Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
10.01.2013 14:36 - СВЕТОВНА ИЗМАМА НА БИБЛИЯТА ПОДКРЕПЕНА ОТ ДРУГИТЕ ДУХОВНИ УЧЕНИЯ!!! – 10.01.2013 ГОД.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 9340 Коментари: 19 Гласове:
6

Последна промяна: 07.12.2013 10:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Статията не е завършена, поради това, че представлява цял научен труд, но в нея подсказвам част от фалшивостта на Библията.  Тя е фалшива книга от корица до корица, но, за да се разбере това нещо, то трябва да проведа курс с всеки, който желае, заедно с учените теолози. 
Оформлението на писаното в статията е автоматично ставане и не зависи от мен. Това нещо го запомнете, защото ще ви е нужно за разбиране на статията. Някои изрази също се променят автоматично за показване, че процесът е не управляем от мен и за ваше сведение, че всичко е възможно. Така, че приемайте прочетеното и видяното за нормално и че е в реда на нещата, но всичко е Божия направа, а някои му казват "чудо". Съдържанието също се съкращава автоматично, но в даден момент ще се появи в целия си ръст и размер и с пълна редакция в най-добър вид. Смисълът на явлението в статията е да се покаже нещо обратно на това, което се приема за нормално, като в същото време е напълно нормално това "ненормално" нещо. Това е вече цялото чудо, БОЖИЕ! Аз, самият, все още се изненадвам от нещата, но общо взето съм свикнал, вече, с тях и за мен те са нормални състояния на процеса ЖИВОТ. Този процес на живот по-долу се определя, като понятие БОГ и това е целта на статията. Това понятие, навярно сте го виждали и чели в книгите "Разговори с Бога" на Нийл Доналд Уолш, но статията е начало на ново начало и продължение на тези книги.
 
С НЕЯ ще ви поднеса информация с обратен разрез и смисъл на всички наши досегашни представи и илюзии за това, че Нашият Творец, Създател и Господ Бог е любещ, опрощаващ, мил и благ към всички нас и цялото Негово творение с цел премахване на МИТА като цяло, че БОГ е само ЛЮБОВ.  Това понятие на Любов се налага в човешкото разбиране ежедневно от всички т.н. познавачи на Господ Бог с идеята, че цялото Божие отношение към хората се основава на единния и благ смисъл на Божествената Любов.

В последно време правя изследвания от всички страни по този въпрос и стигам до убеждението, че това е много грешно твърдение, което се казва на хората и поради тази причина си поставих за задача да поднеса на читателя обратното на Любовта и Светлина на нашия Създател, наречена ОМРАЗА и ТЪМНИНА, за да се добие пълна представа за БОГА в смисъл, че Той е Любов от една страна и от друга страна е пълна противоположност на тази Любов и е в състояние да докара човека до такива действия, че от най-добрия човек да се получи най-големия престъпник, убиец, изнасилвач и всичко за каквото се сетите в това направление.

За да стане по-ясно това, което пиша по-горе ще спомена, че в последните няколко седмици от 21.12.2012 год. насам това нещо като явление в човека усилено се наблюдава по предаванията на нашите телевизии и хората ежедневно стават свидетели на случаи с привидно напълно здрави хора, които при едни или други условия могат да извършат действия не характерни за тях.  

По тази причина обществото обикновено ги смята за хора с психично нехармонична устойчивост и те се принуждават да бъдат сведени до нивото на така наречените "луди" хора с обща характеристика опасни за обществото с не предсказуеми действия.

Знаем също, че обществото, като цяло е приело привидни норми на поведение на хората, които норми са никакви и неопределени, но ако някоя личност не се вписва в дадени разбирания на други личности или прави действия, с които нанася вреда на някои други личности имуществени или от общ  характер на отношения, то тези хора се смятат от обществото с отклонение и се обявяват, като личност за престъпник или луд човек.

Около 7-8 януари 2013 год. по телевизията дадоха два случаи с личности, които са били подложени на лечение, поради тези причина описани по-горе, но от преди години на сам  и в последствие извършват действия, включително свързани със смъртни случаи, което показва, че лечението не е фактор за тяхното поведение.

Така нареченото общество е изградило цели институции, за да се занимават с такива случаи, като Медицински заведения, Законодателна система, Прокуратура, Следствена и Съдебна системи и на края е изградило големите училища на живота, така наречените трудово възпитателни заведения, като затвори, пандизи, кауши, зандани и всякакви други имена за принудително "озаптяване" на хората. Обществото също така е изградило с държавни средства така наречените "психиатрични" клиники и лудници в пълния смисъл на думата. 

Пак повтарям, че темата е от изключителна важност и не бива с лека ръка да се приема или отхвърля, поради сложността на цялостното и разбиране.

Първото нещо, което ще кажа от Библията, тъй като в заглавието определям, че тя е в основата на Световната измама и е, че в нея, като книга, има така наречените Десет Божии Заповеди. Тези заповеди са подлагани милиони пъти на съмнение и тълкование от безброй хора и то от как се е Библия сътворила и създала. В крайна сметка, обаче, така наречените ЗАПОВЕДИ БОЖИИ, никой не ги "сефери" или да ги спазва, но всеки е слушал за тях или ги знае приблизително на изуст като ТЕ са основа за нравственото поведение на хората в целия СВЯТ. Това е основна причина Библията да се смята за книга на книгите и да има такова уважение от хората по света. Следва, обаче, да се знае, че  
Десетте Божие Заповеди са една писана страница от Библията спрямо други стотици страници с различно съмнително съдържание, което винаги може да се постави под съмнение. Ще обърна внимание само на една от тях и това е Заповедта "НЕ СЪДИ". От тук на сетне каквито и коментари да правя, спрямо горното писано нещо и тази заповед "НЕ СЪДИ" ще бъде излишно, но ще кажа, че съгласно книгите на Нийл Доналд Уолш "Разговори с Бога" се определя, че това не са заповеди в буквалния смисъл на тази дума за спазването им, а е състояние на човека, за да се доближи до разбирането на БОГА и нищо повече. Това е цялата дилема по тези така наречени ЗАПОВЕДИ, а именно Разбиране на БОГА, мили братя и сестри, Български, Американски и Руски, дори в целия свят и Евро съюза!

Вече всеки един може да си даде сам сметка той до къде разбира състоянието на Бога, до къде опира неговото обучение на други хора и до къде опира, така наречената Световна правораздавателна и Медицински системи, като цяло с техните разклонения.

Искам още един път предварително да кажа, че темата е изключително сложна за разбиране и тя е повод на размисъл за по следващо подробно разяснение по тези въпроси, но това най-вероятно ще стане с няколко книги, които са в състояние на суров материал и той все още се допълва с факти за обяснение на цялата ГОЛЯМА СВЕТОВНА ТЕМА. Единственото, което е важно да се знае за сега е, че тази ЗАПОВЕД "НЕ СЪДИ е една от най-важните и тя най-много не се спазва от така нареченото ОБЩЕСТВО с всичките му хора и негови системи на съществуване, като държавни институции, Световни обществени организации и вероизповедания.   


По описанията в Божествената наука се твърди, че Източникът на цялата и първоначалната Енергия в Космоса, която Енергия е позната още, като Информация е Един и тази Енергия се създава и произлиза от ЕДИННИЯ НАШ ТВОРЕЦ И СЪЗДАТЕЛ ИЛИ ПОЗНАТИЯ НА ВСИЧКИ НИ ГОСПОД БОГ. Следва да се отбележи, че всички тези понятия имат един и същ смисъл, така, че което и да се казва ще се знае, че се отнася и става дума за нашия СЪЗДАТЕЛ и за никой друг. В последно време аз пуснах идеята да се нарича ШЕФА, поради това, че Създателят е образно казано Шеф на целия свят, като това понятие е по Негово желание сведено от Него до мен.

От тази Божествена наука знаем, че светът е дуален или двойствен, което означава, че всичко след Божественото начало, ако искате приемете образно казано Големия взрив, който взрив никога не е съществувал, но може да се приеме, като някакво начало на създаване на света. След това начало основната ЕНЕРГИЯ или ИНФОРМАЦИЯ се разделя на две основни енергии, които създават цялото творение. Основа на всичко за неговото първоначално създаване са мъжкото и женското начало след основната Информация или Енергия или така наречените в източната философия Ян и Ин. В западната философия на религиите се описват и приемат, като добро и зло или ангела и дявола /САТАНА/ и още РАЙ и АД. Науката, чрез своята математика ги приема с ПЛЮС И МИНУС, а всички останали науки изучават процесите на цялото ТВОРЕНИЕ.

Всичко що се отнася до човека за съзнание, под съзнание и ум се поставя под съмнение от мен и моето становище е, че само "умът" съществува, без човека да има съзнание и под съзнание, като твърдя, че и ума не е на човека. Ето голямата философия на Божествената наука. Всеки, който не е съгласен с тези неща може да ми докаже противното на това мое твърдение. За отбелязване е, че аз доказвам моята тези с всички мои статии. Ще се съглася с всеки един, който ми се представи, като човек, а не като аватар и да водим конструктивен диалог по тези въпроси, дори може и с хора от научните среди на университетите на страната. Добре е да се знае, че до момента никой не е взел друга позиция, освен тази в коментарите под статията.

Ех, мили братя и сестри от всички континенти на ЗЕМЯТА, която е целия свят, на практика излиза, че БОГ е ПРОЦЕС в целия наш живот. Поради тази причина Нийл Доналд Уолш е написал цяла книга за разясняване на този процес, но отбелязвам, че тя е сложна за разбиране от хората и поради тази причина, този процес не се познава от хората. След, като той не се познава от хората, защо да се познава и от науката. Хората са науката, а не науката да са хората. Виждате, че философията на Божествеността е сложна от всички нейни аспекти за обяснение и разбиране. Тогава питам така. Коя е човешката философия, след като всичко е Божествена наука? Не и ли всичко това философията на БОГА, който Бог е процес на философията с нейните под системи за разяснение на самата нея? Виждате, че всичко е игра на думи с преносен смисъл и това е основното, което следва да се разбере и то е, че науката Божествена философия е игра на думи като понятия и от нищо да стане нещо и от нещо да стане нищо.

Сега си помислете за филма "Езоп" с Георги Калоянчев, който беше бутнат от скалите, затова, че никой не му опонира в нищо. Казвам това също в преносен смисъл, защото този въпрос е философски, а не, че е наука от вятъра и това е целия проблем на Божествената наука, тоест тя, като цяло е ФИЛОСОФИЯ и това следна да се разбере от хората, за да не се чудят, че това е общи приказки за пазара на София, наречен Женския пазар.

Днес, обаче, ще се върна по въпроса за моята фиктивна Нобелова награда, която награда си обявих сам със статията ми "ЦЕРН - грешен подход на световната наука за 4.5 милиарда швейцарски франка" и построяване на Големия Ядронен Колайдер със задача да се търсят градивните частици на материята, за да кажа, че САМОТО РЕШЕНИЕ ЗА ПОСТРОЯВАНЕ НА ТОВА УНИКАЛНО ТЕХНИЧЕСКО СЪОРЪЖЕНИЕ Е НА БОГА, КАТО ПРОЦЕС НА НАУКАТА ЗА НЕГОВОТО ПОСТРОЯВАНЕ. Въпреки всичко, аз до ден днешен не съм получил аргументирано становище на университетските среди, както от Софийския, така и от Пловдивския Университети за естествени науки, които са получили официални писма по този въпрос от мен. Всичко това показва, че има неща, за което научните работници си мълчат или по-скоро ще кажа, че не разбират същността на въпроса и затова мълчат. В случай, че те са убедени в нещо и аз им кажа, че те не разбират, бъдете сигурни, че ще ми изпратят минимум 10 човека асистенти и професори, за да ме убедят, че знаят всичко по даден въпрос. Тук е също дилемата на дуалността, която описвам по-долу и от тук следва, че ние си създаваме сами не ясноти по даден въпрос на Божествената наука, като становища и непълноти на тези становища. Това е така, защото всичко се приема, като вярно, без дори никой да подозира, че всичко е игра на думи и тази игра на думи е записана и показана в романа "Война и мир", който роман много хора са чели, но съм убеден, че болшинството си казват, че е прекалено тромав, като действие, защото нещо, което може да се каже с две думи се върти и усуква, като Сливенска прежда през възраждането на Българската култура през така наречения "Златния век", който век е бил точно по време на Турското присъствие. Вижда се още веднъж за каква дуалност става дума.

Уважаема "НАУКО" от всички области, поради горните причини ти казвам КРАЙ и повече с теб не ще се занимавам по тези теми, защото ми омръзна да ти пълня ГЛАВАТА "ТЪПА И ДИВА", с която си даваш всякакви НОБЕЛОВИ НАГРАДИ, а аз да получавам на някому грездея, защото съм гламав, че ви пиша писма с тези моя статии, което писмо е на адрес http://minchomin.blog.bg/technology/2009/08/04/cern-golemiiat-adronen-kolaider-grandiozna-bezsmislica-na-sv.374257. Публикувах я в моя "ебан" блог за сведение на всички, без изключение и накрая стана така, че ТАЗИ СТАТИЯ стана причина за получаване на Нобелова награда по Ядрена физика за 2012 год., а днес на мен дори НИКОЙ ДА НЕ МИ ГОВОРИ, поради това, че ти, като наука, все още се чудиш какво съм казал и продължаваш да въртиш чакръка на Ядронния Колайдер в Световния научен център ЦЕРН, за да търсиш няма нищото от Божествените частици на материята, които частици сте самите вие, уважаеми УЧЕНИ хора.

Сега, НАУКО "ТЪПА" 
от цял свят, която взе над 8 - 9 милиарда швейцарски франка, за да търсиш Михаля и майната си в този обръч от тръби под земята под летището в Женева вземи и затвори този сноп от тръби наречен "Ядронния Колайдер", па си го нарежи за скрап, за да си направиш трудовашки колички от желязото, а с бакъра от жици и злато, като проводници да си купиш книгите с тях, които аз съм изчел, за да знаеш, че ти си ПРОЦЕСА и следователно ти си БОГА, като такъв процес, която наука изучава процеса на ЖИВОТА във всичко и на всичко, защото Бог е ПРОЧЕС, според книгите на НИЙЛ ДОНАЛД УОЛШ, този момък от затворите с бялата брада и вече е с костюм, защото аз нямам никакво съмнение и съм убеден в този процес на всичко, което става и това е БОГЪГ /ПРОЦЕСЪТ/ на СТАВАНЕ. Всичко, което става в живота е БОГ. Това обяснявай, науко "дива" от всички държави по света. Нийл го казва в своите книги "Разговори с Бога", а аз го изпитах на практика. ЗАТОВА ЩЕ НАПИША НАЙ-ДИВИТЕ КНИГИ СЛЕД НЕГО, ЗА ДА ГО ДОКАЖЕМ И ПРАКТИЧЕСКИ ТОЗИ БОГ. Сега ти казвам, че ти си наука на НИЩОТО, след като излязат книгите ми ще станеш наука на НЕЩОТО, защото ще си наука на ПРОЦЕСА. Ти, НАУКО, следва да разбереш, че книгите на Уолш трябва задължително да станат художествена литература в училищата и никакви други Тургеневци и техните блудкави житейски монолози, като тухлите "Войни и мир", поради това, че са стара история и е не нужна на никого вече, но който желае може да си я чете, като свободно четиво. Тази литература е пълна безсмислица и затова никой не я чете, но ти я  правиш задължително четиво и само пълниш главите на децата ни и на възрастните с празни приказки.

Сега отново, който желае да ми отвори статията за ЦЕРН, която е на адрес
http://minchomin.blog.bg/technology/2009/08/04/cern-golemiiat-adronen-kolaider-grandiozna-bezsmislica-na-sv.374257, за да види, че съм направил статия от 18 печатни страници, която дава отговор на десетки не ясни въпроси и то само от литература, наречена Божествена, която литература не се признава от училищата и църквите по света. 

Този тръбен Ядронен Колайдер го предвидих, че ще даде отрицателен резултат и той без съмнение, вече, го дава, но следва да се признае този резултат от ОФИЦИАЛНАТА НАУКА И ТЯ ДА МИ ПРИЕМЕ СТАТИЯТА, КАТО НАУЧЕН ТРУД, ЗА ДА И ГО ОБЯСНЯ ПО-НАГЛЕДНО И С ПО-ЯСЕТ НАЧИН. СЕГА ЩЕ СТОИ В БЛОГА МИ, КАТО НАГЛЕДНО СРЕДСТВО, ЗА ДА СЕ ВИДИ, ЧЕ АЗ ОБЯСНЯВАМ МИКРО ЧАСТИЦИТЕ НА ТВОРЕНИЕТО, А НЕ АМЕРИКАНЦИТЕ С НОБЕЛОВИТЕ НАГРАДИ ОТ МОЯ БЛОГ.

- Ей, БРАВО ШЕФЕ, казах й ГО най-после на тази "дива" наука с три приказки, защото и аз съм неин продукт, който продукт сега се чуди как да обясни на своите колеги, че Световната икономическа криза е дело на целия процес, който се нарича СЪЗДАТЕЛ или Господ Бог. Това и него съм описал във всички мои статии по КРИЗАТА, СВЕТОВНА
 И няма никаква, защото ТЯ не зависи от нас! Ето къде съм обяснил и кризата никаква  http://minchomin.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/03/18/kod-za-izhod-ot-svetovna-finansova-ikonomicheska-kriza-samo-.513437

Дано сега някой УЧЕН вече да ме разбере, за каква дивотия ГОВОРЯ  4 години, обаче никой не ми обръща внимание, защото всичко е "НЕВЕЖЕСТВО" човешко и нищо друго, но това е само мой майтап, който майтап е истина!
Обаче, ще кажа, че и това мое ТВЪРДЕНИЕ следва да се подложи на съмнение и да се оспорва, защото се казва, че "ЕДИНСТВЕНОТО, КОЕТО НЕ СЕ ПРОМЕНЯ Е, ЧЕ ВСИЧКО ВИНАГИ СЕ ПРОМЕНЯ". Това нещо, като понятие, също го има в моята статия за ЦЕРН. Всичко описано в нея е моя теза и ако някой не ме оспорва, това означава, че СЛЕДВА ДА МИ СЕ ДАДЕ НАГРАТА НА НОБЕЛ, ЗА КОЯТО ВИ ГОВОРИХ ЦЕЛИЯ НОЕМВРИ МЕСЕЦ НА 2012 ГОД.
 

С ТАЗИ СТАТИЯ ДНЕС, 14.01.2013 год., като допълнение на статията за ЦЕРН КАЗВАМ МАЙНАТА МУ НА НАШИЯ ТВОРЕЦ, СЪЗДАТЕЛ И ГОСПОД БОГ И ТО ПО НЕГОВО ЖЕЛАНИЕ. Който желае вече може да ме съди, както иска и от където си иска, мили братя и сестри, ако сте вдянали, това, което ви казах до сега за заповедта на моя ШЕФ "НЕ СЪДИ", но и аз ви осъдих, че сте невежи. И тук си "еба мамата" следствие на цялата ДУАЛНОСТ на БОГА и всичко в нашия свят. Пълна дивотия от всякъде и за всичко. Поради тази дуалност само ДИВИЯ ЩЕ РАЗБЕРЕ СЪЩНОСТТА НО БОЖЕСТВЕНАТА НАУКА, защото това състояние на нещата е ненормално за разбиране!!!

Поради тази причина ставате свидетели, че темата е уникална и се изисква внимателен подход към нея и да не ме съдите нито за грешките, които допускам при писането, нито за това, че говоря противно за Любовта, нито за това ще псувам в статията, защото ще ви говоря и за порнографията по-късно в нея.

Следва, обаче, да знаете, че и аз съм човек, като всички други хора, но с малко повече познания по Божествената наука от всички останали хора и това ви го казвам днес, 14.01.2013 год., за да може по-пълно да ме разберете, инак ще ми говорите, че съм "ГЛАМАВ и ЛУД", защото по съдебната и медицинска практика на държавата България, бях подложен и на ТОЗИ ПРОЦЕС, наречен СЪДЕБЕН, което означава процес на БОГА, за да доказвам, че като пиша тези мои статии съм напълно ЗДРАВ и съм НОРМАЛЕН ЧОВЕН, но съгласно заключението на Медицината имам склонност да се обявявам за "ВЕЛИЧИЕ". Е сега това е ВЯРНО и медицината е права в това нещо, но и това също не е ВЯРНО, защото някой неук човек го е казал това, че имам склонност да се обявявам за "ВЕЛИЧИЕ". Сигурно, вече, най-вероятно ви обърках всички понятия, мили братя и сестри, но това е БОГА, да обърква всички ни и това е Неговата сложност на опознаване. Поради тази причина никой не може да каже, че знае какво означава БОЖИЯ ЛЮБОВ, защото тя ще се проявява и като най-голямото страшилище към този човек и към всички ни. Това е Любовта Божия, за която аз ще нося целия товар, за да ви говоря с думи красиви от всичките му страни и да ме разберете възможно най-пълно. 

Първоначалния и вид ще се измени изцяло, за да придобие истинската си същност и смисъл спрямо заглавието и целта, която е да докаже, че Нашият Творец, Създател и Господ Бог е играч от първа класа на измами, корупция, порнография, кражби, войни, атентати и всичко, за което се сетите в този негативен смисъл с образ и действия, които ще Го представям, включително и това, че Той е основател на проституцията и порнография. Поради тази причина казвам на Министър Цветан Цветанов официално, че атентатът в град Бургас е извършен от Господ Бог и да престане до го ТЪРСИ, защото Той е на всякъде, включително и в ПАРЛАМЕНТА И ДВЕТЕ големи сгради до ЦУМ на улица Дондуков в град София. 

Поради тази причина е нужно внимателно поднасяне от моя страна на сведения, които да ви убедят в това, което посочвам по-горе.
Пускам статията в този вид за ваше първоначално сведение, като ще се старая да ви давам нужната ви информация и максимално да съм внимателен от страна на грешки от всякакъв характер.


Приемете, че в името на Библията са правени най-големите инквизиции от Католическата църква в Западна Европа по време на Средновековието и сам папа Йоан Павел ІІ, поляка, направи признание за тази инквизиция, като се извини официално на цяла Европа за кладите, въжета и колелата, които църквата е правила за хората и е измъчвала всеки, които е имал кураж да тръгнат срещу Библията. Пример за това е Жана д Арк от Франция, като много хора от тогавашната църква са приемали това момиче за значимост на информация й, която тя е давала, но официалната църква я осъжда на кладата, защото Висшия църковен сенат така е решил. През 14 - 19 век и по-рано е пълно с такива инквизиция в цяла Западна Католическа Европа. 

Всичко казано в статията е мой анализ на световни ситуации и в страната, които са забъркани от така наречената Библия. В нея като книга на книгите, както я нарича света на учените хора, аз намирам много не сходства. Това ме кара да я оспорвам, като научен материал, който е служил за основа на други написани неща, които ще се укажат, че са стигнали до дъното на казана с катрана на прословутия ДЯВОЛ, т.е., получава се една особена грешна представа за света на човека с неговия Ад и Рай. Този дявол не е нищо друго, а е сам Господ Бог и от тук следва, че всичко, вече, което е речено и казано в Библията е изчадие Божие и то от всичките му страни с Божието слово.

Следва да се знае, че няма по коментирана книга от Библията, поради това, че тя хем се води "свещена" от една страна, а от друга се явява книга за четиво, което е нито роман, нито художествена литература, нито е научен труд.  От всичката тази палитра се получава нещо, като нито история на света нито, като нещо определено с историческа значимост. Тази черна от всякъде книга, обаче се води за най-ценното Божие слово, което е пълна щуротия, по моя преценка.

Много научни колективи са чели Библията и са правили опит да я анализират и разгадаят, но се оказва, че това не е лъжица за всяка уста, като първо, тя се чете трудно и дори е не възможна за четене, защото  Библията действа по особен начин и на човек му се доспива от нея още на втората страница на прочит и второ, поради това, че тя е безспорно Божие слово, което е от ясно по- ясно, но е ненаучно и се явява слово за заблуда. Трето, тя е недостижима, като четиво за много хора, защото е объркана от всякъде, като истинност на фактите в нея и ако човек тръгне да я проследява, като поредица от събития ще се види, че никой не е в състояние да проследи и да я изучи така, както на него му се иска.....


Често срещам в друга Духовна литература да се казва, че книгата Библия, която се води основа на знания за всички Световни вероизповедания е объркана в текста от хора, но, според мен, това едва ли е така, защото никой не смее да й предложи корекция. От днешната история знаем, че за нейното преписване се избират най-добрите преводачи и литератори от учени за времето хора, за да не се допускат грешки. Дори се втълпява на хората, че текста е Божие слово и сам Създателят ще накаже всеки, който изкриви Неговото слово от първоначалния си вид.

Тук е първото разминаване между новите знания спуснати от Създателя чрез много хора проводници на допълнително Божие слово извън Библията, като 
най-вече Татяна Микушина  и академик Маслов Леонид Иванови и двамата от Русия от една страна и знанията, които се дават от Библията от друга.  Научните среди в много държави се опитват да я нагласят по тълкуване за техните нужди цели и това го постигат, но в същност, ако на човек му се отдава да я чете ще види, че заблудата в нея е цялостна. Навремето съм чувал, че само професори по Теология имат право и възможност да тълкуват тази книга с дебели корици, но сега ви казвам, че това е пълна измишльотина на разни попове, които и те не знаят, кой в същност може да я тълкува.

Казвам на моя отговорност, че всеки един човек може да тълкува Библията, както той смята за добре, че я приема или я отхвърля както всяка друга литература, без значение на нейния характер. Тълкуване, като понятие означава приемане на нещо или неговото отхвърляне. Как даден професор ще налага мнението си, ако на читателя не му харесва словото на книгата? Все едно аз, като ви говоря с мой стил и псувам по моите статии, да ви кажа да ме харесате всички до един, които ме четете! Не може така да става! Замислете се по този въпрос всички, които ме четете и го казвайте на хората това нещо, че аз ви казвам така и да го знаят. Който желае, обаче, да дойде и да оборва мен, че не съм прав с това мое тълкувание, за да го навра на кучето в задника и да не смее повече да си помисли да прави препоръки за тълкуване на Библията. 

Порнография е, че ако Библията се хвърли  в огъня от някой, ще се случи нещо лошо с този човек, като това е приумица на някой, който иска да всява страх у хората срещу не добро отношение спрямо Библията и нищо друго. Всеки човек си има програма, която програма е кодирана от Създателя още с неговото зачеване при половия акт между мъжа и жената. Това е т.н. Светлинният код на непорочното зачатие на всички хора, а не да се заблуждават масите, че има непорочно зачатие без мъж на жената, както става дума в Библията и Евангелията за зачеването на Иисус от майка му Дева Мария. Това е най-голямата измама на нашия Създател, с която Той до ден днешен учудва хората, как е възможно това нещо да стане. Все пак, следва да се знае, че за Него няма не възможни неща, но сам Той в Библията казва на хората да се чифтосват и да се плодят като зайци и то на всякъде и без ограничение. Питам така. Как Той ще го казва това нещо и в същото време да ви дава пример, че само Иисус е заченат по този начин?  
Ще спомена за всеки, който е чел книгата "Анна, бабата на Иисус" да я отвори отново и да прочете, ще се обяснява от бабата Анна, че много хора от Есейското общество са се раждали чрез Светлина, включително Дева Мария, Мария Магдалена, която е била братовчедка на Иисус и други хора.

Възниква въпросът. Защо, след като в тази книга "Анна, бабата на Иисус", която е безспорно Божие слово и е заляла света с интересна информация се описва, че има много заченати хора със Светлина от потеклото на баба Анна, а в Евангелията и Библията, като цяло се говори за непорочно зачатие само на Иисус? Това веднага навява на гнила и мътна история и дава повод за съмнение на тази не чифтосана Архангелска вест със зачатието на Иисус между Дева Мария, без Йосиф дори да я пипнал, като жена!

В книгата "Анна, бабата на Иисус" се казва, че Йосиф и майка Мария, като съпрузи имат някъде около 7-8 деца след Иисус, родени само от чиста човешка любов и то с благ и романтичен секс между тях. Поради тази причина ОШО, който аз, лично, не харесвах много време, защото не бях се допирал до него, но той казва на всеослушание, че Дева Мария е жена "курва". Това нещо го има в Интернет като клип на ОШО, който клип го гледат хиляди хора и се чудят, че именно Ошо казва това за дева Мари, а ОШО е всепризнат автор на литература с интересно Божие съдържание. Той, обаче, казва така, защото дева Мария е преди всичко жена, а не е паднала от небето като ангел или като прилеп с неизвестен произход. Защо, питам поповете, те избягват да коментират ОШО? Отговорът е, че те не коментират, защото ще останат без техни заблуди и без мек хляб с овчи курбан в Бачковския и Рилския манастири и на всички други църкви в България по празници. Добре е, обаче, курбанът да е от младо шиле с по-мазна задница около опашката и Брестовишко или Мътеничарско червено вино, допълнено с блага ракия от Карловско и Троянско.

Пак повтарям, че в диктовките на Татяна Микушина се казва, че всичко следва да се подлага на съмнение, което се чете, като Божие слово. Питам отново така. Библията да не би да не е Божие слово, за да не се подлага на съмнение? Ето ви моето тълкувание на Библията в съвременен вариант и казвам, че всеки може да ме коментира след тази статия, както намери за добре. 

Всеки човек, който е правил секс знае, че всичко е особен вид енергия при кулминацията на акта, тоест така нареченото изпразване на мъжа и жената. Това е енергията, която се получава от Създателя и тази енергия се равнява по тълкувание на Светлина, според диктовките на академича Маслава от Руско.

Създателят на живота за всеки човек или така наречената Матрица ги е програмирал по Негов образ и подобие и е казал в Библията, че ги БЛАГОСЛАВЯ и мъжете и жените с това създаване. За справка на това мое становище погледнете глава І, точка 26-29. Отбелязвам, че Бог Благославя мъжа и жената, а не да казва, "тъй и стана", както при животните. Добре е всеки да направи разлика между Благославяне и пръст от земята Божия с мъж и жена от реброто на мъжа, който е от кал, едва ли не.

В същото време съвременните филми така безобразно показват темата за Матрицата, че никой нищо не може да разбере за нея, освен това, че се показват всякакви чудовити и страшилищни картини с пукане, маски и всевъзможни кино ефекти, но без никаква научна и ясна цел за разбиране на тази матрица, наречена човешка съдба. Матрицата не е нищо друго, освен да представлява, като все едно, една компютърна програма на човека, с която той е впрегнат да живее и да се движи, като програмна машина, струг или фреза с ЦПУ. Затова,пак казвам, че човекът е БИОРОБОТ. Това е образ и подобие БОЖИЕ и то от Библията, а не от някъде другаде, мили братя и сестри.


Тази книга, наречена "Библия", с нейните пред разсъдъци от хората, трудно, обаче, се възприема официално някой да я разкритикува. По тази причина аз си позволявам да ви го направя като статия и поемам отговорността с носене на моя си кръст за това нещо, пред Господ Бог. Считам дори, че Създателят, Господ Бог, ще оцени положително този мой жест и опит да направя тази критика на Библията, като предполагам, че ще излезе със специална постановка по този въпрос, за да ме разобличи, че говоря глупости или да каже, че имам основание за всичко, което ви пиша. Аз цитирам само библейски и други факти, а не да правя попска служба при господин Герговите църкви в град Пловдив с нареждане на Митрополит Николайчо, красивото момче на Светия Синод от Каспичан в Пловдив, което ЗЛАТНО ПОПЧЕ по информация пусната в Интернет има часовник "Ролекс", като часовника, според тази информация на "баш" Владиката Николайчо е 133 пъти по-скъп от моя, който е за 150 лева и не работи точно, но се води Японска марка. Направих си, обаче, труда да видя снимка на ръката с часовника на Николайчо Митрополит Пловдивски и по моя преценка, тъй като сравних по вид часовника му на ръката с марката часовници Ролекс, като цена в Интернет и считам, че той не е по-скъп от 300 до 500 лева. Поради тази причина казвам, че той е с нормален часовник, ако няма скрити няколко ролекса в църковния олтар на църквата, където Владиката води служба.

Споменавам, че Библията е мътна по съдържание и трудно се отдава за четене и дори хората считат, че не са дорасли със своето съзнание, за да я четат и разберат. Знае се, че в света има и е имало много начетени хора, но всички са стигали до задънена улица с нейното анализиране и не са успявали ясно да прокарат своите виждания и убеждения за нея.

Следва да се признае, обаче, че Библията е скъпа книга, но нейните привърженици се стараят да я имат и да краси рафтовете на много домашни и служебни библиотеки като човеците казват, че я четат, но в същност всеки сам си знае какво чете и какво разбира от нея, поради по-горе посочените причини, т.е. тя се чете, като слово, но почти не се разбира. Слушал съм четене на текстове от разни църковници по помени, служби и освещавания, но текста от нея няма нищо общо със случая, за който се чете. 


Всички, обаче, чуваме за Библията всякакви суперлативи, които, обаче, суперлативи ще кажа, че са само празни приказки и това ще е моето направление на писане на тази статия, която ще е,като кратък анализ на Божествена изкривеност създадена от нашия Господ Бог и Създател в тази книга. Стигнал съм до извода, че такива заблуждаващи текстови има в цялото ново Божествено слово прието от всички съвременни контактьори.

Всяка наука се стреми към опростяване на нещата за по-голяма ясното или даване на пълно тълкувание по даден въпрос чрез различни свои научни работници, но получаваното Божественото слово в много случаи е не точно като в последствие се установява, че е доста заблуждаващо. Точно това е моето убеждение, че сам Създателят създава заблуждение на хората за свои цели и за свое удоволствие или КЕФ. 


Той, обаче, знае много добре, че Библията е много изкривена книга, защото е диктувана от Него самия, но постоянно ни втълпява, че хората са изкривили тази Библия в този си вид. Поради това се казва, че човешката история е неясна за хората и без помощта на Създателя е невъзможно да стане изясняването й. 

Всичко е имало една единствена цел и това е пълно омотаване на хората в многословие и на края не се казва нищо конкретно, като знания, нито в Библията, нито в новите книги за Божествената наука. Нещо повече, новите знания се явяват в разрез с Библията чрез прокарване на тезата за прераждания, карма и всякакви чакри с ефирни тела на душата, съзнание и подсъзнание и други такива, като това е голямата хватка на нашия Създател за цялостното ни омотаване в лой за църковни свещи и тамян, до бели дрехи и ходене по Свети и тъмни места, за които се носят легенди всякакви с най-пикантни истории по тях.

Това ми дава основание да смятам, че много хора се учат от Библията и другата литература, но научават само някои фрази на изуст, без дори да се замислят с цялата хармония на нашия Създател, който сам е диктувал тази странна, пак казвам според мен, книга и всички останали последващи знания.

Ще кажа, че никой до момента не е познал основно Библията, за да я анализира и да се направи една свястно четиво като, например, детските книжки, които се дават по училищата и да се комплектува научна литература по този въпрос за училищата от всички степени. В сегашните детски книжки, които се основават върху текстови от Библията до такава степен изкривяват детското въображение, че в тях се показва Бог и наш Създател, като белобрад старец, който наднича през облаците на небето и раздава правосъдие с гегата и жезъла на всеки, който е "пикал" на криво, според Десетте Божии Заповеди.

Тук е цялото кощунство на Библията и детските книжки, които дават изкривена представа на децата върху познанието за Бог и Създателя и в тази връзка църквата никога няма да стане основа за правилни Божествени знания, ако самата тя не погледне върху новите постановки за състоянието на Бог, като Единен Свеобщ Разум със сила и воля да движи целия процес на живота от атома до състоянието на земята и небето. 


Считам, че този въпрос ще се разпростира основателно в Интернет пространството и ще се постарая да правя коментар на всеки въпрос като питане, за да се даде възможност допълнително да видите в каква каша сме забъркани и то от всичките му съставки на кашата като сол и пипер с брашно и вода, тоест, от няма нищото на тази книга наречена Библия и другата последваща литература.

По този повод ще се опитам да изляза със своя постановка, която ще е начало и основание, за да напиша книга, и да се опитам да изясня цялата бъркотия в така наречената Библия и Божествена наука. 

И така, днес, 10.01.2013 год., аз, Минчо Минчев, ОБЯВЯВАМ В ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВОТО, че всички въпроси свързани със Стария завет на Библията от Адамовото начало на човечеството, според тази книга, през Ной и Мойсей до Новия завет свързан с Иисусовата история на живот, КОЕТО ОЗНАЧАВА И НОВИЯ ЗАВЕД са ФАЛШИВИ и те съществуват, като писание във вечната книга, но не подлежат на никакво логическо проследяване, като има много факти и други точки противоречиви едни на други. 

По тази причина е невъзможно аз, като читателят на книгата, да си дам правилно обяснение на фактите и да направя съответен и единствен извод със заключение, с което да кажа твърдо и убедително, че тези факти от Библията са основа на цялата ни историческа действителност, защото се говори само за египтяни и израелтяни и тук там се споменава за други народности. Този момент отрича всички други народи, които все още съществуват на земята.

В крайна сметка чрез Библията се налага едно летоброене на цялата световна човешка история.

От тук подлагам на голямо и убедително мое съмнение точността на годината за всички историческите събития в световен мащаб като подлагам на още по-голямо съмнение родовете в библейската история на израелтяните, които са описани за срамотиите, че се раждат от мъже, а това е пълна тъпотия, нито пък мога да се съглася с техните години на живот, като са стигали до седем, осем и дори до деветстотин години. Казвам всичко това и по-долу в статията ще посочвам фактите от Библията, които ми дават основание за това мое становище. Като говоря за тъпотията, че мъжете са раждали потекла имам в предвид, че точно така е описано в главите и точките на текста на Библията. Няма в света създание над чехълче да не се ражда от съединяване на мъжкото и женското начало и раждането винаги е от ЖЕНСКИЯ индивид и никога от МЪЖЕ като той, обаче, служи, за да даде началото на процеса зачеване. Това е основно объркано понятие в Библията.

Тази книга наречена "свещена" е пълен фалш, който фалш е объркал цялата съвременна наука и всичко свързано с годините на историческите данни с проследяване на историята от Римско време до ден днешен, а да не говорим за точността на времето на съществуване на египтяни, вавилонци, персийци, гърци, траки и други стари народи като изключвам всички други народи, като бушмени, индианци, аборигени и много други племена, които науката все още открива върху тази земя. За израелтяните имам особено мнение за цялостното им съществуване, като народ с библейска история.

Всеки един факт е до такава степен поднесен с неяснота, че е невъзможно да се направи проследяване на точната Иисусова дата на раждане и разпятие. От тук световната наука не може да даде правилна постановка, с която да се каже ясно от кога точно започва Новото летоброене и това е цялата оплесканост на Старата и Нова ери.

Всичко написано в тази книга, наречена Библия, като Стар и Нов завети е добра дотолкова, че в нея се посочват някои мъдрости, които, обаче, трудно може да се определят дори като МЪДРОСТ. В нея се казват много изрази, които имат преносен смисъл и това дава основание за пълно противоречиво тълкувание на този преносен смисъл като, например, израза "НЕ ХВЪРЛЯЙТЕ БИСЕРИТЕ НА СВИНЕТЕ", които израз е станал любим на много хора и го мятат на ляво и дясно, без дори да подозират, че може "СВИНЕТЕ" да се отнася и до тях. От тук ще питам така. Може ли някой сам да се определи, като свиня? Това е достатъчен повод и основание, мили братя и сестри, за да я "заебете" тази от всякъде "свещена" книга, наречена БИБЛИЯ, като я "хвърлите" направо в камината си на огъня и повече да не помислите за нея!

Ето защо считам, че тази история с Библията е от фалшива по фалшива, като това е игра с хората от нашия Създател, Твореца наш и Господ Бог като Негово слово, което е предадено на много автори и обединено на Първия и Втория Вселенски събори на Християнската религия, но и това не е вярно!

Следва да се кажа, че имам голямо съмнение дали изобщо се  е състоял този Вселенски събор, поради това, че нито едно важно решение не е взето със събиране на много хора на едно место, а да не говорим за утвърждаване на тази БИБЛИЯ, като книга, която е приета на събора. ДРЪН ДРЪН ЯРЕНА от каракачанска овца! Знаем, че повече от двама човека събрани  на едно место по даден въпрос на демократичен принцип, винаги всички хора ще имат различни мнения, но на края един човек ще наложи своето мнение и това обикновено е ШЕФЪТ на сбирдовището, като до тук опира целият принцип на ДЕМОКРАЦИЯТА!

За да се убедите в същността на демократичния ПРИНЦИП, което ви казвам по-горе, намерете и попитайте ИВАН ИВАНОВ от град Хасково как се създаде движението "Откровения към хората от новия век" през 2011 година в България, но после попитайте и мен, за да ви го обясня изцяло. Сега ще ви кажа само това, че за учредяване на това никакво Духовно движение в град Хасково, първоначално през първия ден участваха около 50 човека, а за втория ден останаха около 25 човека и всички имаха свое мнение, като на края само един човек даде мнение, че трябва да се учреди такова движение и това бях АЗ, който подкрепи ИВАН ИВАНОВ от град Хасково, който Иван сега не желае да чуе за мен, като говоря по този начин. Той прие ролята на ШЕФ в това движение, за да КАЗВА, че ще има КВАНТОВ ПРЕХОД от Световен мащаб.

Питам така за Вселенските събори на император Константин и майка му Елена. Как от 2500 човека присъстващи на този събор, само един ще е против всички други и този един човек се казва ЕРЕС и от тук идва цялата еретическа Духовна култура на църквата към всички различни извън нейните постановки становища, че информация може да се получава директно чрез хората от сам Господ Бог? Това е най-важното, което следва да се разбере от всички ръководни органи на Християнската църква по света.

Ние знаем, че Християнската църква става такава чак след 300 години от разпятието на Иисус, който Иисус според внимателно разглеждане на Стария завет от Библията, според мен, Той дори не е съществувал с проследяване от Адам и Ева през Ной и Мойсей до Мария и Йосиф, който са основни играчи в цялата библейска история. После има един период от всичките му неудачи след Новата ера, която ера фактически започва от Първия Вселенски събор през 325 год., а аз смятам, че Иисусово време просто не е имало.

Моята версия се повтаря и с Диктовки на други автори, които ще спомена по-долу.

Библия означава четиво от Господ Бог и нищо друго. Тоест, Той е предал слова на някого, който човек сам Господ Бог е избрал и му е диктувал какво да пише, без този, който пише да има и най-малко намерение да се хваща с това нещо. Така стана и с мен и то по Интернет в групата Откровения на новия век на 13.09.2012 год. в 14.00 часа при обща сбирка в групата във Фейсбук. Никога не съм предполагал, че ще имам възможност да ви пиша сега и то по начин обратен на всички хубави Негови думи. 

Кой ви е казвал, че всичко от нашия Господ Бог е хармонично и се чудите, че се молите, а всичко в живота ви върви с краката нагоре. Познавам много хора, които бяха добри хора и с добър бизнес и всички до един фалираха, само, за да им покаже, че те не са фактора, който управлява бизнеса си. Създателят постоянно ми казва така, гледай еди кой си до колко дни ще се чуди какво да прави с бизнеса си или, че еди кой си ще му се случи нещо и това е програма в живота на всеки човек, фирма, град, държава. Единствено Той може да промени програмата и това е всичко, но се изисква и съответни условия от Него.

Следва да се знае, че Той ме кара да ви пиша точно това, за да се знае от всеки, че може Създателят да даде точна рецепта за всички заболявания и начин за управления на бизнеса на дадена фирма или човек, та дори и фирми като ВМЗ - Сопот и Нефтохим Бургас. 

Написах статия по този въпрос специално за ВМЗ - Сопот и стои още в моя блог като такава, но всеки си мисли, че аз говоря моите измишльотини и нищо повече. Вземете и я прочетете, за да видите какво съм казал за ВМЗ - Сопот.

Ще важи също, че фирма "Арсенал" Казанлък и други фирми в България, които са свързани с военното производство са под прекия контрол на Създателя като това съм го казвал и друг път. 
По повод на приватизацията на ВМЗ - Сопот Правителствата на Република България се мотаят като на шиш и все считат, че нещо ще се случи добро с нея. Ще ви кажа сега на всички от ВМЗ - Сопот, като хора от моя град, че тази фирма няма да мръдне грам напред, ако не се направи специално питане до нашия Създател ще имали бъдеще тя или не. Това е цялата приватизация с тази голяма фабрика, за която дори вчера, 10.01.2013 год., тъй като днес разширявам статията, сам Бойко Борисов е казал, че в нея следва да се съкращават хора и да излизат на улицата. 
Всичко по-долу е от старата ми статия и тя е в първичния вид и не променена. И така продължавам с нея, както е написана ....

Главен мотив за това мое твърдение е, че в Старият завет на Библията глава 1 точките 26, 27 до 31 се казва, че Бог е сътворил човека по свой образ и подобие и да господарува над морските риби, небесните птици и така нататък. В точка 30 се казва "ТЪЙ И СТАНА", което означава, че човекът не е създаден от кал и тиня от земята, както твърдят хората на църквата!

Питам всички Владици в Светия Синод на България Православна Църква. Господа попове, вие четете ли тази ваша основна литература, за да ми кажете, кой от вас господарува над морските риби, небесните птици и дивите зверове, освен ако не изкарате пушки и топове и да ги убиете, както се прави в днешно време, дори и да ги отровете или по друг начин да ги вържете и да ги поставите в клетка. Нямам повече питания към вас, господа ПОПОВЕ, та ако ще и Свети ОТЦИ да се наричате. С това ви казвам, че тази книга не е НИКАКВА свещена книга, а е чиста манипулация написана по този начин от БОГА наш чрез различни автори. Дори не е и от Мойсей написана.

Другото голямо противоречие е в нея е, че в глава 2 точка 17 се определя максимална продължителност на човешкия живот до 120 години.

По-нататък в Библията, обаче, се казва, че човекът е живял над 130 години, като в глава 11 точка 15 и 17 се казва, че живота на определени библейски герои е бил съответно на  330 и 370 години. Тези данни са от Библията в Интернет на сайта Спиралата.бг.

Спирам всякакъв друг коментар по тази ЧЕРНА от всякъде книга, защото трябва да ви я изпиша цялата с противоречия, което на никому повече не е нужно това да бъде, като основно Религиозно учение подвързана с най-сърмени корици, защото тя си е изиграла ролята на заблуда на целия Свят и вече следва да се разкрие тази заблуда на Създателя и ли на Шефа ни от най-високо ниво. Това са достатъчни данни и доказателства, че тази книга, наречена Библия, не е свещена, а е най-заблуждаваща литература с манипулативни пасажи в нея.

Сам читателя може да направи справка, ако желае.

Това ми дава основание да кажа, че цялата Библия е ФАЛШИВА книга и този въпрос не подлежи на никакво обсъждане.

На това основание казвам още, че Израелския народ от Библията е с ПРОТИВОРЕЧИВИ факти за всички събития описани в нея и аз мога да твърдя, че Израелски народ не е съществувал с библейска история, поради това, че сам Мойсей е определен в Библията и в друга литература да е живял над 700 години при постановка за продължителността на живота от самата Библия до120 години. Вижте в днешно време колко хора в света живеят до 120 години. Ще ви кажа, че никой не стига тези 120 години, каквито и легенди да се носят за дълголетие на хората по различни точки на света. 

От тук произлиза, че всички родове, които са описани в Стария завет са фалшиви и това означава, че никой не може да знае нищо за Иисус и фактически критерия за Нова и стара ера са неопределени.

От тук следва, че ВСИЧКО в световната история е объркано и ние сме попаднали в капана на ГОЛЯМАТА СВЕТОВНА РЕЛИГИОЗНА ИЗМАМА, подхваната от нашия Създател, който е диктувал на Мойсей Стария завет, но той не е диктувал нищо на Мойсей, защото Мойсей не е съществувал, като личност, а Създателят се самоопределя, като АЗ СЪМ ТОВА, КОЕТО АЗ СЪМ.

С това име Създателят, наречен от мен ШЕФА по Негово желание, се самоопределя и сега с АЗ СЪМ ТОВА, КОЕТО АЗ СЪМ и вижте диктовките на ТАТЯНА МИКУШИНА от Русия на  16 март 2005 год. и много други нейни диктовки. Също така вижте и Диктовките получени от Росица Авела от България. Диктовка получени от двете мили дами дават цялата палитра на самоопределение на нашият Създател или ШЕФЪТ.

Днес, 10.01.2013 год., ще кажа твърдо и неоспоримо, че това е една голяма игра на нашия Създател и Главен ШЕФ и всичко е фалшиво направено от НЕГО за заблуда на човека. Всички знаят, че книгата, наречена Библия, не може да се чете от всеки човек и това се определя от ШЕФА, защото това е Негов КЕФ. 

До момента аз направих няколко шибани статии по тези въпроси, обявени в моя блог и във Фейсбук, но никой не смее да коментира по тях защото и аз не зная какво е казано в тях, но зная, че всичко е истина и то относителна.

Също така казвам, че след, като нищо не е ясно за Иисус и според мен ТОЙ не е дори СЪЩЕСТВУВАЛ, то излиза, че всички Евангелия са фалшиви, защото в друга литература се казва, че първите Евангелия са написани след 50 години от разпятието на Иисус, което е още по фалшива история, поради това, че никой не може да каже, кога е съществувал Иисус и дали изобщо го е ИМАЛ на този свят. Днес си позволявам да кажа, че такъв СВЕТОВЕН ГЕРОЙ, наречен Иисус, не е имало на земята. 

На цялото ми горно изложение от няколко реда определям, че цялата Световна Духовна литература е изкривена и изметната, като сурова чамова дъска, като всичко подлежи на преразглеждане, защото в диктовките на ТАТЯНА МИКУШИНА на няколко пъти се повтаря, че всичко, което се чете от Духовната литература следва да се подлага на съмнение. Това нещо не е случайно писано от Шефа наш.

Ако се върнем отново към Библията глава 2 точка 17, в която се пише, цитирам,  а от дървото за познаване добро и зло, да не ядеш от него; защото, в който ден вкусиш от него, бездруго ще умреш.

С пози цитат, вече, се чувствам умрял и се гответе всички да умрете, като научите ИСТИНАТА, че добро и зло се създават само от ШЕФА и от никой друг. Какво още да ви кажа, не зная, но ще продължа.

Съгласно точка 24 на диктовка от 18.01.2006 год. получена от Твореца, който е и Създателят или „ШЕФЪТ” чрез академича Маслава Леонид Иванович от Руската Академия на науките в Москва и съветник на Руския Президент се казва, цитирам, „Помнете, Аз ви казах, че вие не знаете истината за вашата история, защото вие така сте я изкривили, че да я разберете без Моя Помощ така и няма да ви се отдаде”.

Сега аз пък ви казвам, че хората нищо не са изкривили от историята, защото тя е правена от хората, но манипулирани от Създателя или Твореца или ШЕФА. Това е сложно за обяснение, като не е и толкова сложно да се разбере, но не от всеки.

Каквото и да кажа повече, ще е нещо, като да влизам направо в казана с катрана и да дойде „ГЯВОЛА” да запали огъня.

Ще кажа, обаче, че дивотията за Световната история, забъркана от Библията и летоброенето, без помощта на нашия Създател, Творец и Главен ШЕФ, цялото човечеството не е в СЪСТОЯНИЕ да се оправи само.

Това е мили братя и сестри и си мислете, че ИЗОБЩО не ви лъжа и то за нищо на света на Духовността.

С това кратко изложение от няколко реда ОФИЦИАЛНО ОБЯВЯВАМ с разрешение на ШЕФА ПЪЛЕН БАНКРУТ И ФАЛИТ на цялата СВЕТОВНА Духовна култура от времето на Адам и Ева до акад. Маслов Леонид Иванович, Татяна Микушина и всички други автори на ДУХОВНА ЛИТЕРАТУРА, но без мен, МИНЧО МИНЧЕВ и аз имам щастието да ви сведа на всички тези ПЪЛНИ И БЕЗПОЛЕЗНИ НИКОМУ АБСУРДИ за Духовна култура.

По тази причина ще кажа, че всички вероизповедания са с фалшиви научни и Религиозни учения, тъй като основното им учение на всички тях е Стария завет от Библията.

Днес, 10.01.2013 год. ви казах всичко, което ви е НУЖНО.
Чао на ВСИЧКИ вероизповедания, всички Духовни общности и на всички, които искате да получавате ИНФОРМАЦИЯ от нисши и Висши същности и на всички мои противници.

От днес ще отговарям на питания само когато ми е КЕФ, както казва Създателя, моя и ваш ШЕФ и ви желая хубав ден на всички, но аз ще бъда на КЕФ така, че ме ПИТАЙТЕ, дори извикайте и ТЕЛЕВИЗИЯ 7 ДНИ с моята приятелка Светослава Тадаръкова, за да ме снима и да ви обясня на всички много други ДИВОТИИ.

С това писание казвам, че това е семинарът ми обявен за 19 и 20 януари 2013 год. и затова няма да го провеждам! Той вече е проведен предварително.

Под това писание слагам дата 10.01.2013 год. и се подписвам с името Минчо Минчев от град Сопот и град Карлово, роден в село Мътеница, област Пловдивски, който е с  Висше образование по икономика с две дипломирани специалности от така наречения УНСС гр. София, тоест бившия Икономически институт „КАРЛ МАРКС” и едно Духовно образование с най-висока титла дадена от нашия ШЕФ „ДОКТОР по Божествени науки от Световен МАЩАБ”, но без ДИПЛОМА от ПАПАТА във ВАТИКАНА и от СВЕТИЯ СИНОД в гр. София.

За цялото ми това твърдение, което правя днес, 10.01.2013 год., аз съм се готвил над 30 години, за да ви кажа с основание, че навремето, като ученик имах само двойки и сега ще ми пишете служебна оценка Отличен /6/ по всичката щуротия на Световното образование по Духовност и Светски науки!!!

Сега преснимайте това писание и го занесете в Софийския Университет "св. Климент Охридски", за да го поставете върху бюрото на Ректора на университета проф. Иван Илчев, защото от 4 години го моля да се свържа с него чрез мои писма, но той се прави на много зает и на много учен професор. До ден днешен аз нямам отговор от този учен човек, който е Ректор на Софийския Университет с име „св. Климент Охридски”, в който Университет има всички катедри за Естествени науки, включително и БОГОСЛОВИЕ, за да видя какво е тяхното ставовище по моята статия, която казва, че Резултата ще е нулев на ЦЕРН с Големия Ядронен Колайдер. След 4 години това нещо е от ясно по ясно. Сега ви казвам, че учените хора са с висше образование и аз съм с висше образование, какво искат още. Моята научна Десиртация е правя сам с главен консултант сам Господ Бог и никой друг. Всички дипломи на учените хора са, като моята и вашите от Република България, но са от различни Университети. Ще ви кажа, че в нито една КАТЕДРА в нито един Български Университет не се  изучават Божествените науки, които аз съм изучавал и минал, като образование чрез книгите от БИБЛИЯТА до всички последващи учения на нашия Господ Бог с автори, като Татяна Микушина и академича Маслава Леонид Иванович, който човек е учен от Световна величина. 

Още един път казвам, че акад. Маслава е член на Руската академия на науките, но е пълен с предрасъдъци, че никой не му чете Божествените писания.
За да се убедите в това, което ви говоря влезте в сайта му и вижте калко човека до днес, 17.01.2013 год., който ден е ден за Духовно Единение на Русия, за да видите, колко регистрирани последователи има в сайта му в целия свят.  Ще ви кажа, че това са около 18000 човека до днес и нищо повече.

Сега си направете сметка от колко хора се състои света, като цяло, а вече три години се говори за създаване на Движение за Духовно Единение на Русия, в което движение участвам и аз и то регистриран в сайта на академича Маслава с 88 регистрирани последователи от България.

Светът в момента е 7.5 милиарда човека, което означава, че не мога да го сметна, за да видите колко знака под нулата е процентното съотношение на Световното движение за Духовно възраждане на Русия спрямо населението на света. Сам Творецът говореше в диктовките на Маславич, че хората ще тръгнат към движението едва ли не, като на стадо към стадион с голям футболен мач, но вижте, че общо в Движението на света, няма хора и за един малък стадион. Сега си направете сметка, че само групата Куин, като рок група е събирала в Бразилия над 130 хиляди участници за един концерт за един ден. Добре е всеки да си даде сметка за какво Духовно учение става дума и за каква пропаганда се говори, за да не се слуша РОК МУЗИКА. 

Всичко е измислица на нашия Създател и това го зная от първа ръка чрез Него и никой друг, защото всеки ден с Него, Нашия Творец, Създател и Висш Аз, сме в непрекъсната връзка по тези въпроси. Само чрез мен Създателят, наречен първо, Нашият Творец, после се именува на Господ Сурия, даваше реални диктовки, но ги предаваше в "ебан" стил за всички ви, за да покаже, чрез мен, че СЪЗДАТЕЛЯТ е "КАТИЛ" от първа класа, като и мен правише на три пъти по-голям "КАТИЛ", за да покаже, че и той е лош ГОСПОД и може да предава диктовки в никакв нескопосан стил на предаване.

Сега ще кажа, че този лош Господ СУРИЯ даде най-точните диктовки чрез мен, които диктовки после с Него премахнахме от блога ми, защото се видя, че те привличат хората, а не другите писания, като тези на Росица, Велина, Деляна и на всички други момичета и момчета, които имат връзка с Него от България. В този случай, само аз, обаче, тоех юка върху себеси, за да се правя на пълен КАТИЛ от всакъде и да видите другото лица на нашия СЪЗДАТЕЛ и то чрез моя милост, за сега.

Той накара всички, така наречени Светли Духовни хора, да се отдръпнат от мен, за да им покаже, че са по-големи КАТИЛИ от мен, поради простата причина, че те, като Светли и Духовни хора, следваше да приемат и мен, като кантакт със Създателя, но с нова лице, поради простата причина, че аз сам пропагандирах всички Негови светли страни от преди време. Помнете ми думата, че всички ще заговорят с моя тон на изказ, като АМЕРИКАНЦИТЕ по филмите и това ще е истината за БЪЛГАРИЯ.

Сега ви казвам, че 18 хиляди човека последователи на това движение на акад. Маслава в световен мащаб е бройка, колкото град с население малко повече от половината население на град Карлово в България, а ние говорим за Русия, която само Москва е с население колко една и половина България. За какво световно движение може да става въпрос?

"ЗА НИКАКВО ДУХОВНО ДВИЖЕНИЕ НЕ МОЖЕ ДА СТАВА ДУМА и ТО, КАТО ДВИЖЕНИЕ Е КРЪГЛА НУЛА! ТОВА ВИ ГО КАЗВАМ ДНЕС АЗ И НИКОЙ ДРУГ НА ЗЕМЯТА, КАТО ТЕЗИ ДУМИ СЛЕДВА ДА СЕ ЗАПОМНЯТ ОТ ЧИТАТЕЛИТЕ НА ТАЗИ СТАТИЯ И ТО НАПИСАНА В




Гласувай:
6



1. radina123 - :)
10.01.2013 15:23
Ми да, всичко е фалшиво, добре дошъл! Този номер е изфабрикуван специално за нас, човешкия род и се нарича Майя или Илюзия. Трикът е предназначен да ни обърка, да ни залута тотално, но в крайна сметка да се научим да различаваме кое е Истината и кое - фалша .... :)
цитирай
2. minchomin - . radina123 - :)
10.01.2013 15:29
Добре Радина, разбрала си смисъла на ИЗМАМАТА. Дано дано да я разберат и ПОПОВИТЕ и всички други с били и черни дрехи от памук и найлон.
цитирай
3. radina123 - Но не мога да разбера какво те инт...
10.01.2013 16:55
Но не мога да разбера какво те интересуват "ПОПОВИТЕ" . Имаш много въпроси, на които не намираш отговор/засега/ и това те ядосва. Нима мислиш, че някой от ..."ПОПОВИТЕ" ще ти даде отговорите, които търсиш?
цитирай
4. minchomin - 3. radina123
10.01.2013 18:04
Радина, напротив, аз съм намерил отговор на всички възможни за сега въпроси, но не мога всичко да ви изпиша. Имаш право, че преди се ядосвах, но вече не мисля по този въпрос и ти казвам, че всички сме биороботи и това означава, че чувствата и мислите са на Създанеля и Той в момента те кара така да поставяш въпроса. Знай, че си само един БИОРОБОТ, както всички останали и това е всичко.
цитирай
5. zabylgarite - Много ти е объркана главата
10.01.2013 20:49
За съжаление.

Бог е до теб!
цитирай
6. minchomin - Аз не търся Бог. Той е винаги с мен. ...
10.01.2013 20:53
Аз не търся Бог. Той е винаги с мен. Казвам, че само ни манипулира, ако разбираш за какво говоря. И ти казвам, че ти си БИОРОБОТ.
цитирай
7. discoveries - интересно наистина
10.01.2013 23:42
Знаете ли драги читатели, че Бог има и е реалност. А що се отнася до библията, тя е просто отроче на тогавашната власт. А божията справедливост и мъдрост не почива върху буквите. Извода е лесен.
цитирай
8. minchomin - Важното е да стигнеш до някакъв и...
11.01.2013 01:08
Важното е да стигнеш до някакъв извод. Всеки извод е определен резултат.
цитирай
9. zabylgarite - Биоробот
11.01.2013 06:49
ами недей бъди биоробот
бъди свободен
покорявай се само на Бога,а не на измислените и абсурдни правила на дяволската власт или да се покоряваш на зли хора.
Вярващите хора и в затвор се чувстват свободни. Където бяха натикани ако не бяха избити след 1944. Бог си остава съвършен,дори и да не остане никой ,който да вярва в НЕГО.
цитирай
10. zabylgarite - Към другия блогър
11.01.2013 06:51
Какво отроче може да е Библията?....
Библията е Божие Слово. Там е разкрил Бог сам Себе си. Словото е Бог и е част от Бога. Толкова ли е трудно да имаме вяра?
цитирай
11. minchomin - За последния. Знай, че ти все още си ...
11.01.2013 07:59
За последния.
Знай, че ти все още си объркан, като личност и това ти е проблем, затова си и толкова заблуден в Библията. Тази книги ти я цитирам с факти, а ти се хващаш, че е Божие слово. Всичко е Божие слово, дори и това, което говориш е Божие слово. От сега знай, че ще те наблюдавам, като мой конкурент и ще ти казвам къде ти са пропуските и всичките ти заблуди. Сега си свободен да коментираш всичко, без да триеш това, което си написал, защото трябва да имаш и смелост, за да си признаваш и грешките си . Това е!
цитирай
12. kostadin - Човече иди някъде и чопли земята ...
15.01.2013 20:28
Човече иди някъде и чопли земята ,сади и се радвай на трудът си .Няма начин по който да сме плод на Дарвиновата революция.Точката и безкрайността са едно и също нещо отиването извън себе си и навлизането навътре в себе си са еднакво безкрайни и крайни.Не си мъчи умът той е само инструмент.
Ошо никъде не е обиждал някогоДай линк да видиме, къде нарича Мария курва.Всъшност не е ли тъпо да си даваме свобода само на мъжката похот
цитирай
13. aip55 - Какъв
16.01.2013 09:14
Какъв Бог, какви тъпотии само? С това съм съгласен за биороботите, но съзнанието е също биоматерия. Религията е отживелица , тя е минало, а библията е апотез на глупостта. В днешният цивилизован свят това е чируза на нашият живот, която трябва безвъзвратно да си отиде в отпадната помийна яма на науката - ЧОВЕЧЕСТВОТО
цитирай
14. hamlet6op - за коментарите
24.01.2013 14:15
Харесаха ми всички коментари. Най вече, че всеки си има своя бог който го води. Признавам си, не прочетох всичко което си написал. Много думи. Истината се казва с малко думи. Който използва много думи манипулира. Библията не е глупост, но истината е скрита зад много думи. Предпочитам да чета едно друго четиво от 114 притчи. Приблизително толкова е броя на химичните елементи. Само 3 страници е. Това е евангелието на Тома близнака. То не е религия, а жизнена философия с двойствен смисъл.
цитирай
15. minchomin - hamlet6op - за коментарите
24.01.2013 17:41
цитат: "Истината се казва с малко думи".
Аз пък ти казвам, че с малко думи нищо няма да рабереш и бъди сигурен в това.
цитирай
16. hamlet6op - цитат: "Истината се казва с ...
29.01.2013 13:40
minchomin написа:
цитат: "Истината се казва с малко думи".
Аз пък ти казвам, че с малко думи нищо няма да рабереш и бъди сигурен в това.

Който се самопредставя, не блести.(Дао-24)
цитирай
17. minchomin - 16. hamlet6op - цитат: "Истината се казва с ...
29.01.2013 14:29
Имаш основание да ми казваш, че има разминаване, но ще допълня с две думи и ще ти стане ясно.
Знай, че истината се казва в Божиите учения и никъде другаде. Сега си помисли колко Божии учения има? Това са всички наречени свещенни книги от Библия, Коран и всички други от старо време.
От ново време погледни само акад. Маслов и Татяна Микушина и ще видиш за каква каша става дума.
Според мен, всичко това, като учение може да бъде събрано максимум в 10 страници в сбита форма и нищо повече.
Всички друго е допълнение и разтягане на локуми, като цялото учение хстава от никъде не разбрано.
Нещо повече, погледни Десетте Божи Заповеди и си кажи на себеси дали са ти ясни и от там тръгни към Родовете в Билията, за да се объркаш от всякъде. Край на коментара ми.
цитирай
18. hamlet6op - 10 заповеди на Ошо(O6o)
29.01.2013 15:11
minchomin написа:
Имаш основание да ми казваш, че има разминаване, но ще допълня с две думи и ще ти стане ясно.
Знай, че истината се казва в Божиите учения и никъде другаде. Сега си помисли колко Божии учения има? Това са всички наречени свещенни книги от Библия, Коран и всички други от старо време.
От ново време погледни само акад. Маслов и Татяна Микушина и ще видиш за каква каша става дума.
Според мен, всичко това, като учение може да бъде събрано максимум в 10 страници в сбита форма и нищо повече.
Всички друго е допълнение и разтягане на локуми, като цялото учение хстава от никъде не разбрано.
Нещо повече, погледни Десетте Божи Заповеди и си кажи на себеси дали са ти ясни и от там тръгни към Родовете в Билията, за да се объркаш от всякъде. Край на коментара ми.


В началото, все още известен като Ачария Раджнеш, кореспондент пита Ошо кои са неговите "Десет заповеди". В писмо той отговаря, че това е труден въпрос, защото той е против всякакви заповеди, но "просто на шега" се съгласява да посочи следните:




Никога не се подчинявай на никакви заповеди, освен ако те не произхождат от дълбините ти.
Няма друг Бог, освен самият живот сам по себе си.
Истината е вътре в теб, не я търси никъде другаде.
Любовта е молитва.
Да станеш "Нищо" е врата към истината. Самото Нищо е целта, средството и постижението.
Животът е сега и тук.
Живей будно.
Не плувай — носи се по течението.
Умирай във всеки момент, за да можеш да бъдеш нов във всеки момент.
Не търси. Това, което е, е. Спри и виж.

цитирай
19. hamlet6op - Не съди за да не бъдеш съден.
29.01.2013 19:09
За мен 3 страници са достатъчни. Виж евангелие на Тома близнака - 114 притчи с житейски и вселенски смисъл.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3414036
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930