Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
28.01.2013 23:35 - ВЪЗМОЖНО Е КАБИНЕТЪТ БОРИСОВ ДА ПОДАДЕ СКОРОШНА ОСТАВКА - 28.01.2013 ГОД.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2876 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 27.02.2013 16:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

В новините от 19.00 часа по  БТВ на 28.01.2013 год. и по други телевизии се обяви информация за подадена оставка от ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА „ДКЕВР” г-н Ангел Семерджиев ПРЕД ПРАВИТЕЛСТВОТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, ЗАЕДНО с оставката на Министъра на образованието и науката г-н Сергей Игнатов. За Министър Сергей Игнатов казвам само така и ще спра с него. 
Който смята, че наука се прави само в кабинетите на БАН и Университетите на света, той да има много здраве от МЕН.
Продължавам с моето отношение по оставката на Ангел Семерджиев, защото от действията на този човек и неговия предшественик проф. Шушолов е проплакала цяла България с цените на ел. енергията.
Тази оставка стана факт и с помощта на вашата активност, тъй като вие размножихте моя статия от блога ми над 85 пъти в Интернет само за два дни, в която статия аргументирано казах, че г-н Ангел Семерджиев, като Шеф на Комисията за Държавно енергийно регулиране на цените  е ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК със заемания от него важен за народа Държавен пост.
Тази негова некадърност е причина да ви се увеличава електрическата енергия с близо половин път спрямо реалната му, СПОРЕД МЕН, регулирана цена.
Статията бе пусната в Интернет преди Референдума за строителството на АЕЦ Белене, за да се знае в каква държавна центрефуга се върти българина, като народ и държава.
Всичко с моите аргументи е отбелязано в точки 6 и 7 на статията посочена в линка по-долу
http://minchomin.blog.bg/lichni-dnevnici/2013/01/24/zashto-niama-da-glasuvam-na-referenduma-za-aec-belene-24-01-.1045800
Днес, 28.01.2013 год., приемете факта и тази моя информация, че ще станете свидетели относно това, как Правителството на България водено от Премиера г-н Бойко Борисов сам ще си подаде оставката. Може да ви повярвате и ако ме послушате си направете труда, за да размножите тази кратка статия във вашите профили на фейсбук и в други места на Интернет пространствата. Статията е моя и нося отговорност за нейното писане, съдържание и твърдение, което ще се реализира. Тя е продукт от много мои проучвания и странична информация, която имам, като част тази информация пускам и в блога ми и във фейсбук профилът ми.
По-долу давам препратка към други мои статии за ВМЗ - Сопот. Тази фирма, като предприятие би следвало да бъде в еднакви условия за развитие с всички други фирми в страната, поради това, че в условията на Пазарна икономика и на демокрация всички видове собствености следва да бъдат с еднакви права, съгласно ЗАКОНЪТ ЗА СОБСТВЕНОСТТА член 2. Това, обаче, не е така, поради това, че кабинетът на Бойко Борисов даде над 4 мил./четири милиона/ лева за заплати на "ВМЗ" ЕАД град Сопот от Държавния бюджет, поради това, че ВМЗ - Сопот е държавна фирма. Това нещо са го правили и други Правителства но България.
Ето една от статиите ми по този въпрос с линк
http://minchomin.blog.bg/lichni-dnevnici/2013/01/26/otnosno-dadeni-4-chetiri-miliona-leva-dyrjavni-pari-na-vmz-s.1046435
Според мен, граждани на Република България, г-н Борисов и г-н Дянков ви лъжат, че са дали пари на ВМЗ - Сопот от стари негови и не платени поръчки, както обявиха по медиите.
Това нещо, също според мен, не може да се получи, защото не е работа на кабинета Борисов да получава пари от сделки на ВМЗ - Сопот, които пари, ако има такива, то следва да се получават единствено по банкови сметки на ВМЗ - Сопот, с които сметки може да разполага само Управителят на ВМЗ - Сопот или упълномощени от него лица. 
Г-н Борисов, моля те, покажи пред медиите, че г-н Иван Стоенчев, като Управител на ВМЗ - Сопот,  е дал право на Правителството да разкрива банкови сметки на "ВМЗ" АД - Сопот и да получава такива пари от сделки на ВМЗ - Сопот, които пари Правителството на Република България после да ги превежда на дружеството специално за заплати.
Народе български, следва да знаете, че хората от различните Правителства на България са ваши не доброжелатели, поради това, че те ви вземат данъците, за да се поддържат пропаднали държавни предприятие по главна Правителствена вина и причини и на никой други. Това нещо доведе икономиката на държавата до състояние на пълна немощ и фалит на десетки хиляди малки и средни фирми, в това число и много държавни предприятия с чисто държавна собственост.
Зная от мои наблюдения и дълбоко съм убеден, че Правителствата на Република България до момента не са поставяли никакви икономически показатели, като условия на Управителя на ВМЗ - Сопот, чрез Управленските договори между Правителствата, като принципал и различните Управители на ВМЗ - Сопот, като лица, който следва да гонят определени икономически и финансови резултати, които при всички положения трябва да бъдат положителни, спрямо предходни отчетни години и отчетни данни минимум за една година. Главен показат е печалбата на предприятието, която печелба, спорад технологичните производства може да бъде с по-кратък или по-дълъг срок за самото предприятие спрямо отчетен период на една година.
Това е достатъчно условие сегашното Правителството да си подаде оставка, защото ТО, според мен, е спомогнало да продължава Управлението на фирма ВМЗ - Сопот, която е със 100 процентово държавно участие и която фирма с години наред постоянно е в положение да се дотира от държавата с пари от самата държава и чрез различни форми на финансова инжекция към нея, с което нарушава принципите на Пазарната икономика. Следва да се има в предвид, че в същото време не се увеличава капитала на ВМЗ - Сопот, тъй, като в Закона за счетоводство се дава такава възможност, но следва да се отрази в какитала на дружеството. Тук е голямата каша и неразбория със собствеността на държавната фирма ВМЗ - Сопот и нейната приватизация и цената на покупка от различни лица участващи в тръжната документация и крайната цена по документи сравнена с първоначално обявената цена за самата приватизация. Следва всичко да се отразява, като получени пари от Правителството и цена на фирмата по тръжните докементи. Правителствата дори взеха решения да се продава държавна собственост, за да се получават заплати от работниците на ВМЗ - Сопот, което е друго нарушение, спрямо държавната собственост, която собственост е общо национална, а не е на Правителството или на работниците от ВМЗ - Сопот.
Аз, като работник на фирмата ВМЗ - Сопот, също съм  допринесъл за утвърждаване на тази собственост, но не съм взел една стотинка от нейната разпродажба!
Това е ГОСПОДА УПРАЛЯВАЩИ от всички ПРАВИТЕЛСТВА на Република България тертипа на вашите НЕСКОПОСАНИ УПРАВЛЕНИЕ! 
Моето становище е, че г-н Иван Стоенчев и предходните Управители са си вършили работата съгласно Правителствените договори за Управление, без да е ясно какво трябва да управляват тези момчета, наречени Управители на ВМЗ - Сопот спрямо начина на управление на с положителни резултати. 
Г-н Иван Стоенчев, като Управител на ВМЗ - Сопот и като член на Управленския екип на тази фабрика е с над 15 години стаж, което означава, че той никак не е случаен човек на този пост, но, според мен, г-н Стоенчев и предходните управители са управлявали ВМЗ - Сопот, все едно са управлявали лодка в морето без гребла, мотор и навигатор. Това означава, че Управлението е било на пълен на САМОТЕК.
Това нещо мога да го докажа, че е така с договор за Управление на ВМЗ - Сопот от времето на юли месец 1994 год. до смяната на бившия Управител на ВМЗ - Сопот,  инж. Ангел Писков с друг Управител, ако не греша беше инж. Христо Минков.
Убеден съм, че тази практика е продължила през всички Правителства на България за Управлението на ВМЗ - Сопот до ден днешен с Управленските договори на Управителите.
Препоръчам на всички бивши и настоящия Управители на ВМЗ - Сопот да дойдат при мен и да им обясня, че те нямат вина за това състояние на ВМЗ - Сопот и аз ще им стана личен свидетел, поради това, че чух днес, 30.01.2013 год., че Прокуратурата ще заведе дело срещу Управителите на ВМЗ - Сопот.
С тази статия още препоръчвам на Прокуратурата в гр. Карлово да заведе дело срещу всички Правителства на Република България, за това, че те са спомогнали държавата да е в това лошо финансово състояние и най-вече за довеждане до фалит на ВМЗ - Сопот, Кремиковци, Радомир и всички други пропаднали предприятия с държавна собственост от времето на 1989 год. до момента, включително и затваряне блоковете на АЕЦ Козлодуй и строителството на АЕЦ Белене, до всички държавни предприятия на Отбранителната промишленост в България.
На Районна прокуратура Карлово също мога да дам информация, като свидетел, поради това, че лично съм правил икономически и финансови анализи, като банков експерт, на ВМЗ - Сопот.
Заявявам и следва да се знае от работниците на ВМЗ - Сопот, че нито един Управител не е виновен за сегашното състояние на ВМЗ - Сопот, а са виновни единствено държавата  в лицето на ПРИЦИПАЛА, като единствен собственик на тази могъща и доведена до фалит фирма, наречена ВМЗ - Сопот.
Лично аз, като банков експерт към банка кредитор на ВМЗ - Сопот по онова време, имам преки наблюдения, защото всички финансови отчети и Управленски договори бяха при мен в моя личен архив, поради това, че аз носих пряка отговорност за управление на кредитите на ВМЗ Сопот дадени от бившата банка "Агробизнесбанк" АД град Пловдив. 
Съгласно правилата на бизнеса и за стопанисване на такова огромно предприятие от Правителството, в лицето на Принципала, което означава, че държавата е едноличен собственик, то ТЯ следна да поставя икономически условия за положителен финансов или стабилизационен  резултат за годините на стопанисване и управление на различните Управители.
Според мен, цялостното Управление и смяната на различните Управители е на ПОЛИТИЧЕСКА ОСНОВА  и на нищо друго.
Това е днес крайния резулт на цялата икономика в България и той се отразява на икономическото ни състояние на всички хора, като народ и държава.
Това е дереджето, мили братя и сестри, БЪЛГАРИ.
Търсете отговорност от ПРАВИТЕЛСТВАТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ и аз ще ви бъда главен свидетел на това, което ви пиша в тези статии.
С тази статия препоръчвам на всички мои колеги и на управляващия Главен Прокурор на Република България да се съобразят с това мое писание и да не обвиняват нито един Управител на ВМЗ - Сопот.
Синдикатите също имат вина за цялостното Управление на ВМЗ - Сопот, като тристранка в Управлението на такива огромни предприятие.
Не може д-р Тренчев от кабинета си да дава умни докторски съвети и такива умни съвети да хвърчат към Сопот от кабинетите на КНСБ в София, с които да се искат само СТАЧКИ и нищо друго.
Двата синдика на България, КТ "ПОДКРЕПА" и КНСБ, имат вина за пропадане на Българската икономика, поради това, че те също нищо не вдяват от Управление на ПРОМИШЛЕНИ ФИРМИ, освен да вдигат стачки по повод и без повод срещу Управителите на ВМЗ - Сопот и на другите предприятия на Република България.
В случай, че Принципалът е поставял условия за Управление на ВМЗ - Сопот, които да не са изпълнявани от сегашния Управител, г-н Иван Стоенчев, то той трябваше отдавна да си е в къщи или на друго место, където всеки би се сетил къде.
Поставям въпрос на г-н Борисов така.
Г-н Борисов, ти преди да вземеш решение да дадеш тези, според мен, държавни пари на г-н Стоенчев, за да си плати заплатите, колко пъти го извика при теб и да го нахокаш, че не ти е изпълнил положителните икономическите резултати, които си му поставил с Управленския договор на ВМЗ - Сопот? 
Ще ти кажа, че нито един път не си го извикали, г-н Борисов, защото, ако го беше викал, досега г-н Стоенчев нямаше да е Управител на ВМЗ - Сопот 100 пъти, но той е Управител, защото, пак според мен, такива резултати няма и да се убедите в това нещо си вземете договора за Управление на ВМЗ - Сопот от Съда в гр. Пловдив при регистрацията на г-н Иван Стоенчев, като Управител на ВМЗ - Сопот. 
Без Съдебно решение той не може да открива и да разполага с банковите сметки на ВМЗ - Сопот, което решение излиза на база Договора за Управление на ВМЗ - Сопот. 
Това ми дава пълно основание да считам, че Главен виновник за лошото финансово състояние на ВМЗ - Сопот, което предприятие е много важно за целия бизнес в Карловската Розовата долина, е Правителството на Република България в лицето на така наречения Принципал, който не зная за в момента кой е, но това не е от значение. 
Вие, като Правителство, веднага решихте въпроса да  помогнете на ВМЗ - Сопот, като изкарахте над 4 мил. /четири милиона/ лева от Държавната хазна, все едно ги извадихте от вашата лична сметка и ги подарихте за заплати на работниците от ВМЗ - Сопот.
Г-н Борисов, сега ви питам така. Как положително ще се отразят тези пари в цената при продажбата на ВМЗ - Сопот за Държавния бюджет, в случай, че не е увеличен капитала на дружество ВМЗ - Сопот и самата цена на ВМЗ - Сопот?
Никак, г-н Борисов, защото нищо не разбираш, а Управляваш Държавна икономика!
Г-н Борисов, вие, като Правителство, подарявате над 4 мил. /четири милиона/ български лева само с едно ваше Правителствено решение и действие на бъдещите купувачи на ВМЗ - Сопот. 
Г-н Борисов, аз също ви искам 100 хиляди лева, за да си подпомогна моята фирма.
Нямам други въпроси към никой в тази държава на глупави управления, за да не казвам, че са и НЕКАДЪРНИ УПРАВЛЕНИЯ от всякъде. 
Всичко това съм го описал в моя статия, която е в блога ми и в моя профил във фейсбук на Интернет. Статията е в линк 
http://minchomin.blog.bg/lichni-dnevnici/2013/01/26/otnosno-dadeni-4-chetiri-miliona-leva-dyrjavni-pari-na-vmz-s.1046435
Желая ви приятно четене и размножаване на това кратко писание, което ви казва много, за да искате промяна на вашето положение, като народ, държава и благосъстояние, дори със смяна на Бойко Борисовото Правителство, като цяло.
Знайте, че от 1989 год. до момента са ни Управлявали само такива Правителства, без изключение на нито едно от тях.
С поздрав: М.М. /Минчо Минчев/

Допълнителна статия за ВМЗ - Сопот на линк
http://minchomin.blog.bg/lichni-dnevnici/2013/01/16/vmz-sopot-ima-vyzmojnost-da-ne-sykrashtava-hora-vsichko-e-v-.1042728



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3407737
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031