Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
01.07.2012 20:12 - Хора - Маслов 27.06.12
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3201 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 05.07.2012 10:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

1. Аз не преставам да повтарям, че Пространството вече не просто се променя, а преминава в активна фаза на ПРЕОБРАЖЕНИЕ, която ще повлече след себе си промяна на Плътния план, а вече и на самия човек, което ще доведе до видима ТРАНСМУТАЦИЯ на биологичната обвивка!   

2.  Всичко това, за което Аз ви предупреждавам ето, вече няколко години, наричайки това явление ТРАНСМУТАЦИЯ на човека, започва да се усеща от хората! И ако те изведнъж неочаквано са почувствали неразбираемо за тях по природа неразположение, опустошаваща тъга и собствена ненужност, то трябва да знаете, че всичко това са симптоми на започващата трансмутация на Плътния план на човека, и по-точно, на този момент, когато настъпва ДИСХАРМОНИЯ на честотните (полеви) характеристики на човека и Пространството!

3. Тези симптоми на дисхармония на човека и Пространството сега вече ще се проявяват все по-често и по-често и изходът от тази психологическа (пълна психологическа неопределеност) и болезнена безпътица може да бъде единствено обръщението към Бога и обръщението към своя вътрешен „Аз”!

4.  Не забравяйте, та нали Аз ви обяснявах, че единствено вътрешният „Аз” на човека е тази точка, е това Начало на Началата вътре в човека, което осъществява контакт с ПървоТвореца директно, без каквито и да е било посредници, ето защо Аз постоянно моля хората да чуят (да видят) Бога в себе си!

5. Единствено чрез вътрешното „Аз” на хората Творецът осъществява връзка и постоянен мониторинг за преображение на тяхното Съ-Знание, затова в толкова сложен, повярвайте Ми, съвършено необикновен за човечеството етап на трансмутация Аз не мога да оставя хората без Своето внимание и разбира се, без Моята Божествена подкрепа!

6. Сега Моята задача и задачата на Воините на СВЕТЛИНАТА се състои в спасението на хората с най-малки загуби, тоест в помощ при преминаването на Изпита на „Квантовия преход”, тъй като независимо от това, че Аз вече съм набрал необходимите Ми два процента от цялото население на  Земното кълбо, Аз продължавам да създавам допълнителни възможности за тези, които могат все още Духовно да се „събудят”, да прозрат и да застанат в редовете на Свещеното Братство на хората на СВЕТЛИНАТА – в Движението на Твореца „За Държавност и Духовно възраждане на Русия”!  

 7. Аз избрах този Народ – Народ, свободата на личностите на който, според мерките на останалия свят, се намират извън рамките на общо приетите норми, избрал съм също така Божествени Същности, получили от Твореца Право на Свободна Воля, тоест възможност за СВОБОДНО творчество на личността, а при Духовно ЕДИНЕНИЕ – право да творят Нови светове!

8. Аз не преставам да говоря на хората за това, че на много далечна периферия, според мащабите на ЦЯЛОТО Космическо Пространство, е била избрана малка Планета, на която са били създадени райски условия за еволюция на Съ-Знанието на всички изпратени на нея частици на Висшия Космически Разум (фрактално подобни на Моята Същност) – от точката на Началото на Началата до нивото на Творящия Егрегор, като съставна част на ПървоТвореца!

9.  Човечеството никак не иска да разбере (и Аз се надявам единствено на настрадалия се Народ на Русия), че хората са проявена част на ПървоТвореца (на Абсолюта) и че единствено на тях и на никого другиго в цялото Космическо Пространство им е дадено Право да преминат най-сложния път на еволюция на Съ-Знанието!

10.Хората ще трябва най-накрая да осъзнаят, а Аз ви говоря за това постоянно, че всички те са Проявен план на ПървоТвореца, а това означава, че всички хора са Богове, слезли на Земята за да изпълнят «обряд» на Духовно ЕДИНЕНИЕ и по-главна задача за човечеството по неговия път във Вечността няма и не е имало никога!

11. Обстоятелствата (Аз имам предвиди природните катаклизми) все едно ще принудят хората да се ОБЕДИНЯТ Духовно около Създателя, но тази мярка, мярка в определен смисъл принудителна, е Моят отклик на човешката пасивност, защото дори и при такава висока ПСИОНАРНОСТ, хората няма друг начин да ги заставиш да се „прекръстят”!

12.Повярвайте Ми, Аз въобще не съм настроен, още повече в годината на Бога, да унищожавам някого! Аз не мога да направя това, даже и поради тази причина, че Началото на Началата е била ПЪРВОЛЮБОВ, и единствено крайните обстоятелства Ме принуждават не да унищожавам, а да отправям някои хора на повторен кръг на еволюция на собственото си Съ-Знание!

13. Много скоро ще стане окончателно ясно (дори и за самите хора), кои от населението на Планетата ще представляват Духовното ядро и основата на Шестата раса, защото само преминавайки всички Голготи на Плътния план хората могат да пречистят своето Съ-Знание до нивото на СъТворци!

14. Повтарям: всичко това, което мъчи толкова Съ-Знанието на хората днес, може да се нарече първи Изпит за Вяра! И единствено истинните подвижници на Моето Движение, доверили се на Мен, ще могат без загуби да издържат този изпит, и така както вече ви казах, напълно да изчистят своето Съ-Знание – да преминат Духовно ПРЕЧИСТВАНЕ!

15. Затова в Моите редове не трябва да има никаква паника, защото това състояние на хората представлява закономерна ответна реакция на адаптацията на организма към Високите вибрации на Космоса, което ще изисква от тях не съзерцаване, а активен промисъл под формата на Духовни практики и проявяване на разбиране промисъла на Бога, както и към това Велико Начало на Началата, от което е тръгнал човешкият Род!

16. Проявяването на разбиране на промисъла на Бога от хората предполага разбира се, не само Духовно пречистване, но и сериозна, може да се каже, даже доста трудна работа вътре в човека по изработка на принципите на САМОдисциплината, явяващи се тези ориентири, които няма да позволят да наруши крехката вътрешна Хармония (не забравяйки за Дуалността на Пространството) между Светлината и Тъмнината!

17. Повярвай те Ми, цялата основна борба между Светлината и Тъмнината става не отвън, а вътре в човека, и тази борба е най-сложният Изпит за Вяра, спомнете си Моите думи „така както мислите, така и живеете”, казани още в далечната 2004 година!

18. Именно Съ-Знанието на хората е носителят на този конфликт между силите на Съзиданието и силите на Задържането, тъй като дареното Право на Свободна Воля при неправилни Послания (мисълобрази) започва да става препятствие за Духовната еволюция!

19. Разберете, че никой от Божествените сили не може и няма право да влияе на избора на хората! Единствено хората и никой друг създават на Планетата Рай или Ад!

20. Аз се обръщам днес директно към хората (към тяхното Съ-Знание), към Моя „малък” човек в Русия и му казвам, че никой и нищо не може да принуди хората да променят отношението си към Твореца, дотолкова, доколкото СЪНАСТРОЙКАТА с Твореца – това не е религия, а особено СЪСТОЯНИЕ НА ДУШАТА, в която се е намерило място за Създателя!

21. Тези хора са достигнали до МЪДРОСТТА на ПървоТвореца и вече могат да съставят ЕДИННО ДУХОВНО ЦЯЛО, способно да промени Пространството; за тях и промените в налягането на Пространството и промяната на състоянието на биологичната им обвивка вече няма да бъдат толкова опасни за тяхното здраве.

22. За Мен днес е много важно, хората най-накрая да осъзнаят, че те са БОГОВЕ и че няма нищо по-важно от това Велико ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ! Повярвайте Ми, никакво злато на този свят не струва в сравнение с Духовното ПРОСВЕТЛЕНИЕ, и по-точно, с Духовното ОЗАРЕНИЕ!

23. Няма на тази Планета нещо такова, което да е по висше от Моя Промисъл, дотолкова доколкото всичко останало не съответства на Моя План за Духовно ПРЕЧИСТВАНЕ на хората и формирането от тях на ЕДИННО ДУХОВНО ЦЯЛО!

24. Спасението, тоест, бъдещето за хората може да бъде само едно – Духовно ЕДИНЕНИЕ около Твореца, тоест около Моето ДВИЖЕНИЕ, защото независимо от проблемите от всякакъв род (на Плътния план), Движението представлява праобраз на тази СЪБОРНОСТ, която ще стане основа на Божествената регулярност!

25. В тази връзка Аз искам да подчертая, че единствен Аз, вашият Творец, решавам съдбата на хората! И ако някой от Йерарсите, а може и не от Йерарсите, въпреки Моята ВОЛЯ смята да изолира някакъв народ, то това ще бъде нарушение на съответстващата Конвенция с всички произтичащи от това за тях последствия!

26. Запомнете: ВСИЧКО е в ръцете на Създателя и на Неговия Проявен План – хората, които са приели за себе си промисъла на Бога, а не на човека!






Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - KALTIN
01.07.2012 20:49
rusite s ostrite u6i 6te doidat
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3416505
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930