Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
16.01.2013 11:04 - ВМЗ - СОПОТ ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА НЕ СЪКРАЩАВА ХОРА, ВСИЧКО Е В СОБСТВЕНИТЕ МУ РЪЦЕ!!! - 16.01.2013 ГОД.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2491 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 27.02.2013 16:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Тази статия ще се допълва и редактира по време на стачката във ВМЗ - Сопот, като след прекратяването на стачката СТАТИЯТА ще бъде обявена за победител в икономиката и ще е актуално до тогава, докато има фабрика с три комина в град Сопот наречена ВМЗ - Сопот. Тя ще служи за урок на всеки, които си помисли за тази могъща икономическа структура в България и за всички жители на Розовата долина с център град Карлово!

И така започвам моя основен коментар, като бивш кадър на ВМЗ - Сопот. 
С мое писание, относно обявената от Правителството на Република България цялостна приватизацията на ВМЗ - Сопот от юли 2012 год. на Интернет адрес
 
http://minchomin.blog.bg/lichni-dnevnici/2012/07/11/vmz-sopot-privatizaciia-ili-nenujna-vesht-za-dyrjavata.978133, ясно и не двусмислено казах, че държавата не може да налага никакви условие на купувачите на предприятието с така наречената приватизация, което означава покупка-продажба на частични или цели държавни фирми на България, за да правят купувачите защита на работниците по какъвто и да е повод, независимо кои са те. Подобни действие, като факт са недопустими в търговските взаимоотношения на свободния пазар, а още по-малко да се налага от Правителството на Република България. С такива действие на чиновниците, вече, 20 години ставаме свидетели на пълна некадърност на държавата да си поддържа собствеността, която е общо народна собственост. Преди няколко дни станахме свидетели на поредно недодялано решение от Правителството на Република България, че след половин година, ТО излиза с НОВО предложение за приватизация на ВМЗ - Сопот, но с постановка за съкращение на персонала на предприятието с около 800-900 човека. След публикуване и разпространение на тази статия на 16.01.2013 год. ставаме свидетели на трето предложение, че персонала на фабриката може да се съкрати оптимално до 500-600 човека и тогава да се продават комините на град Сопот. С тези Правителствени решение за пореден път става ясно, че съвременните Правителства на България са единствено Правителства за прегръдки и тлъсти баници под бюрата, но не и за решаване на благосъстоянието на хората.
 
Днес, 17.01.2013 год., отново ясно и не двусмислено казвам на Правителството на Република България, на Управителя г-н Иван Стоенчев, на Управителния съвет и на целия персонал на фирма ВМЗ - Сопот в лицето на Синдикатите, че това предложение на Правителството е НАЙ-ГЛУПАВОТО и НЕСКОПОСАНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ, което едно Правителство може да направи, като Държавно ръководство. Това същото Правителство с Премиер г-н Бойко Борисов, което прави предложение за съкращаване на персонала с 800 - 900 човека, носи отговорност за постоянната заетост на хората не само от фирма ВМЗ - Сопот, но в цялата държава, а също така носи отговорност и за развитие на икономиката в страната със своите МИНИСТЕРСТВА, КОИТО ПОЛУЧАВАТ ДЪРЖАВНИ ПАРИ с Министри г-н Добрев, г-н Младенов, г-н Дянков и земеделският Министър г-н Найденов, с който Министър не е ясно в България какво земеделие се УПРАЛЯВА, като цялото селско стопанство е частна собственост и няма нито един декар или животно държавна собственост, освен полицейските кучета и коне.  
За да не се счита, че говоря празни приказки за тази приватизация, която се мъдри от мое време, когато работих в това предприятие ще задам няколко основателни въпроса свързани с Управлението на фирмата към всички, които съм ги изредил по-горе, без изключение, от Бойко Борисов до последния циганин чистач в тази все още могъща икономическа, финансова и социална структура на България наречена фирма ВМЗ - Сопот, поради това, че тя е основно перо за доходи и хляб на двете Общини в Стремска долина, която се казва "Розовата долина" на България, а именно Карловска и Сопотска Общини.

Това е и основание да попитам преди всички и господа кметовете на двете Общини Сопот и Карлово така.

Господа Кметове, Личев и Кабаиванов, вашето кметуване в тези Общини от време оно и днес не ли опира до това да си карате само модерните служебни джипове купени, ако не директно, то индиректно с пари от ВМЗ - Сопот? Не беше ли редно вие, като кменове да правите всичко възможно тези хора да се запазят на работа в това предприятие чрез ваше съдействие фабриката да работеше добре, съгласно правилата на свободния бизнес в света и да не изпада в това състояние? Вие не бива да си криете главите във вашите крепости, наречени Кметства в Сопот и Карлово и да си пиете кафето в тях, като първи Султани и с това да ви опира цялото кметуване.  Вие не може да вземате само данък за тази фабрики и да искате помощи от тях за всякакви ваши мероприятия, без да си мръдните задниците за тях. Пращането на музика пред къщите и малките фирми на хората в Сопот, за да събирате Общинските данъци и такси едва ли е по-важен въпрос от този, който ВМЗ - Сопот следва да работи с наличния персонал в момента! Това можеше да се постигне само, ако и вие разбирахте, че тази фабрика ВМЗ - Сопот е държавна и това, че вие сте държавни служители с ВИСШ ПИЛОТАЖ на пикиране в София, с които ПИЛОТАЖ следваше да знаете какво става в нея и то чрез ПРЕМИЕРА и неговете Министри. Вашето кметуване не означава само да си гледате сеир и да не знаете нищо за съвремения бизнес климат в района на Общините ви. Вашето место в тези случаи на стачки и обявления за съкращения от Премиера Борисов е да не напускате сградите на Дондуков в град София и на ВМЗ в град Сопот до тогава, докато се намери цялостно решение на този въпрос, който въпрос е Държавен, а не е мой и да ви пиша писма по всякакви начини или да е въпрос за решаване от циганина Асен, жител на село Певците, който мангал има 8 деца и обикаля Сопот и Карлово за кора хляб. Този въпрос е и ВАШ ВЪПРОС.

Сега, след кметовете, обръщенията ми са към другите съучастници в тази държавна каца пълна с мед, назована ВМЗ - Сопот, която се бърка с определена доза лъжици ЛАЙНА и то от приблизително 25 години насам до ден днешен.

Господин Борисов, ти, като Премиер на Република България и като отговорен държавник за заетостта на населението, развитие на икономиката и финансите в България, можеш ли да кажеш на тези хора от фирмата, а и на мен, на каква база направи това Правителствено предложение за съкращение на тази бройка от около 900 човека персонал, казано официално по медиите на държавата?

Не е ли странно, че точно ТИ правиш тези предложения за съкращение, след като фирмата е все още ДЪРЖАВНА? Защо, например, не кажеш, че си извикаш твоите Министри в кабинета си и си им дръпнал ушите до петите на краката им, за да се научат как се  държавна собственост УПРАВЛЯВА? Толкова ли е тъпнал тъпана сега, за да я продадете тази фабрика с три комина в град Сопот? Не ли ти се струва, че по този начин на Управление на държавната собственост в България, вие, като Правителство, освен за широки кабинети и за държавни софри, за друго не ставате? Практиката показва, че по един и същ въпрос, който е държавен, ти си променяш позицията по няколко пъти до една седмица. Това ли е голямото ти Управление на ГЕРБ, което по нищо не се различава  от Управлението на тройката с главно хвърчаща птица СОКОЛА или ДОГАН? Това предишното Правителство на Станишев, което ти всеки ден даваш, като нарицателно по нищо не се различаваше от твоето сегашно Правителство. Още ще ти кажа, че Правителството ти по тертип на Управление не се различава и от всички други Правителства на България от времето на демокрацията до сега. Единствено видимо нещо на различие има, че вие, като членове на Правителството с човешки структури и образи сте се променили, защото сте напълнели и сте качили килограми всички до един, спрямо времето ви преди да заемете властта на България, която ти е подари Българския гражданин, а не Меркел или Барозо, които ти прегръщаш под път и над път. Това предложение, което правиш за съкращение е никакво и нескопосано предложение и ти не може да решаваш съдбата на хората с недодялани предложения за продажба на държавна собственост, която е определяща за развитие на цял район от България!
  Задавам въпрос на Управителя на ВМЗ - Сопот г-н  Иван Стоенчев. Господин Стоенчев, ти, като се глави за Управител на тази голяма фабрика, в която съм работил 18 години, можеш ли да покажеш на персонала си, къде ти е Бизнес плана за развитие на фабриката и да му покажеш икономическите си резултати, които ти възложи Правителството за управление на трите комина в град Сопот?
Задавам въпрос на Управителния съвет на ВМЗ - Сопот. Дами и Господа от този никакъв съвет, в който сте само за заплати, вие колко пъти искахте на ваши заседания от Управителя на фирмата, г-н Стоенчев, да ви покаже неговата стратегия за развитие на предприятието, която да съвпада и с неговия Бизнес план?
Задавам въпрос на целия колектив на фирмата, но чрез синдикалните лидери на ВМЗ - Сопот.  Дами и Господа Синдикални лидери на тази шибана фабрика, защото сте ми колеги по образование. Вие колко пъти изискахте от г-н Стоенчев да ви покаже неговия Бизнес план за управление на фабрика ВМЗ - Сопот и колко пъти питахте вашите синдикални босове в държата, дали управителите, които се назначават за упрамвление имат Бизнес план и виждане как ще управляват тази държава наречена фабрика ВМЗ - Сопот с постигане на по-добър финансов резултат от предходния Управител на фабриката. 
На 16.01.2013 год. ще ви отговоря на всички ви, на които зададох въпроси по следния начин.  Нито един път госпожа Иванова, отговарям на теб, като лидер на КНСБ, че не сте виждали такъв план на г-н Стоенчев, защото, като моя колежка щяхте да знаете и да бъдете в първите редици да сте против назначаване на всички Управители на ВМЗ - Сопот до момента от как сте лидер на КНСБ. Вие считате, че да водите работниците само на стачки, за да мръзнат хората по цял ден на студа през зимата и на жегата през лятото е по-добре отколкото да знаете и да питате Премиера предварително как се назначават Управителите на ВМЗ - Сопот, като страна в управлението на ДЪРЖАВНА ФАБРИКА в България.
Днес ще кажа още един път пред цяла България, че тази фабрика е политическа фабрика и се използува само за политически цели, поради това, че единствено само през втория мандат на инженер Ангел Писков, като Управител във ВМЗ - Сопот се направи Бизнес план за Управление на фабриката, НО СЛЕД НЕГОВОТО НАЗНАЧАВАНЕ, който Бизнес план на ВМЗ - Сопот Ангел го хвърли в секретна секция и там си остана, без никой да го отвори. За този Бизнес план ВМЗ - Сопот, обаче, брои около 900 хиляди пари по онова време на професор Макфорън от Англия. Този Бизнес план бе направи с цял екип специалисти на фирмата, а Макфорън стоеше, като консултант, защото това е неговата работа. Сега питам така, къде е Стратегическия екип за Управление на г-н Стоенчев, който се води Мениджърски екип за разтурване на тази фабрика, наречена ВМЗ - Сопот?

Казвам ви сега на всички така, че този Бизнес план само аз съм го проучвал със разрешението на инженер Ангел Писков, за да му кажа после, че той е назначен, като Управител на ВМЗ - Сопот, без държавата да му е заложила нито един икономически показател в договора за управление на трите комина в Сопот и че той не знаеше нищо от този Бизнес план. 
Това нещо за назначаване на Управители на тази фабриката от държавата, без да се залагат икономически показатели продължава и до днес. 
Сега поставям на всички заплатаджии въпроса така, включително и на Премиера Борисов.  Дами и господа Управляващи и работещи в тази огромна структура на България, как вие преценихте, че фабриката няма бъдеще, като тя по принцип е като всички останали фирми от този бранш в света и тя може да произвежда всичко друго, каквоно пожелае?

Това, обаче, не се харесваше на Държавното управление до сега и на Управителите на фирмата, защото се смяташе, че в нея може да се произвежда само джепанета и вериги за танкове, които вериги, вече и тях няма. 
Господа работещи във ВМЗ - Сопот, всички до един, от Ръководството на синдикатите до Премиерите на държавата от демокрацията до ден днешен и Управителните съвети сте виновни, за да излезе днес Премиера Борисов, който има охранителна фирма и да ви каже, че ще съкрати около 900 човека от вас. Този човек, наречен Премиер на България, може да съкрати лично само служители в неговата фирма и никъде другаде. Но вие ще му разрешите той да ви изгони вас, като псета на улицата.

Ще кажа, че ако има Синдикати са заинтересовани фирмата да работи, те, като страна в управлението, няма да дадат възможност на Министър Добрев да излезе от фирмата, докато основателно и аргументирано не каже на каква база и защо Премиерът прави това свое изказване за съкращение, но с факти от договорите за управление на фирмата. Преди време съм гледал 100 пъти тези договори за Управление на предприятието и съм се чудил на цялата държавна помия за управление на тези огромни държавни структури.

Считам, че никой няма интерес фирмата да се развива, освен да се вземат лесни пари от някого, без значение кой ще е той, включително и за политически цели.
Ще кажа още, че и предишните Управители на тази фирма, до един спомагаха тя да стигне до това състояние и най-вече за това им помагаха  управляващите партии в България.
Настройката на Управителите, Синдикатите и на Правителство е, че фабриката ще се развива само със смяна на Управителя, който Управител може и хал хабер да си няма за нейните финансови резултати, защото няма критерии за тях и на каква база да се направи сравнение за развитие на фирмата наречена ВМЗ - Сопот, спрямо предходни периоди с аргументиран анализ за стратегия и развитие на фирмата. Тук не става въпрос за един магазин с капитал от 10 000 лева. А става дума за могъщо предприятие в рамките на България и то държавно с капитал близо милиард стойност, независимо, че не е толкова по балансова стойност.
По тези причина се затри Кремиковци в София, като фирма. По тези причина се разтуря цялата икономика в държавата наречена България с най-калпавата демокрация в Европа.
Сега препоръчвам на Правителството на Република България да си погледне всички договори за управление на държавните фабрики в страната. По този повод, казвам, че най-лесно е на държавата да се освободи от тази собственост, наречена ВМЗ - Сопот, поради това, че няма кой да им каже, че фабриката има бъдеще, като всички останали фабрики в света произведащи специална продукция, но не специално със съкращение на персонала. Преди години се товореше,че нямаше бъдеще и лагерния завод, а сега направете сравнение за него от преди и днес, дори и като външен вид на лагерите.

Питам Бойко Борисов и Министър Добрев!
Господа Управляващи, кажете ми на каква база ще изберете кой да бъде съкратен, като утре ще ревнете в един глас, че във фирмата няма кой да работи или, че няма никакви специалисти. Ако вие съкратите и 500 човека, то фирмата ще е с вързани крака и ръцете и единственото решение ще е да я дадете на някого, но за скрап, а не за развитие на икономиката в България, независимо на каква цена само и само да се отървете от ВМЗ - Сопот, защото се наситехте да ви звънят по телефоните, че нещата не са добри в Сопот. 

Това е господа Управляващи и служители на фабриката.  Всички до един не знаете какво искате и само казвате, че някой трябва да ви помага. 
Кой от вас или от държните чиновници е дошъл при мен или при другите хора извън фабриката, които са без работа или работят в собствени фирми, за да ме пита как аз се оправям, без да имам държавни протекции за нищо от държавата? Ще ви кажа, че НИКОЙ не е дошъл, но и никой не ми трябва, защото всичко се разтури в тази ебана от всякъде икономика на България от некадърни Управници, които хал хабер си нямат от фирмено и банково управление, а да не говорим за държавна ИКОНОМИКА. Всичко е разтурено и нищо не работи в момента, каквото и да се прави. Това е резултата от цялата ви смачкана Американска и Европейска псевдо демокрации и подкупни правителства от всякъде в България.

Всички фирми, които държат на себе си, малко или много се мъчат да се оправят сами в този бран не само в производство на специална продукция и на всякъде. Трудно е за всички, но ВМЗ - Сопот е галениче на държавата и то си продаде и цеховете и машините, за да ядат хората хляб от тях.

Питам ви всички управници на тази смотана от всякъде държава. 
Кой ви даде право да продавате общо държавно имущество, за да ядат една "каста" от хора  ВМЗ - Сопот, които 20 години лежат и чакат само за пенсия от тази фабрика.

Бесилото ви е минало на всички Управници до е един, като се започне  от Иван Костов, да се мине през оня дългия енергитик
Румен Овчаров, който назначи най-дивия Управител на тази фабрика и свой кумец или кум, майната им, Иван Иванов от Казанлък, който хал хабер си нямаше от портала но фабриката, а камоли от въртене на въртелешките на портала  и се стигне до всички пияни министри на СДС та чак до царските особи и така на татък. Всички до един използваха тази фабрика, за да печелят избори в Розовата долина и го постигаха, защото е гламав този народ.

Приватизацията не е критерий, за да се развива дадена фирма и това държавата и фирмите следва да го разберат, но да го разберат хората, а не сградите и машините.
Днес ви казах достатъчно, като критика към всички ви и ако някой не е доволен то може да направи всякакв коментар, за да ме опровергае в това, което казвам, но всички до един го знаете, че е така.

Казвам на всички, обаче, че фабриката ВМЗ - Сопот има бъдеще, само при условие, че се погледне с друго око към нея.

В противен случай, ако се гледа както до сега, цялата гьопса, наречена Карловската розова долина ще се напълни с тръни и драки, поради простата причина, че никой няма да остане в този район, дори и в България.

От тази фабрика всеки месец в района чрез заплатите на хората се въртят над 1.5 милиона пари, като оборот, който оборот се мултиплицира и става оборота на половината Общини Сопот и Карлово. 

Ако това нещо не се разбира от кметовете на Общините Сопот и Карлово, то ще кажа, че тези хора са за в къщи и да си стоят само там пре телевизорите и да гледат предаванията за стачките в Сопот. Практиката до момента показва, че Кметовете нищо не разбират и от управление на собствените си общини, защото допускат това нещо да става, като събитие при тях.

Господа кметове, утре пред кое Правителство ще плачете, че тези хора ги няма в общините?

Това е простата сметка господин Личев и господин Кабаиванов, като кметове на двете Общини и господа Общински съветници на двете Общини Сопот и Карлово, защото и вие сте виновни за това състояние на фабрика ВМЗ - Сопот, поради това, че и вие, като държавни структури, само искате да смучите от нея, а нищо не сте направили, за да се развива добре това предприятие, независимо какво ще произвежда, стига да е в рамките на законите да държавата.

Не може само данъци такси да искате от всички хора и фирми, като най-много да очаквате от ВМЗ - Сопот, без да сте си мръднали задниците за нищо по нея и за никой друг. 

Вие сте способни, ако има конкурси за изпълнение на нещо в Общините да вземете фирми от северна България и Родопите, но да не се прави от местни фирме, поради това, че ще вземете по-големи облаги във вид на комисионни господин Кабаиванов.

Следва да ти кажа, че като Кмет на град Карлово за пет пари не струваш и го запомни това добре, независимо, че си избран с два мандата, като кмет на Общината и си председател на СДС в България. Единствено ставаш да ядеш ориз на площада в град Карлово и за нищо друго. Сега вече може да дойдеш и да си видиш и улиците пресечни Ивайло в град Карлово.

Това е от мен за добър ден и за всеки ден на ВМЗ - Сопот, на Ръководствата на Общините Сопот и Карлово и на цялото Българско Правителство, дори и на тези плачещи работници, които са, като стадо в това предприятие и се съгласяват с всичките му ДЖИПОВЕ на всички търговци на ДЖЕПАНЕ от ВМЗ - Сопот.
Уважаеми дами и господа управляващи и синдикати във ВМЗ - Сопот, вие знаете добре, че аз малко или много познавам състоянието на тази фирма и като производство и като финансово състояние, защото единствено аз съм и правил лично Бизнес план за нея, но на съставен завод преди да започни нейната приватизация, който Бизнес план в момента е в УНСС град София, за да се учат студентите по него как се прави такъв план със стратегия за развитие на голяма фирма.

Някой от вас ще попита, добре защо, като си толкова отворен ти не си цъфнал и вързал. Ще ви кажа, че е така, но аз се занимавам сам с моя бизнес вече над 15 години и съм направил така, че съм започнал работа без една стотинка и моите приятели знаят добре това, но аз съм накарал и съм постигнал това, че до момента само чужди пари са работили за мен, като съм се издържал и то не по-лошо от другите ми колеги по банки и фирми. Занимавам съм се със всичко, включително и с лозя. Спрямо това, което съм изкарал за тези години задълженията ми са нищожни и с едни малко по-добри условия, които вие не желаете да са подобрат, всичко ще си дойде на мястото и няма да имам една стотинка задължения. Сега, обаче, ще знаете, че и аз имам задължения към държавата, но към нея ще ги върна тогава, когато ВМЗ - си издължи всички пари на държавата. И аз съм работил 18 години в тази фирма, но съм излязал без една стотинка от нея. Това ми е резултата от тази работа във ВМЗ - Сопот. Никога няма да се съглася с вас ГОТОВАНКОВЦИ, до един.

Питам Управителя ви, господин Стоенчев, защо не си въртя собствения бизнес, а се върна отново, като Управител на фирмата, която е тежко и трудно се управлява.

Ще ви отговоря аз. Върна се защото извън нея е още по тежко, дами и господа. Това е простата истина за всички ни.

За сравнение ще ви кажа, че на вас държавата ви е дала всичко с готово предприятие и то едно беше от най-печелившите в страната със своите връзки и успяхте да го доведете до състояние на скрап.
Не е изключено, обаче, да се върна в тази фабрика, но като Управител и ви гарантирам, че ще направя собствен анализ на финансовото й състояние, за да ви вкарам всички, от Премиери, като се мине през Управителите на фирмата и синдикати до един, в съда, за да давате обяснение, как така това могъщо предприятие стигна до състояние за скрап.
Ще ви кажа, че Инструменталния завод на ВМЗ - Сопот имаше възможност да произвежда Инструментална екипировка за целия свят през 80 - те години, а сега стана така, че да не може да си направи инструмент за собствени цели на фирмата и да се купуват чужди инструменти от западни фирми. Само този факт показател, че ВМЗ - Сопот през всички години от демокрацията на сам е имало никакво собствено управление, поради това, че държавата не се интересува от вътрешните правила за печелене на пари. Всичко, обаче, е зависило от ръководството на фирмата и от никой друг.
С две думи казвам, че всички ръководства да едно от демокрацията на сам не са разбирали нищо от фирмено управление в условия на свободен пазар, а са стояли, като папуняци в собствените си кожи, за да чакат някой да им донесе пари и те да ги изгонят от фирмата. Това преди бе практика в цялата фабрика още от мое време и то за гражданска породукция.
Питам всички сегашни ръководства на фирмата. Вие вече сте над 12 години управляващи, като ръководство и синдикати на тази фирма. Кажете на хората, колко пъти сте потърсили стари кадри за решаване на даден въпрос, дори и търговски или да почерпите опит от тях? Ще ви кажа аз, че нито един път, защото всеки, който е напуснал фабриката е бил малко или много изгонен от нея.
Какво плачете сега, като вдовици за грездей, като никой от вас не е отишъл да види другите по-малки фирми в България, дори и в района как работят.
Вие дами и господа сте само едни готованковци и храненици на държавата, което означава, че използвате създадения с чужд труд собственост, за да я продавате и да се издържате, като някой лишеи на тази държава. Всички до един сте за гонени и то още от утре, а ако съм на Правителството ще ви изкарам на площада в Сопот и ще ви сложа табела на врата, на която да пише, че държавата ви е дала собственост да я управлявате и да печелите пари, а вие я боклудисахте и то с помощта на всички нескопосани Правителства в тази кирлива от всякъде държава.
Това е истината с всичките ви недодялани дейности, които правите, като се мине от Управители, през Синдикати и кметове в района до всички Правителства в България. Затова не върви икономиката и на другите  фирми в района, защото от вашата работа ще зависи и работата на цялата държава. Такива, като вас бяха и Кремиковци и Радомир и Козлодуй. Тези юнаци пък от Козлодуй са пълни недодяланици и направиха държавата на идиотска с техните Борозовци и Куневите Евро комисарски решения, която мадам Кунева е тръгнала сега да говори, че е социална Президентка. Тази жена заслужава да се обеси на площада в село Войнягово пред паметника на свекърът й, за да я пита цяла България, как се влас взема и как се запазва и то за хората, а не за себе си. 
Премиерът Бойко Борисов е свестен човек, но той става за добър полицай, а не да управлява индустрия и селско стопанство. Всички до един от Правителствата на България до сега са, като с два леви крака и ходят по икономиката, за да я тъпчат и се да гаврят с нея.
Така беше и Станишеш така беше и с царя, като още продължава да е така и с оня професор по политикономика Костов с неговата чета.
Има един нескопосаник Румен Овчаров,  където след два дни ще прави референдум за АЕЦ Белене. Питам го днес, 17.01.2013 год.,  с тази дата, защото разширих статията ми, за АЕЦ Белена, за да го видите колко пари струва този висок  и красив човек.
Господин Р. Овч., ти като искаш референдум за АЕЦ-а, как така направихте всички големи играчи на енергетиката, че преди една година говорихте с позиция, че АЕЦ Белене ще струва 4 милиарда лева, а сега говорите, че може да струва над 20 милиарда лева. Господин Р. Овч., бесилото  и на теб ти е малко, а не референдум да ти се прави в България, но и народа е гламав, защото те поддържа и то най- вече симпатизанти на БСП от цяла България, защото карат, като едно време и си мислят, че ще стане чудо с енергетиката. Пълна заблуда е тази АЕЦ Белене. Само Козлудуй е достатъчен, при положение, че се намери смел човек, за да пусни реакторите. Никой в света не може да докаже каква реакция става в ядрените генератори, а не това да го говори Кунева, че били опасни. Тази дама за хубост и нейния покровител Барозо затвориха реакторите и никой нищо не разбра защо така стана. Нямам повече питане към никой и се спасявайте кой както може братя българи от сопотненци и карловци. 

 
ІІ. Заключение към ситуацията във ВМЗ - Сопот и Република България.

Граждани от Розовата долина с център град Карлово и на България, днес, 18.01.2013 год., като ново допълнение на тази статия ще ви кажа, че както виждате от съдържанието й, аз обвиних много хора в нея, за да ги чувствате, че едва ли не с основание ги критикувам и всички до един са допринесли ВМЗ - Сопот да е в това лошо икономическо състояние, а Правителството на България не е способно да реши този въпрос с казуса приватизатия на ВМЗ - Сопот.
Виждате, че всички до един ги изкарвам виновни, като им поставих различни питания, дори сложих някои хора на бесилото.
Следва да се знае, че съгласно теорията на Икономическата наука, това е вярно, но също така може да се постави под съмнение, съгласно така наречената Божествена наука.
Днес,18.01.2013 год., предлагам да разберете за последното ми научно заключение от Божествената наука, извън официалните научни среди, върху природата на човека, като висша животинска система и че ТОЗИ ЧОВЕК, който сме всички ние, е поставен от така наречения Висш Разум, за когото всички знаят или така наречения още Господ Бог, Нашия Творец, Нашия Създател, Аллах и така нататък, като всички понятия са с едно и също значение, в положение да сме само едни БИОРОБОТИ създадени от него и нищо друго.
Като читатели виждате, че аз изкарах факти, с които факти никой от държавата, спрямо икономическата наука за управление на бизнеса, политиката и това, което ви пиша, не е в състояние да ми каже и дума, че не съм прав нито с първата, нито с тази статии.
На мен, като човек и БИОСИСТЕМА, която се управлява от Висшия Разум през целия ми живот, ми се даде възможност с много труд и самоподготовка да се усъвършенствам с така наречената Божествена наука, която не се изучава в нито едно учебно заведение на света в пълен вид, за да ви кажа днес, след така наречения Квантов преход или Края на света, който беше обявен за 21.12.2013 год., че човекът е само БИОРОБОТ и той е маша в невидимите ръце на нашия Създател. Създателят ни използва, като детски играчки на земята и ни поставя в едни или други условия на живота, за да си играе с нас, поради това, че Той си прави собствено удоволствие чрез нас в разиграване от Него театъра на земята.
Следва да се каже, че по Милостта и Волята на Създателя този обявен Край на света не се състоя дори и с нищожен природен катаклизъм никъде по света, като всичко мина гладко и спокойно. Знаем, че в различно време Създателят, Господ Бог ни създава различни обстановки на природни катаклизми, като последното голямо такова невиждано до сега и то по всички телевизии на света и в Интернет нещо беше през март 2012 год. с Японското цунами, което цунами е отнело над 130 хиляди жертви  и над 300 хиляди различни жилищни и стопански постройки по данни на самия Създателя чрез мен и аз имам статия по този въпрос за причината на цунамито. Съгласно данните от Японското Правителство се посочи, че бяха около 24 хиляди човешки жертви и близо 50 хиляди постройки, като следва да се знае, че никой не беше в състояние да каже колко бяха реално жертвите, поради това, че е имало много туристи и някои хора още са обявени за безследно изчезнали за държавата и това не е всичко. Виждате огромната разлика в данните.

Също така следва да се каже, че всички хора в света, без изключение на нито един човек и системи на нашия живот, като семейства, икономически и държавни структури, са поставени от Създателя в състояние на Негова зависимост и Той решава кой в какви условия ще кара своя живот, като цяло и Той управлява цялата ни съдба на бедност и богатство, на щастие и нещастие, на война и мир, на Любов и омраза, на добри семейства и на разводи и всичко друго, за което се сетите, дори техногенните катастрофи и катастрофите по пътищата на света са изцяло негово дело. Информацията ми е, че по Негово желание е станал взрива през декември 1979 год. във ВМЗ - Сопот, при който взрив се получиха огромни материални щети, но така е завъртял нещата, че да се разминем само с една единствена жертва и то пак по Негова воля това да се случи и едно осакатено дете.
Ставате свидетели, че в последно време аз изключително много пиша в моя блог и по фейсбук по този въпрос, че човекът е БИОРОБОТ с аргументирани доказателства за това, които могат да се разберат само от определени хора на света и това е също по желание на нашия Създател.
На база моята цялостна подготовка по Божествената наука аз имам Милостта на Създателя за постоянен контакт с Него и да поддържам връзка, за да казвам на хората какво е нужно да се направи от целия български народ и държава с цел да вървим напред с положително развитие, като икономическа система, в новия ЗЛАТЕН век на България. Следва да се знае, че такива хора, като мен има и други в България и по света, но техните задачи са различни от моята и всеки изпълнява собствена програма начертана от Създателя.
Моля да се разбере правилно, че това не е никакво ПРОРОЧЕСТВО от моя страна и да се правя на Нострадамус, на Ванга или на когото й да било от тази категория, а е избор от Създателя за изпълнение на това Негово занимание, с което да се уведомяват хората от различни други хора. Поради тази причина пиша тази статия, която ми отнема много време, а не че си нямам мой проблеми. И аз съм поставен в определени условия от него неизвестно до кога, но аз разбирам този момент и се склонявам на това нещо. Не е изключено още утре да си променя изцяло, като човек и имуществено състояние, ако Създателят е преценил, че следва да се променя.
През целия мой живот Той ме е поставял в условия дори против съвременната наука, за да мога аз научно да се готвя по Негова система на обучение и да имам възможност днес да казвам на Българския народ какво е нужно да се изпълни, за да се направи КЕФА на Създателя или както ми казва на мен да Го наричам "ШЕФА" и България да тръгне напред. Всички следва да знаят, че този свят Създателят си го създава за собствено удоволствие, а не, че на нас ни е нужен Бог. Ако прецени Той за 3 минути помита половин глад и погледнете цунамито в Южна Азия, което отне над 280 хил. човека. Погледнете земетресението в Хаити, което също отне над 300 хил. човека. Пусна се информация, че това земетресение в Хаити е, за да се изчисти световната карма, но това бяха пак игри на Създателя, поради това, че всички факти показват, че такова нещо, като карма НЯМА. Това съм го публикувал в други мои писания. Всичко е заблуда от Създателя, за да си играе с нас за Негов КЕФ. Представете се вие, като хора, създавате нещо и после не ви харесва и го помитате с едно ваше решение, та ако щете и жилищни сгради или каквото се сетите. 
Създателят нарича българския народ ВЕЛИК народ и казва, че България има голямо бъдеще за развитие, но следва да се изпълнят някои Негови УСЛОВИЯ. Такива условия Той винаги е поставял на различни народи по света и те действително са ставали Велики народи, включително САЩ и някои Европейски държави, а също така и модерните Азиатски икономики, като Китай, Хон Ког, Тайланд, Южна Корея и други държави по света.
Всичко това може да стане и в нашата страна, но е нужно да се признае от хората и властите в България, че Създателят Управлява процесите, а не хората и се вижда, че никой не е в състояние да Управлява свястно, ако не е по Негова Воля. Следва да се разбере, че хората до сега само си мислят, че са велики хора и те могат да управляват живота си и системите, включително и това да бъдат велики хора на изкуството и големи спортисти. Тази постановка, че Създателя управлява хората може да изглежда дори глупава в очите на някого, но това е най-голямата истина, която ми се даде възможност да осъзная и да я изпитам върху себе си. Не напразно всички хора по един или друг начин се молят на Господ Бог за Негова Милост, та ако щете и за здраве и църквите са пълни в България по този въпрос. Идете в Бачково и погледнете за какво става дума. Идете на Света гора и там погледнете. Идете където си искате, за да видите, бе Българският народ търси пряко Бога, но някой път се правим на хитри лисици и това ни се връща, както Той намери за добре. И аз преди съм подценявал този въпрос и на мен ми се е връщало по различни начини.
Това е дереджето, мили братя и сестри от Сопот и Карлово и Бог следва да се тачи, но и да се моли за негова МИЛОСТ, но и ТОЙ има определени изисквания към хората. Все пак Той ни е създал и много хора живеят царски в този сват, без да си мръднат пръста за нищо. Това е цялата Божия щуротия, защото аз мога да говоря всичко, поради това, че Той ме кара да ви говоря така, а не, че на мен ми е КЕФ да се занимавам с тези дивотии на ВМЗ - Сопот или където и да било. Този мой подход ще се налага и при вас, но постепенно, за да се научим, че Бог има две страни, Светла и тъмна.
Това е новото, което ще бъде и в съвременната наука. Често по филмите се е давала тази идея, че човекът е БИОРОБОТ, но досега нямаше доказателства от Създателя, че това е така. Днес Той го казва и доказва по безспорен начин, че е така.
По тази причина аз поставях близо месец и половина различни люде, включително и мои близки, в държавата чрез Интернет в състояние на мое изследване чрез различно провокиране с всякакви лични писма към тях и публични статии, за да се убедя сам в това нещо, без някой от тези хора да е постигнал сам нещо, като е тръгнал срещу мен по какъвто и да е път за противопоставяне на този мой експеримент, който се ръководеше от Създателя. Ще ви кажа, че аз съм написал над 50 провокативни писма с най-модерни глупости в тях на над 30 човека, а Създателят ги е поставял тези хора в условие никой до ден днешен да не ми отговори две думи дори.
С експеримента ми се показа нагледно, че човекът няма собствени мисли, чувства, съзнание, подсъзнание, душа, карма и други неща, а е управляема торпилна система, която система по Воля на Създателя  със самолети на 11.09.2001 год. събори Търговските центрове  в Ню Йорк и през 2012 год. взривява автобуси на летището в град Бургас, без дори никой нищо да разбере до ден днешен как и защо стават различни събития с подобен характер. Ще спомена, че в едни от най-популярните книги в момента по света
на Нийл Донал Уолш от САЩ "Разговори с Бога" този въпрос само е загатнат, че първата мисъл на човека и дадена идея са винаги на Бога.
На мен, като човек, ми се даде възможност да разбера, че хората нямаме друга мисъл, освен, първа, което означава, че всички мисли са на БОГА. Аз изпадах в състояние без грам мисъл в главата в продължение на около минута, което се равнява в състояние на кома.
По тази причина ви казвам, че комата, като болестно състояние, независимо дали е будна или сънна е лишаване на човека от всякакви мисли. Поради тази причина Създателят казва, че може всеки един човек да го доведе в състояние на кома за неопределено време. Тоест, този човек му е отнета възможността да мисли и да има всякакви други чувства и състояние на жизнено самочувствие. Темата е дълга и нямам за задача да я разнищвам с тази статия, но само ще ви кажа, че ми се доказа, че и всички заболявания у човека могат да възникнат за секунди и да преминат за секунди, което означава, че този процес на заболявания е изцяло процес на Бога и никаква медицина не е в състояние да оправи даден човек, ако Той не реши, че човека следва да е здрав. Здравната система в света, като цяло е резултат от Неговите решения. Всички въпроси, които се наричат ПРОЦЕС на нещо е САМ ГОСПОД БОГ. Това също е упоменато в посочените по-горе книги, а аз съм развивал статии по тази материя, като научно понятие.
В същото време Създателят си организира чрез Ръководни хора на държавите военни блокове, като НАТО, за да търсят МИХАЛЯ
по света наречен Бин Ладен  и да се убият Садам Хюсеин в Ирак  и Муамар Кадафи в Либия с целия този световен процес на обявен ТЕРОРИЗЪМ.
По тази причина ВМЗ - Сопот, като предприятие за производство на военна продукция е част от Неговата игра, но в България и от осемдесетте години на миналия век до ден днешен от най-могъщо предприятие в държавата, Го, довежда в състояние на пълен банкрут, като нагледно средство в Икономическата наука, че няма теоретични модели, които да го спасят от фалит, независимо дали ще се приватизира или не. 
Създателят доведе цялата ни военна промишленост в България до състояние на нищожна промишленост спрямо другите държави по света и да се покаже отново, че Правителствата са също управляеми от Него и също са Негови маши за банкети и софри и за нищо друго, по Негово решение.
Този въпрос не може да се обясни с две думи на никой, но  вчера, 17.01.2013 год., светът за пореден път  стана свидетел на Неговата игра в Алжир с разигран сценарий на военни действия чрез хората и производствените системи на тази Северно Африканска държава. 
Това, обаче, не е дадено да се разбере от никой, поради простата причина, че мислите и ума се управляват от нашия Създател. Той, обаче готви много хора, които също ще имат възможност да разберат това Негово ВЕЛИЧЕСТВО, включително и хора от Световните вероизповедания и хора в самите Правителства на различни държави, като Японската принцеса в Япония.
По тази причина днес, 18.01.2013 год. казвам на всички работници и служители на ВМЗ - Сопот, че да се развива предприятието добре, без да се съкращава нито един човек, дори нещо повече, то да расте, като система, за да може да поема повече работна ръка, но само, като ДЪРЖАВНО предприятие, без никаква приватизация е нужно държавата, общините и предприятието да изпълнят определени условия към нашия Създател или Господ Бог, които условия ще бъдат в рамките на изпълнимите.
В тази връзка е нужно да се направи среща в Община Карлово при кмета на Общината, доктор Емил Кабаиванов, на 24.01.2013 год. в следния състав, аз, Минчо Минчев, Министър Добрев, като представител на Правителството на Република България, двамата кметове на Общините Карлово и Сопот заедно с Председателите на Общинските съвети, Управителят на ВМЗ - Сопот заедно с лидерите на двата основни синдиката на работниците и служителите във ВМЗ - Сопот от КНСБ и КТ "Подкрепа", Ръководителите на Православната епархия в град Карлово и на Мюсулманското вероизповедание в Карловската Розова долина и други трима мои приятели запознати с тази система на оповестяване и никой друг. Това е УСЛОВИЕ на СЪЗДАТЕЛЯ.
След тази среща аз и Министър Добрев, ще дадем пресконференция за информационните средства в България с присъствието на всички останали участници на срещата за даване на гласност на това събитие в България.
На тази среща пред всички участници, като свидетели, на листове хартия с химикал аз ще напиша всички условия, което се изискване на нашия Създател към хората, за да му се достави КЕФ, защото Той всичко си прави за свой КЕФ, както е дал възможност на хората да си правят и те своя кеф, но ограничен. Това условие за хората ще бъде предадено от Него чрез мен и от никой друг в България по негово предварително условие.
Това е последната, за сега, Воля на нашия Създател, която воля следва да се приеме от всички ни, без условия.
Ако Създателят не промени Своето намерение за даване на условия ще се даде възможност със състоянието на ВМЗ - Сопот и цялата икономика на България да започне процес на икономически възход, без оглед на световната икономическа конюнктура.
 В мои други статии съм посочвал, че кризата не е случайно събитие, поради това, че случайни събития в живота никога няма, дори и в Теорията на вероятностите, като част от математиката.
За осъществяване на тази среща аз ще направя опит още днес, 18.01.2013 год., да изисквам лична среща с кмета на Община Сопот г-н Личев, за да започне организирането на срещата в град Карлово, независимо, че тя няма да е на територията на Община Сопот.
В случай, че срещата не се направи по примитивни разбирания на някои от хората, които следва да присъстват на нея, то следва да кажа, че тази икономическа мътилка ще продължава до безконечност и няма да се намери никакво свястно решение нито за ВМЗ - Сопот, като предприятие, нито за хората, като цяло от Общините Сопот и Карлово, нито за България като културна и икономическа системи.

ІІІ. Като основно заключение на статията казвам следното.
1. Съгласно това, което пиша в първата част на статията си, според Икономическата наука и правото на държавата, съществуват достатъчно факти, сведения и доказателства за всички упоменати в статията да се докаже, че тези хора със своите действия и бездействия са допринесли за съсипване на могъщото предприятие ВМЗ - Сопот и цялата икономика на държавата България.
Фактите от стачките са достатъчно основание за дело срещу всички ръководители
до един по схемата на държавата, за да се разкарват по съдилища поне 5 години и да доказват, че не са виновни за това състояние на ВМЗ - Сопот и на държавата, като цяло.
Тези хора са, в това число от Синдикалните лидери на предприятието ВМЗ - Сопот от 1985 год., когато започва спада на финансовите показатели на фирмата до ден днешен всички заедно с всички Министри и Министър Председателите на Българската държава, като се мине през Управителите на ВМЗ - Сопот. 
Всеки един добър колектив от адвокати би излязъл с положително съдебно решение в едно заведено дело в съдилищата на България или в Международните такива. Това са неща, които всеки ги вижда и псува по цял ден по тях от 1990 год., но до ден днешен в цяла България, но  виновни никой не вижда и няма никой отговорен за това състояние на държавата.
Демократите, български, разкарваха Тато една година по съдилищата за 5 апартамента, че бил дал на хората, но никой не го обвини тогава и това беше с основани, защото държавата беше държава.
По негово време ВМЗ - Сопот даваше пари на Българската държава колкото един окръг и поради тази причина Сопот беше град, макар и малък, а сега е пак град, но по друг начин и то със стачки и Глад.
Това е разлика, господа демократи, каквито и аргументи да вадите срещу това състояние на нещата.
В крайна сметка тази структура, наречена държава, е била с определено ниво на развитие преди 1989 год. и сега стига до дъното на казана с помията, но тогава, спрямо другите Европейски държави, като Гърция, Белгия, Холандия, Португалия, Испания и някой други държави, България беше на едно ниво с тях. 
Учените хора от катедра Международни икономически отношение и Политическите науки в УНСС град София са правили научни анализи и казваха на студентите си, включително и на мен, че България през онова време е била по жизнен стандарт на равно ниво с всички изброени по-горе държави.
Това са сведения на Български ПРЕСТИЖЕН ИКОНОМИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ наречен  УНСС град София, който Университет е с голям Международен авторитет в света на Икономическата наука и който Университет е най-желаното учебно заведение в България по икономически дисциплини за студенти.
В този Университет един от Ректорите
по онова време беше от град Калофер  и се казваше проф. Радулов, който професор никой навярно не го потърси, за да го пита какво е нужно да се направи във ВМЗ - Сопот.
Един ден се видяхме с него във влака от София за Карлово и на човека не му се говори за българската икономика, защото виждаха на къде върви тя.
Питайте днес професор Йосиф Илиев, който е от село Анево на 2 км от Сопот, за да ви каже, а навярно може и да ви покаже, колко планове е разработвал лично той за приватизация на държавните предприятие, но държавата винаги е избирала от многото злини, както той казваше, най-голямата, тоест най-неблагоприятните условия за Българската икономиката, като цяло.
Професор Илиев беше поканен за член на Управителния съвет на ВМЗ - Сопот, но предполагам, тъй като много време не съм се виждал с него, че се е парил главата от невежи Управители на тази фирма.
Този човек, проф. Илиев е един от най-авторитетните преподаватели в УНСС в град София, дори на няколко пъти е бил зам. Ректор, но никой не го признава в Сопот, защото града, като цяло има ограничено разбиране по фирмено управление и то на голямо предприятие, като ВМЗ - Сопот.
Целият град живее само на стари лаври, които лаври днес отиват в Пречиствателната станция под ЖП линията на град Сопот и нищо повече.

2. Моето НОВО твърдение днес, обаче, в заключението с червено на статията е, че хората са управляеми от Създателя БИОРОБОТИ и като такива те не могат да контролират сами себе си и своите действия. Това означава, че икономиката и банковата система се управляват от Създателя.
Поради тази причина, имам ВЕЧЕ убеждението, че ЦЯЛАТА ИКОНОМИКА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ СЪЗДАТЕЛЯ, А НЕ ОТ ХОРАТА.
Като такива БИОРОБОТИ следва да кажа, че хората не подлежат на никаква съдебна отговорност, поради това, че в една от Десетте Божие Заповеди на Библията е казано "НЕ СЪДИ" и това е основния документ на Българската Православна Църква, която по Конституция е с официално Източно Православно Вероизповедание в България. Тази Библия е предадена, като учение от самия СЪЗДАТЕЛ. Днес, обаче, всички неудачи в икономиката се решават чрез съда и никъде другаде. Край на този въпрос.
След като в Конституцията на Република България БПЦ е обявена за официална Религиозна институция с Източно Православно Вероизповедание, това означава, че тя, като такава е също отговорна за Българското законодателство, което законодателство Управлява цялата Българска икономика. Тя, обаче, няма един неин представител в Българския парламент, освен в миналото Фори Събев, наречен "светулката", който физик и до ден днешен не знае, защо и бил поставен, като ПОП в този парламент. Това са обърквациите на живота, дами и господа.
От тук следва, че Българска Православна Църква има отговорност поради това, че и тя, като официална Религиозна Институция в България, която е влязла в Конституцията е допуснала да има спад на икономиката, защото и тя е Символ на Създателя със своите църкви и храмове в държавата.
Тя още е отговорна, че има Съдебни зали в държавата, които съдебни зали съдят кьораво, куцо и сакато по повод и без повод и всеки в България е тръгнал чрез съд да решава въпросите си, за които той смята, че някой друг му е нарушил правата му. Това обаче е проблем на целия свят, а не само в България.
Българска Православна Църква днес е на всички водосвети по освещаване на офиси и фирми. Това е най-голямата противоречие създадено от нашия Създател и от никой друг. Това противоречие се състои, защото всички хора тачат Църквата, а Църковниците не изискват от хората да няма СЪДИЛИЩА в СТРАНАТА. Това е голямата дивотия човешка, но направена от Създателя, което показва отново, че хората са БИОРОБОТИ и са управляеми от Него.
 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3417617
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930