Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
11.06.2012 16:29 - Канали на информацията - Маслов 08.06.12
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2173 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 12.06.2012 07:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
1. В Пространството, особено в многостепенното, не може да има само един или някакъв си главен КАНАЛ за връзка на Космоса с Планетата Земя, затова на Земята винаги е имало достатъчно много контактьори и това „много” особено силно се усеща сега, в навечерието на пика на Квантовия преход!

2.  Освен това, по силата пак на това многостепенно Пространство, чистотата на КАНАЛА (на връзката) може да бъде съмнителна, дори и заради това, че всяка една информация от каквото и да е едно ниво на Матрицата (на Съ-Знанието) преминава към контактьора през нискостоящите слоеве, преминавайки през тях пресичайки ги!

3. Но най-важното е, че тази многостепенност значително се уплътнява според това колко се приближава до Плътния план, освен това, информацията преминава през нискочестотните слоеве, много често контролирани от представителите на Тъмните сили, които всъщност представляват главните бариери за КАНАЛА „човек- КОСМОС”. В последния случай Аз специално не ви казвам „КАНАЛ „човек-Творец”” защото да се установи информационен КАНАЛ „човек-Творец” за хората е най-сложно от всичко!

4.  Нещо повече, самият човек като информационен канал в много от случаите поради изкривеното си Съ-Знание и собствените си погрешни представи за Твореца или религиозните си разбирания, без да имаме предвид неговите грехове и пороци, също може (което и много често се случва) да внася съществени изкривявания в процеса на приемане и предаване на информация чрез собственото си Съ-Знание!

5. Сложността на оценката за чистотата на КАНАЛА е свързана още и с това, доколко или как дълбоко е грешен човека и колко той е натрупал негативи за времето на своите многочислени инкарнации, тъй като много често вътре в себе си, струвайки му се, на Светлия и чист в морално-нравствените си критерии човек, се намира Тъмна и Сива същност, която не само се захранва (подхранва) от неговата енергия на Светлината, но и още управлява неговото поведение, правейки невъзможно преминаването от този човек на ритуала на покаяние и Духовно пречистване! 

6. Всичко посочено по-горе може да бъде и по-точно представлява тези бариери, които не само спират преминаването на информацията от глъбините на Космоса към хората, но и значително изкривяват смисъла и точността на предаваната информация през Адепта на тази или другата страна на информацията, предназначена за цялото човечество.

7. Необходимо е да се отчитат също така националните и религиозните особености на приемащия информацията Адепт, които на свой ред не само се отличават с националния си колорит, но и могат да внасят оттенъци на национална менталност, макар и в Космоса да няма такива понятия като „националност” и „народност”.

8. Хората трябва да разбират, че по време на периодите на исторически събития, когато Космическото Пространство става много подобно на Велик океан, за обикновения човек се получават неочаквани възможности да получава информация (знания), адресирана към него като за подготвен Адепт.

9.  Получаването на такава информация, според нейната истинност или частичната и истинност позволява дори и на обикновения човек да застане (самостоятелно) на пътя на предсказателя, поемайки върху себе си отговорността за чистотата на своя канал, ставайки заложник на собствената си гордост и Духовното си блудство, при това съвършено дори и не представяйки си, че дори и непреднамереното изкривяване на информацията идваща от Космоса е огромен грях, за който следва най-голямо наказание!

10.Човекът обаче, приемащ информацията от Космоса като Адепт и човекът предаващ същата тази информация вече в Плътния план (това може и да бъде и обикновен читател), в еднаква степен носят отговорност за нейната чистота, тъй като единият приема информацията от Космоса, а другият я разпространява сред населението, добавяйки собствените си емоции и представи, които при отсъствието на истинна ВЯРА могат да станат детонатор на информационен взрив променящ морално-нравствения климат на Планетата!

11. Съгласете се, че Съ-Знанието на обикновения „малкия” човек може да се променя, при това значително, при четенето на езотерична ( а и не само) литература от световно известни Адепти или просто от известни автори, които дори и след заминаването си в Тънкия Свят, за много милиони хора все още продължават да остават кумири, от мисълобразите на които до голяма степен зависят представите на хората за самите себе си и за връзката на човечеството с Космическото (Божествено) Пространство. 

12.Това преди всичко трябва да се отнесе към всички световни религии, в които по не най-чудесния образ са се преплели ПРАВДИВОСТТА на информацията получена от първия Адепт и представите на тези хора, които са се намирали заедно с този Адепт, и особено на тези, които са се прилепили към тези представи, и по-точно към изкривената информация от Космоса, за дълго време, а може би и за векове по нататък!

13. Затова, преценяйки при тези условия чистотата на КАНАЛА, тоест приемайки върху себе си отговорността за информацията от Адепта, от миналото или от сегашно време, човекът сам не осъзнавайки и ръководейки се от собствените си емоции и представи може да бъде прихванат (при това абсолютно доброволно) в мрежата на съвършено неверни представи, в това число и наложено от Тъмните сили!

14. Всичко това може да бъде и следствие от нечистия канал на Адепт със съмнителна репутация, за който управляващата посока представлява единствено собствената му гордост или его.

15. Спомняте си, че в Пространството на Плътния план „за разменна монета” много често служи не златото и не Мамона, а психичната енергия на човека – Проявения план на Самия Творец (Аз имам предвид натрупаната или генерираната от човека енергия на СВЕТЛИНА)!

16. Борбата между силите на Съзиданието и между силите на Задържането (между Светлината и Тъмнината) постоянно се води за психичната енергия на човека, която представлява основа за съществуването на Проявения и на всички Тънки планове на Вселената!

17. Затова, говорейки за чистотата на КАНАЛИТЕ на връзката на човека и Твореца трябва също така да се споменат и тези Адепти, които преднамерено служат на Тъмните сили, задачата на които е прихващането в мрежата на всички Духовни съмнения на колкото се може повече носители на психична енергия, при това не само в качеството им на енергийни донори, но и просто като източници на енергийно захранване!

18. В тези сложни условия на многостепенното Пространство за човека никак не е лесно да избере своя неповторим път към Вечността, ориентирайки се в собствените си представи в океана на тази разнообразна информация, с която е запълнено цялото Проявено Пространство!

19. Всичко става все по-сложно в навечерието на Историческите Преображения, когато борбата между силите на Съзиданието и между силите на Задържането достига своето максимално нагорещяване! 

20. На човекът обаче все едно ще му се наложи да направи вече СВОЯ СОБСТВЕН избор и никой повярвайте Ми, никой няма да може да му помогне в този исторически за него избор, особено когато на него настойчиво му нашепва Тъмата – най-заинтересованата в Духовното падение на човека!

21. Изборът за своя път си остава за самия човек и най-добрият ориентир или компас в това многостепенно Пространство или в този океан от всевъзможна информация, може да бъде единствено сърцето (сърдечната чакра) на човека или неговите собствени ЗНАНИЯ, които той натрупва за времето на своята поредна инкарнация.

22. Затова бъдещето (а днес това е най-важният въпрос – какво ще бъде то за човека) се определя не толкова от избора на информация от този или от други Адепти, но и от умението да се използва собствения аналитичен апарат – разум, работата на който може да бъде облекчена, единствено от наличието на знания и от вкоренените представи!

23. Разумът на човека сега вече  наравно с чувствата стават тази доминанта, която трябва да повдигне неговото Съ-Знание до нивото на СъТвореца, способно да осъзнае себе си като частица от Твореца, а осъзнавайки го, да приеме КРЪСТА на воин на СВЕТЛИНАТА!

24. Аз разбирам, че никакви препоръки от средствата за масова информация не могат да бъдат аргумент за човека при избора на неговото УТРЕ. Нещо повече, гледната точка на мнозинството по-скоро може да бъде, както и най-често се случва, съвършено невярна, затова съдбата на човека сега изцяло зависи само от неговата вътрешна ВЯРА и ОСЪЗНАВАНЕТО, че от неговия избор зависи бъдещето на човечеството.

25. Това, което вие сега четете , трябва да се разглежда от вас като Обръщение на ПървоТвореца към тези, които са били СЪТВОРЕНИ в ЛЮБОВ, за разширяване на границите на Висшия Космически Разум в просторите на други Светове и Галактики!

26. Бъдете много внимателни към приеманата информация, филтрирайте я през призмата на своето Съ-Знание и натрупваните ЗНАНИЯ, дарени ви от Мен на своя Проявен план за това, за да можете поне веднъж, а сега вече и много скоро, да направите своята историческа, и при това ОСЪЗНАТА крачка в бъдещето в СъНастройка с ПървоТвореца!

  Откровения

http://www.otkrovenia-bg.info/

08 юни 2012 ( 2012)
 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3407605
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031