докато в един момент всичко се завърта около тях. Т.е., има схема, механизъм, който върти целия управленски процес около парите и този процес или схема се нарича Висш Космически Разум, който Висш Разум сам отрича парите и които Той сам е създал и никой друг. Ако иска всеки да си говори сам, че финикийците са създали така наречените ПАРИ. Всичко това е дело на Божествения Висш Космически разум и на никой друг. Това, обаче, в литературата на акад. Маслов и на Татяна Микушина го определя, като черна страна на света. Питам тогава така. Кой е създал този свят, не е ли това сам Висшия Космически разум, или аз съм го създал този свят такъв, какъвто е. Това, скъпи приятели, трябва да ви бъде изходната позиция за всичко, което четете, като лошо за света на Бога и на земята създадено от човека. Всички хора са Божие творение и те са неговото прекрасно творение. Прочетете Библията, за да видите, че Бог е създал човека по Негов образ и подобие. Тогава питам, кой човек ще каже, че не е сътворен по образ и подобие Божие. Няма такъв човек, включително и най- закостенелия престъпник на този свят, дори да вземем за пример сам Сталин и Хитлер, които са на два противоположни лагера по онова време на войната.
Прочетете втора книга на Нийл Доналд Уолш, за да видите, че този, който се нарича Бог или както се представя с името Аз Съм Това, Което Аз Съм, е отделил около 10 страници само, за да оправдава Хитлер за войната, която е водил срещу половината Европа и САЩ, като Нийл Доналд Уолш се чуди как е възможно това неща, Хитлер да се защитава от Бога, който говори с Нийл. Това е магията Божия и това се опитам да ви предам с мои думи, поради това, че тази тема е изключително сложна за предаване и обяснение от когото и да било, още по-малко от хора, които са контакти на Висшия Космически Разум, като акад. Маслов, Татяна Микушина или когото и да е, поради това, че те си имат свои виждания за всичкото тяхно учение. Поради тази причина аз ще се опитам да го направя това нещо, та макар и всички да ме оплюят за този тема.
  И така, по-късно разбирам, че управлението на материалния свят се осъществява не от ПАРИТЕ, а от хора, като се смята, че са наследници от библейски кланове, които управляват парите,  участващи в т.н. "ТАЙНИ ОБЩЕСТВА" и които вече са много явни, дори РАБОТЯТ в името на властта и покоряване на целия свят, а парите служат прекрасно за тази цел, но само, като инструмент за изпълнение на основната цел. Тук е голямата измама за половината свят, наречен християнски свят, поради това, че такива хора, наречени ТАЙНИ ОБЩЕСТВА няма, а всичко върви, като измама от нашия Създател, че съществуват такива тайни общества и това се предава от поколение на поколение, за да има една заблуда, че не Бог обърква хората, а това нещо се извършва от някакви си хора прикрити под маската на парите и вършат само конспиративни действия спрямо другите хора. Всичко, обаче, е едва измама Божия и нищо друго, дори ще кажа, че сам Господ Бог твори тези лъжи чрез мислите на хората и следва отново да препоръчам внимателно да прочетете книгите на Нийл Доналд Уолш, за да видите, че в тях се казва, че Бог управлява мислите на хората. Това също е една голяма загадка как става този номер за управление на мислите и ще отбележа, че на етапа аз съм поставен точно в това състояние, за да разбера, че всичко се управлява от нашия Създател и то чрез мислите на хората, които в същност са мисли на сам Господ Бог или нашия Създател.
При всички положения възниква въпроса така. Добре де, тези хора как могат да управляват света с методи, които са против човека? Отговорът е много прост и безкрайно сложен, като се казва от някои хора, че целта за покоряване на света оправдава средствата. Тук е голямата дилема и моята задача е да докажа, че такива общества на тайни конспирации няма, а хората са ръководени и то определени хора от нашия Създател, за да вършат едни или други действия спрямо други хора и това е цялата голяма загадка, защото тези хора са, като всички останали хора, но подведени от Божествения Висш Разум и дуалността в материалния свят те вършат неща, които не биха свършили никога ако не са водени чрез мислите на Господ Бог да вземат едни или други решение против човечеството. Това може дори да бъде Президентът на САЩ Обама, който се слави със своя благ характер или г-н Путин, който пък е човек от всякъде на правотата, но поставени в тези условия на държавни глави те са ръководени чрез мислите им внушавани от нашия Създател да вършат едни или други действия и да извършат агресия спрямо други народи по света. Така навремето е ръководен и Хитлер и Сталин и Чърчил и Рузвелт и всички останали хора по света, но в зависимост от това, каква длъжност заема един или друг човек се управлява по свой начин от нашия Създател. Всичко това, обаче, като престъпление се преписва на хората и най-вече на членовете на Федералния резерв, които членове не са нищо повече, освен, едни акционери в една частна Централна банка, която банка се ръководи от закони на най-правовата държава в света, а именно САЩ. Тук е големия въпрос, че обществото си е изградило едно лошо становище срещу тези хора, членове на Федералния резерв и това е за целия свят, който свят и днес знае, че светът се управлява от Федералния резерв. Тази позиция и аз съм я заемал, но, след като ми се обясни от нашия Създател, че всичко Той върти на пети, сега разбирам, че цялото световно управление е Негово дело и на никой друг и то всичко хубаво и лошо, което се случва по света и хората. Нещата имат Божествено начало и всичко е част от цялото, но предадено чрез хората. Ние смятаме, че нивото на съзнание води до сегашното състояние на обществените отношения, но следва да е ясно, че човек дори няма съзнание, а е манипулиран от нашия Създател. Този въпрос е труден за обяснение, поради това, че всичко е объркано и човечеството има грешна представа за природата на нещата, но това е направено и сътворено така също с цел и  от нашия Създател. Когато става дума за разните му риптили или други извън земни чудовища, като най често се говори за гущеро подобни същества, то на мен ми се показа нагледно как човек може да се превърне в образ, за който дори не е мислил или по-точно мечтал, че човек може да приема всякакъв образ. Това състояние стана дори и чрез мен и то в светлина на пълна противоположност на това, което ме познават моите близки и приятели, като образ, но без да губи и грам от разсъдъка си, дори се чудеха как е възможно да се случва всичко. Това стана с мен по този начин точно с учебна цел, като след това нещо много хора дори не разбират как е станало това състояние да си променя цялото ми разбиране по Божественото учение, което Божествено учение съм го изучил почети цялостно и то в главните му моменти, като Библия, акад. Маслов, източна философия, Татяна Микушина, а също така чрез много други книги и автори.
 Всички хора следа да разберат едно и то е, че, за да стане всичко, като Управление на света, по който съществува сега в този вид на управление е дело на нашия Създател. Да се оправдае сам Господ Бог, че Той е създал този свят така е било нужно да има ТЕЗИСИ, които тезиси да изглеждат, че са направени за хора и този хора да се наричат МАСОНИ или каквито си искате тайни общества, описани в книгите на Никола Николов, който живееше в САЩ, но си е чист българин от Видинско.
За това нещо е било нужна програма и тази програма се нарича Масонска програма. Самата дума масон е интересна и тук е също голямата заблуда. Тези хора считат вътрешно, че те правят нещо положително за обществото, но това се приема от самото общество, като отрицателно, защото сам Създателят е внушил пак чрез мислите на хората, че това са най-големите виновници за цялото зло в обществото.
Тази така наречена Масонска програма, която е с име Протоколи на Сионските мъдреци е отричат самите масони, поради това, че те не приемат, че някой от тях е могъл да сътвори подобни тезиси с такъв текст и той да е водещ за сегашното управление на света. Същността на тази програма ТЕЗИСИ и водеща идеология чрез т.н. "ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ /ЦИОНСКИ/ МЪДРЕЦИ" е дело на нашия Създател и на никой друг. Това ми е повтаряно от нашия Създател десетки пъти, поради това, че Той сам ме е насочвал къде точно да видя какво пише в тях и защо го е казал да се пише. Тези протоколи са точно както навремето в България бяха познати тезисите на ЦК на БКП, а те също са били част от тези световни тезиси, но в друг вид и с друго предназначение.   
 За първи път попаднах на Протоколите и ги видях преди около 20 години. Изуми ме целенасочеността, простотата и последователността, с които са направени. Трябва да призная, че приех всичко това, като една голяма програма, с която се ръководи и управлява целия свят. Възмутих се, обаче, от това, че в тях намерих абсурда, в които е доведен света в сегашната ситуация, а днес той се пръска по всички шевове.
Въпреки това, с моята тогавашна подготовка, аз не виждах решение за излизане от този порядък, в който   сме вкарани и приемах това за нормално. Тезисите са реалността на световното управление от векове и са механизъм, който няма равен на себе си по създаване на заблуди, лъжи, измами, войни и терор между хората в държавите и народите по света. 
В същност това е юдейската "школа", която все още живее и работи  с нагласата, че тази школа е на израелците, които се смятат за Богоизбран библейски народ. Това е най-голямата човешка заблуда, поради това нещо, че Израелци, като народ, няма, а това е било само малко потекло, както е описано в Библията, че израелтяни са синовете на Израил /глава 45 - 46 до края на глава 16 преди трета книга Мойсеева, който е син на Аврам и на някой си друг наречен не зная вече как. Ще кажа, че се наложи да прегледам и Библията, за да се убедя сам по тези въпроси.
 Да, така знаят тези, които се наричат израелци, че са евреи, които дори не знаят защо се наричат евреи, тъй като такова обяснение се дава чак в диктовките на акад. Маслов, където е казано, че евреин означава ЧОВЕТ НА БОГА. Питам, кой човек в този свят не е човек на Бога и кой народ не е Богоизбран.
За да се управлява светът в сегашния вид на измами и лъжи е наложително някой да върти нещата и този някой се нарича Висш Космически Разум. Поради тази причина се е наложило да се напишат Протоколите на Сионските мъдреци, като ТЕЗИСИ и това е всичко по тях. Днес тези протоколи са направени така, че са най-голямото научно писание по управление на света в този вид, който е сега и това е цялата истина за тях, че те са Божие творение и нищо повече.
 В протоколите са описани правила едно към едно, които са основа на т.н. "Нов световен ред" и са с морални норми пригодени
за покоряване на света в името на властта, за които би завидял и най-великия днешен партиен идеолог. Парите са описани, като вечно водеща сила и това не може да бъде спряно по никакъв начин, поради това, че всичко е зависимо от парите.
Парите са Божие творение с тяхното обменно средство за въртене на икономиките по света и цялата икономическа наука се върти около парите и нищо друго.
 За постигане на целта с покоряване и измама на хората от Господ Бог, че Той върти света и за да излезе чист от всичко, поради това, че управлява мислите на хората, протоколите са безупречно ръководство за тази цел и се смята от хората, че те са ръководно начало на самите тайни общества, които официално никой не знае кои са, но всеки мисли, че другия е по таен от всеки друг и това е цялата измама и световна мръсотия, която върви по всички видове кръгове на властта и хората и всеки преписва нещо лошо на някой неизвестен кръг, които най-често опира до Федералния резерв или до Английския кралски двор. Днес, ако подобно нещо се каже на английската кралица Елизабет, то тя ще се  смее, че и се приписва такова световно влияние. Всичко това е измама на нашия Създател, чрез няколко автора и това са такива автори, които се водят, като световни журналисти, дори в България навремето бяха Тома Томов и Дмитри Иванов, но и те самите незнаеха как са давали такава подвеждаща информация, а тя беше от нивото на световната журналистика и със техния специфичен стил на изказ, се считаха, че са журналисти знаещи всичко и това е всичко Божие дело и нищо повече. Днес тези хора са в кръга на всички други журналисти от България и с нищо не учудват света, поради това, че повече техния стил не е нужен на никой, дори и на Създателя наш.
 За да не се заблуди в този идеологически капан наречен Протоколите на Сионските мъдреци, за който трябва да се признае, че е направен без каквито и да е забележки и който е извън всякакви нравствени норми, обикновения човек от тълпата трябва да има много високи личностни устои и духовна подготовка, но това е дори невъзможно и това е цялото чудо на тези протоколи.
  Тези протоколи за желаещо покорност население, което в момента е над 99 процента от населението на света, са отлична храна за израстване за измама и да считат, че те са наръчника за управление на света.
  Днес се говори за Аржентински кризи, Гръцка криза, Европейска криза и всякакви други кризи. Тези кризи не са паднали от небето, а са дълъг целенасочен процес, предвиден точно в тезисите, като начин на завладяване и поробване на народите, но не от някой друг, а от сам Господ Бог или Създателят наш.  
Да не говорим, че България се превърна в образец на падение и заробване от властта и капитала, но това заробване е дело на Нашия Създател. Само, че в един момент хората започват да разбират за какво става дума и надигат глас срещу подобни методи на управление, без дори да разбират, че те също са подвластни на Създателят наш и той ги извежда от състоянието им на търпимост. Това нещо се нарича игра на нашия Създател за негово удоволствие и нищо повече. Поради тази причина Той сам казва, че земята е един огромен театър и сцена, в която сцена участват всички хора, като артисти по една или друга роля, която приемат.
Друг е въпроса какво може да се предложи, като алтернативна система. На практика се оказва, че човеците не са способни да предложат система на управление различни от досегашните. Всичко, като обществено устройство е едно и също само му се сменя формата с една обща категория "робство" в съвременна обвивка. Това робство е така замаскирано с думата Любов, че никой не желае и да си помисли, че така може да бъде сътворено от нашия Създател, поради това, че Той ни управлява с мислите, които ние считаме, че са наши мисли.
 Във вселената и на земята, обаче, действа Закон за свободната воля, което означава, че не би следвало никой човек да потиска друг човек под каквато и да е форма, като подтисничеството се счита за най-голям човешки грях.

Тук също е една голяма измама, че има Свободна вола, защото след като се управляват мислите никой не може да каже кое е Свободната вола. Аз съм поставял десетки пъти този въпрос на нашия Създател, но за жалост до момента няма отговор на него. В същото време Той сам казва, че ще го каже сам точно този въпрос но се изисква още време. Сега е време да кажа, че Той сам казва, че до 2018 година ще има пълна промяна на разбирането на хората за Божественото ръководство и това е самата Божествена регулярност дадена чрез акад. Маслов.
Ето условие с повод за дълбок размисъл от всеки един човек, без значение на неговия социален статус!


  Има ли алтернатива на досегашната световна политика водена чрез механизма описан в протоколите? 

 - ДА, ИМА!

Първо условие е четене и осъзнаване на нещата чрез своето виждане и своя мироглед, който мироглед също е на нашия Създател.
Второ, 2012 год. бе година, с която година завърши края на този абсурд. По тази причина до сега никой не е намерил решение за излизане от т.н. Световна финансово-икономическа криза и все още сме свидетели на политически сътресения по целия свят. От септември 2011 год. до писането на тази статия са сменени над 120 шефове на големи банки по целия свят. Пътят, който се указва за излизане от този капан на безизходица, в който е вкаран света се прокарва бавно и систематично чрез повишаване духовната култура на хората. Днес сме свидетели на бум в духовните учения. Това е нормално за етапа. Проблемът е къде  ще попадне човек, за да схване цялата тази бъркотия. Аз самият минах почти през всичко, което е като литература и практика. Всяко едно нещо е оставило отпечатък в моето цялостно състояние, за да разбера това, което пиша сега.
 Днес за мен, независимо кой какво казва и какво пише по Интернет, като висша школа на ръководство и вътрешна подготовка  се явява учението на Твореца, Създателя, Бог /Висш Разум/, прието чрез акад. Маслов Леонид Иванович.
Следва да се каже, че и в това учени има много уловки и трудно може да се хванат, поради това, че сам Творецът, както се представя често нашия Създател
, ако Той не покаже къде са те, ще се чудим, че има много противоречиви неща и в това е цялото объркване на хората, които внимателно четат всичко по ред. В подкрепа на това учение е учението предавано от Владиците на Светлината приемано в най-пълна степен от Татяна Микушина, също от Русия. То се допълва и от диктовките предадени чрез Росица Авела от България. Разбира се аз не подценявам и другите контактьори от различните държави, но когато става въпрос за пълно учение, то винаги трябва да се има в предвид посочените по-горе източници. Тук следва да отбележим, че също следва да се познават добре Библията и Коранът, за да може човек да прави съпоставка на нещата и да разбере, че заблудите са много и то направени от нашия Създател през вековете на съществуване на човечеството, за което все още се казва чрез диктовките на акад. Маслов, че хората не познават своята история. На мен често ми се поставят такива възможности за разсъждения, че сам се натъквам на неща, за които цялата ни история е пълна с абсурди.
За да се излезе от тази бъркотия човек трябва да се разбере, че всичко, което се прави в този живот трябва да бъде в Името и познаване на Бога в неговите две страни наречени Светлина и тъмнина, добро и зло, мъжко и женско начало, Ин и Ян, мъжко и женско начало и т.н.
Божествения нравствен закон характеризиран с Десетте Божии Заповеди е също една голяма измама и това е целия лъжовен свят, че някой може да спазва тези така наречени Заповеди. Това нещо е добре описано в книгите Разговори с Бога на Нийл Доналд Уолш. Казано е, че във вселената действа Закон за причинно следствените връзки. Това също е една измама и ще се види, че цялото учение е една измама и то Божествена измама и ние сме в този капан на измама от нашия Създател.
Като говоря за всичко това, следва да се има в предвид, че сам аз не разбирах кога и как са направени самите Протоколи на Сионските мъдреци. Те, обаче са предадени чрез швейцарски автор и са част от Божественото учение, което учение се указва, че не е само в Светлата му страна, а има и много тъмна страна и това нещо сега върви чрез мен за да разкривам тези две страни на нашия Създател. Днес ви казах достатъчно и това е всичко по Протоколите на Сионските мъдреци, но следва да се знае, че те са си чисто Божие учение в негова обратна страна на Светлина, тоест в цялата му черна страна и нищо повече.
По-надолу е посочен адресът за протоколите.
 

ПРОТОКОЛИ НА ЦИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ

(Протоколи от световния ционистки конгрес в Базел, Швейцария 1897 г.)

ЗА АВТОРА НА ПРОТОКОЛИТЕ

Автор на “Протоколите на Сионските Мъдреци” е юдеинът Ашер Гинсберг, роден в гр. Сквир, Киевска губерния в 1856 г, известен между сънародниците си с името Ахат Хаам, т.е. “Единствен всред народа”. Фанатизиран и неуморим агитатор на меродавния библейски (равински) юдаизъм, Гинсберг бързо излиза в първите редове на юдейското ръководство и сравнително млад е приет за член във върховното управително тяло (кагала). Идеите му се отличават с удивителна яснота, простота и праволинейност. Дейността му е крайно смела, трескава, непрекъсната. Изработеният

Гинсберг подготви и ръководи руската революция в 1904-05 г., която, макар че не успя, разтърси издъно Русия и подготви успеха на революцията в 1917 година.

Той е невидимия ръководител на юдо-масонската дейност в периода на подготовката и протичането на войната 1914-1918 г. Той е и създателя и изпълнителя на руската революция през 1917 г. Умира през 1925 г. в Лондон.

.Материалът и пълния текст са на адрес http://www.heliopol.com/protocoli.html



Гласувай:
7



1. kostas - Поздрави !
11.03.2012 12:57
Успех в осветляване на нещата !!

* Само този, който няма очи и този който не желае да вижда, не ще види пораженията, които юдейството е нанесло на човечеството. Само тази душа, която се е откъснала от своя народ и не чувствува болките му, не ще трепне пред конвулсиите на милионите свои родни братя, грабени, лъгани и заблуждавани от синовете на Юда. *
цитирай
2. анонимен - tema za razmisal...
11.03.2012 17:57
kraino wreme e wsi4ki ugneteni narodi na 4elo sas swoite nai dalnowidni Woda4i da sazdadat sinteziran wid na doktrina za izlizane ot paklenite posledici na tezi protokoli.....
цитирай
3. lyubomircholakov - През 1934 г. съдът в Цюрих ги признава за автентични.
12.03.2012 10:10
Може да се добави още, че през 1934 г. съдът в Цюрих, Швейцария, признава "Протоколите..." за автентични и еврейските организации губят делото, с което са искали тяхната забрана. Но по въпроса мноо по-обширна и подробна информация има в една от най-забележителните книги на ХХ-ти век - "Спорът за Цион" на световноизвестния журналист Дъглас Рийд, която е завършена през 1956 г. и публикувана за пръв път през 1976 (има я на български, също и в интернет).
цитирай
4. lyubomircholakov - Ето и линк към "Спорът за Ци...
12.03.2012 10:15
Ето и линк към "Спорът за Цион" (на руски):
http://www.russia-talk.org/cd-history/reed/reed.htm
цитирай
5. анонимен - Аз
05.04.2012 16:13
Мисля,че светът е в духовна деградация ,а не в духовен възход.Нищо духовно вече не ни интересува,а само материалното.Поне в България е така.
цитирай
6. анонимен - илюминати
05.04.2012 16:28
"Не пипай тази книга"..........
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3412442
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930