Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
21.03.2012 17:02 - Епохално събитие или най-истинско Начало! - Маслов 20.03.12
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1359 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 21.03.2012 17:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

1. Никой от хората не само в Русия, но и разбира се, в целия свят не би могъл да предположи, а още повече, да види, че МОЕТО Движение „За Държавност и Духовно възраждане на Русия” се осъществи не само де-факто, но и де-юре, защото хората – участници в Движението – приеха върху себе си КРЪСТА на спасител на човечеството!

2.  Аз много дълго време се опитвах да достигна до това, че макар и не целия Народ, но поне най-Духовно активната част от Народа най-накрая да прескочи границата на Епохите! Тя успя тази огромна територия от Сахалин до бреговете на Балтийско (Руско) море да я покрие с ЛЮБОВ не само по време на ПОСЛАНИЯТА, но сега вече и завинаги, оформяйки това Пространство за ВЕЧНОСТ като Пространство на СъТворци!

3. Тези хора в СЪНАСТРОЙКА с Мен най накрая СЪТВОРИХА най-истинско ЧУДО на Богопроявление в Плътния план!

4.  За много от хората в Русия миналият петък остана съвсем незабелязан и този ден от календара засега никой, и по никакъв начин не го е отбелязал, а между другото по своята историческа значимост този ден трябва да има най-яркия цвят, в определена степен червен, защото той стана датата на РАЖДАНЕ на НОВА РУСИЯ!

5. Вие си спомняте, та нали Аз ви говорих, че Пети март 2012 г. ще стане Рожден ден на Нова Русия, но самата Русия, независимо от Мен определи датата на своето Раждане за 16 март 2012 година, и Аз, вашият Творец, признавайки ПРАВОТО ВИ НА СВОБОДНА ВОЛЯ, ще трябва да се съглася с това, даже и поради причината, че това бе абсолютно СВОБОДНА волеизява на 53 региона в страната!

6. Много неща ще се променят в СВОБОДНАТА ДУХОМ страна и при това много бързо, тъй като е дошла БЛАГАТА вест, че РУСИЯ сама и доброволно е приела своя КРЪСТ на Богоносец, отговаряйки не само на Думите на Създателя, но и на думите на самата Русия, и най-вече – на думите на Моето Движение!

7. Тези хора (СъТворци) тържествено дадоха обет за насърчаване на основите на Божествената регулярност в своята страна, разбирайки цялата сложност и нееднозначност за своето излизане на сцената на Новата история на човечеството.

8. Обърнете внимание на това, какво се случи! Това събитие по никакъв начин не трябва да се приема или сравнява с излизането на хората на Блатния площад или на проспект Сахаров, тъй като всичко, което се случи е значително по-сериозно и значително по-отговорно!

9.  Тези хора вече знаят, какво да правят и техният промисъл вече е подобен на Промисъла на Твореца, а това означава, че СВОБОДНАТА ВОЛЯ на хората и ВОЛЯТА на Твореца най-накрая са съвпаднали!

10.Сега вече няма и няма да има друга алтернатива и Тъмата ще трябва да си отиде от сцената на историята на човечеството, предавайки главната роля не просто на Русия, а на нейния «малък» човек, извеждайки го на пиедестала на спасител на човечеството!

11. Повтарям: малко хора засега ще осъзнаят, какво се е случило в най-Новата история на човечеството, но много скоро всички хора на Планетата ще разберат, че ЧУДОТО се е проявило именно в Русия, и че Съ-Знанието на този Народ се е преобразило в един миг, а именно и това е епохално събитие за цялата Земя!

12.Сега Аз мога с твърда увереност да заявя на цялото човечество, че Планетата е СПАСЕНА и че нейният СПАСИТЕЛ е «малкият» човек в Русия, който в СЪНАСТРОЙКА с Твореца съвършено САМОстоятелно е проявил ПРАВОТО си на СВОБОДНА ВОЛЯ и е определил своя път към Бога като векторът (посоката) на центростремителните сили са силите на Съзиданието и Творенето, силите на СВЕТЛИНАТА!

13. Наистина, сега постепенно ще започне (с Моя Помощ) да се изгражда стратегията и тактиката на Моето Движение, което много скоро ще заеме определящо положение на политическия и религиозен небосклон не само в Русия, но и по цялото Планетарно Пространство, и това ще стане ЕДИННА религия на ЗЕМЯТА – Религия на СВЕТЛИНАТА и ЛЮБОВТА, извеждаща всички хора на Планетата на нивото на Съ-Знание на СъТворци!

14. Хората в Русия са преминали през историческата точка на НЕЗАВРЪЩАНЕ и сега пристъпват към реализация или материализация на МОЯ ПЛАН по построяване, най-напред в Русия, на основите на Божествената регулярност, тоест на Властта на Бога на Планетата Земя!

15. На хората в Русия трябва да им дойде ОЗАРЕНИЕ за историческата важност на приетото от тях решение, което от една страна ще издигне нивото на Съ-Знание на „малкия” човек до ниво на ХРИСТОСЪЗНАНИЕ, а от друга – натоварва огромна отговорност пред Мен и пред цивилизацията за нейното бъдеще!

16. Хората в Русия сега вече са просто задължени да разберат и да приемат, че Знанията, дарени Им от Мен, трябва да станат не просто идеология на човешкото Съ-Знание, но и още вектор (посока) за еволюцията на Съ-Знанието сред народите и народностите в Русия, потвърждаващи Единството на Духа, Единството на Любовта и Вярата!

17. Уникалността на този исторически момент е свързана още и с това, че СЪБОРНОСТТА е обхванала всички слоеве от населението на Русия и инициативата за преображение се проявява не само отгоре, но и което е най-важно, ОТДОЛУ, а това е и свидетелство за СВОБОДАТА на Божественото озарение!

18. Наистина, прозрението и озарението стават в обществото основни фактори на съзиданието, които ще съпровождат Моите Знания в Съ-Знанието на хората по всички ъгълчета на страната!

19. Хората най-накрая са видели не само пътя към Светлината, те са видели и почувствали, че човешкият промисъл може да съответства на ПРОМИСЪЛА на Твореца!

20. Това означава, че хората преминали вече по улиците на градовете на Русия, са разбрали, че те всички заедно и всеки един взет по отделно СА БОГОВЕ, способни да сътворят Пространство на висша справедливост или казано с други думи, са способни да сътворят Новата Божествена регулярност, подобна по своята структура на Мирозданието!

21. Напомням, че хорското многообразие е проявена ВОЛЯ на Твореца, тоест всички вие наистина СТЕ БОГОВЕ, които са започнали да изграждат ПИРАМИДАТА на Мирозданието, разбирайки, че спасението на човечеството с най-малки загуби е ПРОМИСЪЛ на БОГОВЕ, е Прозрение и Озарение!  

22. Няма вече да има Блатен площад или проспект Сахаров, но има огромна страна на незалязващото слънце, която през тази пролет е вдъхнала в себе си СВОБОДАТА на ВОЛЕИЗЯВАТА, тоест е приела своя КРЪСТ не само на СПАСИТЕЛ на човечеството, но и на строител на Нова Русия, в която ще царства единствено Свободния ДУХ и нищо друго освен Свободния ДУХ!

23. Осъзнайте случилото се, а Аз ще дам на хората известно време за прозрение, и започнете заедно с Мен да изграждате Нови отношения, които носят със себе си стабилност – покой на вечното движение, тоест Богодържавие!

24. Повярвайте Ми, няма никаква пренатегнатост в Моите Думи, защото те са ИСТИНА, а Истината за хората е Бог, и в края на краищата са самите хора, представляващи фрактално подобие на Твореца, Моя проявен план!

25. Много ви моля, осъзнайте пряката си съпричастност към Бога, към Моя ПРОМИСЪЛ, и чак тогава ще дойде за хората истинното ОЗАРЕНИЕ, тоест истинната ПЪРВОЛЮБОВ и истинната ВЯРА!

26. От 16 март 2012 година от територията на Русия започва шествие по Планетата на силите на Съзиданието, което вече никога няма да може да бъде спряно от нито един от клоновете на заминаващата си в миналото човешка власт, дори и заради това, че това шествие – е ПРОМИСЪЛ на Твореца!

27. Ние – Народът на Русия и Аз, вашият Творец – започваме заедно да пишем Новата история на човечеството и вместо да декларираме красиви думи, НИЕ заедно трябва да пристъпим към реалния ПРОМИСЪЛ, който за близките ни 26000 години ще стане основен смисъл за живота на Висшите проявления на Твореца!


Откровения

http://www.otkrovenia.spiralata.net/

  20 март 2012 ( 2012)

 





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3417234
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930