Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
05.05.2012 16:02 - ПОСЕЩЕНИЕТО НА ТАТЯНА МИКУШИНА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2006 год.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1902 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 06.05.2012 09:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Останах приятно изненадан, че има запис от срещата проведена в София през 2006 год., на която присъствах.

image

image

image
Както вече знаем Татяна Николаевна Микушина е започнала да приема Послания от Владиците на Шамбала през пролетта на 2005 година.Тогава все още интернет не е така мащабно навлезнал в ежедневието ни  , но въпреки това има будни българи , които търсейки храна за душата си попадат на нейния сайт. Това определя и тяхното желание да отправят покана на Татяна Николаевна за посещение в България. И през лятото на 2006 година Татяна посещава България и даже получава Летния Цикъл Послания на Владиците именно тук . Благословенна да е България приела Посланника на Великото Бяло Братство. Свършва тежкото време за Майчица България. Да си припомним историята и да отбележим , изгонвайки Богомилите , които са били вестителите на Шамбала , и кармата създадена поради това. България пада пет века под турско робство .  Пет века , в които българския дух не е бил сломен и помощта на Руския народ за нашето освобождение . Силната връзка със Майчица Русия , неделимата ни връзка с тази благословенна страна.
...
"Наглед всичко, което се променя на физическия план, не е свързано с диктовките, които ние даваме, но повярвайте ми, че практически всички положителни изменения на планетата винаги са били свързани с това, че хората са приемали нашите посланици и Словото, което те носят. Ако нашите посланици не са били приемани и не им е оказвана почест, то страната, която е допускала тези негативни действия, е пропадала за дълги години в мрачни времена за съзнанието. И ние можем единствено да молим Бога да им прости, тъй като те не знаят какво правят..."    И сега ,благословенна да е тази жена , която е поканила Татяна Микушина в България, която е отстъпила домът си ,за да може Татяна да се чувства добре и да получи Посланията.
  Ето какво казва Владика Эл Мория за приемането на техен Представител от страната  и народът и :

"...Аз се радвам, че успяхме да дадем този цикъл диктовки в България. Защото всеки път, когато даваме нашите послания, се освобождава огромно количество Светлина в мястото на приемане на диктовките. И страната и хората, които участват в процеса на приемане на диктовките, получават изрядна порция Светлина. И както всеки път, важното е как ще се възползвате от получената Светлина.

Когато преди малко повече от две години мантията на посланик на Братството беше положена върху раменете на Татяна, никой не би гарантирал, че Русия има светло бъдеще. На физически план цареше пълен хаос и безпорядък. Но ние дойдохме и заявихме в нашите послания, че се готви велико бъдеще за тази страна на финия план.

И не изминаха и две години и това, което беше подготвено на финия план, започна да се проявява на физическия план. И дори скептиците, които само преди една година мърмореха и казваха, че Русия е загубена, сега стоят в недоумение и се почесват по врата.

Същото ще стане и с България. Ако тя успее да използва качествено получената Светлина, то много скоро нея я очакват големи промени, свързани с образованието и икономиката. Всичко е във вашите ръце! И всички промени стават чрез изменение на вашето съзнание.

Винаги има опасност Светлината, която изпращаме на Земята, да бъде неправилно използвана и изкривена, но всеки път ние се надяваме, че вашата чаша няма да се окаже пробита и ще се възползвате от получената енергия, в съответствие с Божествения план и Божественото предназначение.

Аз се радвам, че успяхме да дадем значителен обем Знания в този цикъл диктовки. Винаги помнете, че Знанията ви се дават за обмисляне, за медитация в тишината на вашето сърце. Не гледайте да оставите диктовките настрана по най-бързия начин. Постарайте се да усвоите напълно всичко, което се съдържа във всяка диктовка. Всяка капка живителна Божествена енергия и всяко Слово Божествена Истина.

Ние идваме при човечеството на Земята, за да укрепим нашите връзки, връзките между физическия и финия план. И нашите цели и задачи зависят изцяло от това, доколко пълно ще можете да усвоите информацията и енергията, които се съдържат в нашите послания.

Не ни карайте да ви напомняме отново и отново, че върху вас лежи огромна отговорност по преобразуването на физическия план на планетата Земя. Помнете, че вие сте дошли в това въплъщение, за да осъществявате конкретни действия във физическия план. Но за да бъдат вашите действия съвършени и за да съответстват на Божествения план, вие трябва преди всичко да се погрижите за вашите канали. Изчиствайте неуморно вашите фини тела с молитви и пост, разходки сред природата и общуване с деца и животни. Съзерцавайте прекрасното и под въздействие на красотата вие ще измените вътрешното си състояние. Нищо не влияе така върху човека, както красотата и природата. Пазете и култивирайте правилни образци в живота си. Старайте се всичко, което ви заобикаля, да ви изпълва с хармония и красота. Не се притеснявайте да насочвате другите хора, напомняйте им, че всичко, което ги заобикаля, оказва постоянно въздействие на тяхното съзнание и на техния вътрешен свят. И това се отнася също за гледането на телевизия и безконтролното слушане на радио. Пазете се от всякакви негативни вибрации, от които можете да се опазите. Има много начини да се опазите от негативните енергии и много от тях не изискват никакви парични средства.

Затова аз дойдох да ви напомня, че всичко е по силите ви. Вие можете да разчитате на Владиците и да отправяте молитви, но да действате на физическия план предстои на вас самите. И всички чудеса, които се случват, са щателно планирани. И чудото на преобразуването на физическия план непременно ще се случи, но за да стане това, вие трябва да подготвите това чудо във вашите сърца.

Аз ви пожелавам успешна работа над себе си. Следете, всеки грам Божествена енергия да бъде насочен по предназначение. Дадено ви е много и вие сега трябва да проявите своята готовност за сътрудничество с Небесата.

Всички ваши усилия ще бъдат приумножени и непременно ще дадат своите кълнове.

Наглед всичко, което се променя на физическия план, не е свързано с диктовките, които ние даваме, но повярвайте ми, че практически всички положителни изменения на планетата винаги са били свързани с това, че хората са приемали нашите посланици и Словото, което те носят. Ако нашите посланици не са били приемани и не им е оказвана почест, то страната, която е допускала тези негативни действия, е пропадала за дълги години в мрачни времена за съзнанието. И ние можем единствено да молим Бога да им прости, тъй като те не знаят какво правят.

Ние искрено се надяваме, че мрачните времена за човешкото съзнание са останали в далечното минало. И напред е ярката светлина на Знанията, които носите във вашите сърца..."

Летният цикъл диктовки, които давахме в България чрез нашия посланик, завърши. Възлюбеният Ел Мория 21 юли 2006 г.

Благодаря Учителю Эл Мория, Благодаря ви Владици на Мъдростта , Благодаря ти Татяна за възможността да  посетиш България и да я  изпълниш благодарение на Посланията със Светлина ,  тази изстрадала страна. Бъди благословенна! Благодаря!

Мария Михайлова - София 


Линкът е заснетия семинар в България, гр. София.

http://probyjdane.alle.bg/%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%8F%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B8%D0%BA%D1%83%D1%88%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%80-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/



Гласувай:
1



1. minchomin - :) :) :) :) :) :)
06.05.2012 16:15
:) :) :) :) :) :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3414010
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930