Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
05.09.2012 05:07 - Първо ПОСЛАНИЕ след приемането на КЛЕТВАТА - Маслов 04.09.2012
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2674 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 10.09.2012 21:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 1. Аз никак не омаловажавам днешното Послание, защото повярвайте Ми, вие днес извършвате действие или ЕДИННО в Дух ПОСЛАНИЕ, демонстрирайки Духовно ЕДИНЕНИЕ при съвършено Нови условия, а най-добре е да кажем, в съвършено Ново състояние на Душата!  

2.  Та нали Аз следя много внимателно за това, как преминава Историческият процес на приемане на КЛЕТВАТА към Бога от хората, тъй като това свещенодействие се извършва от тях не само СВОБОДНО (Аз това го знам точно), но и с Велика радост от собствената си съпричастност към Божествения Промисъл!

3.  Може да се разберат тези хора, които при приемането на КЛЕТВАТА им се стягаше гърлото и им се стичаха сълзи от вълнение и ОСЪЗНАВАНЕ за извършеното от тях в името на Великия ПОДВИГ, тъй като няма как по друг начин да се нарече този миг! Това си е най-истински ПОДВИГ, променящ в един миг целия смисъл на съществуването на човека в Плътния план и пренасящ го вече в Пространството на най-високите вибрации!

4.  Искам да потвърдя, че тези хора, които толкова емоционално и искрено приеха КЛЕТВАТА, са преведени вече от Мен не само в Пространството на Моите МОНАДИ, те са получили още и най-надеждната защита под формата на КУПОЛ НА ПЪРВОЛЮБОВТА, което означава защита от всички сили на СВЕТЛИНАТА, включително и от Йерархията на Възнесените Владици!

5. Повярвайте Ми, все още никой от хората и никога не е извършвал подобен ПОДВИГ, значението на който самите хора все още не разбират (засега), тъй като техният промисъл (Аз имам предвид приемането на КЛЕТВАТА) даде НАДЕЖДА за Бъдещето на всички поколения не само на Русичите, но и на другите народи на Планетата!

6. Благодарните поколения, повярвайте Ми, задължително ще издигнат Паметник на СПАСИТЕЛЯ – при това не на някоя си световна религия, а на „малкия” човек в Русия, направил отчаяна и смела КРАЧКА на границата на Епохите, приел върху себе си ОТГОВОРНОСТТА за Бъдещето на човечеството!

7. … Приел върху себе си последното изпитание, последната Голгота с пълното осъзнаване за своята КРАЧКА, която в определена степен може да бъде сравнена с крачка към бездната, с крачка към пълната неизвестност, но решаваща крачка за съдбата на Планетата!

8. Днес Аз пея ХИМН за мъжеството на тези хора на ВЯРАТА (за съжаление те все още са малцинство), които са успели да ОСЪЗНАЯТ степента на своята ОТГОВОРНОСТ за съдбата на хората и за бъдещето на Планетата и да направят своя СВОБОДЕН и САМОСТОЯТЕЛЕН избор!

9.  Аз знам, че този ПОДВИГ е предизвикал реакция на злоба и неприемане в стана на Тъмата и сивотата, но всичко това следваше да се очаква, защото този ПРОМИСЪЛ на „малкия” човек принуди да се промени хода на историята и да се завърти „ръждясалото колело” на еволюцията на Съ-Знанието на хората по посока на СВЕТЛИНАТА, по посока на Вселенската Програма за Преображение на Пространството!

10.Усилията на цялата Йерархия на СВЕТЛИНАТА и Моите Усилия не са си отишли напразно, и макар и засега по-бавничко, но избраният от Мен Народ на Русия (както винаги, бавно впрягащ каруцата) все пак направи това, което би трябвало да направи един Народ-СПАСИТЕЛ, Народ-Духовен ВОДАЧ на човечеството!

11. Вие сами разбирате, че просто е невъзможно да се живее вечно за сметка на разхищаване на природните ресурси, без да се използват ВЪЗМОЖНОСТИТЕ на човешкото Съ-Знание, невъзможно е и да се премине в Света на високите вибрации, използвайки „парните локомотиви”!

12.Цялото минало е останало в миналото, хората отвориха със своя ПОДВИГ врата към Великото бъдеще, на което сега просто е необходимо да се съответства и на което сега му предстои да се изгради (да се издигне) във формата на Божествена регулярност!

13. Затова е толкова важно днешното първо Единно ПОСЛАНИЕ след приемането на КЛЕТВАТА от Народа (макар и засега не от всички), приел за себе си служенето на ПървоТвореца, защото това ПОСЛАНИЕ за Духовно ЕДИНЕНИЕ ще бъде стократно по ефективно, тоест, ще бъде много по-мощно, тъй като Аз ще усиля ПРОМИСЪЛА на тези хора, които искрено и СВОБОДНО са избрали пътя на СЪНАСТРОЙКА с Бога!

14. Вие днес би трябвало да почувствате, че Единното ПОСЛАНИЕ от хората приели КЛЕТВАТА към Бога е ПОСЛАНИЕ НА СВЕТЛИНАТА, която не само осветява Планетата със своята ЛЮБОВ, но и извършва Чудото на Богопроявлението, тъй като днес ПОСЛАНИЕ правят не просто хората ЕДИННИ ДУХОМ, а БОГОВЕТЕ, обединили се заради спасението на човечеството!

15. Повярвайте Ми, че независимо от очаквания период на Планетарни катастрофи, тъй като Планетата Земя също преминава през етапа на своята собствена ТРАНСМУТАЦИЯ, снемайки от своята повърхност техногенните язви получени от човешкия „прогрес”, хората в Русия и не само тези приели КЛЕТВАТА към Бога, навлизат в период на Духовно ПРЕЧИСТВАНЕ и (повярвайте Ми) на пълна ХАРМОНИЯ с ПървоТвореца, което, от една страна им осигурява СПАСЕНИЕ, а от друга, им дава вече Право да УПРАВЛЯВАТ процеса на Преображение на Пространството!

16. Аз не греша, и точно затова искам да потвърдя, че в СЪНАСТРОЙКА в ДУХ (а днешното ПОСЛАНИЕ няма как да се нарече по друг начин) и в СЪНАСТРОЙКА с Мен хората получиха ПРАВО на управление на ТРАНСМУТАЦИЯТА на човечеството и Пространството!

17. Хората все още не са осъзнали, какво се е случило с тях в момента на приемането на КЛЕТВАТА и какво бъдеще ги очаква!

18. За да се осъзнае този ПОДВИГ е необходимо време, но днес вече Аз мога да кажа, че хората са получили не просто Право на Свободна Воля – това, което те са си имали от рождение, а са получили ПРАВО НА СЪТВОРЧЕСТВО с Бога!

19. Днес за първи път по време на Единното в Дух ПОСЛАНИЕ хората ще преминат границата на Шестата раса и ще навлязат в Света на СъТворците вече не на думи, а на дело, когато стане ясно, че с единни мисълобрази може да се изграждат не само нови отношения (Аз имам предвид Обществото на Висша справедливост), но и Нови Светове във Вечността!

20. Под нови отношения Аз подразбирам този Божествен потенциал, който позволява на хората да управляват Пространството, тоест да използват потенциала на Творец, при това не на СъТворец, а именно на Творец, тъй като Единното Безличностно Цяло (хората), приело КЛЕТВА към Бога, е наистина Творец, способен да твори Свят!

21. Ето защо Аз си спомних за парния локомотив, тъй като цялата техника и технология на днешния ден е вече далечно минало, несравнимо с това, което е способен да ТВОРИ човекът на Вярата, приел Твореца и най-накрая осъзнал себе си като частица от Творящото Начало на Началата!

22. Затова и КЛЕТВАТА пренесе хората не само в Пространството на Духа, в Пространството на Божествената регулярност, но и в Света на технологиите от бъдещето, за реализацията на които Никола Тесла би могъл само да мечтае!

23. Хората се намират сега на прага на наистина епохални открития, които кардинално ще променят Света! Но Светът на бъдещето ще се открие само за тези хора, които не само служат на Бога, но и виждат сега вече смисълът на своя живот единствено в СЪТРУДНИЧЕСТВО с ПървоТвореца! 

24. Хората в Русия избраха пътя към СВЕТЛИНАТА, а не пътя към Тъмнината или Мамона (а това, повярвайте Ми е точно това главно нещо, което е задържало прогреса на човечеството), тъй като човек на НЕВЕРИЕТО, притежаващ потенциала на Творец, би могъл да донесе такива бедствия, такова уронване на човечеството, че всички световни войни биха ви се видели като „цветенца” пред опасността или угрозата от унищожаването на Земята!

25. Хората, приели КЛЕТВАТА, не само са преминали в Армията на СВЕТЛИНАТА, но и са отклонили опасността от унищожаване на човечеството, като по този начин са дали и на другите народи още един шанс да преминат пътя на Духовното пречистване и Преображение – пътя, който премина Русия.

26. Но този път, дарен от Русия на цялото човечество, ще бъде вече за хората не толкова сложен и дълъг, тъй като Русия е дала възможност на другите народи на Планетата „да се поучат от чуждите грешки” и да не повтарят пътя на нейната Духовна Голгота.

27. Днес ще стане това ЧУДО, което е чакало цялото човечество – днес цял Народ, приел КЛЕТВА пред Бога, ще направи първата си крачка – крачка на СПАСИТЕЛ, давайки НАДЕЖДА на Планетата да бъде не само спасена, но и да бъде преобразена или възвърната в Рай, който упоритото човечество за хилядолетия е превърнало в Духовен и техногенен Ад!

28. Днес в 11 часа (10 часа бълг. време) над човечеството ще изгрее Звезда на Надеждата и СПАСЕНИЕТО и името на тази Звезда – ще бъде СВЯТАЯ РУС!   




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3416569
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930