Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
06.04.2012 14:35 - Аргументите на Бога - Маслов 05.04.12
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1692 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 09.04.2012 10:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

1. Всички представи за морал и нравственост в обществото не само са нарушени, но и са просто унищожени, и обърнете внимание, при това с пълното и тихо съгласие на хората, потънали днес в лъжа и напълнили своите джобове с мамона!

2.  Нищо няма да се случи в това Пространство, ако хората не проявят своето съгласие или несъгласие! Затова и падението на нравите в обществото, подгрявано от средствата за масова информация е резултат на мълчаливото съгласие на хората за разпространението на тази вакханалия.

3. Ако трябва да говорим конкретно за Русия, то това нравствено падение най-остро се усеща от самите хора, защото по-старото поколение все още помни, независимо от всичко, високия морал на социализма и все още би могло да предаде щафетата на социалното целомъдрие, но за съжаление, пресата от всички представителства, състояща се в основата си от представителите на новото поколение, е успяла да стъпче това, което би могло да сплоти Народа!

4.  Аз още в първа книга на Откровенията говорих, че Русия е своеобразна страна, живееща в страстите, и ако ще трябва да пада, то това ще е до край, затова и разгулът на Тъмнината във всичките си проявления в тази страна се прогнозира лесно!

5. Но, повтарям, в това Пространство, изтъкано от мисълобразите на самите хора, нищо случайно не може да има! Затова, за да може Русия да се издигне (Аз ви говоря за Духовността), тъй като това очаква не само човечеството, но и Аз, вашият Творец, на нея все едно и е съдено да падне, и това падение в пропастта на социалната безнравственост сега наблюдава не само самият Народ на Русия, но и всички останали народи на света! Да се наблюдава това би трябвало да бъде срамно и болно!

6. За съжаление епидемията от продажност и алчност на съществуващите власти е заразила цялото общество, при това толкова силно, че несправедливостта при постоянната лъжа и измама е станала непосилен товар за Великия Народ – основа на цивилизацията!

7. Този нравствен абсцес много скоро трябва да се отстрани и да освободи обществото!

8. Но болният не е безнадежден, в противен случай Аз не бих се занимавал толкова дълго с неговото Духовно излекуване! Нещо повече, Аз виждам, колко активно е започнал процесът на САМОлечение, на Духовно САМОусъвършенстване!

9.  Властите през цялото време се опитват да спрат това оздравяване с някакви силови методи, но Аз мога гръмогласно да заявя, че този „лекарствен препарат” вече не действа! Но ако все пак властите се опитат да го използват (а това сега става доста видимо), то реакцията от страна на Народа и особено от Моя страна ще бъде адекватна!

10.Несправедливостта и подмяната на понятията във всички случаи си заминават в миналото, при това безвъзвратно, защото на сцената на историята на човечеството излиза СВЕТЛИНАТА на Знанията, излиза Духовността не само на този Велик Народ, който се обединява под думите «СВЯТАЯ РУС» (тъй като Аз не виждам никакъв смисъл да се дели Единният славянски Народ на социални и изкуствени образувания), но и на цялото човечество.

11. Русия започва първа да идва на себе си от това нравствено падение, дори и заради това, че по-надолу да се пада вече няма накъде, освен в АДА, но това вече е „от друга опера”!

12.Но видите ли, в Плътния план на този Народ ще му се наложи да побърза, защото времето и по-точно, обозначения по срокове Квантов преход, никого няма да чака!

13. На хората ще им се наложи да избират, при това много скоро, не само с кого са те, но и какъв конкретно път им предстои да преминат заедно, тъй като няма как да се отдаде на никой да прескочи поединично този Изпит!

14. Килийката в Матрицата на Пространството (или в Космическата Мрежа) е с размер всичко на всичко два процента от населението на Планетата, и ако, както се казва, на някого му е мил животът, то Духовното Единение, или Единението в Дух, е единственият път за спасение не само на Русия, но и на цялото човечество!

15. Аз се надявам, че въпросът е прост и разбираем за хората, защото Аз не мога да предложа нищо друго, а и няма какво да се предложи повече!

16. И ето сега, когато всичко е пределно ясно (а Тъмата никога не се е и маскирала, Тя винаги е действала пряко и открито, обещавайки в замяна нравственост и морал единствено на Мамона – именно това, против което болшинството от хората не могат да устоят), трябва да стане също толкова пределно ясно, че във властта стои Тъмата! Тъмните сили са непобедими при тяхната висока дисциплинираност и при безразличието и Духовната незрялост на хората!

17. Единствено високата Духовност на Съ-Знанието на хората, единствено Първолюбовта и разбира се, Мъдростта на ПървоТвореца могат да бъдат единствените аргументи в борбата с Тъмните сили!

18. Повярвайте Ми, те не само могат да бъдат, но и са най-силните аргументи, защото това са аргументи на СВЕТЛИНАТА, а това означава, че са аргументи на Бога!

19. Какво може да противопостави Тъмнината на Моята СВЕТЛИНА? Ами нищо, защото Тя е сила на Задържането, а СВЕТЛИНАТА Божия е ТВОРЯЩА ПървоЛюбов, изгонваща Тъмнината!

20. Настъпва Златният век на Русия, която трябва със своя пример да покаже на цялото човечество, че Духовността на отделно взетата личност, преумножена по Духовността на целия Народ, позволява да се открие в себе си Бога, самостоятелно да се сътвори, тоест да се открие в себе си Божествената СВЕТЛИНА на висша справедливост, която сега вече завинаги става ДОМИНАНТА на Духовното съвършенство на цялото човечество и преход на нивото на ХРИСТОСЪЗНАНИЕТО на Шестата раса!

21. Нищо и никой (освен самият човек) не може да попречи на Русия да премине този етап на вътрешна революция, етап на Духовно ОЗАРЕНИЕ, защото това става възможно при преминаването на точката на незавръщане, когато пред хората се откриват всички КАНОНИ на Вечността!

22. Единствено приемайки тези КАНОНИ, единствено разбирайки, че хората и по-точно, Народът на Русия, са истинните частици на ПървоТвореца, става възможно да се премине тази Духовна трансмутация, която Аз нарекох Духовно озарение!

23. Този миг на Духовно прозрение (ОЗАРЕНИЕ) трябва да изпитат всички хора, защото без личностно ОЗАРЕНИЕ нищо не може да стане!

24. Затова и толкова трудно преминава Духовното Прозрение-Озарение дори и при такъв Народ, който съхранява в своето Съ-Знание Началото на Началата на човешката цивилизация и се стеснява да си признае пред самия себе си, че Славяните-Арийци са Богоизбран Народ, този Народ, с който е започнал рода човешки!

25. Днес по никакъв начин не бива да се стесняваш, а още повече, да се отказваш от своята история, изкуствено изкривена, тъй като отказвайки се от самия себе си, човекът се отказва от своя Божествен произход, и по-точно от Твореца, а това не само че е предателство към своя Творец, това е пряко противопоставяне на този, който с Велика Любов не само е сътворил човека, но и му е дал уникален Дар или ПРАВО да твори на нивото на Самия Творец!

26. За Народа на Русия няма друг избор, защото той е длъжен да потвърди избора на Твореца и проявявайки МЪДРОСТ, да потвърди своята изключителност, или първи и завинаги да си отиде от сцената на историята на човечеството!

27. Тези думи трябва да прозвучат в Съ-Знанието на всеки човек, като последен тревожен звън, тъй като пожарът в Съ-Знанието на човечеството вече е започнал и Божественият огън на Космоса става сега вече единственият аргумент в полза на необходимостта от Духовно ОЗАРЕНИЕ за всеки човек на Планетата!

28. Лимитът от НАДЕЖДА за Духовно ОЗАРЕНИЕ вече е изчерпан, 2012 година вече се движи по Планетата, променяйки честотата на вибрация на Пространството и ако хората забелязват единствено природните катастрофи, то повярвайте Ми, това са все още единствено звуци на приближаващата се буря, която би могла да се обърне в освежаващ дъждец или в смъртен ураган – изборът е за хората!

29. Аз СВОЯТ Си избор вече съм го направил, и това Движение, което АЗ САМ оглавявам е тази единствена ПЛЪТ, която може да спаси света, и други подсказвания за хората на Планетата Земя вече няма да има!

30. Затова Единението в Дух е това единствено нещо, което може да всели НАДЕЖДА, за която хората постоянно се молят (на Мен) и искат от Мен, вместо да направят това сами!

31. Повярвайте Ми, Аз направих всичко възможно за да се спаси човечеството! Но ако хората продължават да не приемат Моята ПОМОЩ, то ще се сбъднат, и при това в най-скоро време, всички печални прогнози под формата на истински потоп, последен за Петата раса!

Откровения

http://www.otkrovenia-bg.info/

05 април 2012 ( 2012)

 





Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3417027
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930