Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
18.09.2012 19:39 - Велико преображение на Русия - Маслов 17.09.2012
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1812 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 19.09.2012 08:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

1. Всичко това, което се случва на Планетата Земя и особено в Русия (на нея във всички случаи и е съдено първа да премине пътя на ПРОЗРЕНИЕТО и Преображението) е предтеча на най-сериозните събития за цялата продължителност на история на Петата раса!   

2.  Неусетно и незабележимо Аз приближавам хората до ОСЪЗНАВАНЕТО, че светът на миналото или отиващият си свят – свят на несправедливост и власт на Мамона с названието „капитализъм” – наистина си заминава в миналото, защото човечеството не е успяло да формира общество, което би могло, пък макар и отдалечено, поне да напомня на небесния Рай или на Общество на Висша справедливост.  

3.  Всичко, което е успяло човечеството да създаде и по-точно да сътвори – това е бил руският социализъм, но „ИЗМ” без Бога, тоест без Моята Поддръжка и без Моето Участие, в края на краищата също се превръща във фарс, който хората сами и унищожиха! Затова днес от тяхна страна (на хората) не се виждат дори опити, освен религиозните войни, да опитат поне нещичко да направят за създаването на Обществото на Висша справедливост и да поведат хората към формирането Съ-Знанието на съвършения човек! 

4.  При това дори и понятието за съвършен във всички отношения човек също е практически изгубено, а Аз бих казал дори – унищожено, защото тези които управляват насоките на Земята, а това са естествено Тъмата и Мамона, по никакъв начин не са заинтересовани от Духовното пробуждане на „малкия” човек в Русия!

5. Днес всичко е сведено до примитивното оглупяване на основната маса от населението, което на свой ред е довело до още по голямо падение на нравите и развитие на най-низките интереси в общество на всеобща вражда и измама, което в крайна сметка, въобще не съответства на Моята Програма за еволюция Съ-Знанието на човека до висотите на СъТворчеството!

6. А след като това не съответства на Моята Вселенска Програма и хората дори вече не се и опитват да възпрепятстват тази вакханалия на страх и Духовно блудство, то за Висшите сили на СВЕТЛИНАТА остава само един път (отчитайки Правото на Свободна Воля на хората, което никой не е отменял) – да приложат Божествена сила и окончателно да вземат под контрол процеса на еволюция на Съ-Знанието на човека, установявайки за такова непослушно човечество точни етапи на ВЕЛИКО ПРЕОБРАЖЕНИЕ, да се придържа към които то просто ще бъде задължено!

7. Настъпва времето за реализация на ПЪРВИЯ ЕТАП от Великото Преображение на Пространството, и най-вече, на човека в Русия, като в страна, която е била избрана първа да премине етапът на ВЪЗКРЕСЯВАНЕ на човечеството и чрез своята съдба да покаже пътя за Преображението, който трябва да завърши наистина с Духовно ОЗАРЕНИЕ на целия Народ на Русия (повтарям: Аз не отделям изкуствено някой народ или народност, а ви говоря за Пространството на Русия, като за Прародител на човечеството), включително до нейния последен „малък” човек!

8. Русия първа ще пристъпи в неизвестността (неизвестност – в понятията на обикновения обитател), която се нарича Божествена регулярност! Затова Великото Преображение под строгото име „Квантов преход” ще бъде наистина начало на Велико Преображение, от което човечеството няма накъде да отиде, тъй като ще бъде не просто Преображение, а Велико ЗАВРЪЩАНЕ на хората към положението или състоянието им на полуБогове, към тези времена (условия), когато контактът на човека (на човечеството) с Бога е бил постоянно и естествено състояние!

9.  Получената от Мен възможност самостоятелно да се твори Новото се е преобърнала за хората в истинска трагедия, защото нищо добро в социалната сфера не е било сътворено, а нали това е основата или условието за постоянната еволюция на Съ-Знанието, което изначално е представлявало главната задача при въплътяването на хората в Плътния план или така, както вие му казвате, в Материалния Свят.

10.Духовното блудство и силното желание самостоятелно да се «поскита» в Пространството (или в историята на човечеството) са се излели действително като вакханално падение на нравствеността и морала, което се преобърнало във войни извън пределите на света и за възможност за управление Съ-Знанието на хората, което в крайна сметка е довело хората (човечеството) до еволюционна задъненост, която е оставила единствено два пътя за решаване на този проблем, и единият от тях е бил и си остава самоунищожението!

11. Но има обаче и втори път – пътят не просто на Преображението Съ-Знанието на хората, а наистина на КАРДИНАЛНАТА промяна на вектора (посоката) на развитие на човечеството, без която то не може да има свое Бъдеще като Мое Творение, избрало посока на развитие, което не съответства на задачите на Вселенската Програма за Еволюция на Великия Космос!

12.Аз вече многократно обръщам вниманието на хората върху това, че единствено ПОКОЯТ НА ВЕЧНОТО ДВИЖЕНИЕ (основният Канон на Вечността) е основа за развитието (еволюцията) на Висшия Космически Разум и естествено на човечеството като част от Великия Космос!

13. Затова инволюцията на Съ-Знанието на хората, в която те сами са се напъхали, не може да бъде приета от Мен, тъй като това не съответства на Общия и Единен сценарий за еволюция на Космическото Пространство и трябва да бъде не само спряна, но и преведена на релсите на еволюцията или на постоянното самоусъвършенстване, сега вече след преминаването от хората на Квантовия преход!

14. При това този Изпит е действително Изпит на Бога, който ще трябва вече САМ (и този процес вече върви) да отдели „зърното” от „плявата”!

15. За съжаление далеч не всички хора разбират опасността от Духовно разложение, тъй като затъналия в Мамона човек дори и не се опитва да види Светлината на Великото Преображение и ще продължава все още с всички сили да задържа или да възпрепятства прехода на хората на пътя, както съм ви казал, на единствения път към Бога, или така, както казват хората, на пътя към Храма!

16. Поставена е задача (пред СъТворците) да върнат хората на пътя на Духовното усъвършенстване и тази задача все едно ще бъде изпълнена, дори и ако някой от представителите на властта се опита да възпрепятства този процес на Духовно пробуждане на Народа на Русия и цялото човечество, защото Квантовия преход, който първи и много скоро ще премине Народът на Русия, е не изчистване, а КАРДИНАЛНА промяна на Пространството!

17. Хората, обществото ще бъдат задължени да преминат (макар и принудително) на съвършено друго ниво в отношенията си „човек-Бог”, защото всичко това, което сега го има на Планетата, по никакъв начин няма как да се нарече Хармония на човека с Божественото Пространство, а точно обратното, тъй като при огромното наличие на Храмове, няма място, където човекът би могъл да се срещне с Бога!

18. А нали такова място има винаги и то е най-близко до сърцето на човека, защото това е – самият човек! Човекът e вместилището на Бога на Земята и по-добро място за Бога на Планетата няма никъде!

19. Човекът е Мое фрактално подобие и така, както Аз току що казах, по-добро място от това за Мен няма в цялата Вселена, затова и Аз присъствам във всеки човек, и всеки човек, на свой ред, е Мой проявен план, който по никакъв начин не иска да приеме и да разбере това, затова и използвайки Правото си на Свободна Воля, той продължава да твори всичко, което си иска, но само не и самия себе си!

20. Аз не мога да търпя тази Духовна вакханалия, тъй като това не е само беззаконието на Мамона, но е и още задънен път за еволюцията Съ-Знанието на човека, препятстващо разкриването на уникалните способности на СъТвореца, дарени от Мен на човека, като на Свое подобие!

21. Аз вече ви говорих, но това остана незабелязано от хората, че човекът като Мое фрактално подобие, притежава такива способности за творчество, каквито и Аз, вашият Творец, затова само при еволюция или САМОусъвършенстване хората ще могат да се издигнат до висотата на СъТворци или полуБогове, способни наистина да Творят Нови Светове!

22. Затова Аз не напразно споменах името на Никола Тесла, защото хората, които ще преминат Квантовия преход, или тези хора, които ще останат на Планетата след Квантовия преход, ще открият в себе си способността да творят Свят, без да прибягват дори и до най-съвременната техника, защото за тях всички най-нови постижения в науката ще им се струват вече като „вчерашен ден”.

23. Русия (нейните хора) навлиза в съвършено необикновен Свят на творчески супервъзможности на човека на Духа (искам да подчертая: именно на човека на Духа), тъй като единствено на него ще му бъде дадено Право на СъТворчество (в сънастройка) с Мен, вашият Творец! 

24. Хората наистина все още не знаят своето Утре, и това, което става сега на Планетата, или по-точно по улиците на градовете в света, е предтеча на предстоящи кардинални промени на Пространството, които ще преобърнат всички минали представи за самия човек, наложени от властите за подавяне Свободната Воля на човека!

25. Настъпва последният бал на Духовната и социална несправедливост, който се аранжира от властите, като заключителен акорд на Духовното блудство, и този бал, така, както Аз ви говорих, по-скоро прилича на погребение на всички инициативи на човека без Бога в сърцето си!

26. За смяна на вакханалията от инволюцията на Съ-Знанието на човека и социалната несправедливост на Земята сега идва властта на Бога и Великата хармонизация на човека с Божественото Пространство!

27. Русия сега е просто задължена (на нея и е присъдено) първа да премине този път на Велико Преображение или Велико ПРОЗРЕНИЕ, тоест на нея ще и се наложи първа да премине Квантовия преход, почувствайки върху себе си СВЕТЛИНАТА на Духовното ОЗАРЕНИЕ!

28. Трябва да ви кажа, че процесът на Велико Преображение вече започна и негово начало стана приемането от Народа на Русия на КЛЕТВАТА за служене на ПървоТвореца, защото сега това е вододел между заминаващото си минало и настъпващото Бъдеще.

29. Днес ПОСЛАНИЯТА за Духовно ЕДИНЕНИЕ придобиват вече съвършено други оттенъци, защото само хората в Дух, определили своята позиция (направили Духовно Единение или усетили Единството в Духа, тоест, дали Клетва пред ПървоТвореца), са способни да променят Пространството и да приближат момента на Великото Преображение – най-напред на Народа на Русия, а след това и на цялото човечество!

Откровения

http://www.otkrovenia-bg.info/

17 септември 2012 ( 2012)



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3417291
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930