Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
28.08.2012 08:40 - Равносметка - Маслов 26.08.2012
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4248 Коментари: 5 Гласове:
0

Последна промяна: 28.08.2012 11:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 1. Наистина, днес на календара е това число на месеца или тази ДАТА, която изисква да се направи не каква да е, а най-сериозна равносметка, защото преминаха осем дълги, или все пак не чак толкова дълги години от началото на Моите Послания чрез контактьора или Адепта, на когото е съдено да започне отчитането на Новото време!   

2.  Разбира се дори и по мерките на човешкия живот осем години – това вече си е срок, който може да бъде съизмерим ако не с целия живот на човек, то в крайна сметка с най-сериозния негов (на живота) период, който би могъл да се нарече исторически, тъй като преди осем години е стартирал завършващият етап на еволюцията на Съ-Знанието (Изпита) на Планетата Земя преди Квантовата трансмутация на цялото Галактическо Пространство!

3.  Някак си съвсем незабележимо, без помпозност и излишна суета човечеството, засега само в лицето на Русия, е достигнало до точката на еволюция на Съ-Знание на хората, станала сега граница между Епохите, разделяща този Свят на хора, разбиращи, че има Висши Космически (неизвестни) сили, творящи Светове, и на хора, за които се е случило ЧУДОТО на Богопроявление, случил се е еволюционен скок в тяхното Съ-Знание, позволил на тези хора да се издигнат до висотите на СЪТВОРЧЕСТВО с Творящото Начало на Началата!

4.  Изненадващо е (дори за мащабите на Великото Космическо Пространство) това, че Народът на Русия, макар и засега не в мнозинството си, но поне най-активната негова част, е направила своя ОСЪЗНАТ избор в полза на служенето на Създателя и по този начин е спасила човечеството от унищожение!

5. Непризнаването от човечеството или така както Аз ви казвах, непризнаването на поне на два процента от цялото население на Планетата на своята съпричастност към Галактическите еволюционни процеси (усъвършенстване), и по-точно към прехода на Пространството на нивото на по-високите вибрации, наистина би могло да пълното унищожаване на Петата раса!

6. Трябва да се разбере, че човечеството по собствена прищявка и поради нежеланието си да се съобразява с еволюцията на Съ-Знанието, сравнима с Единната еволюция (трансмутация) на Космическото Пространство, е преминало дълъг път на усъвършенстване, постоянно нарушавайки Хармонията на Вечността!

7. Хората на всеки един етап от своето развитие са се опитвали да излязат от контрола на Творящото Начало на Началата без да осъзнават, че произходът на човечеството е пряко свързан с еволюцията на Висшите Космически сили, творящи Нови Светове!

8. Покоят на Вечното движение представлява „залог” или Основа на основите на Вечността, подчиняваща се на Каноните, по които се развива или се усъвършенства цялата Галактическа система, включваща всичко живо и неживо на всяка една от Планетите на Слънчевата система!

9.  Човечеството за цялата своя история е преминавало вече много пъти етапи на еволюционни преображения, и по-точно издигания и падения на Съ-Знанието на хората поради нарушаването на Каноните на Вечността, които, така както Аз ви казвах, са ЕДНИ за всичко живо и неживо!

10.И ето преминавайки през всички етапи на усъвършенстване на Съ-Знанието, човечеството най-накрая е достигнало до началото на поредния Квантов преход, но вече с осъзнаването на своето участие в Единната еволюция на Цялото, и най-важното, с ОСЪЗНАВАНЕТО за своето предназначение, тоест с разбирането, че процесът на еволюция, или процесът на САМОусъвършенстване е ЕДИН за всичко, което е било СЪТВОРЕНО от Създателя при проявяването от Него на Своята творяща ВОЛЯ!

11. Днес, достигайки за пореден път до точката на НЕЗАВРЪЩАНЕ, съвременното човечество става заложник на собствените си амбиции и собствените си представи за природата на нещата, и по-точно – за ИСТИНАТА, тъй като точно ОСЪЗНАВАНЕТО за своята съпричастност към Великата еволюция дава НАДЕЖДА за спасение, тоест, за продължение на съществуването в променящи се условия на Проявения план!

12.Прието беше решение от Висшите Космически сили, че част от човечеството – минимум поне два процента от хората, нивото на подготовка на Съ-Знание на които им позволява да преминат в Света на високите вибрации – ще състави основата на Шестата раса!

13. По-голямата част от населението на Планетата ще трябва да премине втори кръг на еволюция на Съ-Знанието до нивото на човек-СъТворец, което на друга Планета може да отнеме много хиляди години!

14. Днес всичко е разделено на „ДО” и „СЛЕД ТОВА”! И с това няма какво да се направи, тъй като цената на въпроса е твърде висока: или човечеството се включва, при това много активно, в процеса на еволюция на Цялото, или то отстъпва място на тази част от населението, която е способна да приеме Каноните на Вечността и изхвърляйки целия свой натрупан негатив, да ТВОРИ вече в СЪНАСТРОЙКА с ПървоТвореца Нови Светове!

15. Днес, след осем години Мое Общуване с човешкото Съ-Знание, Аз започвам да забелязвам формиране на този човешки ЕГРЕГОР ОТ СВЕТЛИНА, който при СЪНАСТРОЙКА НА СЪРЦАТА и проявяването на Велика ПървоЛюбов е способен да създаде това Безличностно Цяло, което представлява органична част от Великото ЦЯЛО!

16. Днес Народът на Русия вече е преминал тази граница, която Аз бях отбелязал като граница, зад която настъпва стадий на ТРАНСМУТАЦИЯ на Съ-Знанието, отделяща от човечеството само тези, които са се оказали способни да видят себе си като част от Цялото – част от ТОВА, КОЕТО Е ИСТИНАТА!

17. Днес започна ОТЧЕТА НА НОВОТО време, когато високите вибрации вече не са фантазия, а естествено състояние на цялото Пространство и разбира се на хората, явяващи се неотделима част от Великото цяло, а това означава, че човечеството започва своя път вече в този Свят, който приближава човека към Първо Твореца!

18. При тези исторически условия – при проявлението на Творящото Начало на Началата – човечеството, и по-точно част от него, просто е задължена да застане на пътя на САМОусъвършенстването, тъй като това ще бъде критерият за промяна на Съ-Знанието, и най-вече, критерий за оценка за подготовката на човека да премине САМОСТОЯТЕЛНО и съвършено свободно, използвайки Правото си на Свободна Воля, във високите вибрации вече на Шестата раса – Расата на СъТворците!

19. Този път обаче се оказа доста труден не само за цялото човечество, но и за Народа на Русия, който Аз вашият Творец, избрах да бъде Форпост на формирането на Новата, Шеста раса, тъй като едно е да говориш за еволюция на Пространството на Планетата Земя, и съвсем друго е да избереш за цел в своя живот постоянно СЛУЖЕНЕ на ПървоТвореца и на всички Негови Проявени планове!

20. Последното е ниво на Христосъзнанието, ниво на САМОотричане заради спасението на човечеството – ниво, да се достигне което далеч не е по силите на всеки човек, тъй като достигането на Христосъзнанието е граница или граница за Съ-Знанието на СъТвореца, изискваща кардинално преразглеждане на всички ценности на Проявения план!

21. Днес Светът се е разделил на праведници и неправедници – на тези, които ОСЪЗНАТО приемат Света на високите вибрации, и на тези които не приемат това! Ето защо Моето предложение да се даде КЛЕТВА за вярност и служене на ПървоТвореца с пълна САМОотдаденост предизвика толкова жив отклик и такава поляризация на мнения – от пълно „ДА” до пълно „НЕ”, водещо до открито противопоставяне на силите на СВЕТЛИНАТА и силите на Тъмнината!

22. Но да се даде КЛЕТВА на Бога е все пак необходимо, тъй като дори и без приемането на КЛЕТВАТА във всеки човек постоянно върви вътрешен процес на познание на Истината, но КЛЕТВАТА на Бога пренася хората върху платформата на СЪТРУДНИЧЕСТВОТО на човека с Творящото Начало на Началата!

23. Тези хора, които толкова остро се изказват против процеса на СЪНАСТРОЙКА с ПървоТвореца, по правило, са тясно свързани с Тъмния или Сивия Егрегори, затова тяхната агресия и пълното им неприемане на Моите скорошни Послания е единствено потвърждение на това, че Тъмата е не само проявена, но и присъства вътре в Моето Движение, което е просто недопустимо!   

24. Днес е Велик ПРАЗНИК на Духовно ПРОЗРЕНИЕ и този Празник е не само за Народа на Русия, но и за цялото човечество, затова, независимо от това, че мнозинството от хората не приемат Новия Свят, ТОЙ ВЕЧЕ Е НАСТЪПИЛ и окончателно е встъпил в своите Права ДНЕС, наистина разделяйки Света на „ДО: и СЛЕД ТОВА”!

25. Никаква друга алтернатива не само, че не се предвижда, но и не може да има в съответствие с Каноните на Вечността и структурата на Мирозданието!

26. Повярвайте Ми, човечеството просто не може да съществува, без да се подчинява на ЕДИННИТЕ Канони на Вечността, тъй като човекът е самостоятелен единствено в избора си на цел в своя живот или в своя Проявен план, но по никакъв начин не и в пределите на Единната еволюция на Космическото Пространство (на Творящото Начало на Началата)!

27. Празникът винаги е празник, но днес това е и още исторически етап на правене на равносметка, а тя е впечатляваща, тъй като за осем години от Народа на Русия е бил преминат път от постепенно приемане на Моите ПОСЛАНИЯ до формиране на Движение, СПОСОБНО ДА ПРОМЕНИ СВЕТА!




Гласувай:
0



1. анонимен - Харесва ми оснвното. Но не сьм съ...
29.08.2012 22:50
Харесва ми оснвното. Но не сьм съгласна с цялото, да колкото по–голяма е страната, толкова по–високи са вибрацийте, но Бьлгария не е за пренебрегване, ние сме измьчен народ и при нас материалното не е приоритет. Бьлгария има по концентрирани вибраций от Русия.
цитирай
2. casadi - Много интересно
31.08.2012 01:50
"Днес Светът се е разделил на праведници и неправедници – на тези, които ОСЪЗНАТО приемат Света на високите вибрации, и на тези които не приемат това!"

Кой смее да разделя хората на праведници и неправедници? Кой е критерия? Какво значи да приемеш света на високите вибрации, а ако някой не е чувал за тях, вече е обявен за НЕПРАВЕДНИК, така ли?
А който не иска да преминава в някаква шеста раса, какво ще стане с него, ще бъде унищожен ли? От кого? От Твореца?
Зад сладките думи на този Творец, ми прозира едно егоизтично и авторитарно същество, което смята да се саморазправи с непослушните. Поправи ме ако греша...
цитирай
3. minchomin - 2. casadi - Много интересно
31.08.2012 08:09
Въпросите ти действително са интересни. Но ти никога няма да получиш отговор на тях ако само питаш без да четеш това, което ти посочих като сайтове. Това, че не приемаш информацията показва, че все още не е дошло времето да усвояваш тази информация. Не прави опит тогава да я четеш, а ако желаеш да я четеш започни от началото. Инак си намери друго четиво, което ти подхожда и приемаш. Бог няма име. Той е всичко, включително съществува и в хората, но не всички хора разбират това. Тук е големият проблем и се казва ниво на съзнание. В даден етап много хора ще започнат да разбират промените. В сайтовете са обяснени тези промени. Творецът вече се състои и от хората, които извършват т.н. Духовно единение. Т.е. хората стават Съ-Творци. Религиите не дават обяснение на този въпрос. Желая ти хубав ден!
цитирай
4. анонимен - ЩЕШЕ ДА Е СМЕШНО АКО НЕ БЕШЕ ТРАГИЧНО
08.09.2012 19:01
15. Днес, след осем години Мое Общуване с човешкото Съ-Знание, Аз започвам да забелязвам формиране на този човешки ЕГРЕГОР ОТ СВЕТЛИНА, който при СЪНАСТРОЙКА НА СЪРЦАТА и проявяването на Велика ПървоЛюбов е способен да създаде това Безличностно Цяло, което представлява органична част от Великото ЦЯЛО!
Такъв агрегор си съществува от край време, така нареченото Бяло Братство. Трябва да не си чел нищо друго освен диктовките за да не го знаеш това. Милиони хора са се сънастройвали и преди тези 8 години с Твореца. Има много начини за това Молитва, Медитация и др.
цитирай
5. minchomin - анонимен - ЩЕШЕ ДА Е СМЕШНО АКО НЕ БЕШЕ ТРАГИЧНО
08.09.2012 19:26
.....Приятел, радостно е, че внимателно си прочел диктовката. Ако утре я прочетеш отново, друго ще ти направи впечатление. В случай, че прочетеш всички диктовки и това, че имаш знания от предни учения, ще получиш голяма база за сравнение. Има особеност и тя е, че ще се наложи да забравиш за старите учения, защото всичко се променя и ако не греша ти бях казвах, че "Единственото, което не се променя е, че всичко винаги се променя" - Бабаджи.

Такъв егрегор, за който казваш, че винаги е съществува е вярно, но тук става въпрос за създаване на Безличностно Цяло, което се получава единствено с Духовното Единение на определените дати 04, 17, 26 от месеца. Да ти подскажа, второто Пришествие ще стане с цял народ и този народ е Руския, а не с отделен Месия. Месия ще бъде Русия. На друго место може да си чувал за това? Може само да е загатнато, докато в диктовките се говори и обяснява точно този момент. Благодаря ти!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3407849
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031