Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
05.07.2012 18:31 - Общество - Маслов 04.07.12
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1822 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 03.08.2012 15:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
1. Какво направиха „малките” хора в Русия и какво все пак се промени в Обществото, което на свой ред, също отразява многостепенната палитра от мнения, и най-вече, за представата за самите себе си, за хората и най-накрая – за Твореца? 

2.  Всеки един срез на Обществото представлява от само себе си многостепенно Пространство не само на високи Духовни върхове, но и на най-обикновено, банално грехопадение, та дори и на най-ниски страсти, при това при всички условия в цялото разнообразие на човешкия живот на всички негови нива, включвайки естествено и човешката регулярност!

3.  Без да засягам сега темата за Тънките Светове, мога да кажа само, че Проявеният план на човечеството е уникален с набора от Велики добродетели и най-ниски падения, които са проявление на едновременното присъствие на Добро и Зло, и които са били създадени от изкривеното Съ-Знание на хората, независимо от това, че хората са били изпратени в този Свят от Мен с единствена и една цел – САМОусъвършенстване (еволюция на Съ-Знанието)!

4.  Хората постоянно забравят, че те са Проявен план на Твореца, и по-точно, че всички хора са задължени да преминат (дори и те да не приемат Моите Знания) Великата Школа на Мъдростта, тоест във всички случаи те са длъжни да се явяват на съответния изпит за СЪТВОРЧЕСТВО не само с Мен, но и помежду си, и в края на краищата да формират Единно Духовно ЦЯЛО или Единен Божествен Егрегор – Бог!

5. Аз многократно ви повтарям, че приемайки или съгласявайки се да преминат съответната инкарнация, хората във всички случаи са просто длъжни да преминат границата между Добро и Зло, а най-важното – да се преборят с вътрешната си Дуалност и да видят в себе си Творящото Начало на Началата – да видят в себе си Бога, първоосновата на който е винаги (Аз ви подчертавам: ВИНАГИ) ПЪРВОЛЮБОВТА!

6. И така отзовалите се на проявяването на ПървоЛюбовта на Твореца „малки” хора на Русия пораздвижиха (точно пораздвижиха, а не преобразиха) Духовното Пространство на многонационалната, но Духовно ЕДИННА Русия, създавайки по този начин условия, когато вече в цялото Руско Общество, и най-вече в Съ-Знанието на хората с творчески професии, започват да се проявяват кълнове на Духовно САМОСЪ-Знание

7. Точно на тези професии, които винаги са били и си остават едно от най-високите равнища на Божественото Пространство, където дори и без Моите подсказвания е просто невъзможно да се твори, пък макар и да е разрешено да се ТВОРИ, но само до нивото на ПървоТвореца!

8. И ако вълната или цунамито на човешкия интерес към Моите Думи е достигнала до хората на ТВОРЧЕСТВОТО, до Съ-Знанието на хората от Божествената Бохема, то това означава само едно: Духовната част от Русия, която в някаква откъснатост от Плътния план твори за бъдещето, и по-точно, ТВОРИ Духовното бъдеще на страната, най-накрая започва да усеща и да пропуска през Съ-Знанието си Новите вибрации на вече Новото Пространство!

9.  Това което беше посято от „малкия” човек в Русия, сега вече е станало КАМБАНА, звукът на която е вече способен да достигне до сърцата на ТВОРЯЩОТО НИВО на Духовната Пирамида на Русия!

10.Сега вече може да се констатира, че страната, уникална по своята история, САМА започва да става камертон за Духовната настройка на цялото човечество към този РИТЪМ, който води САМ ПЪРВОТВОРЕЦЪТ – към тази мелодия на Велика Любов, която винаги звучи в Божественото Пространство!

11. Ето сега вече в Русия започва да се събужда Великият ДУХ на Народа, който се отзовава в сърцата на хората като ЕДИННО музикално Пространство на ЕДИНИЯ ДУХ на всички тези хора, които са приели Твореца като Истина, като Основа и Смисъл на своята поредна инкарнация в това Историческо време на Велики Промени!

12.Времето избира хората според тяхната готовност да носят своя Кръст и да чуват тихият глас на ПървоТвореца!

13. Времето избира тези, които винаги в своите професии, дори и понякога без да се замислят за това, носят Великата Любов на ПървоТвореца в Своя Проявен план, все едно привличайки човека да види в себе си Бога и да обърне тази Любов върху самия себе си!

14. А ако искам да бъда съвсем точен, то мога да кажа, че Народът на Русия е успял да се подготви, преминавайки през всички Голготи на Плътния план, за това, за да направи това време, ВРЕМЕ НА ПРОМЕНИ, тъй като колкото и Аз да се бях старал, Давайки на хората Правото на Свободна Воля, Аз бях принуден да се ориентирам според нивото на еволюция на многостепенното Пространство-Общество, като с „лакмусова хартия” за готовността да се започне ПРЕХОД от една раса към друга!

15. Когато Моите Думи, бяха подхванати от „малкия” човек в Русия, те бяха чути най- напред от Творческия Елит на Нацията и се случи това, което толкова дълго беше очаквано от Цялото Планетарно Пространство: Събуди се и чу ПРИЗИВА на Твореца цяла Русия, но най-главното, този ПРИЗИВ бе чут от тази част от Нацията, която се нарича неин Висок Дух!

16. Всеки Народ и особено Народът на Русия винаги е отражение на Праматрицата на Пространството, а това означава, че многостепенността е естествена структура за всеки народ или нация, стояща върху фундамента на народната съборност!

17. Примерите на проява обаче на Висшите идеали и спазването на Каноните на Вечността винаги и във всеки народ са били избирани от хората на ТВОРЧЕСТВОТО, на които АЗ САМ съм им доверил да бъдат в АВАНГАРДА на Духовната еволюция на Съ-Знанието на Обществото (създаването на Духовен Егрегор) и да ТВОРЯТ някак върху Обществото дори и с определени пропуски, но за Обществото, възпитавайки в него Висша добродетел!

18. Настъпва уникално време, когато всички нива на общественото Съ-Знание, и по-точно, всички нива на Съ-Знание на целия Народ (на Русия) започва да ПРОЗРЯВА и да ОСЪЗНАВА, че те са ЕДИНО ЦЯЛО, и че в Духовното ЕДИНЕНИЕ е силата, да се победи която е просто невъзможно, защото Тя е сила на Бога, способна да ПРЕОБРАЗИ Пространството!

19. Настъпва това Историческо време, когато Преображението на Пространството, по-точно – Неговото преминаване на високите вибрации (МОНАДИТЕ НА ТВОРЕЦА) се отразява на Съ-Знанието на хората, които в СЪНАСТРОЙКА на Сърцата си започват да ТВОРЯТ Новия свят на Високото изкуство, удивявайки човечеството с Духовно Пречистване и Преображение!

20. Спомняте ли си, Аз многократно ви говорих, че страната ще се промени внезапно, и не само целият свят (цялото човечество), но и самите хора няма да познаят своята страна, а най-вече – няма да познаят САМИТЕ СЕБЕ СИ!

21. Днес Аз мога да потвърдя, че Русия, нейното Общество са дошли до тази точка или граница в Историята на човечеството, зад която Русия и нейният Народ ще застане пред изуменото човечество като Нова Духовна СВРЪХДЪРЖАВА!

22. Ето кога без Духовно насилие от Моя страна пред очите на хората от Русия и на целия останал свят трябва да се случи ЧУДОТО на Духовното Преображение – когато от изгоя и вечно сив придатък на човечеството Русия ще се представи като Духовен ГИГАНТ от най-високи вибрации на ПървоТвореца!

23. Русия ще трябва да представи себе си пред хората с ново, уникално Общество – Общество от Духовно Единни хора-СъТворци, които сами са ОСЪЗНАЛИ смисълът на своето проявление в Плътния план, но най-важното – ОСЪЗНАЛИ са смисъла на своето предназначение във Вечността! 

24. Аз не бих искал да прибързвам събитията, но хората ще си спомнят още няколко пъти днешната дата, когато най-накрая се „пробуди” Творческата, и разбира се Духовна част на Русия!

25. Затова много моля Народа на Русия да запомни тази дата като още една веха от Духовното установяване на Нацията (на Обществото) за формиране на Национално ПОСЛАНИЕ за Духовно Единение на Русия!

26. Аз много се надявам, че Народът на Русия ще подхване този Мой ПРИЗИВ и ще демонстрира пред човечеството, че Русия окончателно се е събудила и всички слоеве на Обществото сега вече са Единна Духовна пирамида (МАТРИЦА) на Новата Шеста раса – Расата на СъТворците!

Откровения

http://www.otkrovenia-bg.info/

04 юlи 2012 ( 2012)



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3407470
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031