Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
23.05.2012 20:01 - В НАВЕЧЕРИЕТО - Маслов 22.05.12
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1514 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 24.05.2012 08:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
1. Обстановката в страната и в обкръжаващото Пространство все повече се нажежава и се нажежава, и съвсем напразно съвременните мъко-аналитици от властта предричат постепенно снижаване на това нажежаване на страстите, което противоречи на Моя Сценарий, съгласно който човешката регулярност (власт) трябва най-накрая да отстъпи място на Божествената регулярност или на ВЛАСТТА НА БОГА на Земята!

2.  Нищо и никога вече няма да се успокои до тогава, докато Аз, вашият Творец, не разбудя Съ-Знанието на хората и не ги подготвя към САМОадаптацията им към Новите условия на Проявения план!

3. Приближава се епохата на Висша СПРАВЕДЛИВОСТ, която при старото Съ-Знание на Духовно робство не е могла да настъпи заради неспособността на хората да разберат и да приемат Новия Свят!

4.  При това под думите „Нов Свят” Аз разбирам не само новите (за хората) по-високи вибрации (енергии) от Космоса, но и новото, разкрепостено Съ-Знание на хората, осъзнали себе си като СъТворци, способни в СЪНАСТРОЙКА с Твореца, не само да творят Новото Божествено Пространство, но и това което е най-важно, да творят себе си като фрактално подобие на ПървоТвореца!

5. Разберете, това не са просто думи, пък били те и на Бога, а изключително дълъг и труден промисъл на Духовно пробуждане на „малкия” човек и Духовно прозрение на тези хора, които вече са приели върху себе си МИСИЯТА на СъТворец, тоест МИСИЯТА на Духовни първопроходци на човечеството в Новите Светове, но и най-важното, в НОВАТА РЕЛИГИЯ – РЕЛИГИЯТА НА ЕДИНИЯ ПЪРВОТВОРЕЦ!

6. Замислете се, дори и в думите на МОЛИТВАТА, която Аз дадох на хората в далечната 2004 година има думи: „…приемам Твоята ВЯРА, Тя е моят път…”; сега вече е настъпило време за приемане от хората (от човечеството) и преди всичко от Народа на Русия на Новата – вече Моя – РЕЛИГИЯ на Единия Бог!

7. Тази РЕЛИГИЯ на Бога, която трябва най-накрая да обедини всички народи в Единна цивилизация, която ще трябва да състави основата на ШЕСТАТА раса и да положи началото на еволюция на човека СъТворец!

8. Така е, Квантовият преход вече върви по Планетата и човек да не обърне внимание на този исторически процес е просто невъзможно! Това особено силно го усещат хората на ВЯРАТА, на които им идва осъзнаването на началото на Великите промени, при това най-напред в Съ-Знанието на хората, до скоро все още дремещи под музиката на Мамона!

9.  И нека да Ми възразяват хората, на които им се струва, че вече отдавна са свързали своя живот с Бога, наричайки себе си вярващи в църквата хора, и все пак Аз съм длъжен да им кажа, че САМИЯТ АЗ, ПЪРВОТВОРЕЦЪТ не виждам в техните дела Божий промисъл, тъй като в несъпротивата на злото няма никакъв смисъл!

10.Няма никакъв смисъл и в това, че подчинявайки се на човешката власт, и не е важно на кой от клоновете на тази власт, без сами дори да разбират това, хората  се изправят против ВОЛЯТА на Бога да променят своя вътрешен свят!

11. А това означава – против ВОЛЯТА на Бога, насочена към формиране на Съ-Знание на Новия СВОБОДЕН по Дух човек, осъзнаващ себе си като частица от ПървоТвореца и прилагащ върху себе си промисъла на СъТворец!

12.Аз разбирам, че приемането от хората на Моята Нова религия е свързано с изкореняването на старите, отживели представи за Мен, и най-важното, за самия човек, за историята сътворена от човека и за тези задачи, които Аз съм поставял пред човека в периода на неговия дълъг, и по-точно ВЕЧЕН живот в много степенното Пространство.

13. Настъпва време, когато всеки човек ще трябва да приложи към себе си многостепенността на Пространството и да осъзнае, че човекът, така както и САМИЯТ ПЪРВОТВОРЕЦ, е многостепенно мислещ и творящ Пространството, заключен в енергобиологична обвивка, и тази обвивка може да бъде много лесно променена или преобразена в зависимост от условията на Проявения план!

14. Аз многократно вече ви говорих и по-точно, предупреждавах хората, че Проявеният план се променя вече ден след ден и това преображение на честотните (енергийните) характеристики на Пространството за хората ще става все по-забележимо, и в навечерието на рязката промяна или прехода на другите вибрации всичко ще стане пределно ясно, че миналото, колкото и добро или лошо да е било то, никога повече няма да се върне!

15. Ето защо упоритите хора, и по-точно, хората на НЕВЕРИЕТО, Аз многократно ги предупреждавах за това, те да не се държат за миналото, тъй като наистина е минало, с което не е необходимо да затормозяват своята памет, единственото нещо, което трябва да се запази, то това са само родовите корени, без обаче да ги свързват с преображението на Проявения план!

16. Аз се боя обаче, че дори и тази родова памет по никакъв начин няма да помогне на хората при адаптацията им към Новите вибрации на Космоса, защото подобен Квантов преход, имащ място от преди 26000 години, едва ли някой от предците все пак ще помни или дори ще знае нещо за него!

17. В предишните поколения подобен опит за трансмутация на Пространството и на биологичната обвивка едновременно никога не е имало!

18. Но „буреносните облаци” на предстоящата ТРАНСМУТАЦИЯ на Пространството (и човека) настойчиво предупреждават хората, че времето „Х” е вече съвсем близо, и Русия е встъпила в периода или времето на ПРЕОБРАЖЕНИЕ!

19. Това вече се отразява върху промяната на вътрешния климат на междуличностните отношения, които на фона на природните катаклизми, би трябвало да подтикнат Русия към толкова дългоочакваната от човечеството крачка в Новия Свят – или както Аз вече ви говорих, в Новата религия, за нея самата и за цялото човечество!

20. От тази крачка вече няма как да се отстъпи, затова и кипящите улици – са не само резултат от измамата, при това на поредната и толкова безсъвестна измама, на ИЗБРАНИЯ ОТ Мен НАРОД, но са резултат и на Духовното прозрение, способно да стане (при Моето проявление) тази ОСНОВА, или този СТЪЛБ, около който ще се събират хората, способни да мислят и да променят Пространството

21. Това Духовно ПРОБУЖДАНЕ е за целия свят ПЪРВИЯТ сигнал за изграждането вътре в Народа на тази СЪБОРНОСТ, на това ОСЪЗНАВАНЕ на своята СИЛА на ДУХА, която разделя хората на хора на ВЯРАТА и НЕВЕРИЕТО, или на войни на СВЕТЛИНАТА и на войни на Тъмнината!

22. Аз многократно предупреждавах всички хора (и едните и другите) за това, че този път ПОБЕДАТА ще бъде със сигурност за воините на СВЕТЛИНАТА, и от тази си безизходност Тъмнината ще премине в последната си атака върху всеки човек, който дори само си е помислил да свърже своята съдба с ПървоТвореца или е премерил върху себе си доспехите на воин на СВЕТЛИНАТА!

23. Затова вие не трябва да се учудвате, че вашето обкръжение, включвайки и най-близките ви хора, изведнъж ще проявят открито неприемане, а може би дори и вражда към вас и вашите възгледи за Пространството, в което за вас няма нищо по-важно от Божествената СВЕТЛИНА!

24. Пространството е в НАВЕЧЕРИЕТО на исторически събития със завършването на които вече няма да има Тъма, победена от СВЕТЛИНАТА и ПЪРВОЛЮБОВТА на хората, приели върху себе си ПРОМИСЪЛА на СъТворци, което означава, че те са приели върху себе си ОТГОВОРНОСТТА за Новата, вече Божествена регулярност на Планетата Земя!

25. Искам да попитам хората, кой от тях ще бъде против Висшата СПРАВЕДЛИВОСТ, кой от тях ще е против това, в света най-накрая да се установи диктат на ПървоЛюбовта, защото единствено в Любовта към Бога и към обкръжаващото ни Пространство може у хората да се прояви ДАРЪТ на Творчеството, а в СЪНАСТРОЙКА с Мен – и ДУХ НА СЪТВОРЧЕСТВО, явяващ се предтеча на Духовното ЕДИНЕНИЕ на хората по между им!

26. Всичко това е най-близкото бъдеще, което във всички случаи трябва да настъпи, а предпоставките за разбирането на това историческо СЪБИТИЕ Аз много лесно ще ги осигуря, и тази Моя ТРЕВОГА (бия тревога) за едни ще звучи като камбана на НАДЕЖДАТА, а за други – като РЕКВИЕМ по напразно загубените години в Проявения план!

27. „Буреносните облаци” на Преображението на стария свят вече дотолкова са се сгъстили, че у хората е възможно да се появи чувството на животински страх!

28. Това означава, че е останало чувството на пълно НЕВЕРИЕ, което говори за това, че Съ-Знанието на тези хора така и не се е пречистило от скверността на Духовното робство, а СВОБОДАТА НА ДУХА все още не е станала първооснова на Вечния живот за всички частици на Творящото Начало на Началата!

29. До навечерието на „бурята” има още няколко минути време да се помисли за смисъла на живот без Бога в Душата, но това не означава, че е нужно веднага да се застане под „свода” на тази или онази конфесия, защото това бягане назад, това бягане от Бога, който толкова упорито зове хората със Себе си в бъдещето – това е ЕДИНСТВЕНИЯТ път към Храма на вашата Душа!

30. Запомнете, че и в НАВЕЧЕРИЕТО за хората все още има възможност да си помислят малко за смисъла или целта на живота, но днес – това е последната пауза преди пика на Квантовия преход, променящ Пространството до неузнаваемост и откриващ пътя към Новата религия на Единия Бог за всички Народи на Планетата Земя!

  Откровения

http://www.otkrovenia.spiralata.net/

22 май 2012 ( 2012)
 

        




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3417615
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930