Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
18.05.2012 11:30 - СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА И 2012 ГОД..
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4182 Коментари: 5 Гласове:
4

Последна промяна: 29.05.2012 20:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Приятели,
често пиша по въпроси  от т.н. "Световна финансово-икономическа криза" и давам мои тълкувания за нея. Характерно за коментарите ми е, че са различни от академичните, политическите и журналистически такива. Те винаги са били с насоченост и от гледна точка на  връзката между Дух и Материя и влиянието им, според човешкото разбиране, върху социално-икономическия живот на хората в обществото. Някои читатели ми казват, че темата поднесена от тази гледна точка е трудна и не е лесна за разбиране. В отговор на подобни коментари сега ще кажа, че ако всичко е лесно за разбиране и се знае от всеки, то днес няма да се говори за никаква  "криза". 
В тази беседа ще се опитам да дам кратко обяснение за генезиса на моите твърдения и заключения за всичко, което съм писал до сега. Да разгледаме един пример. През цялото си образование по предмета "математика" никога не съм разбирал точния смисъл на понятието "функция", независимо, че съм вземал изпити по нея. Имаше нещо, което ме спъваше да го разбера, но и не си правих труда да го схвана. Обаче ми стана ясно като ми дойде от вътре, само, за пет минути като мислих за него по време на една медитация. Т.е. нужно е осъзнаване на понятието като такова. Това става най-добре в спокойно състояние на съзнанието или т.н. "медитация" и важи за всичко.  Методиката за познание е извън академичните. Разбира се те могат да служат като основа на въпросите, за които трябва да се получи правилен отговор. Всеки, който е държал изпити знае, че времето никога не му стига за подготовка и все е имало нещо, за което да се счита неподготвен. Ето защо всичко, което се изучава трябва да бъде с правилно зададен въпрос, бистро съзнание за възприемане и ясна мотивация.
По начало "криза" има само там където нещо е нарушено от хармонията на дадена система, която система следва да работи в хармония с природната система, а  тя е дело на Бог и винаги е в хармония. Нейното равновесие се нарушава от хората под формата на мисли, слова и действия. Друг пример, човек се разболява от нещо. Това означава, че неговият организъм е излязъл от хармония и някой орган не работи както трябва.  Това е целият проблем за всичко, т.е. следва да бъдем в хармония с природата. В случая, световната финансово-икономическа система работи против природните закони с финансовите си ресурси и затова тя е "болна" с т.н. "КРИЗА". По тази причина следва да се изучава Божествената наука /Духовност, Космическите закони/, не казвам "вероизповедание", наред с т.н. "светски" науки, а "светските" науки трябва да са следствие на Божествената наука. Малко сложно се получи ...., но като се разбере е по-просто. 
Божествените науки се преподават от т.н. Възнесени Учители, т.е. същества, които са преминали на даден етап земния живот и сега са с много високо съзнание, например същества познати на хората като Иисус, Ел Мория, Майка Мария, Сен Жермен и т.н., но се намират в други космически измерения и тяхната задача се състои да служат на по-нисши същества с по-ограничено съзнание както е човека, за да могат и те да преминат възнесение, или в енергийни нива с високи вибрации и придобиване на по-високо съзнание. За да предават знанията си на земното човечество Те си имат т.н. канали за връзка, т.е. хора с определени способности, наречени "посланици". Такива хора е имало винаги и по всяко време на земята. Без да пресилвам нещата ще кажа, че едни от най-добрите лекции за съвременните финансово-икономически проблеми са именно от тези Учители.
Целта на обучението в Божествената наука от Възнесените Учители е всеки ученик да открие Бога в себе си, т.е. да се направи връзката с т.н. Христово Аз или връзката с Висшия разум. При това положение, човек може да получава информация от Ефирните планове, но обучението не свършва, а тепърва започва. Виждате какъв сложен процес се получава. За да има  информация от Възнесените Учители може да стане само чрез т.н Аз Съм Присъствието, което Присъствие е Бога в човека, а не някъде високо в небесата. Има духовни хора, които се имат за Богове, без да са направили тази връзка. Според мен е добре да се стои на страна от тях. Те се познават лесно. 

Възнесените Учители казват, че Божествената наука /Духовността/ е най-сложната от всички други науки на земята.
След около тридесет години мои усилени
занимание в дебрите на Духовността, днес с основание мога да кажа, че това е вярно и е самата "истина", поне за мен.
Представете си
само за миг, че за времето, което аз съм отдал за лично занимание и подготовка по тази наука, без някой да ме кара на сила, а то е всеки ден  четене, духовни практики, лечителство, спорт и съзнанието ми да разсъждава по тези въпроси по минимум 12-15 часа, като наред с това се старая да се помествам и в материалната илюзия, то ако се бях отдал и занимавал със светска наука или изучавах църковните правила и ритуали или служих на властта, досега щях да имам звание професор и няколко докторски титли по различни специалности или кариера в политиката. За сега обаче, аз се задоволявам само с магистърските си степени и образование по икономика и педагогика, които се старая ДА практикувам и да се усъвършенствам с нови знания и разбиране но да не поддържам сегашното статукво за стабилитет на финансово икономическа и политическа системи, а работя  за да настъпи промяна от нов тип регулярност /управление/ наречена "Божествена регулярност", с което да кажа днес, 18.05.2012 год, че

ДОКАТО ВЛАСТТА, НАУКАТА, ИКОНОМИСТИТЕ, ПОЛИТИЦИТЕ, ФИЛОСОФИТЕ И ЦЪРКОВНИЦИТЕ ПРИЗНАЯТ, А ОСТАНАЛИТЕ ХОРА ДА РАЗБЕРАТ И ДА ПОВЯРВАТ, ЧЕ

ДУХЪТ Е ВСИЧКО СЪЩЕСТВУВАЩО И НЕ СЪЩЕСТВУВАЩО, ЧЕ ТОЙ Е ПЪРВИЧЕН И МОЖЕ ДА ВЛАСТВА НАД МАТЕРИЯТА, ТОГАВА ЩЕ СВЪРШИ И Т.Н. "КРИЗА" И ЩЕ ИМА ЗАДОВОЛЕНОСТ И ИЗОБИЛИЕ ОТ ВСИЧКО НУЖНО ЗА ЖИВОТ НА ЗЕМЯТА ЗА ВСЕКИ ЧОВЕК!

ДО ТОГАВА, ОБАЧЕ, ЩЕ ВЛАСТВА КОРУПЦИЯТА, ИЗМАМАТА, ЛЪЖАТА И НАСИЛИЕТО ВЪРХУ ХОРАТА ОТ ДРУГИ ХОРА, НАРЕЧЕНИ СЪС ЗВУЧНОТО ИМЕ "ЛИДЕРИ", СЛЕДВАНИ ОТ "СЛЕПЦИ" ОТНОСНО ТЕХНИТЕ ЗАБЛУДИ. А ВСИЧКО ТОВА Е ПРЕДПОСТАВКА ЗА ВСЯКАКЪВ ВИД "КРИЗИ" КАТО  НАУЧНИ, ФИНАНСОВИ, ИКОНОМИЧЕСКИ, ЗДРАВНИ, ПОЛИТИЧЕСКИ И ВСИЧКО ЗА КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ.

ПАГЛЕДНЕТЕ САМО КАКВИ БОРБИ СЕ ВОДЯТ В ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ В БЪЛГАРИЯ ЗА ЛИДЕРСКО МЯСТО, НАПРИМЕР, В БСП, СДС И НЕ ЗНАМ КАКВА СИНЯ КОАЛИЦИЯ И НАВСЯКЪДЕ ДРУГАДЕ. ЕТО ВИ КРИЗА, МАКАР И СКРИТА, ВСЕКИ ИСКА ДА ВОДИ ЧЕТА, А НА ВОДАЧИТЕ ИМ ТРЯБВАТ ХОРА, А ХОРАТА КОЛКОТО ПО-МАЛКО ВИЖДАТ, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА ВОДАЧИТЕ.

При цялата писана човешка история до момента този подход е основен стил на управление за  развитие на човечеството, независимо от съществуващия обществено политически строй.

ЛИДЕРИТЕ ОБАЧЕ, НЕ СА ВИНОВНИ ЗА ТОВА, КОЕТО ПРАВЯТ. НА ТЯХ ПРОСТО ИМ Е НУЖНО НЯКОЙ ДА ГИ СЛЕДВА ПРИ ТОЗИ СИ СТИЛ НА РАБОТА И ПРИ УСИЛИЯТА, КОИТО ПОЛАГАТ, ЗА ДА КАЗВАТ И ДА ПРАВЯТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА УБЕЖДАВАТ, ЧЕ ТОВА НЕ Е ВЯРНО И ДА СИ ПРОКАРВАТ ТЕХНИТЕ ЦЕЛИ, КОИТО СА "ЗАБЛУДА НА ОСТАНАЛИТЕ" ЗА ДА МОГАТ ТЕ ДА БЪДАТ ЛИДЕРИ.


От няколко години се говори за "финансово икономическа криза". Де факто такава "криза" няма! Де юре, обаче, има промяна на честотите на енергийното пространство, което води до промяня на съзнанието на хората и нарушаване на съществуващите порядки и връзки. Това се отразява и на старите финансово-икономически връзки и взаимоотношения на микро и макро ниво. Вие виждате, че нито едно правителство по света не може да спре този процес и всичко се променя пред очите ви. По тази причина съпротивата от когото и да е, с опити да се спре това, просто е излишно. Разумността е настройка с него, защото такава е космическата програма.

В тази връзка вижте КАКВО КАЗВА ИСУС НА  16 НОЕМВРИ 2010 ГОД.

......."Може да се каже, че невъзнесеното същество започва своя път, мислейки, че то е ограничено от материята и че неговият Дух трябва да се приспособява към условията на материалния свят. В зависимост от нивото ви на израстване към възнесението вие постепенно ще започнете да осъзнавате, че не е необходимо вашият Дух да се приспособява към материята, А МОЖЕ ДА ВЛАСТВА НАД НЕЯ . Когато напълно признаете, че Духът никога не е бил ограничаван от материята и не е нужно да се приспособява към външните условия на Земята, тогава получавате право на лично възнесение"....... 
http://minchomin.blog.bg/lichni-dnevnici/2011/06/23/sravnenie-na-pytia-na-hristos-s-pytia-na-antihrista-oshte-ot.770569
 
И най-важното е, че такова възнесение на човечеството предстои през 2012 год., т.е., пренасяне на земята и хората в друго космическо енергийно измерение с високи честоти /вибрации/. Това е всичко, което следва да се знае и да се настройваме за него. Въпросът е, че от властта се прави всичко възможно този факт да бъде прикрит, като се счита, че той може да се излъже и да не стане така. Ееее..., ако някой счита, че той е по "папа" от папата, то тогава този процес може и да не се случи!..... За сега обаче, такава вероятност няма!!!

ОСЪЗНАВАЙКИ ТАЗИ "ПРОСТА" ИСТИНА, КОЯТО Е НАЙ-СЛОЖНОТО НЕЩО ЗА РАЗБИРАНЕ ОТ ЧОВЕКА, ТО ТОГАВА ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА НУЖДА ДА МИСЛИМ ЗА КАКВОТО И ДА Е ДРУГО, Т.Е. ТОВА Е КУЛМИНАЦИЯТА НА ЦЕЛИЯ ЗЕМЕН ЧОВЕШКИ  ЖИВОТ, А АЗ ДЪЛБОКО ВЯРВАМ  В ТОВА!

Д
о края на 2012 год. от всички нас, без значение къде се намираме на социалната стълбица в обществото, предстои да се признае този факт. Няма да има човек, който да не бъде подложен от своя Висш Аз на това изпитание за признание, т.е. Бога във всеки един човек. Това в крайна сметка ще е голямото изпитание, за което говорят пророците до сега, говори Създателят в диктовките приети от акад. Маслов и казват Владиците на Светлината чрез техните посланици. С изпитанието всеки ще прави своя избор за еволюцията или против нея. Ето ви Трънливия път към Бога, през който всеки един ще трябва  да мине бос през него. Това ще е вътрешната борба на всеки човек.

Приятели,
има и още нещо друго в повече, от което трябва да се излезе от него като ГОЛЯМА заблуда!
Съвременната финансово-икономическа система е най-голямата видима илюзия за човека. "Илюзия" означава нещо преходно, временно, крайно. Казва се натрупване на материални блага и 90 процента от образованието е насочено именно към създаване на тази илюзия. Всичко от създадените материални блага е временно. Днес го имаш, утре го нямаш. На практика богатите хора в света са по-малка от  2 процента спрямо населението.  Вие четете по много книги как да станете богати със силата на мисълта. Дават ви се хиляди рецепти за това, но за 99,99 процента от практикуващите то не се получава. И няма да се получи, колкото и да се стараите. Затова ВСЕКИ, КОИТО ВИ УБЕЖДАВА, ЧЕ С МИСЛЕНИ ОБРАЗИ И
НАПЕВНИ ПОВТАРЯНИЯ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА МАТЕРИЯТА И ДА ПЕЧЕЛИ /ПРИВЛИЧА КЪМ СЕБЕ СИ/ ПАРИ, И ДА ПРОМЕНЯ СВОЯ ПЪТ И СЪДБА,  БЕЗ ДА СТЕ СТИГНАЛИ ДО СВОЯ ВЪТРЕШЕН ВИСШ АЗ не го приемайте за чиста монета и да знаете, че той ви лъже! Такива учители печелят пари за ваша сметка от вашите заблуди, че им купувате книгите! Не напразно големият българин Христо Ботев се моли на Бога в себе си, т.е. Висшия си Аз, и казва в стихотворението си "Моята молитва"

"О, мой боже, правий боже!

Не ти, що си в небесата,

а ти, що си в мене, боже -

мен в сърцето и в душата..."

Много точно е казано! В крайна сметка това е целта за всеки един и е висша степен на духовност.

В последните диктовки от Възнесените Владици приети през месец май чрез Росица Авела се дават допълнителни указания как ще стане това.
Казано с две думи означава, че всичко е повишаване на енергийните вибрации /честоти/ на земята, което е информация и промяна на пространството. Това следва да се разбере от всеки човек.

НА ВСИЧКИ ЖЕЛАЯ УСПЕХ ПО ПЪТЯ СИ!



Гласувай:
4



1. анонимен - Много Ви благодаря за надеждата, ...
18.05.2012 14:37
Много Ви благодаря за надеждата, която ми давате.
цитирай
2. minchomin - Много Ви благодаря за надеждата, ...
18.05.2012 15:22
анонимен написа:
Много Ви благодаря за надеждата, която ми давате.


Съжалявам, ако съм ви разочаровал.

цитирай
3. li4kata - Преди година тръгнах по този път.
18.05.2012 17:24
Надявам се вече вървя с по-уверени крачки!
Благодаря!
Успех и на Вас!
цитирай
4. wildheart - Благодаря!
19.05.2012 00:28
......."Може да се каже, че невъзнесеното същество започва своя път, мислейки, че то е ограничено от материята и че неговият Дух трябва да се приспособява към условията на материалния свят. В зависимост от нивото ви на израстване към възнесението вие постепенно ще започнете да осъзнавате, че не е необходимо вашият Дух да се приспособява към материята, А МОЖЕ ДА ВЛАСТВА НАД НЕЯ . Когато напълно признаете, че Духът никога не е бил ограничаван от материята и не е нужно да се приспособява към външните условия на Земята, тогава получавате право на лично възнесение" - Благодаря ти много за това напомняне! Дойде ме точно навреме! Ааа свобода и единение, каква радост за душата :)

Лека вечер! :)
цитирай
5. анонимен - Севда Димитрова; Г-н Минчев, по...
20.05.2012 19:40
Севда Димитрова; Г-н Минчев,поздравявам ви за този материал. Споделям всичко изложено,да за съжаление Лидерите от цял свят не осъзнават,дори може би не намират време да се замислят за високите честоти,с които Майката Земя вече вибрира.Тези енергии са сред нас почти от 1998 г.,а може би и по-рано,но ако тогава са били фини и недоловими,то днес са доста есезаеми сред нас.Ако ние се постараем да се отворим към тях,да осъзнаем посланията на Пратениците,ще разберем и процесите в себе си със настъпващите промени.И нека не се заблуждаваме,че този период на трансформация в човешкото съзнание не е настъпил, колкото по-бързо осъзнаем себе си и се отворим към всички, и се гледаме пред очите на Божията Любов,толкова по-добре за нас.Благодаря ви.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3413892
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930