Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
02.01.2013 14:18 - КАК ДА РАЗБИРАМЕ БОЖИИТЕ ВРЪТКИ С НАС? – 02.01.2013 ГОД.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1777 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 03.01.2013 22:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

На 02.01.2013 год. отворих сайта http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1086, за да прочета последната диктовка на академича Маслава.

Останах безкрайно изненадан, че в нея има пълни щуротии и противоположности на досегашните диктовки от същия академича Маслава до преди Новата 2013 година.

Какво беше характерно в предните диктовки?

В тях се казваше, че всичко с КРАЯ НА СВЕТА е приключило и че е възможно, ВЕЧЕ, да има само локални ПРИРОДНИ катаклизми, а тях ги е имало винаги в различни точки на земята.

В последната диктовка на Маслава чета, че нищо не е приключило с КРАЯ НА СВЕТА, дори се казва, че  може отново да го има този КРАЙ, но може и да го няма.

На 02.01.2013 год., аз пък питам всички, които се занимават с Духовна наука, като се започне от Шефовете на различните вероизповедания, СВЕТИЯ СИНОД, ПАПАТА в РИМ, ПАТРИАРХА на РУСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА, ЗАЕДНО С РЪКОВОДСТВАТА НА ВСИЧКИ ДРУГИ ВЕРОИЗПОВЕДАНИЯ ПО СВЕТА, до последния шантав мирянин, като мен, защото голяма част от ВСИЧКО, което е написано в Духовна наука съм го прочел и ме прави отдавна не само шантав, а много по-шантав от отвсякъде, защото ме обърква с всички възможни арсенали от постановки с боеприпаси от литература, като Библия, Евангелия, Коран, Еврейска литература, Протоколи на Сионски мъдреци, Източна Философска литература,  Диктовките на Маслов, Микушина, Авела, Петрова, Ангелова, още Ланело, Клер, Уолш и Ким Майкълс от САЩ, Блаватска и Рьорихови от Русия до разни други по Европа, като Памела Крибе, дори диктовки предадени чрез мен и други автори с въпрос МОЖЕМ ЛИ ВСИЧКИ НИЕ, МАЛО И ГОЛЯМО ОТ СВЕТА, ДА НАПРАВИЛ ОБЩА ДЕКЛАРАЦИЯ И ДА ПИТАМЕ НАШИЯ СЪЗДАТЕЛ, ПРИМЕРНО ТАКА И АЗ, ВЕЧЕ, ЩЕ ГО ПИТАМ БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ НА НИКОЙ ОТ ВАС ПО СЛЕДНИЯ НАЧИН:

 „Господин Създател, Ти си ни създал с всичките му неудачи и хубави неща в НАШИЯ ЖИВОТ и това е Твое право, което е НАШИЯ живот, на хората, а не е на кучето живота.

Моля, с две думи ни кажи на всички до един еднакво и веднъж за винаги, какво в същност искаш от нас хората, за да знаем какво сме, хора или биороботи, както твърди аз, Минчо Минчев, или сме Твой експеримент, за който никой до момента не знае нищо и как да се подхожда спрямо Теб и Ти повече да не ни мотаеш, като пергел на лист.

Казвам така, ако ще правиш край света, то си Го направи изцяло с ликвидиране на Земята, но ни кажи предварително да знаем конкретно за какво ще е този край на света.

Ако няма да има край на света, то ПАК ни кажи ясно и точно какво искаш от хората по света и коя държава какво трябва да Ти свърши конкретно, като условие за Твое добро и за Общото благо на хората и природата, която е друго Твое Творение.

Ти, като Господ Бог, ни мотаеш от преди Новата ера до края на 2012 год. с хиляди войни и жертви, които разбираме, че са само за твой Кеф и за никой друг.

Дори изкарваш, като си, ГО, посочил в книгите „Разговори с Бога” на Нийл Донал Уолш, че Хитлер едва ли Не е световен Твой герой, дори може това да се каже същото за Сталин, Рузвелд и Чърчил, като главни опоненти на Хитлер през Втората световна война.

По същият начин Ти си направил и ни предлагаш Руския цар Николай втори, като Възнесен Владика, който РУСКИ ЦАР е издал заповед за стрелба по хора и чрез нея е взел над 1300 руски жертви убити на площада в Санкт Петербург при потушаване на въстанието на руския народ през 1905 год., тръгнали хората срещу тяхното отчайващо положение на живот, създадено от Руската елитна върхушка, начело с този ЦАР по това време. Историята ни поднася този случай, като основна причина за Октомврийската революция, след което да бъде убито цялото руско царско семейство и по моя информация е убито до крак не от някой друг, а от самия чекист Йосиф Сталин!  

Питам още, кой в същност е добрия човек за Теб, масовия убиец или тези, които Ти носят армагани с разни жертви по празници и помени с курбани от овце и крави до бъчви с вино и ракия за пиене или тези, които ходят с бели одежди и капели по Рила и Хималаите и от Перу до Камбоджа.

Питам също така и дай отговор на хората, за да знаят и то веднъж за винаги човеците, дали тези от Федералният резерв на САЩ, които мотаят света с разни измислени терористи, като си бутнаха кулите в Ню Йорк, начело с Президентите на тази държава са Ти по мили или си изоставил нарочно над 95 процента от световното население на пълна мизерия и да съществуват, като скотове и да се чудят хората как да вържат двата края на живота си?

След като си ни създал всички на тази земя, ние не може да Ти се кланяме постоянно и то без да разбираме как и защо!

Затова, дай ни всичките си условия  ясно и кажи категорично, примерно така, ХОРА ОТ СВЕТА ЗА ЗЕМЯТА, ОТ ДНЕС ИСКАМ ОТ ВАС СЛЕДНОТО И ТО БЕЗ БОЖИИ ЗАПОВЕДИ, защото и тях Съм объркал и ги изкарвам фалшиви, А ИЗЛИЗАМ КОНКРЕТНО С ПРЕДЛОЖЕНИЕ ПРЕД ВАС, КАТО МОЕ УСЛОВИЕ, ЗА ДА ЖИВЕЕНЕ ВСИЧКИ ПРИМЕРНО ДОБРЕ С ТОВА, ТОВА И ТОВА и ЩЕ се приема информация само от един човек на света и никой друг, защото сега се навъдиха хиляди контактьори от целия свят”.

Бъдете живи и здрави през 2013 год.,  мили хора и не се впрягайте от всякъде и с всичко на Твореца и Създателя наш.

Това, което ви пиша е мое мнение и Той да ме съди за него както намери за добре, но в същото време мене и вас ни мотае и то с всички средства, за да не можем да разберем, какво в същност иска Създателя от нас.

Обаче, все пак, препоръчвам да си направете труда, за да разберете какво Той предлага и ще ви кажа, че единственото Му условие, което аз разбирам Е да си гледаме работата кой която си има и нищо повече.

Единственото, според мен, което Създателят иска от хората е да се поставят в близост до фирмените и всякакви други РЕКЛАМИ по всички възможни пътища на РЕКЛАМА правени в света на бизнеса и НЕГОВИЯ ОБРАЗ само до тази реклама, който образ, Го, предлага във вид на Божества, като икони на Възнесени Владици от образа на свети Илия и по напред, до Цар Николай Руски втори, за да се види, че и Той е Висш човек, макар и убиец.

Този Николай втори е реабилитиран от Руската държава и вече не се води убиец, въпреки, че е убит с цялото му семейство, като се носят всякакви легенди за неговите деца. Знайте, че всички са убити до еднин заедно с децата му.

Сега, прочете диктовките приети чрез Татяна Микушина от Господ Шива, за да се убедите в това, което ви казвам.

Това е цялата мотка и врътка Божия, за да не казвам……, но е така и ще се убедите сами.

Това е мили братя и сестри и колкото повече църкви правите, толкова повече се омотавате във вълна от камила и каракачански овце, защото Той пак е казал чрез академича Маслава, че има достатъчно храмове навсякъде, а НЕ да се правят в днешно време КРЪСТОВЕ по всички върхове над села и градове и всевъзможни храмове по села градове и паланги, дори златни, като този храм над Челопечене по пътя под Балкана от Бургас за София.

Сега ме съдете кой както иска!   

 

 


 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3413885
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930