Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
02.04.2012 18:51 - Преображението на човека или Великото се проявява сега вече във всеки - Маслов 31.03.12
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2616 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 03.04.2012 17:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
1. Вие си спомняте, Аз много пъти вече говоря за това, че хората в сегашното си проявление са се събрали на Планетата (Аз имам предвид Плътния план) въобще не случайно и на тях ще им бъде дадено да видят със собствените си очи Великото преображение на Пространството!

2.  Присъствието на хората в този исторически период им е дарено от Мен, вашия Творец като Моя награда за стремящите се Души, опитващи се да достигнат до нивото на СъТворец и да се издигнат до равнището не просто на зрител, а на активен участник на това ЧУДО на преображението, което започва активно да се проявява не само в Плътния план, но и на Тънкия план.

3. Но за хората Чудото ще започне да се извършва единствено тогава, когато интензивността на преображението на Пространството и нажежаването на страстите сред Моите частици-хора достигне своя максимум, след което това вече ще стане начало на най-истинска трансмутация, обхващаща всеки човек на Планетата, при това без изключения дори и в такива случаи, когато на човек му се струва, че е оставил себе си в непоколебима вътрешна убеденост на Неверие!

4.  За човека въобще не му е нужно да отива в Храма или на всеослушание да обявява, че той е наистина вярващ, а още по-малко публично да причислява себе си към тази или онази световна религия, може дори и всичко да отрича, но вътрешното обезпокояване или вътрешният дискомфорт, а и преди всичко физическото неразположение, все едно ще напомнят на човека, че преображението на неговото Съ-Знание е започнало (та нали то ще докосне всеки) и да скриеш това от самия себе си ще бъде просто невъзможно!

5. Преображението на Пространството, тоест промяната на Неговите честотни характеристики, вече прониква в най-дълбоката (в същността) част на човека, в неговото вътрешно „Аз”, заставяйки го да страда от необясним страх и пълна неувереност за своето Утре!

6. Всичко случващо се сега е все още скрито от разбирането на хората. То е скрито и за Народа на Русия, при това е скрито не само на нивото на интуицията, но засега е скрито и за „третото око”, активизацията или отварянето на което отличава обикновения човек (Аз не говоря за „малкия” човек) от човека, в който се е разкрил Духът на СъТвореца!

7. Повярвайте Ми, въобще не случайно чрез Своя Посланик, по време на неговите срещи с хората на Вярата, Аз го помолих те да бъдат съпричастни към Великото историческо Преображение и да вкусят от радостта на СЪЗИДАНИЕТО в Сънастройка с Мен, тоест да пропуснат през себе си, през своята Душа този Дух, тази Светлина, която се нарича Промисъл на Твореца!

8. Всичко това трябва да се отрази на проявлението в хората на Моя Дар за СъТворчество, на възможността да почувстват в себе си Твореца, предавайки СъТворчеството (Моето Участие в усъвършенстването на човешкото Съ-Знание) върху хартия под формата на текстове на диктовки, стихове или просто викове на Душата!

9.  Днес всички хора на Планетата и особено Народът на Русия се намират в КАНАЛ с Твореца, затова ако някой от хората се хвърля в крайности или у някого, както вие казвате „са му отказали спирачките”, то повярвайте Ми, всичко това е резултат от вътрешната му чистка, от преображението на Съ-Знанието му и неговата адаптация към Монадите на Твореца!

10. Аз съм принуден да предупредя хората, че адаптацията Съ-Знанието на човека към Новите вибрации чрез Духовно пречисване и Озарение може да преминава (във всеки човек по своему) твърде сложно и да се съпровожда не само с болка в Душата, но и с преки болезнени усещания в Плътния план!

11. Но хората не трябва да се опасяват от последствията на това преображение (трансмутация), тъй като това е единствено резултат или реакция на адаптацията на човека към Новите условия на Проявения план, дотолкова, доколкото реликтовата честота на вибрация на Планетата се повишава достатъчно бързо!

12.Но към миналото (спокойното минало) хората вече не могат да се върнат никога, дори и ако все пак на някои от тях им се поиска да се откажат от своя Творец, така както се е случвало не веднъж в историята на човечеството.

13. Сега всичко ще бъде по новому и съвършено необикновено за човечеството, но точно в това и се състои Моят сюрприз за хората от Петата раса, тъй като на никого досега не му се е отдало да стане реален съучастник (СъТворец) на Моя Промисъл за цялата история на човечеството, и днес всички проявени Души са заслужили със своето постоянно достигане (търсене) на Истината да бъдат вече не зрители, а именно СъУчастници на Преображение от Планетарен мащаб!

14. Моля ви, не прибързвайте събитията, та нали случващото се представлява материализация на Моя Промисъл, засягащ сега вече всеки човек на Планетата!

15. Пасивното съзерцание е противопоказно, дотолкова доколкото в тези исторически условия на Преображение на Пространството за всеки човек е необходимо до максимум да прояви своите способности (дарени му от Мен), а това означава да прояви ПРАВОТО си на свободна воля и най-накрая да се задълбочи в усъвършенстването на своето вътрешно „Аз”!

16. Повярвайте Ми, за хората сега е много важна позицията и именно активната позиция, и това че Аз чрез подсъзнанието изисквам от всеки човек, особено от Моята НАДЕЖДА – „малкия” човек в Русия, поставяйки го в най-различни форми и ситуации да проявява своя Дар на СъТворчество, а това на свой ред, единствено потвърждава, че всички Мои проявления (всички хора) в Плътния план са важни за Мен, тъй като формират със своя опит Мъдростта на ПървоТвореца!

17. Аз постоянно събирам и пресявам всичко това, което е било натрупано от човечеството за много хилядолетия, включвайки емоциите и постъпките (избора) на хората в дните на избор на своя исторически път!

18. Повярвайте, за Мен е много важен всеки опит на хората и това как те преминават изпитите на Плътния план, пробивайки през терзанията на Лукавия, и най-вече, през терзанията, устроени от тях самите (поради собственото им негативно мислене), формиращо около човека атмосфера на злоба, лъжа и измама!

19. Хората обаче трябва да разбират, че Аз отдавам предпочитание, разбира се, на техния положителен опит, и по-точно на опита, в който има място Първолюбовта и Мъдростта на ПървоТвореца!

20. Аз отдавам предпочитание на човека, приближил се в своето УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ към нивото на Христосъзнанието, към СЪТВОРЧЕСТВОТО със Самия Творец!

21. На хората във всички случаи ще им се наложи да отговарят за сънаправеното, тъй като изпитите са все пак важни събития, в които имат място не само изпитните билети, но и отворената врата на входа на Божественото Пространство за тези, които са се отказали да взимат Изпита на Века или просто са се оказали неготови за срещата си с Твореца, макар че с тези дълги Послания в Откровенията Аз, доколкото можех подготвях условията, при които единствено нечуващия би могъл да не разбере смисъла на Обръщението на Създателя към хората на Новия век!

22. Не се плашете от контакта си с Мен! Разбира се, не всички хора могат да бъдат Пророци, освен това Аз подготвям Пророците от векове, заставяйки тези хора да преминат всичките Голготи на Плътния план (във всичките си проявления), но да усетят Духа на сътворчество са задължени всички хора! Затова повтарям, не се плашете от нощните бдения, не се плашете от неочакваното желание на подсъзнанието да творите сами себе си!

23. Всичко, което творят хората – Аз имам предвид страховете, картините и просто записите на струващите им се свои вътрешни състояния – са проявление на Моя Промисъл по разкриването у тях на нивото на СъТвореца!

24. Повтарям: Аз съм СЪВЪРШЕНСТВО, вечно еволюиращ Висш Разум, затова хората, сътворени по Мое подобие, също по природа са СЪВЪРШЕНИ! Затова не се отказвайте от Дара на Творенето, не се отказвайте от възможността да творите сами себе си, тъй като и в точно това е изпитът за сътворчество!

25. Приемете, че ПървоЛюбовта е не просто състояние на Душата, това е проявление на човешкия промисъл, тоест на Мъдростта на ПървоТвореца, тъй като да видиш Бога в себе си, и още повече в другия човек, това е проявление на истинна Любов към своя Творец!

26. Днес Аз най-накрая видях формирането в хората на Русия на Клъстери на Велика Мъдрост и творчество на самите себе си, което единствено потвърждава факта, че във всеки човек има Дух, има СъТворец!

Откровения

http://www.otkrovenia-bg.info/

31 март 2012 ( 2012)
 



Гласувай:
5



1. troia - Съмнявам се,
02.04.2012 19:44
че това става в момента..Съмнявам се, защото хората около мен не стават по-добри, не гледат да се самоусъвършенстват, а мислят само за пари и материални неща. Като болни са. Звучи ми повече като пожелание.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3413915
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930