Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
05.10.2012 19:36 - Празник на Духа - Маслов 01.10.2012
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1288 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 05.10.2012 19:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

1. Вчера беше наистина Велик Празник на Духа, при това не показен или иницииран от някой си, а най-истински Празник на Духа на Народа, който без Боготърсенето не вижда смисъла на своето съществуване в Плътния план!

2. И такъв народ, за когото смисълът на живота е Бог (Боготърсенето), може да бъде Народ, който съхранява дълбоко в Душата си това Начало на Началата, което е било открито за хората от Бога, спуснал се на Земята (в Плътния план) за построяване на Царството Божие по подобие на това, което има единствено във Великия Космос!

3. Аз искам да подчертая, че човечеството или народите населяващи Планетата, за времето на цялата своя история са си измислили огромно количество празнични дати по повод и без повод, и само един Празник се оказва свързан директно не просто с Бога, а с разбирането или приемането от хората на структурата на мироустройството!

4. Този празник представлява все едно подсказка (Аз би казал даже – директна подсказка) за хората, как да изградят или да устроят света на Плътния план по подобие на Моето Царство!

5. Главен аргумент (а може да се каже и критерий) определящ за Мен и разбира се, за подготвеността Съ-Знанието на хората, се явява не участието в една или друга религия, а истинната вътрешна ВЯРА в Бога и истинната ВЯРА в Божествеността на своя произход!

6. Кажете Ми, в коя още част на света или кой още народ може толкова упорито да говори за ВЯРА, чупейки копия всеки път в защита на тази или онази концепция за произхода на човека, съхранявайки едновременно с това дълбоко в Душата си най-верните и най-точните представи за себе си и за истинната ВЯРА, които не е успял да изкорени за хиляди години нито един от „ИЗМ”-ите, тъй като това е отражение на вътрешното състояние на Душата, това е в края на краищата, отражение на състоянието на Висшия вътрешен „Аз” на човека!

7. Така е, може колкото си искате да обсъждате поведението на този Етнос (Народ), разхвърлян на огромните простори от океан до океан, може да се говори за сложностите на Душата, но никой и никога за всичките тези хилядолетия не се е съмнявал в Святостта и Духовното ВЕЛИЧИЕ на Народа, съхраняващ дълбоко в Душата си това Начало на Началата, което е било присъщо само на Бого-човека, спуснал се за първи път в Плътния план за формиране, и по-точно, за усъвършенстване (еволюцията) на човешкото Съ-Знание на Нова витка от еволюцията на Пространството, от Началото на отчитането до достигането на Съ-Знание на човек-Бог и формиране на Богоподобно Единно Цяло – Творец!

8. Човечеството за цялата си своя история така и не е могло да реализира Програмата за еволюция на Съ-Знанието, поставена от Мен пред хората като пред фрактални подобия на Твореца, тъй като Голготите или Изпитите на Плътния план са се оказали твърде трудни, а много често и въобще неизпълними за много народи! И само един Етнос е успял да направи това (Аз правилно не казвам „Народ”, защото това би било несправедливо по отношение на тези народи и народности, които обединили се в Духа, са създали Етноса на Боготърсещите)!

9. Този Етнос – е единственият от всички народи на света, на който му се е отдало независимо от всички нечовешки изпитания да понесе флага на истинната ВЯРА като флаг на чистите Помисли, като Надежда за съхранение на ПЪРВОЛЮБОВТА към Създателя и към целия Негов Проявен план!

10. Замислете се, какво е станало или става днес по света и защо този Празник на Духовната ЧИСТОТА и Духовно ПРОЗРЕНИЕ е най-главният празник единствено на този етнос?!

11. Защото, така както и по свое време Христос, така и днес този Етнос (Велик Народ) е приел върху себе си ВСИЧКИ ГРЕХОВЕ на човечеството, преминавайки през всички Голготи и изпитания на Плътния план само заради спасението на човечеството и заради формирането на Новата ШЕСТА раса – не толкова раса от СъТворци, колкото раса на човеко-Богове!

12. Удивително нещо е, но кръгът на Вселенското Преображение или кръгът на Духовната ЕВОЛЮЦИЯ на Съ-Знанието на човечеството в Плътния план най-накрая се е затворил именно благодарение на този Етнос!

13. Човечеството единствено благодарение на този Велик ЕТНОС успя да премине и да вземе своя най-сложен Изпит на Духа под името „Квантов преход” и да излезе от този Изпит възкръснало, способно на новата витка на спиралата на еволюцията да се върне на пътя на СъТворчеството с Бога, потвърждавайки по този начин, че фракталното подобие на ПървоТвореца е било сътворено от елементарни частички на Висшия Космически Разум!

14. Аз ви говоря така (имайки предвид Квантовия преход) защото, и Квантовия преход с неговите очаквани природни катаклизми на практика се явява не само Изпит за ВЯРА, но и Моя оценка на възможностите (способностите) на хората и по-точно, на човешкото Съ-Знание, да участва, използвайки Правото си на Свободна Воля и формиране на Пространство на Божествено равнище, тоест да твори в Плътния план Божествена регулярност под формата на общество на Висша справедливост!

15. Повярвайте Ми, на Мен въобще не ми е нужно построяването на такова общество в Плътния план, най-напред – защото Плътният план – това е план на най-жестокия Изпит за ВЯРА и това е, а на второ място – повишаването на честотите на вибрации на Пространството (в съответствие с Вселенската Програма за Преображение на Пространството) все едно, много скоро ще промени условията на пребиваване (на въплъщение) на човека в Божественото Пространство, превеждайки го на ниво на Съ-Знание на Бого-човек и ще направи миналото минало!

16. Затова и всичко което сега се случва в Плътния план, и това което сега става с хората на тази Свята територия, е реализация на Моя план за еволюция на Съ-Знанието на човека от Алфа (началото на отчитане) до Омега – еволюция на неговото Съ-Знание до нивото на човек-Бог, а това означава, че това е завършващия етап от Великия план за еволюция на човешкото Съ-Знание!

17. Повтарям: всичко, което става сега на територията на Светия Дух е планиран от Мен еволюционен преход към Съ-Знание на хората от Шестата раса, и затова всичко за което е мечтало човечеството, и преди всичко за Пространство на Висша справедливост, ще бъде реализирано от вашия Народ, но вече в Новите условия на високи вибрации! 

18. Всичко, което е преминало човечеството за 26000 години е било реализация на процеса за еволюция на Съ-Знанието, тоест, всички Голготи с които се е сблъскало човечеството са били съвсем не напразни, и всеки човек на Планетата като Мое фрактално подобие е бил просто задължен да премине в Плътния план, своите лични Голготи на подеми и падения, формирайки след това заедно с другите Мои подобия този ЕГРЕГОР на Духа, който е трябвало да затвори Великият еволюционен кръг и да издигне човека на Новата витка на еволюция на Съ-Знанието, но сега вече на Бого-човека!

19. Вие помните, Аз говорих на хората за това, че Народът на Велика Русия беше избран от Мен да бъде Духовен Водач на човечеството, но мога да ви кажа, че този избор Аз съм го направил далеч не от вчера, а този ИЗБОР като ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ е било дарено на този Народ още тогава, когато се е формирала Вселенската Програма за Преображение на Пространството!

20. Затова и този Етнос, или който и да е друг народ, просто не може да не изпълни своето Божествено предназначение, защото това е ВЕЛЕНИЕ (ПОВЕЛЯ) на Бога!

21. Анализирайки историята на Велика Русия като основа на този Етнос – Етнос на Бога, хората много лесно могат да разберат, какви Голготи им се е наложило да преминат не само този Народ, но и всеки негов човек, за да застанат пред Мен и да разберат, че единствени истинната ВЯРА и ПървоЛюбовта са успели не само да спасят света, да спасят човечеството от унищожение, но и да формират Етнос на Боготърсещите – Етнос на Бого-човеците!

22. Сега върви завършващият Изпит (макар и разбира се, всичко вече отдавна да е решено) за Етноса, облечен с Правото първи да прекрачи в Новото Пространство на високите вибрации, завършвайки етапа на Вселенската Програма и откривайки вече следващата витка (кръг) на човешката еволюция с ниво на Съ-Знанието на човек-Бог!

23. Трябва да кажем, че за разлика от предишния етап на еволюция на човешкото Съ-Знание, сегашният се отличава с това, че Плътният план си отива в миналото и Проявен план за хората става Светът на високите вибрации!

24. На мен днес много Ми се иска да кажа на хората, че всички изпитания (Голготи) на Плътния план са останали фактически в миналото, но в Новите условия всичко едва сега започва за тези, които успешно са преминали Изпита за Духа или ВЯРАТА! Но започват не нови изпити, а СЪТВОРЧЕСТВО с Бога, което означава, възможност за творене на Нови светове в условията на високите вибрации или в МОНАДИТЕ на Твореца!

25. Затова днес Аз искам да предложа на хората (и по-точно – да отговоря на вашата инициатива) да направим 30 септември Велик Празник на ВЯРАТА и ЛЮБОВТА, а всяка 30-та дата на календара нека да напомня на хората, че единствено ВЯРАТА и единствено ЛЮБОВТА са успели да спасят цивилизацията и да дадат нова витка на еволюцията на Съ-Знанието, повдигайки го до нивото на човек-Бог!

26. Аз ви предлагам в тези дни да се формират Послания за ВЯРА и ЛЮБОВ, които да звучат по следния начин:

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, МОЛЯ ТЕ ДА ПРИЕМЕШ С БЛАГОДАРНОСТ МОЯТА ЛЮБОВ ЗА ТВОЯТА ПОДКРЕПА В ТЕЗИ ИЗПИТАНИЯ, КОИТО Е ТРЯБВАЛО ДА ПРЕМИНЕ МОЯ НАРОД И ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО ПО ПЪТЯ ЗА ПОСТИГАНЕ НА ИСТИННАТА ВЯРА И ФОРМИРАНЕ СЪЗНАНИЕТО НА СЪТВОРЕЦ!

НИЕ НЯМАМЕ ДРУГИ БОГОВЕ ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА, И НЯМАМЕ НИКАКВИ СЪМНЕНИЯ В ТОВА, ЧЕ ЕДИНСТВЕНО ИСТИННАТА ВЯРА И ПЪРВОЛЮБОВТА СА ОСНОВА НА МИРОЗДАНИЕТО И СА ОСНОВА НА БОГОТВОРЧЕСТВОТО, ЗАЛОЖЕНИ ОТ ТЕБ В НАШИЯ НАРОД!

 

КАТО ТВОЙ ПРОЯВЕН ПЛАН, КАТО БОГО-ЧОВЕЦИ, НИЕ ЩЕ НОСИМ ВЕЧНО ЛЮБОВ И САМО ЛЮБОВ В ПРОСТРАНСТВОТО НА ВЕЛИКИЯ КОСМОС, СЪЕДИНЯВАЙКИ СВОЯ ПРОМИСЪЛ С ТВОЯ!

  ДА БЪДЕ ТВОЯТА ВОЛЯ! АМИН!     Откровения

http://www.otkrovenia.spiralata.net/

01 октомври 2012 ( 2012)    



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3407724
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031