Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
30.12.2012 04:24 - ПО НЯКОИ ВЪПРОСИ НА БОЖЕСТВЕНОТО НАЧАЛО И НА ЧОВЕШКАТА ЛЮБОВ - 31.12.2012 ГОД.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2767 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 02.01.2013 09:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Разбрах отново, че без моя Шеф, Господ Бог, не представлявам нищо и то от никъде. Това, обаче, не ме топли от никоя страна, защото всичко в този живот е, както Той казва КЕФ, а той до голяма част сe постига с пари. Например, ако искам да отида до Париж ще ми трябват пари, а не камъни, които ги има по Средна гора в изобилие, въпреки, че ги снимам и тях.
 
Днес, обаче, разбирам, че и това не е точно така, защото всичко е Бог и в това всичко се състои цялата мъка и мизерия, заедно с щастието на този свят. Ето защо, аз следва единствено да си пасувам и ако Бог е решил, че ще ми се случи това, което Той е решил.

Това отново е пълна дивотия и то от всякъде и стигам до извода, който не е и мой извод, че съм само МАША в ръцете на моя Шеф, Господ Бог. 
Ако всеки стигне до този извод, то нещата ще придобият друга светлина, която може да се укаже, че е пълна тъмнина. 

Днес, обаче, ми се даде възможност да проумея, което също не е моя възможност, а е и дело на Господ Бог, тоест на Шефа, че всичко е една голяма далавера на Неговата игра, която Той си прави с нас на земята. Поради това тя следва да се приеме от хората и че всички ние сме само БИОРОБОТИ и нищо друго на този свят. Това мое твърдение ще го видите, вече, на много места в Интернет и то с доказана теория на всичко, която е дори в тази статия, но само я загатвам.

Казвам ви, че който проумее това, ще може да стигне до някакво ниво на разбиране за Бог. Обаче, който все още си мисли, че той, като човек, сам върши всичко, това ще е за негова сметка и ще е пълна тъпотия да се говори за Божествен подход към хората и в това ще се състои и Квантовия преход, за който се изписа тонове мастило и милиони страници литература и никой нищо не разбра по този въпрос.

Сега отново с тази статия потвърждавам, че хората са невежи и малко четат, за да разберат състоянието на Бога, тоест на Шефа, който е описан и в моите статии като сентенция от много литература. Днес ще ви загатна, че Бог е процес на ставане и си мислете по този въпрос до когато си искате. На семинара за 19 и 20 януари 2013 год., ако Шефа разреши да се състои, ще ви разкрия всичко по този въпрос и ще ви светне, като през бял ден.
 
На мен ми се даде възможност да проумея, че всички хора са поставени в условия на манипулация, тоест шашма, в ръцете на Шефа и от този момент аз, разбирам, че, като човек, нищо не съм, освен една маша от био енергийна субстанция, която е истински робот в Неговите невидими, както вече ви казвам, ръце. Това е Бог, Шефа, с неговите пипала на всякъде! 

От днес, дори не мога да си представя, че съм способен нещо да направя, ако Той не го пожелае и това е целият смисъл на Божествената наука, за да се стигне до този извод.

За всеки извод се иска много труд, но когато е извод за Шефа, това е огромен труд и опит с практика. Аз имах възможност и за теория и за практика.
 
Всички човеци до един, без изключение, са само маши за вадене на различни горещи картофи от Шефа, които Той трябва да извади от огъня на земята, който е запален, като Божествен огън и пламък, за който ви говори Данаилов младши, но не съм сигурен, този юнак за какъв огън си знае и говори. Затова, аз ще ви кажа, че този земен огън се нарича ЖИВОТ на всичко живо, от атома до Вселената. 

Това е мили братя и сестри всичко, за което ви говори Шефа и това всичко е живота в процес и разбирайте процеса както си знаете.

Всичко що е процес е Бог, тоест Шефа, и всичко опира до това, че Той е в процес на ставане.

От този момент ме обичайте по ваше му, а аз ще ви обичам по мое му, за да не сте изненадани, че Квантов преход ще да има и то от всичките му страни на огъня, наречен Божествен огън, или  на ЖИВОТА.

Така ви омотах, че ще се хванете за шапката си, но ако четете ще разберете, че и Дънов е прав, като ви казва, че човекът няма собствени МИСЛИ.

Аз ще ви кажа, че човекът няма и собствени чувства. Ето ви сега, от къде идва изводът, че човечето е пълен БИОРОБОТ, а не ТЕХНИЧЕСКИ робот, за които вие се чудите как да си направите за ваше улеснение.  

Вие, обаче, ще станете свидетели, че Шефът никой не наказва за щяло и нещяло, ако го разберете и в същото време, никой не е застрахован от Божествено наказание и нещастие, за което постоянно говорите и това нещастие е много повече от щастието на земята или както Шефът казва на грубо, ЧЕРНИЛКА, която чернилка е НЕВЕЖЕСТВОТО човешко, за да се разбере състоянието на Шефа, че Той не е нищо друго, освен процес или живот. 

Този елемент на чернилка е много точен, поради това, че всички сме си нацапали очите с катран от всякъде, за да не можем да видим и да проумеем, че Той ни ръководи и то както си иска, като БИОРОБОТИ.
Всеки един, който прочете това неща ще ме хвали, че или съм изцяло превъртял или нищо не разбирам от Божествена Любов.

Днес ви казвам, че разбирането на Божествената Любов е сложно понятие и много просто, ако се вникне в него. Вие знаете, че за Божествената Любов са написани  хиляди 
красиви думи, които нищо съществено не казват, за да се разбере, че са нужни  да се кажат на хората две приказки и да стане ясно какво е Божествена Любов.
Затова, днес, 31.12.2012 год., ви казвам така.
Божествената Любов, не е нищо друго, освен, че ШЕФЪТ Люби човека, без никакви условия, ако човекът съзнателно приеме цялото ТВОРЕНИЕ на природата, което ни заобикаля на доверие, или Вяра, че всичкото ТО е направено от Бога, или Шефа. Това е целия смисъл на Божествената Любов и Вярата към Бога, които ВЯРА и ЛЮБОВ са основни елементи на Божествената наука, или така наречените ЕСТЕСТВЕНИ НАУКИ! Ей, голямата философия да се обясни с две приказки и да се разбере от всички хора!.
Когато говорим кажем Любов към всичкото ТВОРЕНИЕ на Шефа, тогава казваме, че има Божествена Любов от човека към ШЕФА. Сега вижте какво е нашето отношение към природата и си задайте въпроса до къде опира Божествената Любов на човека, към Бога, тоест към ШЕФА.
Обратно, когато кажем, че има Божествена Любов от Шефа към хората, които са негова част, тогава казваме, че има изобилие на всичко за човечеството и това е всичкото мъчение по тази дума ЛЮБОВ.

Всички смятат, че Шефът следва да ЛЮБИ хората и да да им дава благодат от всякъде и те се молят за всичко пред икони и клякат пред светии, дори и пред Владика Николай Пловдивски, като пред ПОП, без дори да се замислят, че в природата всичко е дадено, но някой мил човек го е взел под форма на власт или под въздействие на силата и то от самите хора.  

Питам! Кой е длъжен да ви оправя тези неща, Бог или хората да си решават въпросите си на взаимно изгодни условия? Хората, разбира се! Като са хората, молете се на тях, или ги набийте и им вземете, това, което са ви взели, но и това е дело на Шефа, а не е ваше дело, защото ШЕФА така е решил, докато се осъзнаете и да преминете през ВАШИЯ КВАНТОВ ПРЕХОД и да научите що е това ЛЮБОВ от страна на човека към Бога и от Бога към човека! 

Това е целия смисъл, за да се осъзнаете, че първите ще станат последни, защото на тях им е дадено имане даром, а вие, ако се осъзнаете ще ги принудите да ви го дадат, но когато Шефът прецени, че сте готови за това чудо на имането. Това е сега Божествената Вяра и Любов!

Браво Шефе, ти си най-умен от всички глупави хора на тази земя, дори и аз бях в това число. Нооо..., вече ще ме излъжеш само с други методи, ако решиш!

Какво означава взаимна човешка Любов? Това не е нищо друго, освен използване на думата ОБИЧАМ с целия и арсенал от значения да обичаш в пълния смисъл на тази дума, друг човек или каквото си искаш да обичаш.

Шефът подведе хората в България с едно обяснение чрез Росица Авела, а тя е по-обичана от Него, за да я провокира, че тази дума следва да се обяснява заедно с Божията ЛЮБОВ, за която стана въпрос по-горе.

Край по този въпрос и това е от мен за всички ви, включително и за Велина Петрова и за Деляна Ангелова от България, които две години дъвчат тази "Божествена Любов" с десетки послания от ШЕФА и никой нищо не разбира за какво Любов говорят, за да се научат и те, че са невежи за понятието "Божия Любов"!

Сега могат да се оплачат и пред Светия синод от мен, тези мои приятелки и от МОЕТО
 ЕГО, което и него не знаят какво значи! Браво ШЕФЕ! Ти си най-умен от всички ни!

Шефът за това е създал и парите, но и тях ги вземат малко хора, за което Шефа ги кара да ви ги вземат, за да се научите, че и те са хора, като всички други, без значение дали е бял или черен човек. Поради тази причина Шефът даде на САЩ черен, като негър, Президент! 

Еее, питам ви! Има ли по-голяма любов от това, Шефът да ни даде природа, в която може да имаме всичко от нея с малко разум и труд и то за всички ни, човеци умни и глупави и по умни, като световни учени от цял свят? Няма и го разберете за винаги това! Сега пак може да ме съдите.

Сега, обаче, ще ви кажа така, за да разберете още по-добре как стоят нещата с Шефа.

Всички хора следва да проумеят, че никой не е човек в пълния смисъл на думата, а е един БИО ЕЛЕМЕНТ на Шефа и това е целият въпрос на Божественото учение, като краен извод за всичките ми години на Божествено учение и мой опит във всичко. 

От този момент за мен, като човек и личност, понятието човек и личност имат особен смисъл и то е, че човек е БИОРОБОТ.
Вие навярно се чудите, че ви говоря така, но това ще ви стане по ясно с книга, която ще е продължение на книгите на Нийл Доналд Уолш, за когото аз често ви говоря, като автор на добра литература, но това продължение ще бъде мое дело. 

Обаче, следва да знаете, че не приемам и на Уолш много от негови постановки, като идеална истина. 

Всичко е много сложно и в това е целият проблем на обяснението, но е и много просто, ако хората се замислят малко за принципа на мислите, за които науката говори неща, но си няма и понятие какво в същност са самите МИСЛИ.

Учил съм няколко психологии, като дисциплини, включително трудова и образователна, чел съм многократно Основи на психологията, минавал съм през Логика и Етика, която се преподава в средните училища. Всичко в тези науки е така обяснено, че нищо не се връзва с научната Божествена литература.

Минах и през философията на няколко световни капацитета, като Енгелс, Маркс и други, като Хегел и още няколко. Единствено Лао Дзъ и Конфуций имат единомислие по много въпроси на Божественото творение. Не е за подминаване и Рьорих, когото наука отрича, като неразбираем, а да не говорим за Елена Блаватска и още много, като тях, например Елена Рьорих, която написва най-добрите си книги на Агни йога, което означава Огнена Йога. Тези книги са табу за научните среди и това е също дело на Шефа. Нищо не е по объркано от Божественото учение, обаче от това объркано могат да се извадят много заключения и от тях следва, че всички ние сме единствено РОБОТИ на Шефа и това е цялата научна философия на Господ Бог, Шефа. Всичко е според тяхното виждане и за отбелязване е, че една с една като теории не съвпада с това, което се дава, като Божествено учение, дори в днешно време. Често съм се чудил, какво в същност и дисциплината философия, от която навремето, като студент нищо не разбрах от нея, но и така ни се каза, че няма да я разберем. Тогава на кого е нужно да има този предмет във Висшите учебни заведения и то, като цели катедри, след като от нея нищо не се разбира или поне не се дава да се разбира. Наложи ми се да говоря с Декана на катедрата по философия на Пловдивския университет по повод моя статия за ядрения синтез на творението и се указа, че жената всичко приема, но разбира едва 30 процента от написаното, като осъзнаване от нея. Питам, за каква философия в това учебно заведение става въпрос. Имам добър познат, който е преподавател в същата катедра, като лектор по Исляма. Той дори трудно възприема много неща на Божественото учение извън това на официалната версия за Исляма, като разделение на две групи и то от самите тях. Не искам да ги споменавам, за де не ги объркам какви "....зоити" са всички до един, защото са объркани хората от всякъде. Питам и ще ви отговоря, нима Мохамед е разделил учението на две и то е на една литература наречена Коран, който Коран съм го отварял и не виждах нищо съществено в него, освен няколко неща, които съвпадат с тези от Библията. Още веднъж питам, на кого се нрави да се раздели света на две основни Религии, които постоянно враждуват, като Християнство и Исляма. Има и други, но те някак са по прибрани в тяхната си версия на Бог и отговорът е ясен. Всичко е дело на Шефа и Той ни прави на всякакви и това ще бъде до момента, докато се осъзнаем за цялата Негова бъркотия. Защо този въпрос не го разработи някоя катедра и да каже веднъж за винаги, че всичко е негова игра и на никой друг? Всичко е объркано из основи, но при добро желание всичко се разбира, че  ШЕФЪТ манипулира хората да са объркани от всякъде.

Ще ви кажа, че дори с мен се правят някакви експерименти, които трудно все още разбирам, но имам уверение от него, че това ще стане известно до няколко дни и това ще е най-новата загадка със смъртта на Людмила Живкова и дори сега тръпки ме побиват, като си помисля, че тази жена е била на ръба за разнищване на голямата загадка, но някой е сложил край на нейната философия, с която все още се учудват много хора. На няколко пъти гледам предавания по повод дупките в Малко Търново, който район познавам добре от времето на моята казарма в този град. Учудваме това, че много хора с Духовна насоченост се хващат на тази въдица, че е имало Богиня Бастет, след като е казано, че има само Един Единствено Бог и това е Шефът на всичко. Гледах и Логинова и тя жената нищо не може да каже, а като нейните книги ми бяха, като настолни за известно време. Царичината дупка беше впрегнала и Президент и Министри и това е преди новото виждане. Изведнъж всичко потъва в тайни и загадки. Всичко това ми дава повод да мисля, че Шефът е давал повод хората да се разчовъркат по Неговото Творение, но явно никой не е стигнал до него. Единствено от всички, според мен, Ванга е имала най-правилно виждане на нещата, поради това, че тя е мислима с главата, а не е гледала с очите и да се прави на умна, че всичко знае и може. Тази жена съм я чел няколко пъти чрез различни автори и ще ви кажа, че тя е истински ясновидет от характер на пророк, но и тя е била отричана от много хора. В същото време тя е дружала с някои, за онова време, хора от така наречения елит, като Светлин Русев и Нешка Робева. Често съм поставял въпроса, къде са тези елитни хора сега и да кажат, че тя им е дала учение, което учение тези хора не са го разбирали, но не го дават и на другите, а все още се правят на елит в Духовността, но това е мое мнение и нищо повече. Това, че тези хора са стигнали до това учение и на никой, вече, не е нужно, поради това, че вече то се е изменило няколко пъти и това вие го виждате сами. Питам тогава, защо все още се мълчи по смъртта на Людмила, за която се пуска информация, че е била отровена? Задавам въпрос така, кой може да я отрови, освен нейните близки от нейното семейство и това е моя версия, като това е моето виждане на въпроса с нейната тайна. Тя е била близко до същността на нещата, но някой от властта на Религиите и слага край на нейното учение, което сега се води, като тайни и загадки. Това е приятели мили и това е до края на тази вечер, утре ще има и друга версия по тези въпроси.

Вие ставате свидетели, че аз в последно време не мога да напиша два реда, ако Той не ми разреши да пиша, както трябва. Също така Той ме насочва постоянно къде да погледна за корекция. Например и това, че което коригирам, след време усещам, колко неща не са в ред. Това все още се прави за мое и за ваше обучение и за нищо друго.
 

Всички ще станем и свидетели, че никой от нас не е по-голям от хляба на знанието за Божественото учение. 

Сега разбирате, че цялата Божествена наука е една дивотия от всякъде и тя трябва непрекъснато да се изучава. В това се състои хлябът на знанието, за който се пиши по много литератури и за ХЛЯБА НАСЪЩЕН в молитвата ОТЧЕ НАШ на Иисус, което е едно и също нещо!

Днес казвам така. Кой каквото разбрал, разбрал. Всичко е Божествен експеримент, дори и на учението Божествена наука, която наука ни се спуска от Шефа постоянно.

Това е мили братя и сестри за края на 2012 година, като краен извод от не състоялия се край на Света.
 
Шефа ви Честити Новата 2013 година и ви пожелава успех в усвояване на Божествената наука, която наука е и Квантовия преход за всички ви.

Вие разбирате, че новото съзнание е пълна щуротия от всякъде и Той ни върти на шиш, както си иска, за да се научим че Той, ШЕФЪТ, е всичко и нищо, тоест, Шефът е живото и това сме ние САМИТЕ ШЕФОВЕ на вас си.

Още един път Честита ви Нова Година и ви желая да разберете новото съзнание в какво се заключава!

 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3407465
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031