Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
05.08.2012 11:00 - Всички сме едно цяло и имаме общ източник - Присъствие на Единния, 6 март 2005
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2231 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 16.12.2012 09:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

АЗ СЪМ Пламък, вечен Пламък, неделим Пламък, единен Пламък пребиваващ във вечността, неделимостта и безпределността.

АЗ СЪМ поток от Светлина и Огън.

Пламък...

Огън...

Смъртното съзнание не може да ме възприеме. Но може да почувства моите вибрации, моя Дух, моя Огън.

Сияеща безпределност! Вечност!

Красота. Съразмерност. Блаженство. Радост. Хармония.

Създаването на вселената е подчинено на моя Закон. Всичко, което казвам е стара Истина, която човечеството винаги се е опитвало да осъзнае, към която са се стремели най-добрите човешки умове.

Аз замислям светове и реализирам замисленото. Аз творя посредством своята Воля и Огън, постепенно детайлизирайки творението, делегирайки своите пълномощия на духовните Същества, населяващи Моя Свят.

Аз присъствам във всяко от тези духовни Същества, но в същото време на всяко от тях е дадена собствена индивидуалност, собствена способност за творчество, за самостоятелно развитие. Всички същества в основата си имат моят Пламък.

Ние всички сме едно цяло на моето ниво на съзнание.

Но според степента на диференциация на Вселената се извършва уплътняване и разделяне. Колкото са по-ниски вибрациите на проявения свят, толкова по-голямо е разделението и разбалансирането между моите части.

Аз допускам това разделение, защото благодарение на него се стремя да позная себе си.

Вселената е подобна на човешкия организъм. Всяка галактика или група от галактики може да бъде оприличена на системите и органите на човешкия организъм.

 Всичко това е моето тяло, точно така както вашето тяло се състои от различни органи и системи. Ние си приличаме.

Точно както на вас ви е трудно да разберете съществуването на висшите планове на Битието на това мироздание, точно така и на мен ми е трудно да осъзная проблемите на вашия плътен свят.

За управление на вселената съществува цяла йерархия от разумни същества, намиращи се на различно ниво на развитие.

Тази йерархия се простира от мен до най-малката материална частица на този свят.

Всички ние сме подчинени на общия Закон на тази вселена.

Колкото е по-високо нивото на едно същество в тази йерархия, толкова по-малка е свободата, която то притежава. Затова за човека е предвидено, притежавайки почти неограничена свобода, в течение на времето да се откаже от тази свобода и в замяна да получи по-големи пълномощия, по-голяма власт. По-голямо могъщество.

Стъпалото, на което се намират разумните същества в тази вселена е пряко свързано с тяхното ниво на съзнание. Човекът, в частност земното човечество, заема в тази йерархия място в подножието на пирамидата.

То има нужда от постоянна грижа и опека от страна на съществата достигнали по-високо стъпало на развитие.

Този процес може да бъде сравнен с процеса на възпитание на децата в училище или в детската градина. Идват различни преподаватели и провеждат обучението.

Тези преподаватели могат да дойдат както от вън, като други хора, така и да се появят вътре във вас.

Ако нивото на вашите достижения, свързано с нивото на вашите вибрации позволява, то във храма на вашето тяло могат да присъстват едно или няколко Същества на Светлината. Вие просто получавате допълнителна Божествена енергия, усилен поток Светлина. Външно присъствието на тези същества във вас не се проявява по никакъв начин. Но всеки човек, в който присъстват тези Същества знае това. Той знае кои от Съществата на Светлината присъстват в него.

Допълнителната Светлина не носи никакви преимущества от гледна точка на вашия физически свят. Разликата във вибрациите и голямата плътност на вашия свят водят до това, че присъствието на допълнителна светлина руши вашия живот от гледна точка на земната логика. Рушат се привичните връзки, губи се работата, физическия храм не издържа и се проявяват външни признаци на всякакви недъзи. Присъствието на тези Същества на Светлината обаче е необходимо и всеки доброволец, който допуска в себе си тези Същества на Светлината прави това по своята свободна воля, като принася в жертва физическите достижения и отдава предпочитание на овладяването на по тънките светове.

Присъствието на тези Същества на Светлината дава разширено съзнание, способност за владеене на енергиите на тънкия свят известни като дарове на Светия Дух.

 Има много тънка граница разделяща хората, предоставили своите храмове в служба на Светлината и хората, предоставили своите храмове на различни низши духове и развъплътени същности. За съжаление в днешно време голямата част от човечеството, 90 процента от човечеството, доброволно предоставя своите храмове на тези низши духове, без да се грижи и безпокои за последствията от такова проявление на свободната воля.

Хората, които предоставят телата си на низшите духове на тъмата, могат да притежават точно такива дарования, както и хората, предоставящи храмовете си на светлите духове. Те мога да изцеляват, да предвиждат бъдещето, да приемат послания. Но има разлика. Човек, който е принесъл своите низши тела, за да служи на Светлината никога няма да използва своите дарования за получаване на видимите вещи и знаци на този свят. Това могат да бъдат пари, власт, влияние, авторитет. Много проявления на нереалната част на хората съществуват в този свят.

Именно с това е свързано объркването. Хората виждат чудеса, виждат изцеления и не могат със своето човешко съзнание да отличат представителите на тъмата от представителите на Светлината.

Критерият тук може да бъде само един – вътрешното знание, вътрешната интуиция.

 Вижте дали човекът постъпва в живота си така както учи?

Той учи на прошка, но той прощава ли?

Той учи на отказ от греха на прелюбодеянието, а той постъпва ли така? Не допуска ли сам той изкривяване на сексуалната енергия? Той учи на Божествена любов, безкористие, а  той самият какво притежава? Живее ли в разкош? Какъв е той?

Гледайте. Наблюдавайте.

Но всеки външен човек ви е необходим като учител само дотогава, докато не достигнете този участък на своя път, когато няма да ви е нужен никакъв учител извън вас на физически план.

Вие ще можете да се срещате със всяко Същество на Светлината, чието ниво достигнете в своето съзнание. Вие ще можете да получавате знания направо от тези Същества на Светлината. И вашите вибрации с времето така ще съвпадат с вибрациите на тези Същества на Светлината, че вие ще им позволите постоянно да присъстват във вас. Вие ще им предоставите своя телесен храм и низшите си тела в пълно тяхно разпореждане по своя воля. И в това няма нищо лошо и несъответствуващо на висшия Закон. Защото всички ние сме единни и имаме общ Източник. Такова разпределение е присъщо само на този свят. В по-тънките светове Единството се усеща все повече и повече според степента на изтъняване на материята и получаване на качествата на Огъня, Пламъка.

Вие сами, по собствена воля избирате на кого да служите и това се определя от нивото на вашето съзнание.

Откажете се доброволно от всяко проявление на силите на тъмата чрез вас. Избавете се от всичкия този багаж, който сте събрали за милионите години присъствие на вашата планета. Възвисете съзнанието си и се устремете към Висшите Светове. Заедно с израстването на съзнанието ви ще настъпва изменение на този свят. И всички онези, които се вкопчват в старото и чието време вече е изтекло ще бъдат принудени да се разделят с вашия свят, на когото е съдено много скоро, по космически мерки, да стане прекрасен и съвършен свят, а на вашата планета е съдено да се превърне в блестяща звезда.

 

АЗ СЪМ Присъствието на Единия и ви желая успех по Пътя към безпределността на Битието.

© Татяна Микушина, 2005

http://sirius1-bg.net/sirius/dict1/03oneness0603.htm



Гласувай:
2



1. анонимен - KALTIN
05.08.2012 11:29
skoro 6te ima sblusak mejdu silite na svetlinata i silite na mraka .... nad tozi sblusak 6te bdi vselenskiq razum poznat pri bulgarite kato tangra ..... bulgarite sa bogoizbran narod te sa parvite hora suzdadeni ot bogovete .... i gi ta4at i mra4ni i svetli i skoro istinskata borba 6te zapo4ne
цитирай
2. wildheart - mersi!
07.08.2012 07:20
Tova mi e edno ot nai-lubimite!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3407741
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031