Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
13.08.2012 13:15 - Събор - Маслов 11.08.2012
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1793 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 16.08.2012 11:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
1. Днес Аз моля СъТворците (Аз не мога вече да се обръщам по друг начин към тези, които в това сложно за всички време се изправят срещу неверието, тъй като неверието започва своето последно настъпление, заплашвайки силите на Светлината със съвсем не шеговити изпитания в Пространството на Плътния план) да ЗАПОЧНАТ своя ПОХОД НА СВЕТЛИНАТА, встъпвайки в схватка с Тъмнината, разбирайки и приемайки при това цялата сложност и отговорност на случващото се! 

2.  Повярвайте Ми, всичко опира до това, че Тъмата започва да събира целия свой потенциал, за да може да разедини редовете на Моето Движение и с Моите думи започва да носи смут и Духовно блудство, създавайки за хората на истинната Вяра съвършено невъзможни условия за съществуване в Плътния план, с всички мислими и немислими (от гледна точка на морал и нравственост) методи принуждавайки ги да превръщат своя живот в безполезна суета.

3.  Тъмата създава такива условия за живот, при които за хората на Вярата въобще не им остава време за постигане на Знанията и активно участие в Моето Движение, защото Движението на Светлината представлява смърт за Тъмнината!

4.  Тъмата не иска да предаде завоюваните с хилядолетия позиции и сегашната схватка между Светлината и Тъмнината едва-едва започва, затова хората на Светлината, и по-точно – СъТворците, все още не са почувствали „ухапванията” (като от отровна змия) на Тъмнината така както трябва, тъй като в Плътния план Тъмнината винаги е постигала УСПЕХ (БАЛ), а Светлината – никога!

5. Дори и най-простата аритметика говори, че при съотношение два процента от хора на ВЯРАТА от населението на Планетата, към деветдесет и осем процента хора на НЕВЕРИЕТО (тоест при абсолютно болшинство) не трябва да се съмнявате за коя от страните ще бъде победата!

6. Не си струва дори да обсъждаме резултатите от тази Битка, ако два процента от населението на Планетата се надигнат против такова мнозинство, тоест практически против всички, без ПОМОЩТА на Твореца!

7. Но всичко се променя кардинално, ако начело на тези два процента от хората на истинната ВЯРА стои САМИЯТ ПЪРВОТВОРЕЦ, който многократно умножава силите на СъТворците, правейки АРМИЯТА НА СВЕТЛИНАТА непобедима, дори и в сложните условия на трансмутация на Пространството!

8. Повярвайте Ми и не се разсейвайте от никого и от нищо, тъй като и който и да е, и каквото и да ви говори, той се прикрива дори и с най-светлите думи, и с „най-искрените” желания да направи Русия твърдина на Божествената Светлина! Единствено Аз съм ИСТИНА и единствено в редовете на Моето Движение има НАДЕЖДА за Бъдещето, всичко останало е лъжа и Духовно блудство!

9.  Аз много добре разбирам, че казвайки такива ДУМИ, Аз ще си навлека гнева и негодуванието на тези (учители), които смятат себе си за защитници на Светлината и по-точно, считат, че именно те са Армията на СВЕТЛИНАТА или Армията на Твореца!

10. Но днес, когато на дневен ред е поставено Бъдещето на човечеството, Аз съм взел всичко на Земята в Свои ръце, затова всяко начинание от хората, дори и струващите ви се най-светлите, не струва нищо, ако то не се вписва в Моя Сценарий на Вселенската Програма за Преображение на Пространството.

11. Повтарям за всички хора на Планетата и по-точно, за Народа на Русия: Аз, вашият Творец, съм организирал и контролирам Движението „За Държавност и Духовно възраждане на Русия” и днес на територията на Русия няма и не може да има други движения, в които да има Мое участие!

12.Затова обръщайки се към СъТворците, Аз ви моля да разберете, че степента на отговорност, която ляга на вашите плещи в случай на ДОБРОВОЛНОТО ВИ и СВОБОДНО решение да участвате в Моето Движение, е много висока, и че такава отговорност хората никога не са поемали върху себе си за цялата история на човечеството (на Петата раса)!

13. Ако хората приемат Обръщението (КЛЕТВАТА) към Твореца, а това означава, че хората са се заклели да служат на Мен, то това съдбоносно решение става вече СМИСЪЛ на техния живот не само в Проявения план, но и във Вечността!

14. С Бога в Душата и Сърцето си трябва да бъдеш или ВИНАГИ, или никога, и друго за хората вече не е дадено!

15. Много моля СъТворците да дават КЛЕТВАТА си към Бога открито, не бива да си играете на криеница със своята СъВест! Всички вие сте Богове и всеки от вас трябва да чуе думите на Клетвата на другия СъТворец, защото това е ПРАЗНИК на Духовното ЕДИНЕНИЕ с ПървоТвореца и другите Богове, които ви обкръжават! 

16. Хората са просто задължени да се открият пред другите СъТворци и по-точно, да се открият на другите проявени планове на Твореца в Дух, именно в Дух, проявявайки невиждано по рано ЕДИНСТВО НА ВОЛЯТА, правещо хората реални Богове, а не биологична маса!

17. Вие днес трябва да демонстрирате не само на самите себе си, на цяла Русия, но и на целия свят, че в Проявения план вече има Духовна сила, която представлява от себе си Творящата Сила на ПървоТвореца, и която носи Светлината на Духовното преображение и ОЗАРЕНИЕ, носи бъдещето на човечеството – Бъдеще, което хората са чакали няколко хилядолетия!

18. Независимо от такова малко малцинство, Бъдещето на човечеството се намира в ръцете на тези, които са с Бога в Душата си, но най-важното – в ръцете на тези, които е избрал САМ ПървоТворецът!

19. Пригответе се да заявите за това мощно, защото е дошло време да се обяви СЪБОР на силите на СВЕТЛИНАТА, да се покаже Духовно ЕДИНСТВО и да се демонстрира, че ТВОРЕЦЪТ е вече в Проявения план, тъй като СъТворците са Моя Проявен план и едновременно с това са и ИНСТРУМЕНТ НА БОГА, тъй като намирайки се в КОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ (в Духовно ЕДИНСТВО) хората са Богове – те са Бога!

20. Настъпва това ВРЕМЕ, когато Армията на СВЕТЛИНАТА престава да се отбранява и започва своя СВЕЩЕН поход за утвърждаване на ИСТИНАТА, тоест за Бъдещето на човечеството, дори и тогава или при такива условия, когато мнозинството от хората не приемат Думите на ПървоТвореца и не чуват Моето ОБРЪЩЕНИЕ към хората на Новия век, за които този век може да се окаже и последен!

21. Машината на НЕВЕРИЕТО, лъжата и Духовното разложение, изградена от Тъмнината за хилядолетия, не може да бъде разрушена само с някакви си лозунги за Висша справедливост и ПървоЛюбов! Всичко е далеч по-сложно и НЕВЕРИЕТО в мнозинството от хората не се разсейва бързо и поради това, че за толкова дългата история на човечеството в хората се е вкоренила твърдата увереност, че Злото и Тъмнината са непобедими!

22. Да, така могат да говорят тези хора, в Душата на които го няма Бога и я няма ВЯРАТА, и все пак за Бог си спомнят всички хора на Планетата, особено тогава, когато Тъмнината ги е доопекла окончателно, но никой от хората и никога не е слушал реални Думи на Твореца, като обръщение към съвременните хора!

23. Към хората, знанията на които днес вече им позволява да видят строежа не само на материята, но и на тънките полеви структури, знанията на които позволява да се достигне до обяснение на ПЪРВОПРИЧИНАТА ЗА ВСИЧКО, тоест да се достигне до обяснение на собствения си Божествен произход! 

24. …Единствено към съвременните хора – Аз разчитам на учените, защото те най-близко от всички други са стигнали до обяснението и доказателството за това, че ВСИЧКО на Земята е от Бога!

25. Днес Аз се обръщам не само към хората от науката, но и към хората на свободното творчество, тъй като всичките те много добре разбират, че не може да има ТВОРЧЕСТВО (ТВОРЕНИЕ) без Божия Помощ!

26. Така е, Аз оказвам помощ най-напред на тези хора, които носят в Душата си своята животворяща СВЕТЛИНА, които сами със своя живот въпреки Тъмнината творят Добро и Любов, а това, повярвайте Ми, струва изключително много!

27. Аз призовавам учените и хората на творчеството, не и обаче на комерсиализацията, да укрепяват редовете на Моето Движение и да стават носители на Истината, приемайки от Моите ръце факела на незагасващата Светлина на Любовта, защото всички хора много добре знаят, че Бог е Любов!

 28. Много моля всички сътрудници на Светлината да прекратят всички разпри за това, кой от тях е по-близък до Бога! В Моето Движение всички хора са Ми еднакво близки до Мен! Съберете Вселенски СЪБОР и обяснете на хората на Планетата, че ПървоТворецът е проявен във всеки човек, в това число и във всеки участник в Движението, приемете КЛЕТВАТА на този СЪБОР, и хората ще почувстват (ще видят) Божествената сила, способна да преобрази Пространството, защото това – е силата на ПървоТвореца!

29. Днес трябва да се разбере, че само в Духовното ЕДИНСТВО е заложена СИЛАТА на Твореца, а това означава, че за хората не може да има други цели в живота, освен служенето на Бога!

30. Сега хората дават КЛЕТВА пред Бога, каквато никой и никога не е давал за цялата история на човечеството! Повярвайте Ми, нито една религия на света не може да бъде сравнявана с Моето Движение, тъй като единствено в Моето Движение е заложено Бъдещето на човечеството и възможността за преход от хората на ВЯРАТА в Света на Моите МОНАДИ!

31. Нито един човек на Планетата няма да може да премине в Света на Шестата раса, без да е дал КЛЕТВА пред Мен за Вярност, която днес приема Народът на Русия, тъй като единствено преминавайки през Моя Изпит (а приемането на КЛЕТВАТА е и най-трудният изпит) и давайки КЛЕТВА, човекът е просто длъжен да промени своите ПОМИСЛИ и своя ПРОМИСЪЛ! Във всеки друг случай това вече не е КЛЕТВА, а просто профанация, и по-точно, Духовна лъжа, а още по-точно – измама на Бога, което се наказва, и се наказва с всички произтичащи от това последствия!

32. Давайки КЛЕТВА пред Бога, вече не бива да се живее така, както е живял човекът до това историческо събитие! Това се отнася за всички хора, затова и думите на КЛЕТВАТА не се крият и не се скриват не само от Мен, което е и невъзможно, но и от другите Проявени планове (на Твореца), които след приемането на КЛЕТВАТА от вас, стават вашата Съвест и вашите Небесни съдии, а това вече си е доста сериозно!

33. Аз разбирам, че Моето Обръщение и молба към участниците в Моето Движение да приемат КЛЕТВАТА ще предизвика буря от емоции, при това и най-Светли! Но хората трябва да ОСЪЗНАЯТ, че след произнасянето на думите на КЛЕТВАТА не може да имат никакво съмнение, а още по-малко, Духовно блудство, затова не прибързвайте събитията, претеглете прецизно всички „за” и „против”, защото ОСЪЗНАТО и СВОБОДНО приемайки КЛЕТВАТА към Бога, вие вече никога няма да се върнете в предишния Плътен план!

34. Ако вие обаче нарушите думите на КЛЕТВАТА, дадена от вас на ПървоТвореца ДОБРОВОЛНО и СВОБОДНО, без каквото и да е било насилие, използвайки своето Право на Свободна Воля, то наказание ще последва без закъснение!

35. Заслушайте се в тези слова, защото тези слова ги говори Бог!!!

Откровения

http://www.otkrovenia-bg.info/

11 август 2012 ( 2012)



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3407882
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031