Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
11.12.2012 22:04 - ВИСШИЯТ АЗ НА ЧОВЕКА В НАУЧНАТА ТЕОРИЯ ЗА БОГА. ЕВРЕИН КАТО ПОНЯТИЕ. - 11.12.2012 ГОД.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2095 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 25.11.2013 10:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

В точка 7 от диктовката "Опознай себе си, човек" - 08.03.2009 год. предадена чрез руския академик Маслов Леонид Иванович, съветник по финансовите и технологични въпроси на Президента на Русия г-н Путин  се казва за достоверността на получаваната информация от вътрешните усещания на човека следното.

7. Затова, когато вие обсъждате достоверността на получената информация от Тънкия план, вие даже не се замисляте върху това, че формите (способите) за приемане на информация са няколко и най-простият, но не най-точният, се явява така нареченото автоматично писмо. А Висшият и най-точен канал за получаване на информация от Висшия Разум се явява обръщането на човека към своето Висше „Аз”, защото, както ви казах, то е Създателят!  

Следва да се има в предвид, че цялата земна наука е дело на човека, като по един или друг повод е получавал информация от някой друг човек, който някой друг човек е получил от друг и в крайна сметка става така, че всеки е получил от друг, а този друг от къде е получил информация, то никой не казва от къде. Този друг човек е получил информация по даден повод от вътрешния си Висш Аз, а както се казва в тази точка 7, това е самия Създател, който Създател в диктовките на акад. Маслов се определя и като Нашия Творец, а на други места, като нашия Господ Бог.
Тоест, излиза така, че хората си говорят с Господ Бог чрез Своя Висш Аз, Нашия Творец, Създателя, което е едно и също нещо, но така е завъртяно това едно и също нещо, че човек, ако чете само един вид литература, например, само Библията или Корана или някакви други диктовки, то всичко може да се омотае, защото ще се получава различна информация за този Висш Аз.
Казвам диктовки, поради това, че целият текст на Библията е продиктуван на някого, когото за сега е неизвестен автор, но този неизвестен автор в най-скоро време ще стане известен, защото автор на Стария завет не е Мойсей, поради това, че Мойсей е описва в Петокнижието на Стария завет, като библейски герой, а в Новия завет, автори не са и учениците на Иисус, поради това, че те са герои в самите Евангелия.
Тоест, ако ги бяха писали учениците на Иисус, то щеше всичко да изглежда в минало време и те да са участвали в тези събития, а в последствие да се описва от тях събитията, но явно това не е така.
Според мен, всичко до такава степен е омотано, че едва ли някой може да каже, кое как е, ако сам този Висш Аз или Нашия Творец или Създателя или Господ Бог не даде допълнителна информация, как се е стигнало до това учение наречено Стар завет на Библията. Знае се, обаче, че Коранът е писан от пророка Мохамед, като и мохамеданите вземат за база Стария завет от Библията за основно тяхно учение.
Още е известно, че една от църквите в Йерусалим се води на три вероизповедания и това е самата църква, където пада така наречения "Свещения огън" на Възкресение Христово и тези три вероизповедания са християни, като цяло, без да се делят на православни и католици, мюсюлмани и евреи.
Темата, обаче, за ЕВРЕИТЕ е много интересна и в нея има допълнителни не ясноти и то от самия Стар завет в Библията, поради това, че родът ИЗРАЕЛТЯНИ идва от един човек наречен в Библията ИЗРАИЛ.
Все пак си мисля, как от един човек може да стане цял народ и то от около 7 милиона хора по света по данни на статистиката за така наречените "евреи" или израелтяни.
Това нещо е невъзможно да се получи и може да се проследи цялото родословно дърво на този човек чрез Библията до Иисусово време, за да се види, че те са няколко десетки човека. Като сложим, че има от Иисусово време около максимум 50 поколения хора, които може да са имали по 5 деца то това по прогресиите може да се сметне, но в същото време по 5 и повече човека са умирали. Тук е цялата какафония, че не се взема в пред вид, че хората са умирали. При това положение излиза, че нищо няма да е останало от тези хора, освен някоя издънка и кръстоска на хора, които са не ясни вече какви са, поради това, че хората са много умесени, като народности и всеки може да си направи сметка от неговия род, колко хора има налични от родословното му дърво назад във времето докъдето има информация, за да види, че няма да намери нищо от първия най-стар родоначалник.
Това нещо се нарича НЯМА НИЩО ОТ НИКОЙ стар род и от никъде, поради това, че родовете, както казах, така са умесени, че всеки ще говори, че това е от неговия род. Ето голямата втора загадка за ИЗРАЕЛТЯНИТЕ.
Това нещо се нарича още НЕЯСНА ЕВРЕЙСКА или ИЗРАЕЛСКА история и е друга голяма загадка за сега.
В книгата Протоколите на Сионските мъдреци, за която писах в други мои статии, че те като писание са Божие творение, защото имам информация за това нещо, се казва, че ЮДЕИТЕ са хора на Бога и на никой друг.
Още, в диктовките на академик Маслов се повтаря, че Юдеите са хора на Бога и дори се казва, че ЮДЕИТЕ, като народ са евреи и той дава обяснение за думата "евреин" в диктовка от 2004 год., че ЕВРЕИН е човек на Бога.
От това нещо излиза, че всички хора, които малко или много вярват в Бога са чисти ЕВРЕИ. Вижда се каква бъркотия се получава и
сега може всеки да даде каквото си иска обяснение за ЕВРЕИТЕ, че те са ИЗРАЕЛЦИТЕ и че израелците са объркали света. Това нещо не е вярно от никъде.
Тоест, според мен, светът е объркан от Евреите, които евреи са човеци на Бога, които човеци са цялото население на земята. Още нещо. Всичко, което се прави на света се прави от ЕВРЕИТЕ, които ЕВРЕИ са, според това, което се дава, като характеристика от различните учения, че са около 95 процента от цялото население на земята като хора вярващи в някаква степен в съществуването на Бога, но всеки това съществуване го разбира по собствен начин.
Или, излиза така, че 95 процента от населението на земята са вярващи хора и според горното мое обяснение, то ЕВРЕИ са всички вярващи хора, независимо от кое вероизповедания са като християни, мюсюлмани, будисти, израелтяни и всякакви други хора, които имат собствена или родово вяра в Бога.
Тази вяра не може да се отнеме от никой и да се даде на някой друг. Прекръстването на различни народи първоначално е ставало винаги на сила и това го знаем от Българската история с цар Борис. Така е било първоначално, например, в цяла Южна и Северна Америки. Там ходили европейски мисионери по села и паланги, за да кръщават, което за онези хора е значило изцяло няма нищо, поради това, че те все още си вярват в техните си божества, които са по различни причини наречени на животни, както на запад, така и на изток до Япония.
Днес ИЗРАЕЛТЯНИТЕ, които, според Библията, са напълно не ясен народ претендират най-много, че са хора на вярата, които хора на вярата нямат дори собствена вяра, защото, според Протоколите на Сионските мъдреци, то Юдеин означава човек на Бога. Тук също е голяма мътилка от всякъде. 


Приятели,
мислете по тази тема, че скоро, както ви споменах в други писания, ще има всякакви изблици на негодувание и отчаяние.
Ще обърна внимание на думата обръщането на човека към своето Висше Аз. Висшето Аз е познато на широката публика, като вътрешния глас на човека. Тоест, много често различни хора казват, това ми подсказва Моя вътрешен глас. Този вътрешен глас за много хора е не ясен и дори МЕДИЦИНАТА го определя, като налудничава история или така наречените "шизофреници". Това нещо пък е най-интересната теория, защото съгласно някои данни се казва, че има над милион такива хора в България. Интересно е от къде статистиката има тези данни. Сигурно и вътрешният глас на хората им е посказвал да го пишат, като данни. 
Всеки знае, който поне малко е чел, че висша форма на Духовност се явява връзката със своето Висше Аз и нищо друго. 

http://www.vbox7.com/play:9b3793e9




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3417704
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930