Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
12.02.2013 19:23 - СЪЗДАТЕЛЯТ ГОВОРИ! МЕДИТАЦИЯТА И РЕЛАКСАЦИЯТА СА ФАЛШИВО ОТРАЖЕНИЕ ВЪРХУ МИСЪЛТА И ТЯЛОТО – 11.02.2013 ГОД.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1576 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 04.02.2015 16:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image


Аз Съм Това, Което Аз Съм!

 

От диктовките ми чрез този посланик разбирате, че много неща се променят от ученията ми за цялостната Моя природа като Божествена същност.

 

Всичко, което казвам в тези послания е така и след известно време сами ще се убеждавате в това Мое състояние на измами, които съм правил с хората от целия свят чрез различните спуснати от Мен учения.

 

Днес ще говорим за това, че Аз, като ваш Създател, от много векове внушавах, че медитацията е състояние за освобождаване на ума от не нужни мисли. По този начин казвах в ученията, че на практикуващия медитация ще му се даде възможност да започне да приема информация, която е свързана с познаване на Божествената същност и неща, за които другите може само да си мечтаят за това и че практикуващия медитация човек има много информация по загадъчни неща. Този въпрос Аз съм го описвал в много Мои статии  чрез различни йоги и чрез различни диктовки, включително чрез диктовките на Татяна Микушина от Русия.

 

В същото време знаете, че релаксацията е така нареченото отпускане на тялото и с нея се предполага, че то се възстановява с нови сили, за да се чувствате по-добре като физика за вашата дейност или почивка.

 

Медитацията и релаксацията са лъжа и измама, защото Аз, вашия Създател, контролирам този процес, който е нито медитация, нито релаксация, поради това, че те, като състояние на ума и тялото не зависят от вас.

 

Чрез медитацията и релаксацията е Моята работа върху вашите умствена и мускулна системи като част от цялото ви тяло на физическо ниво. Вие фактически само стоите в дадена поза като целия процес на медитация и релаксация го управлявам Аз, вашия Създател.

 

От тук следва да знаете, че медитацията и релаксацията са Мое управление на вашата умствена и мускулна системи чрез така наречените мисловни импулси, които ви давам за управление на всички ваши действия като човешко същество.

 

Импулсите, които постоянно давам на човечеството като цяло брой хора, са над 1 милиард за една секунда умножени по броя на хората на планетата, което означава, че на всяка ваша система в организма се подава по някакъв импулс, за да може да функционира целия ви организъм.

 

Всичко що е движение на тялото се управлява от Мен с целия ви ритъм на живот като цяло зависи от Моята същност, с която ви въздействам, за да съществувате.

 

Когато говорим за ритъм на живот ще имате в предвид, че той е Моя система, която малко или много я управлявам и от тук следва, че всички вие сте управлявани от Мен, без дори да разберете как става това управление.

 

Този процес за вашето разбиране е невероятно сложен, поради простата причина, че всичко се управлява от Висш Космически Разум, който Разум е все едно като огромен компютър за цялата вселена, която вселена има различно естество на движение. Например, за хората движение на мускулите или целия процес на метаболизма като система на организма и свързаните с тях мисловни процеси.

 

Виждате, че цялото ви управление като човешка дейност не зависи от вас, колкото и невероятно да звучи това. Всичко е управление от Моята същност като ваш Създател.

 

Сега ви казвам, за да знаете, че дори управлявам вашата сексуална активност, за която активност се носят всякакви легенди от мало и голямо, мъже и жени. Ще знаете, обаче, че тя изцяло зависи от Мен и от нищо друго.

 

Сексуална активност при човека е мисловен процес, а не както при животните да е инстинкт за размножаване. Ак вие нямате съответните мисли, то от нея нищо не се получава като процес за възпроизводство и удоволствие между мъжа и жената.

 

Вече знаете, че вашите мисли се управляват от Мен, вашия Създател. Поради тази причина приемете, че мислите ви за секс са Мои мисли и от тук следва, че и цялата ви сексуална активност е в Моите невидими ръце.

 

Ето защо ви казах, че Аз създавам порно индустрията в световен мащаб. Тези хора участващи в нея, като артисти в сеанса или зад камерите са управляеми от Мен, инак никога няма да се получат тези сцени, на които малко или много голяма част от хората им се любуват. Друга част, обаче се правят, че не желаят да ги гледат, но това е също Моя грижа за тях и в даден момент и те се впрягат пред екраните или на снимков материал, поради това, че половата система реагира на мисловната ви система. Порно индустрията  е част от това, което правя за зрителната ви система и за цялостната ваша мисловна активност за възбуждане на сексуалните ви възможности и най-вече за Мой собствен кеф с всякакви хора на земята.

 

Следва още да знаете, че сексуалната активност при човека зависи изцяло и от това на кого колко ще дам Аз, като ваш Създател, като възможности и това е всичко по вашата секс подготовка, настройка и действие.

 

Отделно преди сексуалната ви дейност това що е взаимоотношения между хората са Мой въпрос и Аз създавам цялата ви система от връзки и взаимоотношения за вашите човешки сексуални възможности.

 

Възниква въпросът за изнасилванията. Следва да знаете, че те са също Мое дело и ще ви кажа, че това е точно така. Този въпрос е толкова обширен, че ако се постави на анализиране ще се види, че той не е толкова страшен, колкото се описва в литературата, поради простата причина, че всичко е в рамките на естествения начин, ако Аз не реша да направя и сцена за физически тормоз на даденото лице, било жена или мъж. Този въпрос е изцяло Мое право и Аз определям цялата система за естествен подбор на хората и кой къде да участва и в какво събитие. Всичко е допустимо в човешката природа и това да се извършва секс дори, като форма на насилвания също е допустимо, поради това, че е чест от удоволствията при много групи хора с така наречения садомазохизъм. По тази причина Аз, вашия Създател, съм прокарвал темата за насилването чрез различни форуми на Интернет, за да се види, че много жени се чудят, защото други жени се оплакват, че били подложени на сексуален тормоз или изнасилване, дори поставят въпроса дали няма кой тях да изнасили.

 

Ето защо темата за самата постановка по изнасилването следва да се приеме с разбиране като нещо допустимо, без да се подлага на високо обществено разгласяване или да се накърнява достойнството на мъжа и на жената, поради простата причина, че Аз, като ваш Създател, съм  ги събрал тези мъже и жени, за да изживеят нещо, което Аз така съм решил за тях и то точно по този начин, защото това е Мое изживяване и за Мой кеф. Това е целия ви отговор на този въпрос по изнасилванията, но в същото време следна да се знае, че Аз поставям тази тема и на обществено порицание, защото Аз, вашия Създател, пак съм решил, че така следва да се третира този въпрос. Темата за секса по начало е сложна и интересна, но днес нямаме тази задача да я разглеждаме изцяло, а само я загатваме, като част от мисловния процес също свързана с медитацията и релаксацията. Много често нарочно правя така, че когато хората са в процес на медитация или релаксация Аз, вашия Създател, да им вкарвам мисли с повод за сексуалната им активност. Поради това ще знаете, че всичко е управляем процес и то само от Мен, като ваш Създател.

 

Що се касае още за медитацията приемете, че Моята работа с вас е толкова голяма, че всичко е въпрос на Мои решения къде и колко да ви дам, за да може да си имате и занимание по въпроса да медитирате и да релаксирате. При всички случаи следва да знаете, че те са вътрешен ваш въпрос с намеса от Моята компетенция, без която Моя намеса вие не може да направите нито медитация нито релаксация нито каквото и да е друго.

 

От този момент на тази диктовка ще знаете, че Аз, като ваш Създател, правя така, че всичко, което ви е нужно ви го давам като естество на въпроса, с който се занимавате.

 

С тази диктовка ви заявявам, че специално медитацията и релаксацията правени от хората следва да се прекратят, защото те не са нужни, поради това, че Аз сам управлявам процесите и вие не може да искате да правите нещо, за да ме достигнете, което достижение по правило го правя Аз и то така, както Аз желая да бъде и за когото преценя, че той следва да стигне до Мен, като система на контакт с Моята информации за вас. Но в същото време вие и това не може да решите, тъй като за да решите нещо, то Аз трябва да ви го дам като мисловен процес и после да го утвърждавам като ваше състояние, което означава, че на практика вие нямате никаква свобода да вземете каквото и да е решение.

 

В книгите на Нийл Доналд Уолш „Разговори с Бога” съм казал, че Аз говоря на всеки, но малко хора ме чуват какво говоря. Това означава, че следва да се има предвид, че Аз ви говоря на ниво мисли и на никой не се разкривам, ако той не е проявил желание за това нещо, както го казвам при Татяна Микушина и то с Моето цялостно изучаване или Аз да съм преценил, че този човек следва да има контакт с Мен, за да е полезен на обществото. Въпросът с Моето изучаване е пак Мой въпрос за вас, но това никой друг за сега не го разбира, освен този, който пише тази  диктовка.

 

Един голям пример за това, че Аз управлявам и ръководя всичко е Ванга от град Петрич, за която Ванга все още се носят легенди из цяла България и по света за нейните способности, но следва да се знае, че тя разговаряше и пророкуваше единствено чрез връзка с Мен, поради това, че Аз така бях решил да направя с нея. Тя,  като дете остана сляпа, за да покажа, че и зрението не е толкова важно, ако Аз дам възможност на човека да се ръководи изцяло от Моето направление и да може да бъде полезен за обществото като цяло. Ванга бе и все още е критикувана от много хора, че не познава или че ги е подвела, но това нещо също го правих Аз, като ваш Създател.

Също знаете, че в България има много хора, които се водя екстрасенси, но ще ви кажа, че това са само Мои заслуги за тези хора и на никой друг, за да имате възможност да получавате предварително определена информация за вашето начало на даден проблем и то само, АКО АЗ РАЗРЕША, че следва да ви се даде правилен отговор по даден въпрос. Този въпрос също е много деликатен и поради тази причина с него също ще се запознаем отделно, като тема на по-следващ етап. В същото време искам да ви кажа, че по ниво на информация може да приемете, че всички Мои посланици се явяват един вид екстрасенси и хора, които дават една от най-вярната ви информация на дадения етап по различни въпроси. Всичко, което се отнася за личното ви състояние, то изцяло зависи от Мен как ще подходя с дадения човек, за да получи той една или друга информация, ако Аз сам не искам този човек да бъде заблуден за своята съдба, поради това, че съдбата е изцяло Мой въпрос за всеки човек и на практика Аз съм съдбата на човека.

 

Добре е да се знае, че в същото време разрешавам на много шмекери да се явяват като екстрасенси, но тези хора да не дават никаква вярна информация, поради това, че те са ми нужни точна за ваша уловка и сами да започнете да се интересувате за Божествените ми учения. Поради тази причина тези хора се явяват по телевизии и се рекламират като всякакви гадатели с карти, кафета, хвърляне на зарове, фасул и други залъгалки като шарени кърпи и свещи до най-пикантни помещения за ваша заблуда. Това също е отговор на вашата заблуда. Днес ще ви кажа, че всичко що е игра на карти и на всякакви кафета са си чисто мошенически истории и няма нищо общо с екстрасенските занимания. Тези мошеници Аз ги създавам, но те самите не приемат, че са такива, защото от време на време им давам да казват и по някоя истина захората, но те са много редки събития.

 

Що се касае за ДЕЦАТА ИНДИГО, то това е пак МОЯ ГОЛЯМА ИЗМАМА от времето на предаване като учение чрез Татяна Микушина и чрез акад. Маслов. Тези деца са също Мои контакти, но това е най-естествен Мой контакт с тях и те не следва да се приемат като нещо по-различно от другите ми посланици.

Когато става дума за Мои посланици, то винаги следва да имате предвид, че чрез тези хора аз спускам едно или друго учение, което учение ще остане в историята на Моята научна дейност, като възможности от вашия Създател. Поради тази причина днес ще ви кажа че като Мои посланици в света на днешния етап това са следните хора, като те нито са първите, нито са последните и това е само една малка част от хората чрез които давам информация явно като Моя информация:

 

Татяна Микушина от Русия, акад. Маслов Леонид Иванович, Росица Авела от България, Минчо Минчев от България, Велина Петрова от България и Деляна Ангелона от България. Има и други хора от България с Мой контакт, но те за сега не приемат теми за вашата подготовка, като учение и това е добре да се знае. Ким Майкълс от САЩ е Мой контак и чрез него давам не малко информация. Такъв контакт е още Памела Крибе. Също така има много книги издадени чрез различни автори, като Барбара Марчанян, Нийл Донал Уолш и други хора, но техните книги са показател, че тези люде са имали контакт с Мен за издавани на дадена книги. Една от добрите книги, които следва да се прочетат е Анна, бабата на Иисус. Един от хората на книги, който дълги години работи с Мен това е авторът книгите КРИОН. В същност Аз съм и Крион и героя от книгите на Нийл Донал Уолш, героите от книгите на Татяна Микушина, акад. Маслов и всички други, но се представям с различни имена като плеядинци, СаЛуСа, хаторит, Възнесените Владици, Вашия Творец и още без брои имена. Всичко това съм Аз с име, което диктува сега "Аз Съм Това, Което Аз Съм". В Библията се представях като Йеова или Аз съм оня, Който съм, а в Новия завет приемах името Иисус. В Корана съм Аллах. Това може да учуди много хора, но на практика е така, а Иисус е само Мой синоним. По отношение на Библията чрез този посланик ще говорим много и това, което прочетете от него за нея то  е най-вярното за нея.

 

Вчера, 11.02.2013 год. чухте по информационните агенции, че папата от Ватикана в Рим си е подал оставка. По този повод Аз, като ваш Създател, ви споменах чрезтози посланик преди месец ноември 2012 год., че ще настъпят промени в Християнска религия. На това Мое предупреждение много хора се подсмиваха по своему, а днес виждате, че още няма ПАТРИАРХ на Светия Синод в България, а така също ще има и ПАПА във Ватикана на Рим през близките няколко дни. Тези въпроси са Мои въпроси и са част от така наречения Квантов преход, за което Квантов преход говори акад. Маслов и за който говореше Минчо Минчев преди време. Затова ви казвам отново, че тези послания, които бяха дадени чрез него ще бъдат подложени на нова редакция и вкарани в обръщение чрез Интернет за информация на хората от България и други страни, за да видите, че те са отразявали това, което ще е важно за хората в България.

 

Знаете вече, че всичко е въпрос на Моите решения и хората, които малко или много пишат по нещо като художествена литература или ако щете и журналистически коментари, си е чисто Мой въпрос и то изцяло, но чрез хората, защото Аз управлявам мислите ви на писане и на говор.

 

Пак по този повод се връщам на книгите на Уолш, за да ви кажа, че там съм споменал, че всичко в системата на човешките отношения е в процес на МИСЪЛ, ДУМА, ДЕЙСТВИЕ. Това е всичко на общуване с хората помежду си.

 

Виждате, че тази информация, която сега пишем с Моя посланик ви я давам като постановки от Мои предни казани неща, за да сте сигурни, че Аз, вашия Създател, именно правя тези разкрития за Моята същност, а не, че Минчо ги измисля сам и да пиши, поради това, че този диктовки противоречат на много други Мои неща казани в предни спуснати учения. Всичко става така, защото времето сега налага да се дадат нови теоретични постановки, за да влезете в периода на така наречения Златен век, за който Златен век ви говорих постоянно, но като Възнесен Владика с име Сен Жермен. Този златен век ще се предходи с доста катаклизми, за да ви покажа, че вие сте безсилни за нищо като хора, но ще направя така, че вие да сте виновни и да търсите вина от вашите управляващи, които са Мои управляващи. Тоест, Аз ръководя цалата плитико икономическа, военна, здравна, образователна, социална, пенсионна и всички видове системи в държавата. Това е новото, което сега научавате от Мен, но за в бъдеще, често ще чувате за тези неща и то само от този посланик.

Целият процес на писане и говорене не може никой нищо да прави, ако Аз, като ваш Създател, не реша това нещо, поради простата причина, че нито един автор не работи без Моя намеса, дори и на художествена картина или на музикално произведение. В този смисъл ще ви кажа, че всички тези деца, които ги гледате по Интернет и че са виртуози на някакъв музикален инструмент като, например, момчето на пианото от  линка  посочен по-долу

http://inews.bg/%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%BE/%D0%A2%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D1%85%D0%BB%D0%B0%D0%BF%D0%B5-%D1%89%D0%B5-%D0%B2%D0%B8-%D0%B8%D0%B7%D1%83%D0%BC%D0%B8-_l.a_c.3992_i.252708.html

 

В този случай трябва да сте наясно, че Аз, управлявам цялото му изпълнение, без дори някой да се усъмни в това нещо, че мога да управлявам всичките му действия на това невръстно дете.

 

Знае се, че Моцарт е бил като момчето, но е бил и композитор на музика, която музика днес се слуша по целия свят. Тоест, всички велики музиканти по света, както и останалите са Мое дело като такива.

 

Тези изпълнение са красноречив пример, че не е възможно едно дете на 4-5 години да има такъв рефлекс, за да изпълнява невероятно бързи музикални композиции при положение, че то дори не може да ходи по сцената само.

 

Всичко Аз, вашия Създател, му направлявам от походката като се мине през изпълнението до финала на самата композиция, която я прави като първи пианист с практика от 30 години зад пианото.

 

Това всичко е Мое дело и на никой друг. Ето ви пример за Моето управление, че детето е само един Мой биоробот, които сте всички вие, както вече знаете, че пуснахме с Минчо Минчев тази идея затова, че сте Мои биороботи. Темата за БИОРОБОТИТЕ е също интересна, но и на нея ще се спрем допълнително. Тази тема не бива да смущава никой, защото в по-късен период ще разберете, че не е и точно така да сте био роботи, а сте мое проявление и това е точно така. Тоест, аз се проявявам чрез всеки един от вас.

 

Виждате, че като ваш Създател, отделям изключително внимание на всички ви неща, които са свързани с вашата мисловна дейност и то по много направления. Не бива да очаквате от вас, че може да постигнете нещо изключително, ако Аз, вашия Създател, не ви разреша да го имате. Вие ще знаете, че всичко що е мисъл е Мое дело и това ще е  всичко за сега като ваше познание по мислите за управление на процесите в системата човек както и това, че медитацията не освобождава от мислите ви, тъй като те са постоянен Мой процес за вас, който процес в определени моменти се превръща в щастие и кошмар за вас.

 

Тъй като медитацията и релаксацията се приближават до въпросите по управление на спорта, то ще ви кажа, че Аз, вашия Създател, постигам спортните ви резултати в един или друг спорт. В същото време ви давам възможност да се занимавате със спорт, поради това, че вашите занимания са и Мои занимание и от тук следва, че всичко е Мое управление като системи за управление на вашето ежедневие.

 

Това като цяло е от вашата раждане до смъртта ви и ако за миг спра да ви подавам импулси, то това означава, че спира целия ви жизнен цикъл, тоест, дърпам ви шалтера за спиране на вашия разумен живот като самостоятелна личност. Ето ви отговора за причината на човешката смърт и за смъртта на всичко друго. Тоест, аз съм причината. По тези въпроси ще говорим също достатъчно, за да разберете в крайна сметка, че Аз съм живота и смъртта и Аз съм всичко в този свят.

 

Знаете, че при много случай има невероятни неща, например, човек живее дори паднал от 10 етаж на жилищна сграда и остава невредим. Има случаи на паднали хора от самолет, но са живи и здрави, защото Аз, вашия Създател, така съм решил, че те следва да живеят, но съм го дал като тежко събитие. 

 

Това, което наричате изчезнали народи с тайни и загадки е въпрос зависил изцяло от Мен и от нищо друго. Поради тази причина днес няма нито един ясен отговор или наследник на маите, нито един наследник на шумерите и нищо не е ясно с цялата Египетска история, а още по-малко за Египетските пирамиди. Всичко що е казано до сега за тях е Моя измислица чрез различни автори и нищо повече като това е част от Моята манипулация за вас. Сега ви казвам, че те са тема на цял раздел от книга и ще ви я дам като допълнително разяснение. Днес бях с вас,

 

Аз Съм Това, Което Аз Съм!

 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3414088
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930