Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
13.03.2012 14:14 - НАЧАЛО - Маслов 11.03.12
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2081 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 13.03.2012 14:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
1. Началото за всички времена е било много труден промисъл, а сега особено, защото победилата Тъмна сила се опитва, използвайки целия си свой потенциал, окончателно да унищожи дори и най-несмелите начинания на хората на Духа, разбирайки, че балът във всички случаи е последен!

2.  Всичко, което е запуснато от Тъмата в Плътния план е насочено за укрепване на победата на силите на Задържането, и затова самите хора на силите на Светлината днес не само не са на почит, но и се подлагат на най-силна преса не само в Плътния, но дори и на Тънкия план, проявяваща се в опитите да ги застави да се откажат от Твореца!

3. А нали Аз ви предупреждавах, че ще настъпят такива времена, когато хората, приели вече САМОстоятелно решение да бъдат редом с Твореца, неочаквано ще започнат да отстъпват, разваляйки или разрушавайки това, което се е създавало толкова дълго и с толкова труд!

4.  Аз дори и не говоря за Своето Движение, което днес се намира под прицела на Тъмата! Аз говоря за „малкия” човек на Вярата, който, както му се е сторило, е приел твърдото и окончателно решение да бъде с Бога, изведнъж обаче е погледнал в кривото огледало това, което не може да бъде в действителност, тъй като той е видял (в своето Съ-Знание) тъмния обратен образ на самия себе си!

5. Изпитанията или изпитите, които може би ви се струва, неочаквано са се стоварили на главите на хората на Вярата, съвсем не са случайни и естествено, въобще не са неочаквани, защото Пространството ускорено се запълва с високите вибрации на ПървоТвореца, стеснявайки, тоест пречиствайки Съ-Знанието на хората, които все още продължават да живеят и мислят с категориите на Плътния план!

6. Помислете сами: хората толкова здраво са се привързали или както вие казвате за се вкоренили в Пространството на ниските вибрации, че собственото и САМОстоятелното мислене са започнали да го възприемат като опасно волнодумство (самостоятелно мислене), обърквайки при това за кой ли път представите за Тънкия план със сега вече безвъзвратно отиващите си помисли за Плътния план!

7. Аз разбирам колко е трудно, а много често и практически невъзможно, за миг да се откажеш от визията за света на човек с ниски вибрации, който дори и в съня си не може да си представи картината на Новия свят – Света на високите вибрации на МОНАДИТЕ на Твореца, затова слушайки Моите ДУМИ той продължава да не Ги чува (разбира), тъй като се плаши от собственото си СВОБОДНО мислене, тоест от проявата си на своя СВОБОДЕН промисъл!

8. Русия в голямото си мнозинство, за пореден път така и не можа да усвои предлаганата от Мен възможност за СВОБОДНО мислене на човека, който е приел за себе си, че единствено САМИЯТ ПЪРВОТВОРЕЦ и никой от хората, ще може да управлява страната, основата на която се състои от русите или славяните-арийци!

9.  Но как да е човекът, повдигащ се от коленете си на Духовното робство? Как да повярва той и завинаги, че той също е Бог, носещ в себе си частица на Началото на Началата, когато многовековният опит от инкарнации му подсказва, че винаги се намира някой от хората, който без всякакви за това основания си присвоява правото да владее информация за Бога и право да управлява Съ-Знанието на себеподобните!

10.Разбира се, необходимо е да се приложат титанични усилия за да изтръгнеш себе си от изкривените представи за Плътния план, но най-важното, да преодолееш чувството на страх и да почувстваш, че всички ДУМИ на Твореца не могат да бъдат само сън и промисълът на Твореца да остава „зад кадър” в човешкия живот в Плътния план!

11. Дори разбирайки и даже приемайки, че Божественото Пространство се състои от безкрайно множество насрещни вълнови потоци (енергия и информация), човекът по никакъв начин не разпространява в Плътния план, и по-точно не разпространява в своя собствен живот, като по този начин сам изваждайки себе си като че ли „зад скоби”, тези исторически Преображения на Пространството, които вече частично се наблюдават, и още повече, които много скоро трябва да се очакват!

12.Наистина няма как «гръм да удари – и мужик да не се прекръсти», затова (както ви показаха скорошните избори), Русия, независимо от своята БОГОИЗБРАНОСТ, сама по собствена инициатива запълзява в блатото на Духовния регрес или на Духовната инволюция, притеснявайки се да се нарече страната на русите или както Аз ви обясних, страната на славяните-арийци!

13. Повярвайте Ми, хората не трябва да забравят своите исторически корени, защото тяхната проява в този Народ или на тази територия съвсем не е случайност, а е Мой ПРОМИСЪЛ!

14. Аз съм събрал руския Народ от тези представители на човечеството, които в своите предишни инкарнации са проявили издръжливост на Духа и способност самостоятелно да определят своята съдба, ръководейки се единствено от посланията на своето висше „Аз”, тоест от своето вътрешно чувство или послание за СЪНАСТРОЙКА (пък даже и интуитивна) с ПървоТвореца!

15. И така, защо Аз нарекох Пети март – Рожден Ден на Нова Русия, и ако трябва да бъда съвсем точен, Рожден Ден на руския Народ – Народ-Водач на човечеството? Ами затова, защото свежият вятър на ВОЛНОДУМСТВОТО (свободното мислене) вече окончателно е проникнал в КОЛЕКТИВНОТО СЪЗНАНИЕ на този Народ и сега да се изкорени това или да се запрати в рамките на човешката регулярност е просто вече невъзможно!  

16. Най-интересното е това, че дори тези хора, които са запратени в Тъмнината чрез измама или чрез посланията на Мамона, дълбоко в Душата си са разбрали: настъпила е Тъмнина, но нейната победа няма да е за дълго, защото животът в лъжа и Духовно робство е вече просто невъзможен, да не говорим и затова, че всичко случващо се е противопоставяне на ПървоТвореца!   

17. Аз се надявам, хората да помнят, че Аз взех решение да взема властта на Земята в СВОИ ръце и сега Съ-Знанието на хората се намира под Мой постоянен контрол! Но контролирайки Съ-Знанието на хората, Аз, независимо от това, съм съхранил за тях ПРАВОТО им на Свободна ВОЛЯ, ПРАВОТО им да извършват фатални грешки за собствената си съдба!

18. Това, че на някой хора им се е сторило, че нищо не се случва  и Светът никак не се променя, е най-дълбоката им заблудаи типична проява на НЕВЕРИЕ, защото Плътният план за Мен е вече минало или заминаващо си минало и съответно, игрите на хората на демокрация и свободен избор на президент на страната – са също заминаващо си минало, за което толкова упорито се придържат тези, които не слушат Бога, и за които Бог е преди всичко религиозни догми и обреди.

19. Повярвайте Ми, всичко разбира се е от Бога – от Мен, но човешката глупост и НЕВЕРИЕ, а още повече и Духовното предателство, въобще не са от Мен, а от дареното на хората ПРАВО на Свободна ВОЛЯ, което при проверка се оказва Духовна инволюция, граничеща с предателство и преход на хората в стана на Тъмата и Мамона!

20. Та нали Аз толкова много ви говоря за това, че ПървоТвореца е СЪВЪРШЕНСТВО и СЪВЪРШЕНСТВОТО на свой ред няма как да СЪТВОРИ НЕСЪВЪРШЕНСТВО!

21. Творецът, създавайки хората е творил СВОЕ подобие, като подобие на СЪВЪРШЕНСТВОТО и ако хората са несъвършени, то е само поради това, че те никак не могат да намерят своето място във Вечността, заменяйки Светлината с Тъмнина и постоянно бъркайки понятията Добро и Зло!

22. Аз не ругая хората затова, че в Дуалния свят и при Дуалността Съ-Знанието за приемане на историческо решение се отдава много трудно и е тежко, поради цената на човешкия живот в Проявения план, но от избора за своята съдба, тоест от избора между Светлината и Тъмнината, никой няма накъде да се измъкне!

23. Изборът може да бъде направен, следвайки не ежеминутния порив на Съ-Знанието на Духовен роб, а подчинявайки се на ПОСЛАНИЯТА НА СВОБОДНИЯ човек, опитващ се да види своето УТРЕ, свързвайки го единствено с ПървоТвореца и собственото си САМОусъвършенстване!

24. Аз видях, разгледах хората по улиците на Русия, които успяха, повдигнали се Духовно, да видят своето УТРЕ, при това, своето УТРЕ в СЪНАСТРОЙКА с ПървоТвореца!

25. Аз видях въобще не двата процента, толкова необходими Ми на Мен за успешното завършване на Вселенската Програма за Преображение на Пространството, Аз видях растежа на Нова Русия, която може смело да се нарече Начало на Началата за цялото човечество – Начало на Новото Съ-Знание на СъТворци!

26. Повтарям: нека за някои нищо да не се е променило и дори и да им се струва, че победата е взета от Тъмните сили, но Аз ви казах, че те наистина са победили за последен път и тази победа ще се излее към тях като поражение, началото на което Аз най накрая почувствах!

27. Много е важно, че Русия се пробуди, тоест остана на улиците, но най-важното е, че е станала Духовно СВОБОДНА и независимо, че човешката регулярност (не от Бога) празнува своята последна „пирова победа”, на нея вече и предстои да си подготвя погребалното място

Откровения

http://www.otkrovenia.spiralata.net/

11 март 2012 ( 2012)   

 





Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3407774
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031