Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
01.02.2013 18:06 - МЕДИИТЕ ЛЪЖАТ РАБОТНИЦИТЕ НА "ВМЗ" АД - СОПОТ - 31.01.2013 ГОД.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1465 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 27.02.2013 16:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

На 31.01.2013 год. в новините от 20.00 часа на канал 1 по БНТ се пусна поредната манипулативна лъжа относно "ВМЗ" АД - Сопот.

Чрез телевизията се обяви, че между ръководството на фирма "ВМЗ" АД - Сопот и Синдикалните ръководства на КНСБ и КТ "Подкрепа" се водят преговори за уволнение на около 600 човека от фирмата. Повод за тези преговори е станало първоначалното предложените от Правителството на Република България за уволнение на около 900 човека. Също така по телевизията се пусна информация, че се осигуряват работни места за всички хора, които ще бъдат уволнени от ВМЗ-Сопот дори и в Северна България. Това, 
 според мен, звучи нереалистично и смешно, а подобна информация чрез Държавната медия, наречена БНТ канал 1 е ЛЪЖА, ИЗМАМА и ЗАБЛУДА за хората в България. Същото нещо, обаче, се обяви и по други телевизии с Национално информационно значение.
Премиерът Бойко Борисов обяви, че е нужно уволнение на хора от ВМЗ - Сопот, след което им брои над 4 мил./четири милиона/ лева, според мен, пари от Държавния бюджет и от никъде другаде, които пари са преведени на ВМЗ - Сопот и дадени за не плащани 3-4 месеца заплати. 
Борисов не каза, че има подсигурени други работни места за уволнени хора. Тук е голямото разминаване на информацията от телевизиите.  
Считам, че с този подход за наливане на пари в държавно предприятие, обявено за продажба е грубо неспазване правилата на Пазарната икономика, които гласят, че собствеността е с равни права, независимо, че ВМЗ Сопот е с пълна държавна собственост.

Държавата, като собственик в условията на Пазарната икономика поддържа своите предприятия да не работят и да им налива пари от Държавния бюджет, след което лъже гражданите на България, че дава други пари на своите предприятия, като например, ВМЗ - Сопот, но това по принцип е с всички държавни предприятия до сега, в това число  Топлофикационните дружества, НЕК и ВИК предприятията, които са под егидата на държавната защита. В посочените енергийни предприятия наливането на пари е чрез Държавния регулатор на цените на техните стоки и услуги. Този въпрос съм го описал в друга моя статия и поради тази причина тук няма да се спирам на него. 

Този факт с наливане на пари от бюджета в държавни предприятия и кражба от гражданите чрез цените с помощта на Държавния регулатор по цените е достатъчен повод за Правителството само да си признае, че е неспособно да управлява своята фирмена собственост в условията на равно поставеност в Пазарната икономика и монополното положение на енергийните дружества. На всички фирми не се дава еднакъв шанс и условия за работа в Пазарната икономика, а още по-малко да им се намаляват задълженията. Дори напротив, те се увеличават с разни измислени данъци и осигуровки, смяна на касови апарати и шашми чрез постоянни съдебни регистри, за да се издържат държавни фирми с лошо финансово състояние.

Всички тези фирми са структурно определящи за икономиката на държавата България и поради това тя, като икономика е в незавидно положение. Хората са на ръба на глада и то от 23 години на сам. По тази причина те са принудени да напускат България и да търсят работа по целия свят, като първи просяци или миячи на чужди софри и тоалетни, без дори никое Правителство до днес само да си признае НЕКАДЪРНОСТТА си да управлява държавната собственост. 

Случая "ВМЗ" АД - Сопот е виден с това, че фирмата е от изключително значение за икономиката на Карловската Розова долина. Обаче, с постоянните си лоши финансови резултати от демокрацията на сам, ниските работни заплати, уволнението на хора стават негативен ефект, който се мултиплицират, като негативен ефект върху Розовата долина и цялата държава. Поради тази причина въпросът за ВМЗ - Сопот не следва да се подминава и подценява от никой в държавата ни.

Ние, като народ, бяхме равнодушни с "Кремиковци" АД и разните му индийски търгаши, бяхме равнодушни с Енергийно преносните предприятия на различни европейски тарикати, равнодушни бяхме с кражбата на Нефтохим Бургас от руски бизнесмени, равнодушни бяхме от разграбване на цяла България, равнодушни и покорни роби сме и сега с ВМЗ - Сопот, което предприятие имаше преди демокрацията над 24 000 работници в България, а сега се говори от Правителството, че и 3300 човека персонал са му много. Това е резултат от цялостната невежа политика на много от Държавните властници през всичките 23 години демокрация от 1989 год. до момента.

Според мен, днес Правителство е комплексно объркано. То не бива да прави предложение пред Ръководството на фирмата за съкращаване на нито един човек, а не да иска цифра от 900 човека за уволнение, като първоначално обявена бройка.
 
Повторната цифра от 600 работници да се уволнят е недостойна за Правителството, поради това, че то е само акционер, макар и едноличен на ВМЗ - Сопот. 

Според мен, Правителството следва да излезе с аргументиран анализ за тази фирма ВМЗ - Сопот пред Народното събрание на Република България и да предложи преструктуриране на предприятието или неговата ликвидация, защото това е Общо народна собственост, за да се види, че цялата държава е с НЕКАДЪРНО УПРАВЛЕНИЕ и не е способна да се грижи за своите собственост и граждани.

Правителството на Република България следва да поставя условия на Управителя на фирмата за увеличение на финансовите резултати за всеки следващ отчетен период и по тази начин работниците да се увеличават до производствения капацитет на фирмата.

В случай, че Правителството това не го прави както е сега, също според мен, то САМО следва да си подаде оставката. Българите, като граждани, виждаме обратен резултат, че всички Правителства се гордеят с това, че са разтуряли Българската икономика и искат още да управляват. Цяла България е в руйни от фалирали предприятия, които предприятия по време на така наречения "лош социализъм" или "комунизъм" всички до едно са работели и са давали хляб, почивка на курорт и жилища с лек автомобил на Българския гражданин.

Западно европейските делегации и делегациите от всички други държави на света, дошли по различни поводи в България, завиждаха на Българската организация на Народното стопанство и на социалната дейност за хората. Това, обаче, е друго тема, но и тя е много важна, като цяло за българската държава и народа. 

Онова време се наричаше добра СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА НА ДЪРЖАВАТА, а не, като сега 
да се дават готови държавни пари на безработни хора за социални помощи, които пари са чрез кражба от другите хора с разни данъци, които малко или много работят и да се пълни Държавната продънена хазна. 
Сегашната временна заетост по разни програми е подмятане на хората, като камъни по пътя за няколко месеца, за да не умират от глад и това е всичко.

Днес, обаче, Правителството не е способно нищо да направи, освен две неща, като първо, фалит на предприятията и второ, тяхната продажба за НУЛА лева.

Поради тази причина в България годишно фалират хиляди частни фирми, които се мъчат да спасяват кожа и да дерат лисицата, за да съществуват в една чисто пропаднала и окрадена икономическа държавна среда. 

Синдикатите от своя страна във ВМЗ - Сопот са ГЛУПАВИ СИНДИКАТИ, поради това, че сядат изобщо на преговори при диктат от Правителството на условия за уволнения на 600 човека.

При това положение двата Синдиката следва да излязат на стачка с работниците пред портала на ВМЗ - Сопот, поради това, че Правителството поставя условия за съкращения на самите работници, след което да искат от Управителя на фирмата неговата програма за увеличение на финансовите резултати и развитие на дружеството с чисто държавна собственост. 

Двата синдиката дори може да иска  сваляне на сегашното Правителство от власт, само с това, че фирма ВМЗ - Сопот е оставена на самотек при нейното управление от Правителството на България, защото, като Правителство, пак според мен, не е поставило условия на Управителя и развитие на фирмата. Само при това положение Синдикатите може да бъдат Синдикати и защитници на работниците.

Днес със своите действия те стават поддръжници на Правителството и на Управителя на фирма ВМЗ - Сопот, но се водят защитници на работниците със заплати от работниците. Имам предположение, че Синдикатите в България се издържат от бели и черни магии, за да съществуват, като такива в предприятията и като централи в България с неясно колко персонал. 

При сегашното положение с неясна постановка от Правителството на България за Управление на дружеството, то считам, че Управител на ВМЗ - Сопот може да бъде дори шапката, която подарих на циганина Асен от село Певците Общ Карлово, поставена върху стола в кабинета на Управителя, стига тя да е станала политическа шапка със симпатии към Управляващите политици на държавата.

Нещо повече, относно това прословуто уволнение. Никой до сега не може да определи база за критерий кой и защо да се съкрати и всичкото съкращение във ВМЗ - Сопот се извършва на бройка с ГЛАВЕН КРИТЕРИЙ, който работник е политически най-слаб и няма защита той си отива в къщи и на улицата от различните цехове и отдели на ВМЗ - Сопот.

Уважаеми хора от България и света,
чрез фирма "ВМЗ" АД - Сопот се наблюдава пълна неспособност и некомпетентност от Правителството на България, Управителя и Синдикатите по управление на една голяма фирма, поради това, че никой не поставя условия за увеличение на пазарите чрез помощ от държавата или да се изисква Бизнес план от Управителя за увеличение на финансовите резултати на фирмата.

В същото време двата основни Синдиката са панирани, като с вързани и изтръпнали два крака и две ръце от всякъде, поради това, че те самите не знаят какви условия да поставят нито на Управителя на фирмата, нито на Правителството в лицето на Националните синдикални централи.

Всички се договарят за бройка уволнени хора, все едно се договарят за продажба на чувал пълен с Родопски картоф на Карловския съботен пазар, при условие, че фирмата е изцяло държавна. Правителството е длъжно да осигурява на хората право на труд по Конституция на Република България, която е приета от Народното Събрание и съгласно член 16 от нея, който гласи така, "Трудът се гарантира и защитава от закона". Тази  Конституция е основен Български закон, но никой не ЕБАВА да го спазва.

Нея не е спазват дори самото Народно Събрание, заедно с Правителството и Президента на Република България. За да се убедите в това нещо погледнете цялото Търговско права на България в лицето на Конституцията, на Търговския закон и Приватизационния закон. Тук не поставям и не говоря за другите неразбрани от никой закони, които се допълват и отменят хиляди пъти от хора, които се наричат "ДЕПУТАТИ" за големи и дебели татарски кюфтета, с които кюфтета са станали нарицателни в целия свят, защото Българска реч има по целия свят, благодарение на тези ДЕПУТАТИ с дебелите кюфтета!

В  член 19 от Конституцията на Република България се казва, че държавата със закон създава "еднакви правни условия за стопанска дейност", но тя на мен не ми дава 100 хиляди лева или 4 милиона лева, както даде на ВМЗ - Сопот за заплати с пари от Държавния бюджет и това според мен.

В същото време, обаче, се водят преговори за уволнение на около 600 човека от ВМЗ - Сопот, а гражданите на държавата се лъжат чрез  ТЕЛЕВИЗИИТЕ в България, че Община Сопот и Община Карлово осигуряват около 300 работни места ще поемат 300 от уволнените работници на ВМЗ - Сопот.

Става дори трагично смешно, че чак в Северна България са подсигурени работни места за хората на ВМЗ - Сопот. Сега вижте статистиката какво показва тя за безработицата в региона на град Сопот и Карлово и в държавата, като цяло.
Това, че се подсигуряват работни места е пълна телевизионна ЛЪЖА и ИЗМАМА, отново според мен.

Питам кметовете на двете общини Сопот и Карлово г-н Личев и г-н Кабаиванов, който д-р Емил Кабаиванов е Председател на СДС в България така.
Господа кметове Личев и Кабаиванов, вие от кога направихте предприятия на Общините си Сопот и Карлово та имате тези работни места в района си, за да поемете уволнените работници от ВМЗ - Сопот? Вие, като кметове, следите ли какво се говори по телевизиите на България за вас, като кореспондентите на телевизиите говорят от портала на ВМЗ - Сопот ? 

Господа кметове, вие следва да изгоните всички журналисти до един от вашите Общини и да дадете телевизиите им на съд, защото ръсят лъжа и измама, която се разпространява в целия свят чрез сателитни връзки и комуникации. 

Ако вие, господа кметове, не направите това нещо, то се превръщате в първи лакеи на телевизиите, които мисля, че се поддържат от Правителството, за да ръсят лъжи и измами за вашите общини! Следва да знаете, че утре сами ще се чудите от къде ще вземате тези работни места при положение, че всичко в района замира, поради това, че ВМЗ - не работи.

Още, питам г-н Стоенчев, като Управител на ВМЗ - Сопот така.
Г-н Стоенчев, твоите работници настояваха Правителство да ти даде помощи, което Правителство мене ме тормози от всякъде за данъци и такси с разни санкции, за да ти даде на теб над 4 милиона лева, за да се разплатиш с три четири месечни заплати на работниците, които не им даваш. Това е първо.
Второ, ти от къде ще вземеш пари за заплати на работниците, които ще останат да работят и да подсигуриш още, както се обяви от БНТ по 4 средно брутни работни заплати на 600 човека, които ще бъдат уволнени, което е общо около  2250000 лева или да предположим, че е около тази сума пари?

Да не би, г-н Стоенчев, Правителството да ти е обещало още над 4000000 лева, които ще забрави при теб при една бъдеща приватизация на ВМЗ - Сопот? А, приятел, защо Правителството и членовете на Управителния съвет на ВМЗ - Сопот смятате, че другите хора, които са работели преди в тази фабрика спят? Защо и на тях не давате пари от продажбата на държавната собственост от ВМЗ - Сопот? По информация на служители от ВМЗ - Сопот се продава държавна собственост, за да се получават заплати сега от хората, които са във ВМЗ - Сопот и трупат стаж за пенсия г-н Стоенчев. Ти знаеш добре това още от Казанлъшкото управление на капацитета Иван Иванов, който капацитет си отиде доброволно от ВМЗ - Сопот, след като си взе което му трябваше, като машини и съоръжения от фабриката. 

Това, че само аз пиша по този начин за ВМЗ - Сопот не означава, че изразявам само мое мнение. Изразявам мнение на всички останали бивши работници на ВМЗ - Сопот, които са работили още от времето на социализма и са допринасяли за развитие на тази собственост, която вие с Правителството сега продавате, за да си подсигурите заплати съгласно Приватизационния закон, който противоречи на всички човешки логични разсъждения и на Конституцията и на Търговския закон на България.

Г-н Стоенчев, този път и моите писания няма да ти помогнат да вземеш пари от Правителството, поради това, че самото Правителството ще се чуди как да си върне парите от над четири милиона лева, които преведе на ВМЗ - Сопот за заплати. Другите партии вече имат информация по този въпрос. Техни агенти четат тези писания и умуват вече зя някаква смяна на властта, което не е моя работа. Моята работа е да дам само информация и нищо повече, както писах, че и теб мога да защитя с моята информация при определени условия.

Уважаеми граждани на България, които нямате пари за хляб и ел. ток, сега питам вас.

Вие докога ще се съгласявате да ви вземат от вашите пари, като данъци, такси, глоби и санкции за всичко, за да ви манипулира държавата в лицето на Правителството чрез Държавния бюджет и да ви казва, че има социална политика на България.

Знайте, че всичко е лъжа и измама и се чудете защо ви е трудно преживяването в България. Виждате, че вече нито в Англия ви искат нито в другите държави на Европа сте желани за работа.

Правителството на Република България е неспособно да ви направи Европейска държава, та ако ще и в 100 Евро съюза да участва България. С този Евро съюз се плащат само такси, които такси са от Държавния бюджет на България и после ви идва една малка част, като субсидия за селското стопанство и за няколко фирми в държавата и нищо повече.

Правата, които имате е да ходите да бършете задниците на европейците. Второто право, което е имате е да имате Евро депутати с 16 575 евро месечно заплата, според 24 часа.бг, ако посещават редовно заседания на комисии и да гласуват. Тази тяхна месечна заплата се равнява на 5 ваши средни годишни работни заплати, ако работите в Република България. Това ви е всичкото предимство от прословутия ЕВРО СЪЮЗ. Да ни е честит Европейския съюз, както казваше преди време нашия Пръв партиен и държавен човек, назован от всички ни "ТАТО"! Бог да го прости и него, човека!

С тази статия, която ще е последна за ВМЗ - Сопот споменавам още веднъж, че случайни събития никога няма в пространството. Всичко е Божия намеса!

След като няма случайни събития и неща, то означава, че и това мое и всички останали писания НЕ СА СЛУЧАЙНИ. Предстои ни единствено да видим как ще развият събитията във ВМЗ - Сопот, с политиката и Правителството на Република България!

Пак казвам, че СЛУЧАЙНИ СЪБИТИЯ НИКОГА НЯМА, СПОРЕД БОЖЕСТВЕНАТА НАУКА, което означава, че ще ставаме свидетели на нещо непредвидимо от никого, освен от Нашия Създател или от така наречения "Господ Бог", мили братя и сестри! Бъдете живи и здрави и се молете да е тихо и мирно всичко, което предстои да се случи, вярващи и не вярващи Божие чада!

Знайте, че всичко, което ви пиша е на база спрямо критериите на Икономическата наука, която икономическа наука е също Божия наука за Управление на държавната икономиката, като цяло с фирмената икономика и Държавния бюджет в условията на модерен капитализъм, приближаващ се до социализма, но в България е на Светлинни години от този медерен капитализъм, а е див капитализъм от 18 век, които не съществуват в модерните западни и Източно Азиатски икономики, като се премине и през икономиките на Средния изток от така наречения Арабски свят. В България се политиканства от всякакви НЕВЕЖИ ХОРА, като правилата на бизнеса и политиката не се спазват от Държавните власти подплатени от Икономическата наука. Резултатите, обаче, са видни и ясни за всички ни! Някои хора все още смятат, че да си на власт и да се Управляват държава и фирма е просто нещо и е шега, но това си е чиста проба влизане на всички до един от бизнеса в кереча до уши и то посред бял ден. Управлението на фирмената и Държавна икономика не е само счетоводство и данъци, а е цяла система от знания и взаимоотношения, които, отново според мен, се владеят от няколко стотици бройки хора в България.

Следва да е ясно на всеки, че докторът е доктор да лекува хора, а инженера да прави машини, но икономиката е дело на икономистите и на никой друг. Това, че се правят закони и правила, е само Държавното регулиране на бизнеса, като цяло, който бизнес следва да бъди РАВНОПОСТАВЕН за всички участници. Сега мили братя и сестри си ближете раните от това, което не сте спазили, като Божия постановка за Управление на нашата страна от 1989 год. до момента. Преди време се даде постановка на социализъм, но поради човешко невежество се прие вариант чрез Божия отново намеса, за да се оправят нещата. Всичко, обаче, тръгна с главата надолу и Господ Бог си гледа сеир, но ни върти, като прани гащи, защото не се учим от грешките си. Поради тази причина Той върти и мен, като три чифта прани гащи, но по цял ден, за да ви пиша какви лайна бъркаме в нашата държава сами. Той обаче ни помага, да си ги ядем също сами. Желая ви на всички да ги хвърлим тези лайна, но дано Бог е милостив с нас, защото Той има и много чернилка в Него, което означава, че всички нещастия са съща НЕГОВО ДЕЛО!

Край, мили братя и сестри по темата ВМЗ - Сопот от мен и четете всичко, което съм писал, защото всеки ще си носи кръста сам! Ако е рекъл и казал сам Създателят наш, следва аз да излизам от състояние да бъда ваш измекяр на всички ви Държавни органи, защото и на мен ми писна от това да бъда въртян, като пергел на лист от Него и да ви пиша ХУМОРЕСКИ постоянно, които вие не сакати да четете. Може би смятате, че Минчо Минчев е гламав човек, защото по цял ден стои в офиса си и пише в пространството на Интернет, но това е само привидно нещо.

Каквото имах да кажа го казах на всички хора от България за казуса Правителство, "ВМЗ" АД - Сопот и Синдикати, като защитници на работниците от това предприятие. Всичко това е Божие дело и то се предава чрез мен по начин, който много хора вече разбират за какво говоря, но съм използван от нашия Създател, като човек с икономическа култура и образование. Повече от това не мога да ви кажа, но ВМЗ - Сопот си иска да пуши комина му и то с производство на оръжие и на много други неща. Преди ви казах, че оръжие няма да се продава, но постановката се промени и то ще се произвежда и продава, но за мирни цели и за откриване на работни места. Сега вече Управителят на ВМЗ - Сопот, г-н Стоенчев, може да дойде при мен, за да му напиша на лист хартия какво следва да направи, за да не СЪКРАЩАВА НИТО ЕДИН ЧОВЕК И ФИРМАТА ДА СТАНЕ ЗА ПРИМЕР НА ДЪРЖАВНА ИКОНОМИКА В БЪЛГАРИЯ!
КРАЙ, Г-Н БОРИСОВ, Г-Н ДЯНКОВ, Г-Н МИНИСТЪР НА ПРОМИШЛЕНОСТТА И ИКОНОМИКАТА И Г-Н СТОЕНЧЕВ, КАТО МОЙ ЛИЧЕН ПОЗНАТ И ТЕ ЧАКАМ ПРИ МЕН, КОГАТО СЕ СЕТИШ, НО БЪДИ ПО-БЪРЗ, ЗА ДА НЕ ПАДНЕШ ОТ КОМИНА НА ВМЗ - СОПОТ! 
Посочвам ви линк с предишни мои статии по казуса "ВМЗ" АД - Сопот 
http://minchomin.blog.bg/lichni-dnevnici/2013/01/28/vyzmojno-e-kabinetyt-borisov-da-podade-skoroshna-ostavka-28-.1047352



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3413885
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930