Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
16.05.2012 14:13 - Натрупване на информация - Маслов 15.05.12
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1463 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 17.05.2012 10:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
1. Независимо от това, че все още доста много хора пребивават в неведение за това, какво се случва в Пространството и на Тънкия план, вътрешната тревога не добре скривана от средствата за масова информация, прониква в Съ-Знанието на хората, материализирайки се не само като лошо самочувствие, но и като чувство на пълна безизходица!

2.  Каквото и да си говорим, но средствата за масова информация са изпълнени с все по нарастваща по напрежение информация за неочакваностите и по-точно, за съвършено непредсказуемите извънредни ситуации, които като в менгеме са стиснали проблемите в Плътния план, и вече не изпускат Русия, създавайки в нея самата и в останалия свят чувството или комплекса за вина и очакване на наказание за направеното до сега!

3. Обикновените или както Аз им казвам, „малките” хора, са много възприемчиви към вътрешните проблеми на битието, и изведнъж забелязват, тоест изведнъж прозират, че и страната като цяло, независимо от нейния колосален природен потенциал, се е плъзнала „по наклонена плоскост” с преследващите я неуспехи, свързани, за щастие, за сега, все още не с природните катастрофи, а с така наречения човешки фактор!

4.  И този комплекс от неуспехи все повече се увеличава, оголвайки проблемите там, където им се струва, че никога не ги е имало, и тази ситуация все повече и повече се изостря, потвърждавайки Моето пророчество за това, че без Бога в Русия, а така също и пред цялото човечество, няма и не може да има никакво бъдеще!

5. Тази тревожна информация се натрупва, при това много интензивно, не само за самия Народ, но и за представляващите властта хора, създавайки предпоставки за възникване на Духовен колапс, който, така както Аз ви предупреждавах, може да доведе до Духовна катастрофа, което, повярвайте Ми, е далече по-страшна от всички природни катаклизми, взети заедно!

6. Няма нищо по-страшно от Духовния колапс вътре в човека, загубил основата – смисъла на живота, но това е – тази реалност, която заплашва човечеството и най-напред Русия (спомнете си, че Русия е избрана от Мен да бъде Духовен Водач на човечеството), ако хората на тази страна продължават, така както до сега, да не забелязват своето усилващо се ден за ден Духовно разложение!

7. Напомням ви още веднъж, че необходимите ми два процента от числеността на населението в Русия и от цялото човечество Аз вече го имам, и ако засега тези хора са все още „в сянка” и извън политиката, то това съвсем не означава, че тях ги няма! Тях вече ги има и те много скоро ще бъдат проявени!

8. Сега става въпрос за това мнозинство от Руския Народ, за тази руснаци, които, сами без да забелязват това, попадат в менгемето на негативната информация за своето бъдеще, тоест попадат в депресия, без да виждат никакъв просвет и шансове за предсказваното Светло бъдеще!

9.  Спомняте ли си, Аз ви предупреждавах през есента на миналата година за това, че власт без Бога е власт заминаваща си в миналото, тоест това е власт нямаща никакви перспективи за Създателя, затова и Аз се отказах отдавна от това, да поддържам когото и да е от тези, които водят хората в безпътието на Духовния разпад и най-наглия и безпринципен Мамон!

10.Аз обаче се надявам, че хората помнят, че сега властта на Планетата Земя принедлежи не на хората, до каквото и високо стъпало в социалната стълбица те да се достигнали, а на МЕН, на вашия ТВОРЕЦ!

11. АЗ САМИЯТ подготвям част от хората към адекватно възприемане на Новите енергии от Космоса, които ще принудят хората да повярват не на човешката регулярност от светски или религиозен тип, а на МЕН, тъй като спасението ще дойде от МЕН – от Твореца, а не от човешката власт, с каквито и технически средства да разполага тя.

12.Хората са длъжни да разбират и това се отнася преди всичко за тези, които са се приближили до МОЕТО Движение, че спасението ще дойде от самите хора, защото ще се спасят и ще помогнат да се спасят хиляди, само хората на истинната ВЯРА!

13. СъТворците, а Аз виждам в Своите редове само тях, трябва да станат не само носители на истинна ВЯРА, но и твърдата увереността в това, че всичко което се случва не е напразно и носи на хората на ВЯРАТА само Светлина, а натрупваната негативна информация – това е ТРЕВОГАТА (в смисъл – бие тревога) на Твореца, призоваващ Своето ПАСТВО в лоното на Своята ЦЪРКВА, в лоното на Новата ЕДИННА Религия на Самия Бог!

14. Много моля хората да разберат, че МОЕТО (подчертавам: МОЕТО) Движение е този ориентир, е тази СВЕТЛИНА, която му е дадена, защото в сгъстяващия се сумрак на Духовна вакханалия и конвулсии на света пред смъртта на СВЕТЛИНАТА, ще остане само МОЕТО Движение и хората на истинната ВЯРА, влезли в него!

15. Длъжен съм обаче да предупредя, че и в редовете на Моето Движение все още има достатъчно хора на Тъмнината, които се стараят да разрушат все още това тънко Духовно ЕДИНОДУШИЕ, но и това се явява поредният изпит, който предстои все още хората да вземат, помнейки за това, че никаква благост от това няма да има, тъй като този изпит е „не на живот, а на смърт”!

16. Противопоставянето Светлината на Тъмнината се изостря с всяка минута, затова на хората на ВЯРАТА все още им предстои да изпитат измамата и предателството на близки по Дух хора, но Аз не мога да предложа нищо друго, тъй като за всички тях това е Висша Школа по Мъдрост и такова историческо противоборство между Светлината и Тъмнината никога не е имало досега!

17. Сега, когато Светлината започва да побеждава Тъмнината, целият негатив, цялото Духовно уродство (несъвършенство) ще започне като че ли случайно да се открива пред хората, защото започва подбора на праведни и неправедни!

18. Човешката регулярност (власт), от хората на Тъмнината, без дори те да осъзнават това, усложняват условията на изпита на Квантовия преход, заставяйки хората в потока на негативната информация да търсят път към Бога, защото според техните разбирания, тяхното бъдеще засега знам само Аз и никой от хората!

19. Съ-Знанието на човека, а и той самият се променят много бавно, особено ако той е упоен от гордостта, и за съжаление много често такъв човек деградира, и да се очаква от него Светло бъдеще е просто безсмислено!

20. Ето защо Аз толкова настойчиво предупреждавах хората, че през есента на миналата година, правейки своя избор, хората „изковаваха” своето бъдеще!

21. Сега на активната част от населението, а утре и на цялата страна, ще стане окончателно ясно, че без БОГА няма и не може да има бъдеще, тоест натрупването на негативна информация е обективна реалност и е резултат от този избор, който страната направи миналата есен и тази пролет!

22. Така Ми се иска и да кажа: каквото хората са си избрали, това са и получили, а ако трябва да говорим съвсем направо – каквото хората си изберат, това и ще получават до тогава, докато тяхното Съ-Знание, забудалено от средствата за масова информация и властите не се събуди и не разбере, че няма бъдеще, страна, която живее с миналото!

23. Докато не се промени Съ-Знанието на хората, не трябва да се очаква Светлина и не трябва да се надявате на това, че някой от хората ще ви подскаже изход от Духовната безпътица, тъй като каквото и да е равнището на научно-техническия прогрес на човечеството, той не струва нищо в сравнение с възможностите за СЪТВОРЧЕСТВО НА СВОБОДНИТЕ ДУХОМ хора!

24. Искам още веднъж да напомня на хората за това, че те са били СЪТВОРЕНИ по Мое (холографско) подобие и на всички хора им е било дадено ПРАВО да се усъвършенстват до ниво на СъТворци, затова всякакви други пътища са дълбоко заблуждение, водещо до Духовна безпътица!

25. Лимитът от време е вече изчерпан и независимо от интригите на средствата за масова информация, Аз потвърждавам, че тази година явяваща се година на Бога, окончателно ще обозначи тези от хората, които ще преминат в Новия свят на Моите МОНАДИ, и тези, които ще си отидат от сцената на историята на човечеството завинаги или за много продължителен период от време!

26. За основния етнос на Русия, Славяните-Арийци има само един път – пътя към Бога и този път не е към религиозните представи от миналото, а е към Новата религия на Самия Бог и без каквито и да е било там посредници!

27. В заключение на днешното Послание ще разкрия на хората ТАЙНАТА, че Аз, вашият Творец, вече се намирам сред хората в Проявения план и ги наблюдавам отвътре, следейки за всички техни грешки и заблуди, заставяйки ги въпреки тях, да видят СВЕТЛИНАТА на Надеждата – СВЕТЛИНАТА на това БЪДЕЩЕ, което независимо от нищо, очаква Народа на Русия! Аз вече съм проявен и очаквам вашето самостоятелно решение!        

Откровения

http://www.otkrovenia.spiralata.net/

15 май 2012 ( 2012)  



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3413921
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930