Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
08.01.2013 17:08 - КОЙТО ИСКА ДА ВЯРВА, НО КАРАКАЧАНИТЕ СА КОРЕННОТО ТРАКИЙСКО НАСЕЛЕНИЕ НА ЕВРОПАТА! - 08.01.2013 ГОД.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3145 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 11.07.2014 13:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Поради това, че в БЛОГ. БГ се водят дебати по въпроса, КОИ СА коренните ТРАКИЙЦИ НА ЕВРОПАТА ОКОЛО БЪЛГАРСКО с теми най-често в блога на г-н Спароток и от други хора на различни информационни места, то днес, 08.01.2013 год., аз, Минчо Минчев от град Сопот и град Карлово ви казвам, че КАРАКАЧАНИТЕ са коренните ТРАКИЙЦИ и тези хора, наречени още ЮРУЦИ, до ден днешен нямат своя ПИСМЕНОСТ, с която да са документирали това мое твърдение и ПРИКЛЮЧВАМ целия си дебат по темата за ТРАКИТЕ на земите в гръцко, македонско и българско.

Обявил съм част от моите доказателства в предходна моя щура и дива тема, която е върха на глупостта, но е точна по всички въпроси и тя дава пълно обяснение на моята теза за Рим, траките и турците, които са били римски наследници на Европа, като приемам всякакви коментари, с които да ме оборвате, включително и от професора Божидар Димитревич - Македонски /проф. Божидар Димитров/,  който ми дължи 1 милион лева, защото ги обяви за награда на този, който го обори, че МАКЕДОНЦИТЕ не са Българи. 
С тази тема му казвам така: Г-н Димитров, вие като историк и професор по история на България, от къде сте сигурен, че македонците не са гърци като Гърция е възможно да има пълни доказателства за това, поради простата причина, че гърците са по тези земи от времето вероятно на Омир, който поред мен не е съществувал, но това е друг въпрос, та до наши дни и те най-добре си знаят историята, защото са имали своя писменост на гръцки език, също така имат и библиотеки в Атина, в които ти най-вероятно си ходил, но не си успял да прочетеш всичко в тях. 
Твоите колеги от Гърция сигурно са ги следили техните книги, за да говорят, че Македония като държава е гръцка територия от Омирово време и затова имат претенция към днешна Македония, като своя територия. 
Питам още за следното. Ти си професор по история с твои разбирания по история, тоест, според теб, само твоята теза е вярна, както сега ще кажа и аз, че моята теза е най-вярна и ще се убедиш в това, което ще кажа по-долу. 
Ти знаеш, че историята на дадено събитие винаги има две и повече страни и в един конфликт се намесват десетки фактори, които са човешки, а не са плод на добра политика на някого. 
Ти си професор по история в София, но гърците също имат свои професори по история и в Атина и на други места. Ти знаеш, че тези хора също си имат свои интереси и смятат, че Македония е тяхна и това е тяхно право да искат тази една педя земя, наречена Македония, която е само град Скопие, а другото е балкани с дренки по тях и сипеи. 
Ти си бил в тази така наречена държава Македония и знаеш, че това са хора бам башка, които нито се водят нито се карат. Според мен, тези хора са си чисти гърци, поради това, че са хора със свой нрав и ти го виждаш всеки ден това. Те правят на техен войвода всеки български владетел и ти си им и такъв за тях, защото смятат, че ти ще ги направиш Европейци и ще ги вкараш в Евро съюза, а не гърците. 
Обаче, ти не им даваш право на избор, за да се определят и те да си помислят с кой са, с гърците или с българите като сега се чудят как да ти се отплатят, че ти ги наричаш българи, а самите македонци знаят, че не са българи, а са с гръцки корен и то от техните професори. 
Питам пак. Ти си професор по твой тертип на разбиране, а аз имам мой тертип за получаване на информация и ти казвам, че тези твои българи, които са македонци, са гърци и бъди сигурен в това, че ще изляза прав в това мое твърдение, поради това, че моята информация е от друго естество, за която ти дори не си и чувал. 
Казвам, че моята информация е такава, че ти също може да си грък, поради това, че голяма част от Созопол е гръцки и ти го знаеш това. 
Питам те отново г-н професор така, ти ако си българин защо не си в гръцка територия, а си на българска като си по възможен произход грък и си от Созопол, където там са половината гърци. Чии интереси защитаваш, на България или на Гърция, като и ти си българин на гръцка почва, поради това, че цялата ни южна Черноморска граница е пълна с гръцки семейства. Това е и нямам повече въпроси за тази Македония, за която половината български народ знае, че е само сипеи с тръни и нищо друго. 
Сега вземи рейса от София, иди до Скопие и питай за мен, за да видиш, че тези хора, вече, ме познават за това, че аз им казвам, че са гърци, а не, че са българи. 
Г-н проф. Димитров ти твърдиш, че си  си намерил в църквата на острова край Созопол пръст от ръката на Йоан Кръстител. Не зная само от коя ръка е пръста, лявата или дясната. 
С тази статия ти казвам, че такъв човек с име Йоан Кръстител не е съществувал, както обявявам на други места, че не е съществувал и самия Иисус.
Желая ти да изследваш този въпрос, като прочетеш толкова книги, по Духовна наука, колкото съм прочел аз и ще стигнеш до моята теза, за да ти поставя оценка слаб /2/ по Религиозна култура и това ще е моята професорска титла по история на Европа. 
Виж от къде черпя информация по тези въпроси, за да си направиш сметка и да знаеш, че това са Библията на всички измамни религии на света. Тората, Корана, диктовките на академик Маслов от Руската академия на науките в Москва и моята информация се допълва с над 50 броя други книги, които съм прегледал, за да видя кое се преповтаря и кое не, като потвърждение на една и съща информация. 
Сега си вземи една трудовашка количка и ела да ти ги натоваря, за да започнеш да ги четеш, както аз съм ги чел и то цял ден, за да те оборвам сега по всички твои твърдения, защото ти си историк на България, а аз съм никой в тази държава. 
Това е г-н професор Димитров, но парите ще ми ги дадеш, защото ти ги обеща, а може и от Националния исторически музей да ги изкараш, поради това, че тази моя статия след време ще бъде на първо място в Националния исторически музей в София и ти ще идваш да се молиш да ти я дам като твоя, но само срещу 1 милион лева, които ти обеща и то пред БНТ. Това го гледа половин България, как ти се беше разгорещил, че много разбираш от македонската държава, но ако прочетеш най-важния български документ, който се нарича История сляванобългарска, ще разбереш, че македонците са били гърци, но това, че пише в нея, че са били изгонени от българите, то го приеми, че не е вярно, защото по начало и История славянобългарска е грешна, тъй като тя започва именно за българите с Библията от Ноево време. Въпроса е много онтосителен и е неточен от всякъде и не може да се приеме, че македонците са нито гърци, нито са българи, а са си чисто и просто македовци и нищо повече. Поради тази причина те са бам башка народ и казват, че дори луната е тяхна и са прави хората, стига да могат да се качат на нея.
Аз, обаче, твърдя с няколко доказателства, които са вид Код, че Библията, че е измислена и фалшива книга и подвеждаща хората с цялата еврейска история и Иисус. Поради тази причина казвам, че История славянобългарска от където ти черпиш основна информация за македонците също е фалшива.
От този извод ти казвам, че цялата българска история от съществуването на България до след освобождението от Османска власт е почти, дори изцяло фалшива, а това що се отнася до българските канове, то тук всичко е фалшиво, поради това, че няма нито един ясен документ за този период. Това, че има Именик на българските канове, намерен някъде по Русия нищо не означава, защото съгласно Библията и имената посочени в този именник също е фалшив само с една точка от Библията, която е ръководна книга на цялото християнство по света. Така, че тя следва да се уважава като такава, но следва и да се знаят нейните кодове, за да си види, че и тя е фалшива книга.
Казвам ясно, че няма никаква яснота по нито една европейска история от средновековието до където си искаш назад във времето, поради това, че няма нито Стара нито Нова ери, тъй като Иисус не е съществувал.

Когато те гледах по телевизията останах с убеждение, че ти действително разбираш по тези въпроси, но сега виждам, че има много пропуски във вашата наука история, които тепърва ще ви се представят, както сега ти казвам моите версии и бъди сигурен, че ще са последни за този етап от историята на света. 
Ще ти кажа още и ти знаеш много добре, че Картаген е бил в Северна Африка и това е техен град и никакви картагенци не са започнали да населяват днешна Италия, а целия полуостров Италия са си италианци, които с битки и войни са завзели териториите на всички Европейски племена по онова време и са станали Великата Римска Империя, която Империя е стигнала до днешна Палестина, защото Израелци не са СЪЩЕСТВУВАЛИ. Цялата тази история е измамна от всякъде.
Днес казвам нещо, което ще стане международен въпрос, но това е моята версия и това ще го докажа по безспорен начин, само с Библията и нищо друго. Сега, който желае може да вземе тази, така наречена свещена Библия и да я чете колкото си иска, за да стигне сам до този извод.
Г-н професор Димитров, ти ходи до дупката над река Ропотамо в град Приморско, като това е от твоя край. Там ти видя колко счупени грънци извадиха момчетата и нищо не каза в предаването, не си спомням на кого беше, защото ти не беше сигурен от къде са тези грънци. 
Казах много и това е за начало ако ме питаш, за да ти кажа, че си професор, но не си знаеш интереса и да си мълчиш и да не обявяваш награда от 1 милион лева, защото сега ще те карам да доказваш и моята теза и няма да ти стигне живота за нея.
Сега ми даваш 1 милион лева инак те обявявам на всеослушание, че не само не си професор, но си и лъжец. Можеш да доказваш, че не съм прав и то пред македонците, гърците и българите, другарю професор, който от първи комунист стана и първи Бойковист, за да те направи и Министър, за да си по наперен.
Твоята версия е само една от версиите на нашата история, но ти казвам, че историята не се познава и днес аз направих много нови постановки, които тепърва ще се доказват, за които имам и доказателства по безспорен начин за тях. 
С тази статия и тези мои ТВЪРДЕНИЕ предявявам искане, които професор Димитров обяви, че дава 1 милион лева, национална българска валута за разплащане и те ще бъдат, като дарение от негова страна, може и от музея му, за направа на Божествен център в село Мътеница, област Пловдивска за изучавани на Божествените науки в България. Тази наука е необходима на всички висшисти в българия и по света, за да знаят, че не всичко, което се изучава е само пари  и не всичко, което хвърчи се яде.
Казвам така, че професор Димитров трябва да изучава и Божествена наука, а не само да стои в кабинета си и да гледа туристките от Англия, но да са по-млади, които посещават Националния исторически музей на България. Той и уиски, вече, не може да пие от младите англичанки, които идват в България, за да изучават Българската история чрез музея, който музей се намира на майната си от София и никой не го знае къде е, а камо ли да иде накой да го види, освен ако не е с организирана група. 
Националният исторически музей трябва да бъде в центъра на София и то в Съдебната палата и никъде другаде, защото всички музеи по света са на видно място.
Ходил съм в няколко държави и съм се учудвал на техните музеи. 
Край по въпроса с парите, защото професорът ще ми ги донесе на тепсия и то в Община Карлово, за да ми покаже, че има своя частна колекция на антики в България извадени от морето в град Созопол и с това приключвам тази статия! 
Обаче, казвам още на Господина Божи дара Димитров, че той носи името на Бога и затова тези 1 милион лева са за център, който България следва да направи близо до Тракийския Култов храм в село Старосел, област Пловдивска, който ХРАМ си е чисто частна собсвеност и нищо повече. 
Този информация сега професорът да я пише в историята и то в СУ "св. Климент Охридски" в София, където преподава, ако изобщо ходи там. 
Моето становище е, че всички храмове по яката от градовете Панагюрище до Стара Загора през  Хисаря и Казанлък са интересни вилаете и никакви траки не е имало там. Освен това, ще кажа, че Траките не са имали  никакви ХРАМОВЕ, поради това, че всички така наречените храмове са неясни, които приличат на музеи от някое време. 
Тези храмове са и музеи в днешно време, поради това, че хората са ги заравяли в земята, за да се запазят за много поколения, ако съумеят да ги намерят и разровят. Това е цялата версия на всички заровени могили и храмове, които за сега са неясни на кого са. 
Обаче, иманярите разбраха, че в тях има алтъни и отиват преди историците да ги ровят и това е цялата Българска дивотия. Науката сега се чуди от къде да вземе сведения за това и онова, а не попита държавата България как така разреши на тези господа иманяри да изнесат всичкото имане от могилите в Британските вилаети на всякъде по света. 
Днес светът се чуди, как е възможно народ без писменост, като траките да са има такива ХРАМОВЕ. Затова сега ще кажа, че нищо не са имали тези хора, а всичко това са неясни храмове и нищо друго по цялата Българска земя, която е била земя на всички хора, които са и сега.
Погледнете колко републики от бивша Югославия са с ислямска религия и колко са с християнска, освен Сърбия и Черна гора, които са и наши братя по говор. 
Това е господин професор Димитров, Български с гръцки отенък и то от Созопол. Сега знаеш повече от преди, стига да ми прочетеш писанието ми, но рано или късно ще ти попадне под погледа, за да ми донесеш парите.
Траките, които са каракачаните, са били по Балканите, за да си пасат овцете, като са ходили от Стара планина през лятото до Бяло море през зимата, за да търсят паша за стадата си с овце и друг добитък, който добитък след 09.09.1944 год. е захранвал голяма част от Българска млечна индустрия с овче сирене и това беше също част от селска индустрия по ТКЗС - тата ни от 1956 год. на сам до демокрацията през 1989 год.. 
Движението на стадата им е показано във филма Капине Петко льо войвода. Някой ще каже, че ТКЗС - тата са били и с животни на хората, които са влезли със земя и това е вярно, но всички каракачански стада бяха изкупени от държавата и дадени на различни селски стопанства по онова време. 
Това е от мен за траките и за другите допълнителни неща свързано с тях. Имам материали, за да направя специален доклад пред Каракачански събор, като ще ги помоля да се състои в град Сопот, а не в град Сливен, за да им потвърдя, че те са траките. Тези хора са учени хора, но се стесняват от това, че нямат своя история и аз ще им разкрия всичко и то на техен събор, ако ме послушат с тази статия, която е само за тях и за никой друг, защото те са траките, а българите са си били диви българи и аз това го казах в предната ми статия, защото за такъв народ се пиши по този начин.
С края на тази статия ще кажа на всички Духовни хора от България и от света, че Акашови записи няма и не съществуват въобще, та ащо ще и никой да не ми повярва!
Желая ви приятно коментиране по това твърдение!  

 




Гласувай:
2



1. zabylgarite - Също
10.01.2013 20:51
И копанарите и те.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3407611
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031