Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
01.08.2012 13:48 - Кодекс на СъТвореца или Обръщение на човека към ПървоТвореца - Маслов 31.07.12
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1320 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 12.09.2012 17:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
1. Времето е неумолимо в своето движение и настъпващите събития, сега вече от планетарен мащаб, ще принудят хората да се сплотят около Твореца и Неговото Движение, защото Творецът носи не само ПървоЛюбов, но и най-истинско спасение!   

2.  Настъпва този момент на Истината, когато всички хора на Планетата задължително ще си спомнят за Бога или за Всевишния, защото без Него в Душата си, или в Сърцето си на тях ще им бъде доста сложно да преживеят това, което очаква твърдоглавото човечество!

3.  Особено важен за хората ще бъде фактът на съществуване на Движението на Твореца, което носи Истината и Ключът за формиране на съвършено Ново Съ-Знание – Съ-Знание на хората на Шестата раса, расата на СъТворците!

4.  Много скоро ще стане съвършено ясно, кой от хората е приел Знанията, тоест е приел ПАРАДИГМАТА на Новата Божествена регулярност, и не просто я е приел, а е станал неин проводник към масите, докато Духовно спящите хора и църковниците (църковните хора), не приемат нищо Ново, тъй като по тяхно мнение, всичко това Ново от Твореца, което носят Неговите воини на Светлината е ерес, противопоставяща се на Библейските истини!

5. Преди да обясня на хората смисъла на това, какво е Движението „За Държавност и Духовно възраждане на Русия”, за Мен е необходимо да кажа на църковните хора, че Истината, а това означава, САМИЯТ ТВОРЕЦ, не става по близка за хората, защото всички Библейски фолиа са се писали от хора и са се приписвали в полза на човешката регулярност за тези епохи!

6. Сегашната Истина днес се диктува от Мен, вашият Творец и никакво отношение, и дори и намек за човешка регулярност не само че няма, но дори и се противопоставя Новата Божествена Регулярност, да се въплъти която в реалността е отсъдено само на Народа на Русия!   

7. Това ще бъде направено въпреки всички старания на Тъмните или сиви сили, стараещи се да спрат хората, които се стремят да познаят Истината въпреки Мамона!

8. Моето Движение, ако искате, е реализация или проявление на МОЯТА ВОЛЯ в Плътния план, а това означава, изграждане на нови обществени отношения на Висша справедливост – СЪБОРНОСТИ, които досега никога не е имало (без Моя Помощ) сред хората на един Род!

9.  Всичко това натоварва с огромна ОТГОВОРНОСТ не само и не толкова всеки човек, който се стреми да стане СъТворец, но цялото ръководство на Движението, защото тези хора носят върху себе си Кръста на отговорност за бъдещето на страната и на целия свят!

10. Много е важно обаче, обикновените, „малките” хора да осъзнаят, че единствено Духовно обединили се те ще създадат Творящ ЕГРЕГОР, който при проявата на Духовно ЕДИНСТВО, тоест на ЕДИННА ВОЛЯ, става вече Божествена Творяща СИЛА – става ТВОРЕЦ!  

11. Затова, ставайки СъТворец (а точно и в това именно е проявата на Свободна ВОЛЯ), човекът трябва много точно да разбира, че той ДОБРОВОЛНО, проявявайки ПРАВОТО си на Свободна ВОЛЯ, приема УСЛОВИЯТА, които поставя пред човека Самият Творец, наричайки това промисъл за СЪТВОРЧЕСТВО, тоест, Единен с Бога промисъл, да се откаже от който човекът вече няма право!

12.Ето защо Аз казах, че хората стават команда от СъТворци или команда (Армия) от СВЕТЛИНА, само тогава, когато те забранят на себе си дори и да мислят, че някога могат да отстъпят или да отидат към компромис с вътрешното «Аз» на човека, заседнал между вътрешната Дуалност и Дуалността на Плътния или Проявен план!

13. Затова за СъТворците не може да има никакви компромиси между СъВестта и Съ-Знанието на човека, приел върху себе си КРЪСТА на Водач на човечеството; той трябва да има само чисти помисли и чист промисъл – промисъл на СъТворец!

14. За да се осъзнае важността, а ако искате, дори и историческата значимост на избора на „малкия” човек, такъв човек, приемащ ОСЪЗНАТО и СЪЗНАТЕЛНО условията на своето служене на Самия Творец, той трябва да знае, какво изисква от него Бог при подписването на Божествения „контракт” (договор) за служене на човека на Твореца!

15. От момента на подписване на такъв „контракт”, той става вече ДОМИНАНТА в поведението на самия човек в Проявения и в Тънките планове!

16. Разбирайки важността и отговорността на избора на „малкия” човек в Русия, Аз все пак му предлагам да помисли върху Моите ДУМИ и над това, какво трябва да представлява човекът на бъдещето – човекът от Новата ера!

17. Аз бих искал хората съгласили се ДОБРОВОЛНО да приемат „КЛЕТВАТА” на воин на СВЕТЛИНАТА да осъзнаят тази огромна ОТГОВОРНОСТ, сега вече не просто КРЪСТ, а липса на ПРАВО на грешка, защото твърде много е поставено на „карта” за спасение на човечеството!

18. „Клетвата” на воина на СВЕТЛИНАТА предполага, че в „малкия” човек, приел промисъла на СъТворец, не трябва да има никакви други промисли, и най-важното, да няма други помисли, освен СЛУЖЕНЕТО на Твореца и разбира се, службата на СъТворци!

19. На такива СъТворци, за които сега да СПАСЯВАТ хора е предназначение или смисъл на живот, защото в частиците на Твореца, или в СъТвореца, при Колективно Единение в Духа, не може да има никакви други задачи, освен спасението на човечеството!

20. Човекът приемащ „КЛЕТВАТА” на воин на СВЕТЛИНАТА, трябва също така добре да разбира, че Божествената регулярност е не само Промисъл на Твореца, но и промисъл на всеки СъТворец, приел върху себе си ОТГОВОРНОСТТА не само за себе си, но и за целия свой Народ – Народ СПАСИТЕЛ и Народ-Първопроходец!

21. Затова, предлагайки себе си, при това съвършено ДОБРОВОЛНО, човекът трябва да каже преди всичко на Мен, в присъствието на други частици на Твореца, че той сам, без какъвто и да е Духовен натиск би искал да участва заедно с Твореца в Преображението на Пространството!

22. Човекът ще трябва да каже, че целият негов живот сега в СЪНАСТРОЙКА с Мен става пример за истинно служене на Твореца и на НЕГОВИТЕ КАНОНИ, по които е съдено да се живее за в бъдеще тук, на Планетата, и ТАМ, където Твореца реши да използва потенциала на Своя СъТворец!

23. Обръщението на човека към Твореца, преди той да постави своя подпис, при това съвършено ДОБРОВОЛНО, трябва да звучи по следния начин:

„ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, Аз приемам съвършено ДОБРОВОЛНО върху себе си ОТГОВОРНОСТТА за всички свои помисли и промисли, насочени към установяване на Планетата на тази Божествена регулярност, която да е основа за изграждането на Общество на висшата справедливост!

Приемайки върху себе си ОТГОВОРНОСТТА за бъдещето на човечеството, Аз избирам за смисъл на своя живот СЛУЖЕНЕТО на ПървоТвореца, затова няма и не може да има за мен други Богове, освен Творящото Начало на Началата!

Приемайки условията в Проявения план за СъТвореца, аз се задължавам да изпълнявам и да се придържам към КАНОНИТЕ на Вечността, тъй като осъзнавам себе си като част от ПРАМАТРИЦАТА на Пространството, на която и е предначертано да формира Единно ДУХОВНО Цяло – Творец, способен самостоятелно да ТВОРИ Нови светове във Вечността!

Осъзнавайки тежестта на своята ОТГОВОРНОСТ за бъдещето на своя Народ и цялото човечество, аз давам обещание и давам КЛЕТВА да служа вечно на ПървоТвореца! И да ме подминава чашата (в смисъл – мисли) на съмнението и неверието!

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, аз се отдавам в Твоите ръце без сянка на съмнение, с Любов и осъзнато желание да бъда Твоя опора и Твой Проявен план във Вечността!

С днешна дата поставям подписа си доброволно и осъзнато.

Амин.

24. Аз мисля, че след подписването на такова Обръщение от „малкия” човек към Твореца вече в никого не възниква дори и най-малко съмнение за това, че СъТвореца сега е тази Божествена сила, която ще преобрази Пространството и най-накрая ще реализира многовековната мечта на човечеството за Висша Божествена справедливост и за това, което хората от векове са наричали РАЙ!

25. Залог за Моята увереност в това, че всичко ще премине по Мой сценарий, а човечеството ще бъде спасено, сега става това „Обръщение на човека към Твореца”, подписвайки се под което човекът прави исторически избор за своето бъдеще – Бъдеще заедно с ПървоТвореца, и сега вече никакви сили няма да могат да променят смисъла на живота на човека, избрал пътя на СъТвореца!

 

Откровения

http://www.otkrovenia-bg.info/

31 юли 2012 ( 2012)

 

 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3417856
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930