Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
26.07.2012 15:01 - Съ-Знание и разум - Маслов 20.07.12
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1171 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 26.07.2012 16:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
1. Колко пъти Аз твърдях пред хората, че единствено Съ-Знанието на човека и нищо друго определя не само поведението на неговия проявен план, но и всичко това което го обкръжава, включително и морално-нравствения климат на обществото, защото ВСИЧКО е творение на Съ-Знанието на човека! 

2.  Може колкото си искате да си говорите за разум, за неговата еволюция и за придобиване и натрупване на уникални знания, но всичко това е само резултат от промисъла на Съ-Знанието на човека!

3.  Разумът на човека е всичко на всичко главен аналитичен апарат на човешкото Съ-Знание! Съ-Знанието определя не само еволюцията на човешкия разум, но и самия процес на усъвършенстване или с други думи казано, на еволюцията на вида!

4.  За човека като проявена частица на ПървоТвореца, най-важна се явява еволюцията именно на Съ-Знанието, защото единствено то е и ниво и степен на ПОСВЕЩЕНИЕ, отличаваща човека-животно от човека-СъТворец, и най-вече – отделяща човека от Бога!

5. Затова, когато Аз наричам хората Богове, то Аз, разбира се говоря за потенциалните възможности на Своя проявен план, на който все още му предстои, и при това много скоро, да премине през най-сложното изпитание на Духа, приближаващо човека (неговото Съ-Знание) до равнището на Творящото Начало на Началата!

6. Хората сега много добре знаят, и Аз им показах това със Своя пример, че творец се става само тогава, когато от Тях е проявена ВОЛЯ, а и не просто ВОЛЯ, а ВОЛЯ да творят Самите Себе си, което означава не да обричат себе си на вегетиране (на живуркане), а на Великите мъки на творчеството, определяйки посоката на Своя път единствено като път към УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ! 

7. При това, говорейки за пътя към Върховете на СЪВЪРШЕНСТВОТО, Аз предричам необходимостта от преодоляване от хората на своята вътрешна Дуалност, защото ако в човека няма вътрешно ЕДИНСТВО, ако го няма ЦЯЛОТО, то в него не може да има и Съ-Творец, стремящ се да създаде ново СЪВЪРШЕНСТВО!

8. Повярвайте Ми, при наличието на вътрешна Дуалност не бива даже и да се надявате на хармонизация на вътрешните потребности и помисли (желания) или с други думи казано, човекът няма как сам да раздели вътре в себе си Светлината и Тъмнината, тъй като в него няма достатъчно Мъдрост да избере сам за себе си „златната среда”!

9.  Колко ли не бяха фантазии и преобсъждания по повод на „златното сечение” или „златната среда”, тъй като този „златен” избор е и пътя към върховете на СЪВЪРШЕНСТВОТО при наличие на вътрешна Дуалност, и това е единствения път – пътя на МЪДРЕЦА, способен да види „светлинката в края на тунела”!

10.Проявения план за човека (за това Аз ви говорих доста отдавна, при това и на няколко пъти) е свят на съблазни и изпитания, и повярвайте при това на хората им се подава всичко в «златна обвивка (опаковка)», да се разпознае съблазънта, през която въобще не е никак просто.  

11. Ето тогава и трябва да се договарят помежду си Съ-Знанието на човека и неговия аналитичен апарат – разума, защото само те заедно имат възможност да намерят изход от всяка ситуация и наистина да проявят Великата МЪДРОСТ на СъТвореца!

12.Сега, когато Светът е достигнал до границата на кардиналните исторически преображения, човекът е просто задължен да прояви в себе си качеството на Мъдрец, натрупал по време на всички свои инкарнации Великата МЪДРОСТ на СъТворец, позволяваща в Дуалния свят ако не да се унищожи, то поне да се минимизира нивото на вътрешната му Дуалност!

13. Всичко това ще позволи да се намери пътят или върхът на СЪВЪРШЕНСТВОТО, на който Аз очаквам вярващото човечество и преди всичко Народа на Русия!

14. Тази точка на бифуркация или точка на незавръщане се нарича „Шеста раса” и Аз твърде много се надявам, че Народът на Русия, преминал през всички ГОЛГОТИ на Плътния план и натрупал в себе си МЪДРОСТТА на Велик Народ-Прародител на цялото човечество, ще направи правилната крачка, и тази крачка ще бъде Крачка в бъдещето не само на Русия, но и на цялото човечество!

15. Аз разбирам, че не всички и не винаги са готови да направят този исторически избор, но и дори и това МАЛЦИНСТВО от Нацията, което днес осъзнато поддържа САМИЯ ТВОРЕЦ, говорещ с него чрез Своя Посланик, е тази Божествена СИЛА, е този ЕГРЕГОР, който решава, да не кажа, че вече е решил, съдбата на хората, и по-точно – съдбата на цивилизацията!

16. Съ-Знанието на хората за хилядолетия Духовно блудство е съвършено атрофирало и всеки опит, дори и най-малкия, за промисъл към Светлината, се пресича от аналитичния апарат на самия човек (от неговия разум), и предрича поредната крачка по посока на регреса на Духа и предизвиканото от това поредно морално-нравствено падение на цялото човечество!

17. Колкото и странно да звучи това, но днес разумът е най-главният враг на ДУХОВНАТА еволюция на човечеството, тъй като той упорито изисква доказателства за необходимостта от Духовно УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ, подсказвайки или показвайки постоянно всички негативи на обществото – неговите грехове и пороци!

18. Днес спасители на човечеството, колкото и странно да звучи това, се явяват учените, защото техният разум, формиран в резултат на многогодишни фундаментални изследвания, извън зависимостта от „игрите” на неукрепналото все още Съ-Знание води човечеството към познаване на ИСТИНАТА !

19. Той води и към познаване на Началото на Началата, заставяйки Съ-Знанието на хората да привиква към това, че всичко в Проявения план е потвърждение на присъствието на Божия Промисъл!

20. В Русия това се проявява най-остро, тъй като днес науката и изкуството в единен фронт са встъпили в борба за чистота на Съ-Знанието, доказвайки със своя ПРОМИСЪЛ главният постулат на всяка религия и философия на човечеството – „Всичко е от Бога”!

21. Наистина, ВСИЧКО в този Свят е от Мен, освен едно – освен Съ-Знанието на човека, което никак не може да намери „златната среда” и никак не може да определи, къде все пак е Добро и къде Зло, което подхвърля на човека, така както му се струва, съвършено неразрешими „уравнения с неизвестни” от грехове и пороци!

22. Но Светът вече встъпи в периода на дълбоки Преображения не само на Пространството, но и в Съ-Знанието на човека, затова обстоятелствата, все едно, ще принудят хората да направят своя избор от вътрешната си Дуалност!

23. И ако този избор, независимо от всички съблазни на Плътния план, и по-точно съблазните на Мамона, бъде направен в полза на Твореца, тоест, в полза на ЕВОЛЮЦИЯТА на Съ-Знанието на човека, то този човек може да бъде ПОЗДРАВЕН с Велико бъдеще – Бъдещето на СъТворец! 

24. Проблемът се състои в това, че далеч не всички хора разбират сложността на ситуацията, та нали на тях не им се е налагало да попадат в период, когато веднъж на 26000 години, ВСИЧКИ ритми на Великия Космос съвпадат, определяйки раждането на Ново Пространство и съответно, на Нов човек!

25. Повтарям: вие сте най-щастливите хора на Планетата, оказали се, като че ли случайно (но вие много добре знаете, че нищо случайно в този Свят няма), на нужното място в нужното време за това, да наблюдавате парада на Планетите на Великия Космос!

26. Дори и в най-далечната периферия на Слънчевата система и съзвездието ПЛЕЯДИ хората ще трябва да забележат и да почувстват върху себе си, че във Вечността ВСИЧКО се подчинява на строги Канони, без отчитане на които е невъзможна еволюцията и на Планетата, и на човека!

27. Аз много се надявам, че човечеството и преди всичко Народът на Русия ще бъдат способни да осъзнаят Величието на Творящото Начало на Началата и да разберат, че Бъдещето – е единствено в Хармонията, в СЪНАСТРОЙКАТА на човека и Великия Космос!

28. Сега единствено в Хармония и в Съ-Настройка на човека с Великия Космос е Бъдещето на хората като частици на Проявения план на ПървоТвореца, защото без това, пребиваването на човека в Космоса губи всякакъв смисъл!

Откровения

http://www.otkrovenia-bg.info/

20 юли 2012 ( 2012)

 





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3407699
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031