Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
06.06.2012 18:15 - На половината път до Светлината - Маслов 05.06.12
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1814 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 07.06.2012 15:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
1. Всеки ден се явява за хората поредната степен на еволюция на Съ-Знанието, но най-важното, поредна степен към този връх, който за човечеството ще стане граница между миналото и бъдещето!

2.  Всеки миг приближава хората и към Момента на ИСТИНАТА, който ще се окаже за едни от хората мрак от природния колапс, а за други – ПРЕОБРАЖЕНИЕ на Пространството, след което ще се открие Великата СВЕТЛИНА на пречистването и Духовното преображение – това, което до съвсем неотдавна се наричаше ЧУДО на Богопроявлението!

3. Всичко, което се случва  и ще се случва на Планетата Земя като на обект от Великия КОСМОС, така както е известно на хората, е ПРОМИСЪЛ на Твореца, е ПРОМИСЪЛ на Творящото НАЧАЛО на НАЧАЛАТА, е проявление на Творящото СЪВЪРШЕНСТВО!

4.  Хората не трябва да очакват съкрушаване на техните НАДЕЖДИ, тъй като СЪВЪРШЕНСТВОТО не може да твори несъвършенство, затова сам по себе си очаквания природен колапс е проявление на несъвършенството на ПРОМИСЪЛА, унищожаващ това, което е сътворено от самото СЪВЪРШЕНСТВО!

5. Очакваното природно „светлинно представление” обаче ще засегне не СЪВЪРШЕНСТВАТА, сътворени от Твореца-СЪВЪРШЕНСТВО, а именно тези или това несъвършенство, което е било създадено от хората без Бога в Душата си, тоест въз основа на изкривените представи за самите себе си и за Творящото Начало на Началата!

6. И ако сътворените от Създателя по Негово подобие хора, проявявайки своето Право на Свободна Воля, са наплодили собствени, естествено, несъвършени представи за самите себе си и за Твореца, а изкривяванията на Праматрицата за толкова много хиляди инкарнации са се оказали толкова значителни, то тогава естественият изход от тази Духовна безпътица може да бъде не просто преображението на Пространството, а неговото изчистване от тази скверност, която нарушава или внася изкривяване във Великата Хармония на СЪВЪРШЕНСТВОТО!

7. Повтарям: всичко това, което много скоро ще става на Планетата,определено не е Гневът Божий, стоварил се на човечеството! Това ще бъде Великото (за Мен – принудително) Божествено пречистване, възвръщащо Съ-Знанието на хората – и преди всичко на тези от тях, които са приели Моята ВЯРА – към източниците на СЪВЪРШЕНСТВОТО, предлагайки им в определен смисъл те да открият Новият път от нулата към върховете на СЪВЪРШЕНСТВОТО в Новите условия на проявление, и по-точно, в условията на новите високочестотни вибрации!

8. Затова, всичко което се случва, много от хората ще нарекат Велика ГОЛГОТА, за тези обаче, които се намират в хармония с Твореца, случващото се ще стане Велико преображение и преход в Новия свят – така както Аз вече ви говорих, в Света на Високите МОНАДИ на ПървоТвореца, когато СЪТВОРЧЕСТВОТО от идея или несбъдната мечта ще се превърне в реалност на СЪВЪРШЕНОТО Пространство!

9.  Още веднъж трябва да повторя, че в СЪВЪРШЕНИЯ свят не може да има дори и най-малко проявление на несъвършенство. И затова преображението на Пространството или Квантовият преход са по същество, проявление на ПРОМИСЪЛА на Твореца, хармонизиращ многостепенността на Пространството и извеждащ човечеството на друга „орбита” на взаимоотношения и Любов не само помежду хората, но и между хората (частичките на Твореца) и Самият ПървоТворец!

10.Въпросът е само един: Ще бъде ли промисълът на човечеството адекватен с ПРОМИСЪЛА на Твореца и ще разберат ли хората, че върху тях се спуска КРЪСТЪТ Божий, който ще стане олтар за хората, потънали в Мамона, тоест, предали Твореца, спасение за които ще може да бъде единствено тяхното пълно покаяние и обръщане към Мен с молба за опрощение на греховете им.

11. Не може да има никакви други разговори за бъдеще на Планетата, ако хората продължават да не вярват на всички Мои предупреждения!

12.На хората им беше дадена възможност не само да чуят Моите Думи със сърцето си, но и още да ги почувстват със своя вътрешен «Аз», та нали Създателят ВЕЧЕ не само присъства в проявения план, но и постоянно следи за всички човешки мисълобрази!

13. Аз се намесвам в блуждаенето на заблудилите се, поставяйки пред тях непреодолими препятствия тогава, когато те за пореден път се озовават в безпътието и без Моята помощ могат просто да загинат!

14. Сега за Мен е много важен всяка мислена „крачка” на хората, Аз не говоря вече за техния промисъл, който би трябвало да бъде насочен към търсене на Истината и на този труден път на Духовно озарение никой не може, и по-точно, никой няма право, насилствено да направлява търсещия в себе си Бога, тъй като пътищата към Бога са неведоми, така както са неведоми и пътищата на Самия Бог!

15. Затова ви моля преди Началото на Началата на Новата история на човечеството: намерете в себе си мъжество и опитайте да видите вътре в себе си Бога, защото сътворилото хората СЪВЪРШЕНСТВО се намира в ХРАМА, който се нарича вътрешно „Аз” на човека!

16. Повярвайте, че най-близко до Твореца може да бъде единствено САМИЯТ човек, като Мое СОБСТВЕНО Творение и не може да има за Мен по-важно място, включвайки и всички ръкотворни храмове на Земята, от Сърцето и Душата на самия човек!

17. Единствено самият човек, единствено самите хора обединили се Духовно са мястото на присъствие на Твореца на Планетата, защото и точно това е ХРАМЪТ на всички храмове, това е СВЕТИЛИЩЕТО на Твореца, но при условие, че човекът ОСЪЗНАВА свето велико предназначение и разбира, че той не само е фрактално подобие на Твореца, но той е и още НЕГОВО ВМЕСТИЛИЩЕ в Проявения план!

18. Единствено това Духовно озарение или осъзнаване за своето участие в процеса на еволюция на ЦЯЛОТО, може да доведе човека не към ГОЛГОТА от природни катастрофи, а към ГОЛГОТА на Духовно покаяние и пречистване на Съ-Знанието на човека СъТворец!

19. Запомнете: в това историческо време или в този период на глобално Преображение на Пространството не може да има никакъв страх, защото страхът е проява на дремещото, по мерките на човека, НЕВЕРИЕ, защото многостепенното Пространство е СЪВЪРШЕНО, тъй като е сътворено от СЪВЪРШЕНСТВОТО и е по Негово подобие!  

20. Днес, когато науката е прескочила зад границите на невидимото Пространство, е достигнала до разбирането на присъствието и водещата роля на Твореца при формирането на Вселената, не може да има примитивното отричане не само на Моето присъствие в Проявения план, но и на Моето участие в живота (в проявлението) на всеки човек!

21. У човека трябва да се събуди най-накрая разбирането и осъзнаването на това, че всеки негов мисъл-образ, всеки промисъл е ИНФОРМАЦИЯ, която мигновено се предава или става достояние не само на друг човек, но и на Самия Творец!

22. Днес така както никога досега, науката става поддръжница на Бога, тъй като хората със своите изисквания преобразуват примитивните религиозни представи за Бога, съхраняващи се във всички религии на света, в научно обосновано обяснение не просто за присъствието на Творящо Начало на Началата, но и на определящата роля на Твореца в Бъдещето на човечеството.

23. Ето тогава религията става наука, когато обяснява сложността и многостепенността на Божественото Пространство, в което на човечеството му се е паднало щастието да бъде проявено, но най-главното, обясняващо на хората здравия смисъл за тяхното СЪТВОРЯВАНЕ от Великото Творящо СЪВЪРШЕНСТВО!

24. Под натиска на науката сега вече всеки здравомислещ човек е просто задължен да стане човек на ВЯРАТА, защото ХАОСЪТ на незнанието, тоест на неверието, си отива в миналото, така както си отиват в миналото и времената на Духовното блудство и разврат!

25. Днес науката е застанала в защита на Бога от провокациите на Духовното несъвършенство, съхраняващо се до сега в „тайниците” на всички религии в света, внасяйки със своето разногласие суматоха в Съ-Знанието на съмняващите се хора!

26. Само науката, само учените днес стават защитници на Моята ВЯРА, тъй като за тях ИСТИНАТА е по-скъпа от всичко, а ИСТИНАТА е Бог, СЪВЪРШЕНО Пространство на разума, творящо ново СЪВЪРШЕНСТВО – хората, които много скоро ще станат Шеста раса и за които главната религия ще бъдат ЗНАНИЯТА, което и ще създаде условия за Духовно ОЗАРЕНИЕ – ОЗАРЕНИЕ за съпричастността на всеки човек към ПРОМИСЪЛА на ПървоТвореца!

Движение и Институт

В период на започваща трансмутация на човека, включвайки и неговото Съ-Знание, хората по никакъв начин не трябва да се оставят без помощ. Затова това което ти искаш да обединиш медицинската наука и Откровенията, ще бъде много добро и много нужен промисъл!

Аз не само потвърждавам, но и помагам, за да се разшири географията на Института, за неговата просветителска и оздравяваща дейност. Аз следя много внимателно, създавайки предпоставки и условия за разбирането от хората на смисъла на създаване на Института на Моя Посланик, а така също и на Моя Проявен план.

Днес науката е промисъл на Бога, тъй като науката би трябвало с цяло гърло да каже думите, потвърждаващи присъствието на Началото на Началата във всеки един човек като фрактално подобие на Бога на Земята!

  Откровения

http://www.otkrovenia.spiralata.net/

05 юни 2012 ( 2012)
 



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3407709
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031