Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
19.12.2012 18:40 - ТЕМА 3 - ПО ВЪПРОСИ В БЪРКОТИЯТА НА БОЖЕСТВЕНАТА НАУКА ПРЕЗ 21 ВЕК - 19.12.2012 ГОД.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2432 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 23.12.2012 11:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Приятели, за пореден път се натъкнах на факта, че нищо в нашето битие не е истинско и всичко е една илюзия, която както и да се погледне се стига до следващо крайно заключение, което и то не е крайно. По този повод ще ви кажа, че Божествената литература не е информация, която следва да се приема, като база за крайни изводи, ако тя не се чете внимателно и да се комбинира с друга подобна на нея литература. Предполагам, че много от вас може също да са стигнали до подобно заключение, но това е личен въпрос на всеки един читател на тази литература.

Моето мнение е, че Божествената наука следва да се чете задълбочено и да се внимава когато тя се чете. При нея често пъти има подвеждащи данни и това може да заблуди даден читател и той да каже, че е разбрал всичко, но в същност да се заблюждава. По този причина, следва да се знае, че много хора са с грешна представа за това, че всичко разбират, но на практика, те се заблуждават, защото не са погледнали и други факти от литературата и то в цялата и бъркотия, като информация от различни автори и Божествени посланици. Моето мнение е, че всички изводи следва да се правят от това, кои са контакти и кои са хора с литературно мнение по даден въпрос, в това число и тази информация, която сега ви давам.

Вие ще се убедите, че в Божествената наука може или да се потвърдят или да отпаднат дадени твърдения, но те също не бива да са последни и затова следва да се знае, че всичко подлежи на допълнително изясняване на по-късен етап.

Знае се, че в Божествената литература всичко следва да се приема със съответно съмнение, но ако нещата се преповтарят, то това е сигнал, че е информацията, която се дава, вече, може да се приеме, че се потвърждава и тя може да се приеме за достоверна. Това твърдение също може да бъде поставено на съмнение.

Ето защо се прие постановката и вариант, че светът ще бъде затрит, като за това стана повод, че някъде от някого е написано при народа Маите, които, вече, като народ нямат своя държава че идва край на света. Тази постановка се прие най-напред от средите на учените и от там тръгна, като съдба за света.

Днес, 23.12.2012 год., виждаме, че не се променя нищо, дори на 21.12.2012 год. не започнаха три тъмни дни, които се описаха в друга литература.

Днес правя тази нова информация към стара статия, за да се знае, че всичко може да се промени. Божествената наука е много точна наука, но никога да не се правят изводи за дадени събития, които са важни за човечеството само с един източник на информация. В случая с някаква база данни на Маите, които са изчезнал народ, поради това, че им е свършила програмата на тяхното развитие, като държава.

Значете, че в Европа и на други места са съществували много държави, но те са се притопили и са станали като придатък на други държави.

Това е видно от историята и този извод следва да ви дава заключение, че на съответния народ, на който държавата му е преформена към други държави не му е дадено за определен етап или за постоянно да бъде със своя държава и те се притопяват към друг народ. Така е било и с България и то на два пъти, като народа е бил под византийско и под турско командване, като това се слята за робство от историческата наука, която допълнително следва да се променя и то в голямата си част.

Всички знаем, че има цигани в целия свят, но те като цял народ нямат една държава и затова се приемат от всички народи, като хора без своя държава и това е основната причина тези хора да са така приспособими към всякакви други народи. Ние сме свидете още, че циганите бързо овладяват всеки език.

Ето защо, това е информация от изключителна важност и сега се носят такива сведения, че едва ли това да не е бизнес на някои икономически групировки в света, като това го чух като информация по БТВ новините в 19.00 часа на 22.12.2012 год.

Сега ви казвам, че тези хора създават най-голямото недоразумение, тъй като това са журналистически дадни и то от тях самите, без да вземат факти и сведения от много специалисти по даден въпрос.

Аз съм склонен да се противопоставя и дори на науката по някои въпроси, но тя също е окупирана от личности, които се смятат, като капацитети по много въпроси и с това приключвам по този въпрос, КРАЙ НА СВЕТА.

Кадвам, че никога не съм изучавал естествени науки, но за сметка на това съм изучавал много време Божествената наука и това ми дава основание да заявя, че тези хора са объркани.

Следва да разбираме нещата така, че всичко, което ни се дава, като Божествено учение да се подлага на съмнение и никога да не се прибързва със съответни заключения, ако поне не си направим труда да погледнем и другите данни по съответния въпрос, или да попитаме хора, които са вещи в дадена област.

Ще кажа, че има един много голям проблем по цялата Божествена информация и за това, че всички контактьори се приемат, като единствени. Знае се за не приемане на двама контактьори и че има Космически закон по този въпрос. Това е поредното потвърждение, че тези хора не разбират същността на даденото им учение и това ще ви покажа с примери, но когато му дойде времето и то пред много хора, за да видите до какви глупости се стига, точно от тези контактьори.

Днес ви казах достатъчно и ви желая приятен ден, но преди това ще ви кажа, че имам едно твърдение, като философско понятие и се  определя така.
"ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ИЛЮЗИЯ И БОЖЕСТВЕН ТЕАТЪР ПОГЛЕДНАТ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ НА НЕГОВОТО РАЗВИТИЕ"!                                              18.12.2012 ГОД. - МИНЧО МИНЧЕВ



Гласувай:
0



1. ganeta - лечение
19.12.2012 20:12
колкото по бързо осъзнаеш че имаш нужда от лечение толкова по бързо може да ти се помогне.в противен случай, ти наистина ще полудееш
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3417293
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930