Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
04.01.2013 08:26 - ТЕМА № 4 " БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е НАЙ-ГЛАМАВИЯ НАРОД СПРЯМО ВСИЧКИ ДРУГИ НАРОДИ НА ЕВРОПАТА И АЗИЯ" - 04.01.2013 ГОД.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3344 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 06.12.2013 09:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Тази сутрин, 05.01.13 год., набързо разширих темата, но нямам време за редакция. Това ще стане след обяд. Темата е интересна и четете същественото, без да обръщатe внимание на маловажните неща. А бе изобщо няма да е редактирам и да си играя, затова я четете така както е, па дано ви хареса! Като не ви хареса ми се обадете, че не ви харесва и ще ги редактирам от тук на сетне.
--------------------------------------------------------------------------------------
Днес, 04.01.2013 год., поставям тази тема за всякакви коментари в моя блог и във фейсбук и ще ви кажа моята теза, защо смятам, че БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е НАЙ-ГЛАМАВИЯ НАРОД ОТ ВСИЧКИ ДРУГИ НАРОДИ НА ЕВРОПАТА И
 АЗИЯ

Всички, вече, се убедиха, че този българин, който в момента се нарича БЪЛГАРИН не е никакъв Европеец, а си е чист кореняк Азиатец и то, като част от Руския народ, който Руски народ се простира до земите на днешен Афганистан. Сега си мислете защо Руснака беше 10 години и какво прави в Афганистан, защото ще се окаже, че земите до Индия са негови, братя и сестри и това е първо, от което ще започна.

Поради тази причина и чичо Сам с шарения цилиндър, наречен шапка, от САЩ не се намеси в тази Руска мисия в Афганистан. Русинът, мужик, сам си изтегли войските от този див БАЛКАН, за да влязат в него САЩ и НАТО, в това число и България и да черпят наркотици от тази страна, наречена Афганистан, за да заливат после света с тях. Вече съм за бесилото славно, което е с кръста равно!

Второ, защо никой историк и държавник не си направи сметка, къде се преселиха византийците, когато дойдоха българите от север през река Дунав на тази територия наречена сега България, която е била чисто византийска, а славяните са били също на северозапад от Дунава до днешна Полша, в която още не съм ходил, но и няма кого да търся там? Сега ме питайте, кои са славяните! Римската импения не е воювала със славяните и са били добри съседи. Сега вижте на картата до къде са били Римляните и с кой са граничили.

Трето, защо никой не помисли, че траките са били чисти гърци, които гърци са си коренното население на тези територии още от Омирово време до днес? Питайте ме сега, защо гърците днес имат претенции към Македония, но не се сещат, та да изяват и към нас, като територия, претенции та да ни го набият хубаво! Е, вече съм за две бесила!

Четвърто, защо никой не си даде сметка, че византийското население, което не се е претопило или, че не е потънало в Босфора е съществувало и когато са се нарекли ТУРЦИ, които турци още историята не знае от къде се появяват и казва, че са от Мала Азия? Този въпрос е съществен за цялата история на ЕВРОПАТА.

Сега ме питайте, къде е Мала Азия, за да ви кажа, че е територията на днешна Турция и то до няма никъде, освен до някогашната Византия с днешни граници на Турция с Грузия, Ирак и Иран и на юг отива до Израел и Палестина.

Всичко това е било навремето под Византийския меч и цървул от свинска и телешка кожа с ризници от бакър и желязо на войника Римски. Тези византийци са приели исляма още преди българина, наречен Хан Аспарух, да дойде по тези техни земи, които земи са били Визатийски, сиреч "ТУРСКИ" земи?
Сега може да сковете три бесила.

Всички знаят, че Мохамед е бил неграмотен пророк, но и знаем, че е бил и вожд на Иранския народ и това е история от всякъде. В Багдат по онова време има най-съвременната библиотека, която библиотека е запазена и до днес, но никой не отива да я чете, защото е на арабски език и това не е лъжица за всяка уста.

Мохамед е бил самозванец пророк, но е имал и акъл в главата, за да извика учен човек при него и да му диктува, а учения да записва всичко, което днес се нарича Коран, който Коран не е променян от неговото първоначално творение диктувано от Мохамед.

Знае се кой го е диктувал този днешен Коран и това е Аллах, като в него има ДЖИХАТ и излиза, че Единния Господ Бог или наречен още Аллах е заложил Джихат в самия Коран като водеща книга на Исляма. Тоест, той предварително е противопоставил двете вероизповедания наречени християнство и мюсюлманство или ислям.

Мохамед е един от вождове, които са влизали по земите на Византия и е проповядвал Исляма, като продължение на учението на Иисус, но никой не го е забелязал като проповедник, освен Византийския патриарх, който е бил и православен Патриарх.

Знаете, че всички Патриарси са закопавани в техните си църкви. Сега идете и разкопайте църквата Света София в Цариград, която е преоформляна и в джамия, за да видите, че е от Мохамедово време тази църква, която се казва  не някак си друга, а носи името „Света София”, което означава МЪДРОСТ, братя и мили сестри, български, че Мохамед е бил и християнин, преди да стане пророк на Единния Бог и да бъде основател на исляма.

Мохамеданите в България са същите тези хора, които днес наричате ПОМАЦИ от Родопите до Пирина и Рила. Тези помаци са и помазани от Бог, за да се крият, като жаби във вода от хората и за това са с черни шлифери и с такета, а не с шапки, като хората. Жените им ходат с манти и килоти, наречени шалвари, за да се охлаждат по-добре в жегите и през студените зимни месеци да им е по-топло от традиционните сукмани на другите племена по онова време като, например, каракачаните пастири по балканите на днешна България. Виждате, че това са част от коренното население на някогашна византия на Балканите.

Погледнете в Интернет кога се е родил Мохамед и кога е умрял. Отворете книгите, за да видите, след колко години идва конската опашка българска, забита на кол, като знаме и прекосява река Дунава, за да се установяви на юг от нея до северните Родопи и на запад до Рила и Пирина. Стига ви толкова!

Сега ме питайте защо са дошли Българите на юг от Дунава, за да ви кажа, че са били тук винаги. Добре е да се прочете История славянобългарска, за да се разбере, че Българите са произлизали от Бранденбург, тоест, днешна Германия, затова се нарича и История сляванобългарска, а не рускобългарска.

Тази История славянобългарска се знае само като корици, но никой не я чете, а тя ще се окаже голяма Европейска ПРОСТАЩИНА
 И ДИВОТИЯ. Знаете, че гърците са викали на север от техните граници, които са били и днешна Македония, ЕВРОПА!

Пето, знае се, че Римската империя е приела две вероизповедание, като ги е разделила на Православно с център Константинопол и други имена на този град до днешното Цариград и Истамбул и Римокатолическа църква и изведнъж Истамбул става полуислямски град


Тази простащина на трите РЕЛИГИИ днес е показана в храма на Йерусалим, където пада огънят от Шефа ни, Господ Бог и  е все още на три Религии, в който храм и до днес се бият попове и имами с таласъми, за да видят на кой е храма, дали е на Христия
нството или е на Исляма или на Юдаизма, която е началната Религия на Иисус, които си е чист евреин, която дума "ЕВРЕИН" означава човек на ..... БОГА.  До скоро този непорочен народ израелтяните, от всякъде със злато и диаманти, Бог го бе пръснал по целия свят и нямаха дори държава. От 50 години им даде малко територия, като милост, за да тръгнат сега отново по свята като първи завоеватели и то пак със злато, пари и диаманти. Това се казва, чернилката на Бога и неговите избраници, които са разпънали дори Иисус и са убили самия Мойсей.  Така поне е по Библията
Сковете ми още 2 броя бесила, че ще ви кажа и други неща, на по-късен етап и това ще бъде, че Библията е лъжовна книга и нито израелтяни е имало, нито ивреи, а още по-малко е имало Ийсус, който дори християнството днес го тнарича нашия Господ Бог, което е най-голямата Божия измама за човека. 

Сега ме питайте кой евреин създаде християнството в Рим и направи храма, който днес е най-голям в света, в него е ПАПАТА и се казва ВАТИКАНА. Ще си помислите, че съм аз, който е създал тази Религия, защото Творецът ви каза, че аз съм преродения Апостол Павел, а не Папата в Рим, но и това не е вярно, защото прераждания НЯМА въобще! Вече ми сковете още едно бесило славно, защото и самите апостоли Петър и Павел изобщо не са съществували, тъй като не е имало и Иисус!

Шесто, защо никой българин не си направи труда да помисли, че турците действително са присъствали на тяхна територия, като това са били истинските византийци, както казват сега на Варненци, гагаузи? Вижте, какво значи "гагаузин" и ще ви кажа, че е византиец, тоест коренак ..... "турчин...."! А сега вижте дали ви останаха пирони и за друго бесило.

Седмо, защо никой от сегашните турци в България не си ходи в Турция, ако нямаше "туризма" с имената, а напротив, тези хора 
смятат, че това са истинските им земи? 

Осмо и спирам, за да продължа с други неща. Защо именно Руснака дойде да води война с феса и пискюла, а не тези юнаци от Европата, които само се криеха по време на войната и даваха прогнози как ще завърши тя?

Тези юнаци от Западна Европа това го правят и до ден днешен, начело с Меркелата, фанцузина и британеца, но той се крие зад пролива и всичко това в Европейския съюз.

Затова Европата не искат Туркия в съюза, защото КЕ ПАДНЕ ЕВРОПАТА. ФЕСЪТ с пискюла ще предяви, а може да придяви искания за земите си от Босфора до Унгария и Австрия, които земи са била Византийската ИМПЕРИЯ в миналото, тоест цялата Римска  империя, наречена ВИЗАНТИЯ или ........, да не говоря много, че и нас ще вземат, фесовете с пискюла? Цяла Европа е била Римска империя на юг от Славяните, включително и Британия, наречена Обитованата земя или днешна Англия с коренно население КЕЛКИТЕ. Нека някой да каже, че това не е така и това е всичко по данни на новата световна история.

Вземете и четете литература, която ви дава знания, а не да се правите на доктори по различни науки, като лекарите, които са кучета, защо "дог" - означава куче, а "тор" е торс, тоест ТЯЛО. И сега се получава, че доктор е куче, което разкъсва тяло.

Всички научни доктори разкъсаха света на парчета и днес никой нищо не знае от историята на никой народ. Създателят учения академик Маслов е прав, че света не си познава историята.

Питам ви сега, учени доктори от всички науки, къде се дяна и навря това коренно населения на половин ЕВРОПА и къде се дянаха КЕЛКИТЕ в БРИТАНИЯ, които ги е управлявал не някой друг, а самият крал АРТУР? Вие още се чудите кой е крал Артур и продължавате да му търсите кокалите на човека!

Ще ви кажа сега кой е крал Артур. Никой не е ТОЙ, учени хора, а Създателят ви създава условие да мислите, че е имало и друг начин на управление на държавите, наречен с Кръгла маса, което означава на принципа на ДЕМОКРАЦИЯТА, а не на вашата измислена демокрация от десетки партии и никой да не знае кой от кои е, както са БЪЛГАРИТЕ.

Затова ви казвам, че нещата са сложни и по-сложни, защото в един момент ще се укаже, че цялата история на България е фалшива и това ще е в най-скоро време.
Споменавам тези неща, като въпроси, за да имате възможност да мислите, защото ние, като хора, не може самостоятелно и да мислиме и затова изкарвам, че сме БИОРОБОТИ.

Сега ме питайте защо не може и да мислеме, но това ще ви го кажа на следваща тема, като ми дойде музата, за да ви разказвам хуморески и да се смеете, че и да плачете, защото е истина всичко, което ви говоря, "невежество" човешко, подвластно на така наречения Висш Космически Разум.

И сега за днешна България и го запомнете! Нито едно куче не бяга от този, който му дава хляб и кокал! Това е за друг размисъл по темата ми. 

За да разберете това, което ви казах до тук, знайте, че Българският "гламав" народ направи всичко възможно да избяга и да се скрие от Руснака, който Русин му даваше 45 години всичко, което му поиска нашия бивш Първи лидер и "прост селянин" от Правец, наречен ТАТО, без грам пари като това го правиха и други държавни ръководители преди ТАТО. Дори стана така, че през 90 - те години на миналия век се оказа, че този Русин е бил още по "гламав", като народ, защото Той, като цяло е дължал пари на "дивия" Българин и "варварин", като понятие от времето на Византия и Европа от Лайпцигския процес, спрямо Георги Димитров, който Димитров защити завоевателна България, а българите му бутнаха мавзолея в София, но той не падна. Защо никой не си зададе бъпроса по каква причина не падна мавзолея на Димитров, като Бакърджиев заложи три камиона шашки да го бутне? Защото Шефа, Господ Бог, така беше казал, да не пада мавзолеят, поради това, че Георги Димитров и Петър Дънов са живяли в една къща в София заедно и са били добри приятели, учени хора от България. И голямата изненада ще бъде когато изкарам аргументи, че дори учението на г-н Петър Дънов е изцяло фалшиво, защото и той е последовател на Иисус.

И ще ви кажа, че македонците са по-умни от нас. Сега да чете професорът, историка от Националния исторически музей Божидар Димитров и да ми даде 1 000 000 лева, които обеща по БНТ, че този път аз ще го навра на кучето под упашката, като не знае, че Македония е гръцка, а не е грам Българска, както той лае, нищо, че говорят български език, защото той твърди това на база данни от История славянобългарска. Да, но История сляванобългалска ще се окаже, че е най-фалшивия исторически документ, който се взема за база на Българската история, заедно с Именника на българските владетели, който е също фалшив от всякъде. Поради тази причина казвам на проф. Божидар Димитров, че ще му предявя претенция за 1 000 000 български лева, както той обеща.

Езикът е съвсем друг въпрос и за него ще ви дам отговор. Край, че се "настрах от зор" по вас историци калпави, но милиона ще го накарам да ми го даде проф. Божидар Димитров.

 
И за да потвърдя тезата си допълнително ще кажа, че този "гламав" Руснак направи България такава държава, която до времето на така наречената "демокрация" през 10 ноември 1989 год. беше равна по жизнен стандарт на населението си с Европейските народи, като Гърция, Испания, Португалия, Дания, Белгия, Холандия и някой други народи. Днес България е на последно място по жизнен стандарт в Евросъюза.
 
Които не вярват в това мое твърдение да направи справка където си пожелаят, та дори ако искат да питат преподавателите от УНСС гр. София, катедра "Международни икономически отношения" и дори Ректората на Университета заедно със Светия Синод в София.
 
Днес, този народ, наречен "БЪЛГАРСКИ", който се прави на Духовно извисен народ, а в същото време отрича Световния си Мирови Учител Петър Дънов, с изключение на около 500 човека в държавата, е на последно место не само по стандарт на живот спрямо другите държави от Евро съюза, но и по много други показатели. На това му казвам прогрес и то по данни на Европата.

От 10 ноември 1989 год. до 31.12.2012 са минали само 23 години, за да се сринем до дъното на тенджерата и тигана, а не да чакаме 45 год. да СТИГАТ, както се пееше песента на Орлов мост в София през 1989 год., начело с най-големите днес демократи от Рода на всички съвременни политици, като Костов, Нейнски и шепа като тях подкрепяни скришно от БСП и бивши естрадни величия, които сега се чудят пред кого да свалят гащи да пеят и да изкарат пари за кора хляб.
 
Българинът днес плаща на Европата всяка година по няколко стотици милиона пари такси за членство в Еврото, които вече никой не ги знае колко са тези такси, за да живеят един незначителен кръг от 20000 човека добре и то охолно пред всички останали хора, които се чудят в коя Европейска държава да идат, за да им бършат на европейците задниците и чиниите след яденето им, за да изкарат малко пари за семействата си в България. Хвала на тези юнаци, както казваше старшината полицай, игран от Жора Мамалев преди време в едно ТВ шоу.

Питам ви така, люде Български!

Защо не поискате официална справка от Българския Парламент и Българското Правителство за времето от както сме станали член на Европа до края на 2012 год., колко пари е взела тази бедна и изстрадала от всякъде Европа от България и от вашия джоб и колко тя, Европата, е върнали на България под форма на различни държавни и Европейски пари?

Сега аз ще ви кажа така, че вие няма никога и никого да питате, защото няма кой от вас да пита, защото сте никои, а това е РАБОТА НА БАТ БОЙКО САМ ДА ВИ ДАДЕ ОТЧЕТ, ПОРАДИ ТОВА, ЧЕ ВИЕ СТЕ ГО ИЗБРАЛИ, КАТО ВОДЕЩ ПОЛИТИЧЕСКИ ЛИДЕР, за сега, НА ТАЗИ ДЪРЖАВА, А НЕ ДА Е ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР ИЛИ КМЕТ НА ИЗОСТАНАЛА СОФИЯ!

Такъв отчет можеше да ви направи и онова мило и скромно момченце, бедния Президент Български, г-н Росен Плевнелиев на Новогодишното си обръщение към вас по случай 2013 год., но и той ви го наби и баламоса с природни картинки от Америка и кой го знае още от къде.

Да ви е Честита Новата 2013 Година сега и от мен!

Това е мили братя и сестри!
Сега вземете теслите и пироните и ме закачете на 9 броя и половина 
кръста, които са по баири в горите и кръстовища на градовете, за да мога по-спокойно да ви кажа в какви лайна от всякъде сме затънали.
  Ще ви бъда благодарен, ако си позволите да ме критикувате И ТО ЗА ВСИЧКО, КОЕТО ВИ ПИША, ЗА ДА ИМАМ ОСНОВАНИЕ да ви сравня със морското равнище до устието на река Резовска, защото и турчинът се оказа по-хитър и умен от вас, "глупави" хора, наречени Българи.
 
Не напразно византиецът от Босфора по времето на Аспарух, а такова време не е имало изобщо, ни е наричал ВАРВАРИ и е бил "прав", защото сме му "взели" и територията, която е била "негова" и то с калъчки, копия и конска опашка за байрак, но това НЕ Е ВЯРНО, ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ ВИНАГИ СА ЖИВЕЛИ ПО ТЕЗИ ЗЕМИ НАРЕЧЕНИ ДНЕС БЪЛГАРИЯ..

  ПО ПРЕДНИ ДАННИ НА ИСТОРИЯТА турчинът ни е мачкал 500 година, за да ни го върне по негов начин пак от Босфора и да ни кажат днес учтиво нашите братя 
историци чрез официалната наука, че фесът с пискюла на върха е присъствал миролюбиво на днешната българска територия, дори са живели постоянно тук. 

Днес, обаче, ви смачква изцяло ЕВРОТО начело с Евро парламента и си мълчите, като неми патки, без звук да издадете, защото сами си пожелахме този клин, който сега се чудим как да го избием от задните си части.

Аз пък ви казах с това слово много и си пригответе брадвите и теслите, за да сковете набързо нови кръстове и да ме разпъвате, защото ще ви кажа пак същото, което прочетохте до тук, дори ще го засиля с други факти, но до другата Нова 2014 Година!  Да ви е  Честита Новата 2013 Година!




Гласувай:
2



1. vmir - Написаното е много подходяща илюстрация за видиотяването на българския народ.
04.01.2013 09:24
В толкова подли, лъжливи и преднамерено видиотяващи твърдения на едно място, друг народ едва ли е давен толкова дълго и упорито.
цитирай
2. zlokuche - Пич, и това ли ти го диктува оня твоя ...
04.01.2013 11:01
Пич, и това ли ти го диктува оня твоя Скумрия?
цитирай
3. minchomin - 2. zlokuche
04.01.2013 11:26
Зло куче, можи да си зло, но си вързано и си в задния двор на Европата. Ти си ограден с мрежа към Турско и Гръцко, за да пазиш Еврото само за един малък КОКАЛ, без Европейска баница!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3407662
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031