Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
20.08.2012 13:57 - Исторически избор - Маслов 17.08.2012
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1324 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

1. Дори и датите, и по-добре е да се каже – дори и датите на диктовките, започват да отразяват напрегнатостта, която виси във въздуха, възбуждайки Съ-Знанието на тези хора, които от неверие и поради неопределеността си, са принудени да се обръщат към Мен (а Аз знам това точно, дори знам и имената на тези хора) за разясняване на ситуацията и за помощ!

2.  Всичко това, което Аз говорих и обяснявах в предишните години в диктовките, намира сега своето потвърждение в тези исторически събития, които вече преминаха, но и още повече в това, което очаква хората, проявени в това Велико Време на ПРОМЕНИ!

3.  Разбира се, далеч не всичко и далеч не всички хора ще издържат това ВРЕМЕ, тъй като за съжаление мнозинството от тях засега усещат само физическа болка и вътрешен дискомфорт, не намирайки за това определено обяснение, защото не чуват СЛОВАТА на Твореца, които Аз упорито „викам” ето почти 8 години!

4.  Струва ти се, че за толкова дълъг период на Моето пряко Обръщение към Народа на Русия, Моето СЛОВО би трябвало да е намерило отклик и поддръжка в сърцата на хората от бившия Съюз, в сърцата на тези хора, които са лишени от бъдеще, тъй като това, което им е предложено сега от двата клона на властта (светска и религиозна), въобще не прилича на Велико бъдеще, а и разбира се, въобще не напомня, дори и в отдалечени детайли, построяването ако не на общество на Висша справедливост, то поне на някакво общество на граждански свободи, а за съжаление, изкристализира под формата на полицейска държава на Духовна лъжа и насилие!

5. В такова морално „изкривено” общество, в каквото сега се превръща Русия, не може да има дори и елементарни свободи, а още по-малко – да има разцвет на творческите начала в човека, фракталното подобие на Твореца, защото подмяната на морално-нравствените принципи с категориите на „свободния капитал” е Духовен регрес на обществото и връщане към Мамона, откъдето да се измъкнеш без Моята Помощ вече става невъзможно!

6. Въобще, всичко, което се случва не само в Русия, но и в целия свят, е съвършено предсказуем резултат от Дуалността на обществото и разцвет на вътрешната Дуалност, при това последната е разцъфтяла на фона на борбата между религиите за управление на Пространството, което неизбежно ще доведе човечеството до поредната световна война, но вече война на религиите!

7. На този фон на световната икономическа и политическа криза, капиталистическото общество на Русия все още съхранява едва, едва задържания мир на вътрешна хармония!

8. Но „малкият” човек засега по никакъв начин не може да се ориентира в словесния поток на Духовна лъжа, защото по инерция продължава да вярва на посланията на тези власти, които отдавна са продали себе си, своите Души на Тъмнината, подменяйки понятието за Истинна ВЯРА с понятията за служене на Тъмата!

9. Ето защо толкова дълго и толкова сложно, даже и с Моето най-активно Участие при формирането на Съ-Знанието на Новия човек, преминава процеса на Духовно ПРОЗРЕНИЕ, защото робското начало, проповядвано от съвременната Църква, принуждава свободните хора, включително и църковните хора, да не виждат и да не чувстват Моето ПРОЯВЛЕНИЕ в целодневния живот!

10.Ето защо Аз бях принуден да предложа на хората да направят ИЗБОРА НА ВЕКА! Хората ще трябва да решат сами за себе си: или човекът променя своя промисъл, и по-точно, своите помисли, с други думи – променя своя начин на живот, приемайки с цялата си отговорност КЛЕТВАТА да служи на Бога, или той се отказва от своето бъдеще и не бърза да встъпи в Новия Свят на високите вибрации, предпочитайки за себе си «втори кръг» на еволюция на собственото си Съ-Знание!

11. Предлагайки на хората да направят избор за своята съдба доброволно и съвършено СВОБОДНО, Аз фактически им предлагам на тях самите, тоест със свои сили, да направят разделяне в обществото на „зърното” от „плявата”!

12.Хората, не приемащи КЛЕТВАТА, а още повече, отхвърлящите Я като способ на обръщение на човека към Твореца, без сами да подозират това, ще започнат да излизат от Моето Движение, тъй като енергията на СВЕТЛИНАТА ще покаже, кой, кой е в това Божествено Пространство!

13. Така е, засега остават единствено два процента от населението на Планетата, но тези два процента от хора на ВЯРАТА, повярвайте Ми, са най-истинската Божествена сила (многократно преумножена от Мен), на която и е присъдено да направи ЧУДОТО на Богопроявлението и ЧУДОТО на Преображение на Пространството!

14. Но за това, тези два процента да бъдат окончателно проявени, ще се наложи да бъде счупено не едно „копие”, тъй като ще си отиват или ще се предават тези хора, от които такава постъпка не очаква никой, дори и най-близкото им обкръжение, та нали едно е – да влезеш в Движение, което все още няма конкретна цел, а съвсем друго – да дадеш КЛЕТВА пред БОГА, при това не един на един, а пред хората, демонстрирайки своята привързаност към служене не само на Самия Творец, но на всички Негови Проявени планове!

15. Повярвайте Ми, такава КЛЕТВА и разбира се, такава процедура по НЕЙНОТО приемане, никога досега не е имало в историята на човечеството (на Петата раса)!

16. Това, че САМИЯТ ТВОРЕЦ е предложил такъв път на Духовно ЕДИНЕНИЕ на всички Свои Проявени планове (Негово фрактално подобие) в едно Велико Безличностно Цяло, е проява на Моето Висше доверие към този Народ, способен да премине през това най-тежко изпитание!

17. Вие много добре разбирате, че приемането на КЛЕТВАТА е най-сложното изпитание, и както Аз ви говорих, е най-главният Изпит за ВЯРА, защото приемането на КЛЕТВАТА носи в себе си КАРДИНАЛНА промяна в представите на човека за самия себе си и за това, което го обкръжава!

18. Ето кога Светът ще започне да се управлява от ЛЮБОВТА, ето кога ще се случи това , което никой не очаква от тези хора, които по мнението на апологетите на капитала и Мамона (особено в Русия), отдавна вече не заслужават нищо, защото са пропили своя Божествен произход и са се довели до нивото на морални уроди!

19. Чудото на Духовното ОЗАРЕНИЕ на цивилизацията обаче, все едно ще стане, и тази точка на Началото на Началата, това място на зараждането на Шестата раса се намира на тази огромна територия, където засега дреме Великият Дух на творчеството, заложен от Мен в потомците на древните Арийци!

20. Хората знаят (в крайна сметка, поне тези, които искат да знаят това), че изпитанията в Проявения план са вече отдавна предопределени, тъй като всеки път връщайки се в Материалния Свят, всеки един човек и всеки един Народ получава особено задание, съвкупността от които (а това е възможно единствено при Духовно ЕДИНЕНИЕ) определя ГЛАВНАТА цел и задача, която хората са просто задължени да изпълнят! 

21. Затова, както и която и да е от властите, включително и световното правителство, да тегли хората в пастта (устата) на Мамона, Народът на Русия има ОСОБЕНО ЗАДАНИЕ от Бога, което той просто е задължен да изпълни, дори и условията за неговото изпълнение, според мерките на хората, да са съвършено нереални!  

22. За това ОСОБЕНО задание знае не само Самият Творец, но и „малките” хора, тъй като на разбираемо ниво практически целият Народ на Русия са адепти на силите на Светлината, противостоящи на силите на Тъмнината и силите със сив цвят!

23. Нажежаването в борбата за изпълнение ВОЛЯТА (на заданието) на Твореца се усилва с всеки изминат ден, пречиствайки воините на Светлината от скверността на лъжата и неверието! 

24. Участието от хората на ВЯРАТА във воинството на Светлината, повярвайте Ми, по никакъв начин не е свързано с този Проявен план, и по-точно – със заеманата от човека степен в социалната стълбица!

25. Затова, нека да не ви смущава, че хора, които ви се струват най-достойни, не са готови да дадат сега КЛЕТВА пред Бога, защото днес върви най-истинска трансмутация на Съ-Знанието на човека, която и ще определи, кой, кой е, не само за Мен (Аз така и така си знам ВСИЧКО), но и за хората, на които им е съдено да направят тази историческа крачка към Храма на Единия Бог – именно към Единия Бог, а не към някоя си от съвременните религии!

26. Тази историческа крачка е предназначението за тези щастливци, които са проявени в това Време на Промени, и давайки КЛЕТВА пред Бога без каквото и да е насилие или натиск от страна на Армията на СВЕТЛИНАТА или Армията на Тъмнината, такъв човек преминава на Нова степен на ЕВОЛЮЦИЯ НА СЪЗНАНИЕТО, той се издига на нивото на вибрации на Шестата раса!

27. Повярвайте Ми, КЛЕТВАТА се явява последен Изпит, вземайки който, човекът встъпва в Пространството на МОНАДИТЕ на Твореца, в Пространството на Шестата раса, затова и толкова сложно преминава ОСЪЗНАВАНЕТО от необходимостта за тази историческа крачка, защото тази крачка е Крачка през границата на Епохите, определяща Бъдещето не само на отделния човек, но и на цялото човечество!

28. Аз бих искал да ви кажа и още по-откровено: КЛЕТВАТА пред Бога е преход на Съ-Знанието на човека в Света на Шестата раса, а това означава преход в Света на СъТворците, за които промененото Съ-Знание на АДЕПТА става естествено състояние – състояние присъщо единствено на Самия Творец!

29. Човекът приел КЛЕТВАТА, просто е длъжен да промени СМИСЪЛЪТ И ЦЕЛТА на своя живот, тъй като животът на човека, приел в себе си Бога, е живот в служба на човечеството, е промисъл не само на СъТвореца, но и на СПАСИТЕЛЯ, за които е написано толкова много във всички религиозни аналии, и който човечеството толкова много очаква, човечество потънало в грехове и пороци! Откровения

http://www.otkrovenia-bg.info/

17 август 2012 ( 2012)





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3416845
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930