Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
27.04.2012 18:11 - Празникът Първи Май - Маслов 01.05.2006
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1696 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 27.04.2012 18:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
1.  Пак е празник и хората пак си спомнят събитията от миналия век с надеждата, че нещо от миналото може да се върне и да оправи ситуацията в страната.

 

2.  „Първи Май” е един от най-важните празници на войнствените атеисти, призоваващи към преосмисляне на социалистическото минало.

3.  Първият извод, който се налага говори за това, че в този строй, построен по идеите на Бога, но без Бога, е имало това, към което сега са обърнати погледите на болшинството от населението на Русия.

4.  Преди всичко това, разбира се, е социалната защита и отсъствието на вълнения или опасения за своя утрешен ден, за своето бъдеще и за бъдещето на своите деца, което е направило тази „изма” най-силно обърната към човека.

 

5.  Това, че в този обществен строй общото благосъстояние не е съответствало на стандартите на Запада, е било до голяма степен философски въпрос на идеологията и сравняване на две полярни концепции за развитието на човечеството.

6.  Налице са били противопоставянето между идеологията на пазара и принудителното разпределение на благата в обществото, т.е. държавната уравниловка „от всекиго според способностите – на всекиму според труда”

7.  Сега може да се спори, може да се доказват предимствата на пазара, където конкуренцията играе главна роля. Но фактите са нещо много сериозно и при проверка (дори само за Русия) излиза, че социализмът е „имал човешко лице” в сравнение с озъбените грехове и пороци на капитализма.

 

8.  Социализмът е бил основан, както вече ви казах, от войнстващи атеисти, но в основата на нравствените устои на този строй са били същите Завети, които в Древни времена е получил от Мен Мойсей!

9.  Разбира се, би било глупаво да се очаква нещо ново, защото Материалният Свят и всичко, което е в него, е създадено от Мен и този Свят се развива по Каноните на Вечността, заложени и в подсъзнанието на хората, стремящи се към построяване на справедливо общество.

 

10. Та точно тези войнстващи атеисти са приели за основа лозунгите, заложени в подсъзнанието на хората и идващи от Великите източници на Вечността.

11. Въпросът е бил само един: защо хора, започнали строителството на общество на Висшата справедливост, така безславно са завършили своя проект, макар че са използвали хуманната идея на всеобщото примирие?

12. Да, идеята е била великолепна, но изпълнението на тази многовековна мечта на човечеството за справедливост се е оказала под всякаква критика, макар парадигмата за справедлива власт да се е основавала на лозунга: „Свобода, равенство, братство”!

13. Но всички тези лозунги, приети за основа на идеологията на обществото на „Висша справедливост” са се оказали недостатъчни без Божествените Начала и без основните „камъни” във фундамента на обществото: „Вяра, Любов, Надежда и Мъдрост” за реализацията на мечтата на човечеството за Рай на Земята!

14. Лозунгите „Свобода, равенство, братство” са имали смисъл само в случая на обединяване на хората във Вярата, в случая на разбиране от тях на строежа на Световете и приемане на Създателя като отправни точки за построяване на обществените отношения на „Висшата справедливост”!

15. Социализмът без Бога се е оказал поредната „изма”, останала в Историята като перспективна, от гледна точка на морала и нравствеността, и политически строй, но нежизнеспособна, защото липсва главна основа - основата на Божествените Начала за изграждане на всеки вид обществени отношения.

16. Аз не искам да пея Химн за социализма, но просто е необходимо да се признае, че този строй е бил най-близо до реализацията на Моето виждане за обществените отношения, а също и до създаването на условия за усъвършенстване на личността на човека.

 

17. И ако към тази идеология за построяване на справедливо общество, а по същество, поставяща задачата за справедливо разпределяне на материалните блага между членовете на обществото, се добави и Моята Идеология, или концепция, а най-добре да кажем, Знанията за Божествения произход на човека и Световете, тогава би могло да се констатира, че идеалното общество на Земята може да бъде построено!

18. Аз ще повторя, че всички обществени отношения на Земята, „загърнати в най-красивите обръщения”, нямат смисъл без Бога, защото отхвърлят самата същност – Божествения произход на живота на Земята.

 

19. Аз многократно казвам, че тази основа е много проста и разбираема: всичко, което е създадено на Земята и не само на нея, включително човекът, е Бог, е Любов, Хармония на Световете и Вечността!

20. Използването на Каноните на Вечността или Каноните на Великия Космос гарантира участието на човека в процесите на еволюция на Космоса и гарантира построяването на човешко общество на Висшата справедливост.

21. Човешкото общество без Бога не може да съществува дори заради това, че такова общество противоречи на Основите и Каноните за построяване на Вечността, за изпълнението на които е създаден човекът.

 

22. Ние няма да обсъждаме днес, какво и как се е случило, но празникът „Първи Май” е напомняне на всички „горещи глави”, на всички бунтуващи се идеалисти за това, че всякакви фантазии на хората, дори и на най-хуманна основа, не могат да бъдат реализирани никога на Земята без Бога и Вярата в Мен!

23. Това е така, защото Истината, заради която философите на човечеството трошат „копията” си, е Бог и всичко, което е създадено в този Свят и във Вечността е Бог, а Бог е Любов и Хармония!

24. Хората, празнуващи празника „Първи Май”, стремейки се към реализация на справедливостта, трябва да осъзнаят, че справедливостта, това е Бог, а Любовта на Бога е залог за справедливост!

 

Откровения

http://www.otkrovenia.spiralata.net/

01 май 2006 ( 2006)

 

 

 

 

 

 

 





Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3407583
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031