Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
14.04.2012 20:37 - Свещеният Огън - Маслов 24.04.2006
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1680 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 15.04.2012 07:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

1.  Свещеният Огън, който се спуска на Пасха е проява на Божествените Сили, напомняне на хората за Създателя, за Моя Свят и за предназначението на човека в този Свят.

2.  Аз няма да разкривам природата на Свещения Огън, ще кажа само, че неговата природа е такава, каквато е и природата на електрическия ток – проява на Моите Сили в  Материалния свят.

3.  Колкото и да се е старал човекът, през вековете до сега така и не е успял без Моя Помощ да разгадае природата на Свещения Огън и природата на проявяване на електрическия ток, макар че механизмът на тока е разбираем и може да бъде обяснен от позицията на физическите закони.

4.  Това, което се появи в пресата като твърдение, че Божественият Огън може да изгасне, са машинации на Тъмните сили, които препятстват проникването на слънчевата енергия на Космическите сили.

5.  Въобще трябва да кажа, че Сивият Егрегор, който се е формирал на Земята поради оргията от грехове и пороци на човечеството, се оказва толкова плътен, че потоците от енергия, от позитивна енергия на Космоса, никак не могат да пробият слоя от негативна енергия на разрушение на Земята.

6.  Аз много пъти съм казвал, че човек сам е създал и продължава да създава условия за съществуване на низши същества, въздействащи на манталитета на човека, разрушавайки го и принизявайки човека до животинско ниво или до човекоподобно същество с животински инстинкти.

7.  Най-напред е започнал да се забавя, а сега и напълно е спрял процесът на еволюция на човека и на човешкото общество, защото всички революционни процеси, преследващи цели за удовлетворяване на гордостта чрез власт над себеподобните, спират в една или друга степен процеса на усъвършенстване на личността, процеса на възраждане на Духовността - както на отделната личност, така и на целия народ.

8.  Аз казах, че празнувайки Пасха или Възкресение Христово е необходимо да се осъзнава, че тълпата (вече не отделният човек, а именно тълпата) е рожба на Тъмните сили, променящи разума на отделния човек и принизяващи го до нивото на животно, способно на самоунищожение.

9.  Няма особена радост в този Празник, има само напомняне за вечността на живота, има памет или напомняне за разрушителната сила на тълпата, превръщаща даже и най-развитата личност в жестоко животно, ориентиращо се преди всичко с инстинкта си, а не с разума си.

10. Разбира се, радост звучи в думите за Възнесение Христово, но спомнете си кой Го е изпратил на мъки, а след това и на екзекуция: това определено не е Пилат Понтийски, а именно Неговият собствен народ, заради който Христос успя да премине границата между човека и Пророка!

11. Неговата съдба е поучителна за човечеството, а осмислянето на случилата се трагедия, трябва да стане напътствие за хората, стоящи на прага на Ерата на превъплъщението и Възкресението!

12. Вашата Пета раса има хилядолетен опит във формирането или опитите за формиране на собствен път към Истината, но е получила негативен резултат от всички революции на човечеството.

13. Човечеството всеки път се опитва да намери свое виждане за Истината само по революционен път, който винаги завършва с преразпределяне на властта и с намаляване, да не кажем с унищожаване на нравствените устои на обществото.

14. Революциите никога не са били двигател на прогреса. По-скоро зад личната свобода и движението напред се е криел моралния и нравствен регрес на обществото и падение на Духовността на човечеството.

15. Спасението на човечеството е само в едно – завръщане към еволюцията, към еволюционните процеси на усъвършенстване на личността, на нейния манталитет и Духовност.

16. Аз, Създателят, Всевишният, Космическият Разум взех решение да изменя траекторията на усъвършенстване на личността, на развитие на обществените отношения на човечеството и започвам въздействие върху енергетиката, както на отделния човек, човешката същност, така и на човечеството като цяло.

17. За успешната реализация на Моите Планове е необходимо единствено желанието на хората да видят своето изменение, необходимо е желанието на хората да се върнат към източниците на Духовността.

18. В противен случай – по принудителен път ще бъдат избрани най-добрите представители на Петата раса, които са способни да съставят ядрото на Шестата раса и съвместно с кълновете вече на Шестата раса, каквито са децата Индиго, да създадат здраво човечество, способно да реши многовековния въпрос за усъвършенстването на личността до Висотите на подобие на Бога!

19. Но Моите Планове всеки път се налага да бъдат коригирани, защото Аз чувствам, че хората, които въобще не могат да направят свой собствен избор в полза на Доброто или Злото, се съпротивляват на тези изменения!

20. Аз съм казвал, че условието на Моето Царство (Космоса) се състои в това, че човекът или човечеството трябва да направят избор, собствен избор между Доброто и Злото. И чак след това, след този исторически избор и в зависимост от резултата, Аз мога да се намеся и да помогна на човека в материализацията на неговите планове.

21. Но преди всичко това е избор на самия човек и според Моите Правила Аз не мога да се намесвам в съдбата на човека до приемането на решение от него.

22. Аз мога само да подсказвам възможните варианти, да давам или описвам сценарий за развитие на събитията под формата на Свещени Писания от миналото или под формата на съвременни Откровения и Тълкувания.

23. Нещо повече, понякога Аз се обръщам към чувствителни хора и чрез тях давам конкретни подсказки като заставям хората да обърнат внимание на възможното негативно развитие на събитията.

24. Но, засега Моята Намеса е пасивна и е само чрез Словата, само чрез Моя Посланик или хората, които Ме слушат.

25. И от това, колко бързо и колко искрено хората реагират на Моето Обръщение, зависи тяхната съдба и бъдеще, което може да бъде звездно, достойно за човека или да има край, а краят може да бъде безславен тлен.

26. Ситуацията на Земята изисква спешно решение от човека и избор на неговия път в бъдещето с Мен или тлен с Лукавия!

27. В този смисъл Свещеният Огън е Моето напомняне за Вечността и Моите Сили, които човек би могъл да има, вървейки по пътя към постигане на Истината, към постигане на Бога.

28. Свещеният, Божествен Огън няма да угасне никога, защото независимо от трагедията на Христос, Неговата смърт на Кръста е тържество на Вярата, Истината и Вечността, на Огъня, който също е вечен!

 




Гласувай:
3



1. troia - ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
15.04.2012 14:12
Желая на теб и на твоето семейство много здраве, щастие и любов! Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3417760
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930