Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
08.03.2013 18:07 - ОСМИ МАРТ - МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ЖЕНАТА В СЪВРЕМЕННИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ И ИКОНОМИЧЕСКИ СВЯТ. СЪЗДАТЕЛЯТ ГОВОРИ – 08.03.2013 ГОД.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1559 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 07.03.2017 14:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Осми март e Международен ден на жената почти за целия свят. Как следва да се приема и какво допълнително може да се каже и знае за този дата? Чрез този пост ще направя допълнителни разяснения, като някои от тях ще бъдат казани за първи, а други за пореден път, защото е дошло време за казване на съществените неща. 

За жената, като Божествена същност и сътворена от Мен, описано с библейското Адамово време, съм казвал по всевъзможни световни и други поводи хиляди красиви думи чрез много автори на прозата, поезията и разказа, като се мине през цялата литература, театъра, киното и се стигне до политиката, бизнеса, военните действия, космоса.

Наричал съм я с нежни и красиви думи чрез всички езици на народите от най-прекрасно цвете и нежно същество до издигането й  за най-възвишена същност и закрилница над домашното огнище и обществото.

Казвал съм й, че е прекрасна майка и Богиня на нежната любов. Дарявал съм я с всякакви почести и всичко, което и е било нужно, като красота и материални блага.

Давал съм й усещане за нежна ласка и съм й приписвал най-възвишени чувства на любов, всеотдайност и милосърдие.

В същото време съм я поставял в най-трудни моменти на живота чрез различни събития на живота, като войни и всякакви природни катаклизми. Вкарвал съм я във всякакви ситуации, давал съм и много професии, включително съм я качвал на кормилото на гигантски самолети, влакове, кораби и съм я пращал в Космоса за сложен експеримент на науката.

Давал съм й най-високи постове и длъжности в различните държави, дори има корона на главата с  кралски почести и всякакви други държавни звания. Казвал съм й, че е нежно Божие създание до това, че е отрудена и измъчена от всякъде по много поводи. Правил съм й издигане в култ и на пиедестал. Това всичко е било за жената, като Мой подарък за нея.

Жената, обаче, си е винаги жена и Аз, като ваш Създател, съм я дарил с нужното вътрешно усещане за нея, за да бъде преди всичко с отговорност на жена, тъй като тя с женската си същност е майка на децата си и e нужно да бъде другар на мъжа си или партньора си. Това е най-главното за нея. Поради тази причина в много държави с Моя помощ обществата са направили и са създали такива условия, че тя да ражда повече деца за запазване на етноса им и да се грижи за децата си. Това е един много важен въпрос спрямо жената. 


На всички, обаче, следва да е ясно, че жената съм Аз, вашия Създател, защото Аз съм във всичко, включително и в човека и Аз съм женската същност, наречена жена. Аз съм всичко, което е жената по целия свят през всички времена на човешката история, която история е много неизвестна, за сега от хората.

Всичко, което се знае за нея е от части и това е най-голямата истина за човешката история.

Поради тази причина, по случай Осми март, ще се спра на други неща и ще говоря с друг език на ваш Създател, а не както до сега, за да се знае и да се има в предвид, че Аз определям всичко в този свят и живот на човешкото същество, човешката история и на жената, като част от Моята Божествена същност.

Казвал съм по много поводи в литература и съм заблуждавал човека, че в различни епохи на неговото съществуване е управлявал матриархата, после е управлявал патриархата и сега пак ще се върне матриархата, но всичко това е Моя измислица и това е било Моя игра, за да ви покажа, че светът е разнообразен от всякъде и той е такъв, какъвто Аз, като ваш Създател или Висш Космически Разум или Господ Бог реша да бъде за вас, за жената и за всички хора на света.

Осми март, като ден на жената се празнува по целия свят, но е добре да се  знае, че този ден на жената е произлязал от комунистическата идея на хората по света и се отъждествява с името на социалистката от Германия Клара  Цеткин.

В някои литератури съм посочвал чрез хората, че началото на идеята за празнуване на деня на жената е от социалистическата партия в САЩ, но това не е точно така и самото началото започва именно от Клара Цеткин.

На 27.08.1910 год. в Копенхаген се провежда първата Международна конференция на жените социалистки. По предложение на Клара Цеткин се приема всяка година в една от първите недели на пролетта да се празнува деня на работничките и на международната им солидарност с цел да се мобилизират широките женски трудови маси на борба за равноправие с мъжете във всички обществени сфери на живота. На следващата година, Международният ден на жената е отбелязан с повече от един милион хора в Германия, Австрия, Дания, а през 1913 г. това става във Франция и Русия. 

Тази дата следва да се приеме за истинското начало за женското честване и по-късно се утвърждава денят да бъде Осми март, като ден за солидарност, а днешния Осми март си е Международен празник за жената. Всичко преди тази дата е било само предпоставка, за да се излезе с инициатива за празнуване на деня на жената, като се определя да бъде денят именно Осми март. Предходните изяви са били по други поводи, но те също са за отбелязване.

В последствие инициативата се разпространява по цяла Европа и света, като сега дори вече не е важно кой е поставил началото на женския празник, който празник е Мой празник и това е цялата истина за него, защото Аз, като ваш Създател, го внуших на Клара Цеткин и тя пое тази инициатива, за да кажа днес, че и това беше Моя инициатива прокарана именно чрез социалистката Клара Цеткин. Така бях решил и така стана. Всичко, което Аз, като ваш Създател и Висш Космически Разум реша, че следва да се прокара, като идея с важно значение за определени хора или за държави и света, като цяло, то Аз го прокарвам чрез хората и това е добре, вече, да се знае от всеки човек на земя.

Вижда се, че Аз прокарвам идея чрез този Мой посланик, че този празник е Мой празник и Аз съм ви го дал и разпространил по света до ваши дни. Така си прокарвам всичко, което реша, че е важно и то попада там където е нужно и на нужните хора. Затова се казва за даден човек по определен повод, че  е попаднал точно на нужното место в нужното време. Това нужно време и нужното место съм Аз и никой друг и Аз го определям изцяло. Затова е прието да се казва, че такава е съдбата на човека в това число и на жената, по повод дали им е провървяло или не. Знайте, че съдба няма. Аз съм събата на човека през целия му живот от раждането му до неговата смърт, независимо, че се говарят много неща по този въпрос! Това нещо го прокарвам чрез този Мой посланик и то ще се наложи по целия свят. Така Аз съм го решил да бъде и да ви се представя с новото си лице на истинския ваш Създател и Господ Бог.

Същото важи за всичко, от най-малкото удоволствие до най-големия бизнес, лични запознанства между хората и техните срещи, тъй като всичко правя Аз, като ваш Създател, с всички хора. Аз събирам хората, Аз ги жена, Аз ги развеждам, Аз им давам всичко, Аз ги поставям в трудни ситуации, защото хората са Мои и те са част от Мен.

Личността съм Аз, но чрез тялото, говора, действието и същността на човека.  Това нещо следва да се приеме, като най-голяма истина и тя не подлежи на двусмислие или за нещо друго, което може да се отрече. Това е човешката съдба. Тоест съдбата това съм Аз и тя е Моя и на никой друг. Тук ще отбележа, че за сега единствено този Мой посланик знае най-пълно това, защото той е определен да ме представя в цялата Ми същност на ваш Създател. Той е поставен в условия на пълно опознава на Моята Същност, които условия за него са цяло училище. Той ще ме представя пред обществото с Моя информация, която ви е нужна, за да изграждате постепенно така наречената Божествена регулярност на държавите. Тази Божествена регулярност е прокарах за първи път чрез диктовките на акад. Маслов.

От днес, 8-ми март решавам, че само той ще ви говори нещата такива каквито следва да бъдат и неговата информация да се счита, като най-вярна и да бъде коректив на всичката друга информация, която е дадена до сега по различни пътища. Тази, информация, която ще се повтори с друга, то следва да се знае, че в определен смисъл тя се утвърждава, като най-истинска за етапа информация. Това е, което го обявявам за потвърждение на друга Моя информация, че когато нещата се преповтарят, то това следва да се приема за истинно за дадения етап. Той може да ви говори много и това ще е най-вярното за момента. Тук също ще направя отклонение, за да кажа, че много научни теории ще се променят, поради това, че сам Аз ще ви кажа, че и самата наука е заблуждаваща, като цяло и то именно от Мен.

За да ми повярвате на това нещо, което току що прочетохте ще кажа, че ЯДРЕНА реакция НЯМА и това е началото на цялата промяна на Ядрената физика. Поради тази причина преди Новата 2013 година непрекъснато говорих, включително и чрез акад. Маслов Леонид Иванович от Русия, че има нещо нередно с ЯДРОННИЯ КОЛАЙДЕР в ЦЕРН!!! 

За да бъда по убедителен върху тази теза ще кажа, че няма никакви човешки, животински и растителни заболявания, а цялото здраве и всички заболявания са пълно Мое дело. Аз решавам кога и как ще боледува човек и Аз решавам неговото здраве. Аз решавам здравето на вашите зеленчуци и плодове и Аз решавам болестите и чумите по вашите животни като цяло. Сега вече отчитайте какво значи фармация и скъпи лекарства.  По тези въпроси ще се старая да ви говоря, за да разбере, че се разкривам цялостно пред хората и желая всичко между Мен като ваш Създател и вас като хора да бъде поставено на друга основа към сътрудничество и за да можете вие да разбирате Моята природа, от която природа сте и вие в пълния и вид. Ще се убедите, че Аз съм всичко и за да се премахнат определени човешки заблуди, които, обаче, Аз съм ви поставил, че се наложи да приемате пак всичко на ВЯРА. В противен случай, ще си носите последствията от липсата ви на ВЯРА към Мен, което означава, че вие ще бъдете пак заблуждавани, както до сега.   

Виждате за пореден път, че чрез този Мой посланик Аз не говоря общи и празни приказки, а казвам нещата такива, каквито са, без усукани и неясни фрази, както напоследък правя чрез академик Маслов и за да се убедите в това нещо, че нещата са неясни дадени от него, то прочете диктовката от 03.03.2013 год. "2017 - год.". Това, обаче, все още се приема от читателите с известни резерви, тъй като Аз, като ваш Създател, също така поставям нещата и ви внушавам да имате резерви за момента спрямо това, което се пише.

Тук поставям скоба и казвам, че тези послания от този посланик следва да се приемат едно към едно както са казани и не следва да има никакви резерви, поради това, че Аз разкривам себе си и правя препоръки за вашия обществен и личен живот с указания, който са най-добри за вас като хора и държава и най-ясно казани. 

Всичко е Мое решение за цялото ви Управление като народ и държава. Тази идея за управлението на хората от Мен за първи път е пуснах именно чрез този Мой посланик. Следва да се приемете и което е най-важно, че за определени неща в истинност на информацията спусната чрез него е над информацията на акад. Маслов на Татяна Микушина и други автори и това е така, защото Аз определям това нещо за всеки посланик и не зависи от никой друг по света.

Ще отбележа още, че, когато става дума за информацията, която по един или друг повод съвпада с друга информация чрез други автори то това е за потвърждение на дадената преди това същата информация. По начало информация на този Мой посланик е, за да разкрия Моята същност в пълния си блясък от двете Мои страни на Светлата и черната ми страни. Това не бива да притеснява никой, поради това, че рано или късно следваше да стане в реалност, защото вашия свят е дуалистичен свят, тоест нещата винаги имат две страни, например, мъжко и женско, ляво и дясно, горе и долу, ангел и дявол, добро и зло, Ин и Ян и така нататък. Аз, като ваш Създател, не можех и не бива да се представям само в едната си страна на вечна Божествена Любов и на нищо друго, а това подвежда хората. Все пак, следва да се знае, че владея определени тънкости, които за сега са Мои и те ще останат неразкрити до момента, в който пак Аз ще реша. Знаете, че всичко се променя и това е най-голямата истина, "Единственото, което не се променя е, че всичко може да се промена, но до пълното изясняване на нещата"..

Голяма част от читателите знаят, че има издадени няколко книги на американския автор Нийл Доналд Уолш "Разговори с Бога" и там съм казал десетки нови неща, които са учудили всички читатели на книгите от целия свят, но сега допълвам, че има още много неща, който тепърва ще ги разкриваме.

Този Мой посланик все още не е популярен по света, както други хора, но скоро нещата ще се променят, поради това, че Аз все още имам определени условия, които сам трябва да систематизирам, като информация нужна за вас, спрямо това, което съм ви давал до сега чрез Библия, Корана, Тора и много други книги от различни автори на света.

Днес, 8-ми март 2013 год., преди да се проведе шествието  от Българската православна църква
в град София, по повод Голяма задушница и молебен за помирение на хората в България, ще кажа на целия християнски свят, че това понятие "ЕРЕСТ" или "ЕРЕТИЧЕН" не съществува, поради това, че Аз съм го въвел, като лъжовно понятие, поради това, че така желаех да се получи още в началото от Първия вселенски събор през 325 година, както се знае до сега, за да направя основната заблуда, че е невъзможно да има каквато и да е връзка с Мен от хората на земята. Тук посочвам, че вселенски събори от преди ХІІ век след така наречения Христа никога не е имало и няма и Исус Христос. В същото време това нещо го нарекох ерес, но историята за него описана в литературата и речниците на църквите е невярна. Този внушен от Мен ЕРЕС стана повод за създаване на Средновековната инквизиция през 13 век в цяла Западна Европа и всеки човек противопоставил се на това Мое измислено понятие беше разпъван с всевъзможни въжета и зъбни колела до припадък или разчекване, дори поставян на кладата като човек "дявол" и анатемосван от всички хора. Поради тази причина до ден днешен християнските църкви по света не приемат и анатемосват всеки един човек, който има връзка с Мен, като ваш Създател. Пример за това е Жана Д Арк от Франция, Петър Дънов от България, който дори има и църковно образование, семейство Елена и Николай Рьорих от Русия и в днешно време всички Мои посланици по света са отречени от християнските църковни водачи. Тези църковни водачи, обаче, виждат, че именно това са хората, които дават новото Божествено учение, но църковните им канони им казват, че това е ЕРЕС и не го приемат, поради това, че само Събор може да ги промени. Това са техните правила и това следва да се знае от хората.

Днес казвам най-отговорно, че всичко съм го създал Аз, като ваш Създател за ваша заблуда и поради тази причина накарах папа Йоан Павел ІІ да направи публично извинение, че инквизицията е направила стотици грешки и че е прекъсвала връзката между Мен и света на хората. Също така ще кажа, че Аз, като ваш Създател, внуших на вчерашния папа от Ватикана Бенедик ХVІ, че именно той следва да се оттегли от Папския престол и да мисли за връзката си с Бога, която той вече я има, но не такава, както е  с Моите посланици, за даване на знания, а тя е лична връзка само за него, за да разбере, че ереса е не точен. Това е истинската причина за оттеглянето на папа Бенедик ХVІ и това следва да се знае, кой каквито и други приказки да пише и да говори. Това нещо го казвам сега Аз, вашия Създател, поради това, че следва да се промени цялото канонично правило на християнските братя по целия свят.

Това се налага, защото трябва да има единство с всички вероизповедания в света, което също съм го казвал чрез акад. Маслов. Например, не може на изток всички хора монаси в будистките манастири да търсят връзка с Мен чрез разни медитации, за които съм говорил чрез този посланик, че също са от Мен, като ваш Създател, а на запад да се смята тази връзка с Мен за окачване на въжето под формата, че човекът е ЕРЕТИК.

Следва да се разбере от целия християнски свят, че Аз, като ваш Създател, никога не съм прекъсвал връзката с хората и по тази причина във всяко време имам, така наречените, Мои посланици за даване на учение и за предсказания, като, например, Нострадамус или Ванга от България.

Православната църква в България
, обаче, до ден днешен не желае да приеме Ванга, поради това, че Аз, като ваш Създател, още си играя с църковните служители на България. Поради тази причина проф. Светлин Русев изписа църквата на Ванга така, че тя стана не църква, а нещо, като изложбена зала. Тези идеи бях внушил на професора и че това е най-доброто за рисуване в тази църква. Виждате, че Българска православна църква беше над 20 години в процес на разединение и вътрешни борби.

Днес, ще кажа, че всичко казано по повод на Иисус Христос е Моя измислица и поради това неща съм дал възможност да се приеме, че Иисус Христос е Мой син и той е Господ на християнските вероизповедания. Всичко е голяма Моя заблуда, което означава, че целия Нов завет е излишен, поради това че съм объркал и Стария завет изцяло. Тук казвам, че цялата Библия е една голяма измама и Моя лъжа и това се вижда само от текста, с който съм определил, че човешкия живот е дълъг до 120 години. В същото време съм казал в Стария завет, че хората са живели до 900 год., което на практика е пълна моя лъжа. Двес заявявам, че също така това съм го казал в книгата Анна, бабата на Иисус, че тя е живяла 600 години до разпятието и още 200 години след разпятието и след него е живяла някъде в Южна Европа, но все още не съм определил точно къде, поради това, че историята с баба Анна е голяма Моя измислица, която измислица беше цялата ми книга. Поради тази причина днес отричам всичко казано в нея и тя следва да се прекрати да се чете. Сега ще ви кажа, че това, което е казал Моя посланик в неговата статия за Библията е точно така, че цялата Библия подлежи на пълна ревизия и това ще стане в най- скоро време, независимо, че целия Християнски свят се ръководи от нея, като основно учение, а мюсюлманския свят приемат Стария завет. Още ще кажа, че Коранът, като второ продължение на Стария завет е изцяло е Мое дело и той също подлежи на голяма ревизия за неговата информация, която е 100 процента Мое дело прието чрез пророка Мохамед, както се знае до сега. Това също ще подлежи на ревизия. Преди казах, в специална диктовка чрез Памела Крибе, че ДЖИХАТ е дело на преписвачи на Корана, но днес казвам, че това е Мое дело и което Мое дело го отричам, поради това, че ДЖИХАТ не следва да има, тъй като с него се противопоставят двете вероизповедания между християни и мюсюлмани. Това нещо сега го отричам и то не следва да се приема, като постановка. Виждате, колко много заблуди съм направил само Аз, като ваш Създател и съм противопоставял целия свят само по религиозен път.

Това нещо може да се изясни, само ако внимателно се прочети Библията, за да се види, че Иисус Христос не е съществувал и това е другото нещо, което сега го казвам, като потвърждение на информацията, което написа в статия пак този Мой посланик, че Исус Христос, като историческа личност не е съществувал и този извод го направи само чрез внимателно прочитане на Библията и то под Мое ръководство, за да го насочвам точно къде да провери и какво да следи. Без Моя помощ нищо не може да се открие по този въпрос.

Продължавам да говоря за Осми март, като ще прокарам и друга Моя информация, която искам да ви кажа като по този начин ще смесвам информацията, но едното е свързано с другото и поради това така ще бъде, за да е по-пълна темата и да се постигне до по-пълно разбиране на Моето управление върху хората. Това го желая Аз, вашия Създател. Този въпрос е широк за обяснение, но поетапно ще се стараем да даваме обяснение. Ще кажа, че на Мен също ми е трудно как да подходя, поради това, че бъркотията е голяма и това е за всичко, което малко или много съм давал различна информация до сега.

И пак за празника. Следва да се знае, че в последствие всичко по Осми март се промени, като начин на празнуване, тъй като първоначално е с митинги и манифестации, а беше нужно да се промени и да се даде друга насоченост за честване, поради това, че  си е чисто празник за хората, а не да се поставят политически неща или работнически искания. По тази причина се наложи от политически и работнически искания на жените Осми март да се утвърди като празник на жените по целия свят за празнуване и веселие. Аз, като ваш Създател, в дадено време смятам да внуша в Международните организации ООН чрез определени хора тази дата да се превърне в Ден на жената за целия свят, като официален Световен ден и да бъде почивен ден за всички държави без изключение, поради това, че половината свят и много повече от човечеството са жени.

Това нещо, че жените са повече от мъжете в земното население винаги се е знаело от различните статистики, но никога не е давано вярно тълкувание на този въпрос, поради това, че Аз, като ваш Създател, също не съм искал това да се дава като отговор. Днес, обаче, ще направя кратко пояснение защо е така. Преди всичко следва да се знае, че жените са повече от мъжете, защото Аз, като ваш Създател, имах за идея да дам повече жени на един мъж, но за сега по законен начин това съм го направил само за мъжете от арабския свят и то там, където те могат да издържат по няколко жени с всичките им удобства за живот при строг семеен контрол от мъжа. Това нещо в последствие го променям и давам възможност на много мъже да имат удоволствието и проблемите да бъдат с много жени, дори не като семейни, а на приятелски начала. Всички сте свидетели, че днешната еманципация е с различно разбиране и това също е Мое решение и на никой друг, но прокарвана еманципация чрез хората. Много хора дори не приемат варианта да се женят, а живеят съвместно и по този повод в държавите се приемат определени закони за това състояние на нещата, поради това, че все пак следва да има и някаква законова форма с изясняване на имуществените собствености на личностите.

Аз, като ваш Създател, първоначално желаех идеята за честване да бъде под формата на митинги и протести, защото това си беше чисто социалистическа идея за онова време, която идея тръгваше по света, но в последствие, както ви казах, стана така, че това нещо следваше да се промени, защото жената и празника не е само за социалисти или за комунисти, защото това са само понятия за хората и нищо повече. Ето защо ще направя определени пояснения по тези въпроси за социалистическата идея, поради това, че тя все още вълнува много хора по света на различните държави.

Има две понятия, "социализъм" и "комунизъм" и както съм обяснил в диктовките на акад. Маслов, са с едно и също значение за западния свят и за изтока само, че на запад Аз съм прокарал идеята да се нарича „комунизъм”, а на изток беше известно повече, като „социализъм”, но също се наричаше и комунизъм. Следва да се приеме, че двете понятия са едно и също нещо и значение за обществото.

Много неща бяха омотани нарочно от Мен, вашия Създател и сега следва да знаете, че самата социалистическа или комунистическа идея си беше чисто Моя идея. Тази идея, като такава, най-напред я прокарах с теорията за утопичен социализъм чрез Томас Мор, като в науката История на икономическите учение това нещо се знае много добре.

В по-късен период комунистическата идея я прокарах и чрез един от най-популярните хора в света, а именно Карл Маркс с неговия Комунистическия манифест. Близо до неговото време идеята се поде и от българския белетрист, поет и революционер Христо Ботев, за когото все още се водят спорове в България каква идеология е изповядвал. Христо Ботев си беше чист родолюбец и това е най-точното определение за него, а това, че е казвал за единний комунистически строй, то по това време идеята все още беше в ранен етап и никой не знаеше как ще се прокара и какво ще представлява, но е имало наченки на разбиране, че тя ще е добре за хората, поради това, че се говори за обществена справедливост и това е всичко за онова време. Ботев, обаче, винаги следва да се приема от българското общество и държава за един голям българин от онова време. Като се има в предвид, че е бил само на 28 години до времето на неговата чета, то това никак не е случайно, защото той е притежавал голям талант, като революционен водач за свободата на България, дотолкова, че българския народ да има своя държава, който народ е бил над 3.5 милиона човека по онова време в рамките на турската империя. Това е по официални данни на съвременната история за преди освобождението. Обаче е имало българи и около Цариград и на други места. Тези българи в момента са смесени с други хора. Въпросът тепърва ще се разясненя, защото аз, като ваш Създател, ще направя така, че донякъде нещата да станат по-ясни за българската история. Следва да се знае, че българска история е много по-различна от това, което се прокарва, като тези за периода преди османската империя.

И сега, пак да се върнем за социалистическата идея. Знае се, че няма случайни неща и също не е случайно, че в последствие именно български социалист ръководиха Коминтерна в лицето на Георги Димитров. Днес, поради тази причина ще ви кажа, че самия Лайпциски процес беше също Мое дело. Този процес е не ясен и той е част от това, че също се основа на Мои внушение, че трябваше да се запали Райхстага на Германия и се обвини самия Димитров. Той обаче си беше невинен и поради тази причина се надигна кампания за неговото освобождение. В последствие беше освободен.

Д-р Желю Желев, бивш Президент на България, като учен има известни основание да смята, че няма разлика между социализъм и фашизъм, но това не е точно така, поради това, че социализма, като идея е чисто социална идея, а фашизмът е неясен с нищо, дори той не е и военен режим, защото няма негова партия. Това, че навремето Мусолини е писал по стените си някакви думи, като "фаши" нищо не означава, поради това, че никъде няма такава партия, която да е била на власт.  Следователно, става ясно, че е само понятие и нищо повече. Това нещо като понятие се утвърждава, след като в Германия
идват на власт Национал социалистическата германска работническа партия начело с Хитлер. Хитлер е като всички ръководители по онова време на Германия и той е човек с леви разбирания за управление на държавата чрез работническата партия, но по Мое внушение го поставих в условия да се приеме за военен водач и да поведе война на цяла Европа. Тук е Моята намеса за цялата Втора световна война и това нещо Аз, като ваш Създател, съм го казвал чрез този посланик, че Втората световна война също е Мое дело, поради това, че Аз си правих Кефа с нея, като преобърнах цяла Европа и половината свят точно с тази война. Това именно го направих чрез Хитлер. Що се отнася до самия фашизъм, то аз го внуших също на хората от изтока, че Хитлер е фашист, без никой да го разбира добре това понятие. Вижте дори, че няма никакво свястно обяснение в тълкуването на тази дума и това е цялата истина, че Аз го внуших, като понятие и тръгна навсякъде. Дори самите Германци се чудят защо от тяхната държава е тръгнало това нещо и да се преписва на Хитлер, че е фашист, след като той е лидер на работническа партия и нищо повече.  Виждате, че нещата не са съвсем точно така, както се представят. По повод на това, че Сталин стана и диктатор, то пак Аз го поставих на това състояние и постоянно му внушавах, че е човек за военен, а не само за партиен лидер. Поради тази причина той си присвои най-голямото военно звание по света, така наречения генералисимус, което означава, че на него никой не може да му противоречи. Сега може да разберете, защо е подкарал този режим на убийства в своята държава. Той го правеше, защото му внушавах, че всичко той управлява и никой не може да му се противопоставя като лидер и като военно звание. Ето ви правилното обяснение и по този въпрос. Тоест, чрез тях, Аз си играех на военен режим и после на война и на накрая го обявих за култ към личността. Всичко това бях Аз, като ваш Създател и това е цялата Моя дивотия за вас като хора. Поради тази причина следва да се знае, че Аз съм и Светлина и тъмнина и сега дори ще се объркате за какво в същност става дума, поради това, че никой не е очаквал, че именно Аз ще направя тези признания и то точно чрез посланик от България. Днес искам да кажа и ще обявя, че това е най-точното нещо, което може да знаете за Мен, като ваш Създател, поради това, че в няколко диктовки се представям точно във втората си окраска на Бог, който е само тъмнина. Това също не е точно така, поради това, че всичко е много относително. Следва да се знае, че Аз не винаги съм бил и лош Бог и не винаги съм гледал към войните, но е добре да се знае, че вие сте Мои хора от всякъде, поради това, че Аз ви управлявам и това е всичко за вас, като хора. Този процес е най-мътното нещо за разбиране сега и вие все повече ще задълбавате в него. Как така Аз ви ръководя и да ви давам мислите, след като цялата наука твърди, че всичко е от хората и те са най-умните същества на земята, поради това, че хората имат ум и съзнание. Тук е голямата дилема, която дилема е започната да се обяснява, но по малко, защото е деликатна тема и тя ще обърка цялостно всичко като наука на здравето и на всичко. Приемете нещата, като начало точна така и нища повече за сега. Постепенно ще направим опит да изясняваме този въпрос и цялостно.

По горния повод за Втората световна война в книгите "Разговори с Бога" на Нийл Доналд Уолш дадох голямо разяснение за дейността на Хитлер и това нещо е учудвало милиони хора по света, че именно Аз, като ваш Създател, до някъде оправдавам дейността на Хитлер като човек с основна причина за Втората световна война. Това съм го казвал и чрез този посланик в друга негова диктовка. Отново пак ще кажа, че първите Мои послания чрез този посланик са деактивирани за широко използване, поради това, че са с насоченост за нуждите на България и с конкретни неща в обществено политическия и икономически живот, които неща станаха повод за много въпроси в България, включително и за това, че днес да се стигне до оставката на Правителството. Вие знаете, че много поредни диктовки поставях въпроса за Правителството на България и за дейността на Президента, като институция, но всичко се приемаше на шега и дори някой не разбираха как Аз, като ваш Създател мога да ви занимавам с подобни въпроси. Сега, обаче, стана ясно на всеки, че Правителството на г-н Бойко Борисов само си подаде оставка, както беше упоменал този посланик в негова статия в началото на месец февруари.

Днес ще кажа, че това нещо, за подаване на оставката от Правителството си беше Моя идея и всичко по сегашните протести в България си е пак чисто Моя идея, като от икономически искания те прераснаха в политически. Толкова по този въпрос и ще знаете, че всичко, което е казал Моя посланик е точно така. Аз, обаче го накарах да премахне всички негови икономически статии от блога си, защото той не бива да участва в настройки на хората по един или друг повод срещу властта, защото това са само Мои възгледи за цялостното управление на държавата ви, но всичко се обсъжда и с него, поради това, че има цялостно виждане върху управлението на държавата и икономиката й. Сега някои хора се чудят защо са скрити всички негови статии от Нова година до момента. Това е чисто Мой въпрос и той изпълнява само Моите решения.

Следва да се приеме от всеки, който ги е чел, че това е самата действителност и той до някъде казва най-пълно за нещата, като проблеми в държавата България, защото редовно ги обсъждаме, включително и за високите цени на тока. Това, обаче също е Мой въпрос и в даден момент всичко ще излезе на яве и то съвсем скоро, че аз умишлено прокарвам да има високи цени за тока в България, независимо, че цената може да падне до няколко десетки процента, ако Аз реша това да стане.

През месец ноември 2012 год. той на няколко пъти по Интернет прави покана на самия Премиер Бойко Борисов за лична среща с него, за да му каже, че има проблем в управлението на държавата и в частност в енергетиката, но това се приемаше, като нещо нереално и едва ли си струваше да му се отдава значение за среща. Това, обаче, го прокарвахме като идея, че той ще става едва ли не Министър на държавата с ранг на Президент. Този въпрос, обаче се подемаше с възторг от много хора, а от други с насмешка, но сега се вижда, че нещата са имали известни основание, за да се иска подемане на нов курс на управление на държавата България. Това доведе до голямо объркване на много хора и сега виждате, че всичко, което е казано по проблемите на държавата от него стават в реалност точно така.

През 2012 год. всичко, обаче, Го прекарвах, като причина за Квантовия преход с високите честоти, но в същност високите честоти в България си бяха енергийните честоти с техните проблеми, които сега избиха до такава степен, че да станат цяла причина за ново Правителство и нови избори и то предсрочни. Високите енергийни честоти са Моя измислица и хората не бива да връзват на тази въдица, но и това все още аз го правя да бъде факт и то чрез определени Духовни хора не само в България, но и по света.

Днес, обаче се видя от света, че сам Борисов, който си беше Премиер със самочувствие сам си подаде оставката и дори не иска да помисли повече да приема управление с този кабинет. В държавата се стигна до там, че да се говори за служебно Правителство на България, поради това, че никоя партия не иска да поеме отговорност, за да изведе хората от това състояние на високите цени на ел. енергията и протестите, които заливат държавата.  Президентът на България е също объркан и не е наясно защо се е стигнало до този момент, дори смята, че това е нормално състояние да се иска служебен кабинет. Той също беше намесен в предните диктовки, поради това, че има проблеми и при него, защото по Конституция той е човек с неограничена власт и всеки може да го види това нещо, което означава, че той дава мандат на Правителствата на България. Това означава, че, след като по Конституция той дава мандат на Правителствата на България, то по Конституция следва да иска да се търси отчет от тези Правителства как те управляват държавата България и това е също проблем на Българското управление. Следва да се знае, че Аз поставям нещата така, че хората да са подведени, че Конституцията не е на ред. Днес ще кажа, че България има една добра Конституция, но това е въпрос на лично виждане и на нищо друго, което е пак Мое виждане чрез определени хора и ги изполвам да прокарван различни настроения в държавата. За да не считате, че казвам празни приказки погледнете добре Конституцията и вижте в член 99 и член 100, че именно Президентът на България е човек, който представлява единството на България и той има пълна управленска власт. Казвам ви това нещо, поради това, че всеки бяга от отговорност за съставяне на Правителство, но този въпрос е въпрос и на контрол от самия г-н Президент на България, независимо кой ще бъде той. Виждате, че нещата започват да се повтарят за изясняване чрез този посланик с когото сега отново пишем нов цикъл диктовки и това е Моя нов стил на диктовки за това време.

Ще упомена за тези, които не са чели предните диктовки, че преди Нова година говорихме, че ще има смяна на Патриарха в Българската Православна Църква и това също беше поставено на голямо съмнение и дори на смях. Аз нарочно казвах, че той ще стане патриарх, за да се знае, че нещата в Българската Православна Църква също не са в ред и то много. Видя се, че започна избор на нов Патриарх с кончината на Патриарх Максим, а повторното избиране на Патриарх беше като нещо невъзможно да стане, поради това, че църквата се раздира от противодействия и има неща, които пречат за правилното и управление. Аз, обаче, също слагам допълнително смут в цялата църковна власт и това нещо се виждаше непрекъснато.

Пак ще кажа, че преди Новата 2013 година говорихме с него за смяна на папата във Ватикана и тези писания предизвикваха също смут и смях в много хора читатели на диктовките му. Днес тези хора са свидетели, че във Ватикана се говори за избор на нов папа, поради това, че папа Бенедик ХVІ сам си подаде оставката. С тази диктовка желая да се разбере от всеки читател, че независимо от това, дали той се възприема като Мой посланик или не, това, което казва и пише като Мои послания се случва на приблизително на 100 процента.

Следва още да се знае, че след като Аз, вашия Създател, Го казвам чрез него, това ще е точно така, както е казано и не подлежи дори на съмнение, въпреки, че съм казвам чрез други посланици, че всичко следва да се подлага на съмнение.

Тук е голямата разлика и тук е голямата ми идея за всичко, което следва да се възприеме от хората и това е идеята ми, че Моите послания чрез него са с насоченост към нова постановка на нещата във вярата и в социално икономически и политически план на държавите по света.

Сега всеки може да се замисли за какви високи честоти става дума в Квантовия преход и то в България. Високи честоти в електрическата система на България и Ядрената енергетика на България, която стана причина за референдум, за който референдум той каза, че няма да гласува, поради това, че всичко е лъжа и измама. Сега се видя, че референдумът влезе и в Народното събрание на България и той се закова, като марка на плик на едно место без каквито и да е действия по АЕЦ Белене, поради това, че АЕЦ Белене се правеше по решение на Правителството, но нямаше единна политика по този въпрос от никое Правителство на България и само се харчеха държавни пари, но без кръчмар. 

Това нещо сега Го казвам, че също беше Мое дело за България, за да докажа на света, че Правителствата по света са управлявани от мен. Днес пак ви казвам, че Моя посланик писа, че най-големия проблем на цените на тока е Законът за енергетика в България и този закон влезе в Народното събрание на дена за промяна, но Аз, като ваш Създател, направих така, че се промени само малка част от него във вид на козметични промени, която част е нищожна за промяна цените на ел. енергията за кв/ч.

По този повод той също писа, че докато не се премахне Законът за енергетика промяна трудно ще има и сега се вижда, че се говори едва за снижение на цената със 7 процента, което е нереалистична. Това нещо не е ново, че той знае всичко по цените на тока, но до момента никой не искаше да го чуе, въпреки, че написа всичко, което е нужно на България. Той написа, че е направил лични писма на много хора, но това остана само по компютрите на тези хора. Той написа по няколко писма до Президента на България, Премиер и до Централите на ГЕРБ, че има решение за всичко, но Аз, отново не разреших те да обърнат внимание на този въпрос и всичко беше по Мое желание.

Това е така, за да ви кажа Аз, като ваш Създател, че само той може да ви каже, като цяло къде е проблема в цената на тока, но само ако го питате, а не той да ви дава само готови решения и да се подсмивате, че това не може да бъде истина. Казвам ви, че това е цялото ви състояние на цената на тока в България и той знае, че тя може да се свали от близо 30 до 50 процента от сегашната, при положение, че се отмени Закона за енергетика, който закон Аз сътворих, но през 2003 год., за да укаже влияние до момента върху цялата ви енергетика в България. Този Закон за енергетиката само бърка нещата и вие вече следва да знаете това, че е нужно неговото цялостно премахване. За другото, обаче ще питате Моя посланик и по тази причина той заяви, че могат да се оправят нещата ако стане Председател на ДКЕВР. Толкова по този въпрос за днес.  

Следва да се има предвид от всеки, че до момента, това, което е казано чрез него, то ще стане и то по най-точния начин на правилата на Божественото учение.   

Това, което казах преди малко беше Мое отклонение, но то е свързано пак с вашата дейност като хора и Мое участие във всичко.

Продължавам със социалистическата идеята. След време тя прорасна и се поема от много хора, за да се стигне до самата Октомврийската революция, която се провъзгласява от идеологията на Марксизма и по-късно от Ленинизъм, което идеология се оформя в Маркс-Ленинско учение.

Днес ви казвам, че това учение е изцяло Мое учение и на никой друг, поради това, че Аз, като ваш Създател, така бях решил да стане. Успоредно с това прокарах идеята за така наречените МАСОНИ, за да има впрягане на цялата идея и идеология, че е на хора от богатите среди и от различни тайни общества, включително да се прокара и идеята, че Маркс, Ленин и Сталин са чисто масонски и еврейски потекла, но това нещо е много спорно и Аз, като ваш Създател, съм дал чрез акад. Маслов кратко пояснение за думата ЕВРЕЕН, защото това е Моя дума от Библията, а чрез този посланик съм разширил и обяснил какво точно означава понятието ЕВРЕЕН, а от там и донякъде съм дал обяснение на думата „масон”. Това измислено понятие си е чисто Мое понятие и на никой друг, но съм впрегнал в него много хора да си мислят, кои точно са масоните, като никой не се приема за такъв, поради това, че те самите не знаят какво точно означава думата "масон". Някой хора, обаче, са стигнали до там, че сами се провъзгласяват сега и се наричат масони, поради това, че си мислят, че като имат пари и са масони за управление на хората по техен тертип. Това нещо си е чиста глупост и е време те да разберат, какво точно означава тази дума. Масон е дума на нищо и това е цялото обяснение за нея и който иска да се нарича вече МАСОН, защото тези хора, които се наричат масони по света, те самите не могат да приемат, че така наречените "Протоколи на Сионските мъдреци", могат да бъдат измислени от тях, поради това, че те са сложни за разбиране и дори неясни и трудни за четене. Аз, обаче, дадох възможност на Моя посланик да ги прочете внимателно, за да каже преди години, че това е Божие дело и на никой друг и това е чрез негова статия, тъй като и неговите статии са Мое дело и това е видно от всички статии, че са във вид на учение от нов тип във всичко. Той дори не е предполагал, че това са диктовки и то без дори да е подозирал, че са Мое дело и то чрез него като специалист по икономика и това е цялото му ново учение с нови идеи в областта на икономиката.

Днес за пореден път давам идея, че единствения начин да се повиши материалното благосъстояние на хората в България са нужни пари на самите хора и тези пари следва да се дадат от държавата, като безвъзмездна помощ на цялото население за около 7.5 милиарда човека по минимум 300 лева, което за етапа е около една минимална заплата, което прави към 2 225 милиона лева допълнително налични пари в населението, за да има парично обръщение в цялата маса хора, а не те да са концентрирани само в едрия капитал. Ще възникне въпрос за Валутния борд.

Валутният борд не е нищо друго, освен закон, с който се слага ограничение за напечатване на допълнително пари в държавата. Този закон ще си изпълнява дейността, но ще се приеме и друг закон, с който ще се каже, че всичко се прави и е в интерес на икономиката на държавата с приемане на вариант да се напечатат допълнително количество пари и да се дадат, като материално стимулиране на цялото население, без изключение на нито един човек от новороденото до последния старец. Що се касае за повишение на работната заплата, то това следва да стане само на хората в материалния сектор и никъде другаде и то със същата сума на увеличение на минималната работна заплата, за да има стимулиране на самите хора и то само в материалния сектор и никъде другаде. На всички следва да е ясно, че хората в непроизводствения сектор, като бюджетни служители са паразитни за икиномиката като цяло, поради това, че тези длъжности само използват, без да дават нищо за стимулиране на икономиката на държавата. Заради тяхното издържане се повишават данъците на държавата и това са данъци на нищо не работеща икономика. Единствено се разчита на няколко монополни дружества за внасяне на пари в държавата чрез печалбата им и другата основна част е от данъците по ДДС чрез ток, вода, горива и енергийни русурси и всичко останало. С ДДС - то държавата става монополист на всички сделки и тя задължително увеличава цените на стоките и услугите с тарифната ставка на ДДС-то. Този данък е най-големия данък и чрез него държавата обира населението негласно, дори и чрез лекарствата, въпреки, че има социална политика за лечение на хората, поради това, че всичко, което се купува му се начислява примерно 20 процента ДДС. В момента голяма част от заплата и дори цялата отива за покупки на първично нужни стоки за хората и ако се сметне, че човек, примерно, получава 500 лева заплата, то 100 лева ги прибира държавата обратно при нея. Този въпрос е за преразглеждане, поради това, че държавата харчи пари от населението за много глупости и това също е въпрос на депутатски решения и закони. Не бива да се прави така, че 1/30 част от заплатата на хората да отива пак в държаватата. Този въпрос Моят посланик преди три години го постави на депутат от ГЕРБ, но той остана без каквото и да развитие, поради това, че се каза становище, че финансовия Министър Дятков ще скочи срещу евентуално такова искане от депутатите на ГЕРБ. Днес Аз, като ваш Създател, казвам, че всичко е в интерес на развитие на икономиката, а не е да се правят пари, за да се увеличават чиновническите заплати или да се издържа на никому не нужна армия с десетки нови учебни корпуси за мисии в чужбина. Всичко е въпрос на държавна политика и на нищо друго. Отново ще кажа, както и преди, че членството на България в Евро съюза е излишно членство, а това беше Мой въпрос, че го прокарах чрез много политици на България, но сега се вижда, че всичко е загубена кауза за такова членство, поради това, че само се дават пари за членски внос, а българските граждани търсят работа в чужбина, а не в държавата ви. Вижда се, че от Европа никоя държава не ви желае за Шенген и както казах преди, че вие сте само техен донор на нископлатена работна ръка и нищо повече. Шенген е блян за българския гражданин. Това, обаче Аз го прокарвам като политика за Европа.

Тук ще отбележа, че България е държава от всякъде, но тя не си знае интереса. Същото това нещо го казвах и в предните диктовки на този посланик. Цялото ви управление от демокрацията ви до сега е с грешно разбиране за управление на икономиката, за да има положително развитие за обществото.

Ще отбележа, че Аз също помогнах да се направят тези условия, които са сега и поради тази причина много хора се чудят как така Българската икономика остана на много задно место в цяла Европа по доходи на населението.

Обвинява се планът Ран-ът. Това не е точно така, защото всичко е в ръцете на вашите управници и на никой друг. Вашите управници пък са Мои, поради това, че Аз ги ръководих и манипулирах да прокарват тази политика чрез различни Мои прийоми. Те, обаче, вземаха решения за всичко, които решения са изцяло Мои.

Днес отново ви казвам, че Аз вземам решение, за да ви се разкрия и да ви съдействам, дори мога да направя така, че вие, като народ и държава да бъдете водеща по много въпроси в света. Никакъв план на чужди хора не е в състояние да ви попречи, да си повишите благосъстоянието. Този въпрос е от изключителна важност и днес това е Моето предложение за вас. Всичко, обаче, може да стане при положение, че самия народ подеме кампания да ме изучава, което може да стане и чрез Българската Православна Църква, независимо, че поначало Аз съм изкривил цялостно Моето учение. Това може да бъде именно чрез въвеждане на предмета Богоучение в училищата и във висшите учебни заведения на държавата България, но като информативна наука, без задължителни оценки, както навремето се узучаваше например военно обучение в средните класове и накрая се ходеше на военно полеви лагер задължително за всички ученици. Това е Моето предложение за Българската държава и Богоучението в училищата. Всичко може да стане лесно, дори ще подготвя специална програма чрез Моите посланици, за да е по-ясно какво следва да се изучава. Ще кажа, че Аз, като ваш Създател, ще внуша на хората от Българската Православна Църква да се започне едно нова тяхно виждане за Мен и това ще е в най-скоро време.

И сега, следва да се има в предвид, че при положение, че се вземе решение, за да се дадат пари на населението, което ще стане, възможно като идея, то това нещо би следвало да бъде с точно поставени критерии за пълно държавно ругилиране на монопола, като цяла и то много прицизно, а също така да са под контрол на цените на основните хранителни стоки и стоките от първа необходимост. Още, нужно е промяна на някои закони, като Зоконът за ДДС, Законът за енергетиката задължително да отпадне изцяло, поради това, че този закон Аз, като ваш Създател, го омотах така, че всичко да стигне до сегашното състояние на нещата.  Консттитуцията следва да даде равнопоставеност на всякакъв вид собственост. Също така е нужно да се преразгледа и Закона за счетовоството по отношение на финансиране на държавните фирми от Държавния бюджет чрез така наречените субсидии. Всичко това си оказва влияние за цялосната икономика на държавата. Разбира се има и много други неща, но тук най-напред ви давам цялостно как биха изглеждали нещата за повишаване на материалното състояние на хората в България.

Знаете, че преди Новата 2013 година пак така поставях нещата за вашето развитие, но тогава беше по различни дейности и служби в държавата ви. Днес ще кажа, че то беше виждане за нивото на вашата държава, но самите послания бяха в известен смисъл, не приемливи и поради тази причина ги премахнахме от блога на Моя посланик. Те, обаче, си стоят и в даден момент ще бъдат, като първа помощ за всичко това, което е говорено в тях. Толкова и по този въпрос за сега.

Това нещо следва да се приеме, че е изход от сегашното затруднение в икономиката на България и това ще е цялото ви занимание по този въпрос за бедността на населението. Днес ви дадох идея, която не е нещо особено, но за самото решение ще са нужни хора със знание за нея и следва да се приеме, че Аз, като ваш Създател, съм доразвил тезата, без да се притеснявате, че ще има инфлация в държавата, поради голямата допълнителна парична маса в населението.

Тази по-голяма парична маса ще бъде в цялото население и ще е в оборот за всички дребни търговци, за да се повиши търсенето при дребните търговци, а дребните търговци ще търсят по едрите и така до цялата икономика в държавата.

Следва да е ясно, че без налични пари в обръщение и повишение на минималната работна заплата, но само в производствения сектор и никъде другаде, България няма да излезе от това състояние на ниски доходи и да си повиши благосъстоянието на хората.

Ще възникне въпроса, как така ще се повиши само минималната заплата на производствения сектор? Тук е другата страна на въпроса и тя е, че, който желае по-голяма заплата, то следва да я заработи в сектора производство, а не в чиновническите стаи и на държавната софра. Това е цялата ви истина, защото вие, като непроизводствен персонал имате около 700 000 човека, които са само, меко казано, готованковци и нищо друго, поради това, че всичко чака на нищо не работеща икономика. Това е нужното, което бих желал да ви кажа по този въпрос и докато това нещо не го решите с държавническо решение, то цяла България ще бъде постоянно в стачки. Всичко е ваш проблем и въпрос и на никой друг. Това, че разни други чужди капацитети ви дават акъл какво да правите си е чисто и просто Мое внушение, че тези хора са по-умни от вас българите  и те ще ви кажат какво и как да работите. Това следва да се приеме, като Моя уловка за вас и сега ви казвам, че ще започнете да разсъждавате вече по друг начин, защото това също е Моя идея за вашето неблагосъстояние и да работите по Европа. Ето ви истината за цялото ви управление на държавата.

Цялата тази врътка на паричната система може да стане чрез решение прокарано от смели хора, за да поемат отговорност, защото за едно такова решени се иска политическа воля и смелост, като държавно решение, а за момента се вижда, че всички бягат от отговорност и никой не иска да поеме мандата за съставяне на Правителство в България. Днес се искат нови избори. Ако не се тръгне с тази горна идея, не избори да правите, ами и шапките да си смените с Европа, казвам ви, че всичко ще е по стария начин, и пак някой ще следва да вземе решение за това нещо. Без конкретно решение нещата ще опрат до сегашното състояние.

Това, че ще се наложи да се повиши паричната маса си е проблем, но за този проблем си има друго решение и това решение също го знае Моя посланик, поради това, че с него сме обсъждали тези въпроси не един път и той знае за какво става дума. Ще спомена, че той не приема да дава повече готови решения, защото това си е въпрос на цяла теория и следва да се изпълнява от този, който дава практическото решение и от никой друг. Тоест, решението на въпроса е негово, следователно той следва да носи отговорност за неговото изпълнение, включително и наказателна и това е истинското държавно управление. Другото е само политиканстване и искане на пълнене на държавния бюджет само с много и високи данъци, които са второто нещо, което следва да се намали в държавата. Приходите в държавната хазна следва да идват от повечето стоково паричен оборот и това е всичко. За да има добра Пазарна икономика следва да има добро държавно регулиране на монопола и това също е въпрос на управленско решение и на нищо друго. Как ще искате да ви се намали цената на кв/ч електро енергия, като не знаете, че всичко ви е объркано с наличното законодателно. Той се опита да го каже на някои хора, но всички си мълчат, поради това, че за тях е неизвестен в областта на политиката. Днес вие следва да знаете, че направи много добри предложения, но в последствие си ги прибра, поради това, че това са негови предложения, а не на някой друг и да счита, че всичко може да се взема на готово.

Ще ви спомена, че Моята идея за Божествена регулярност по управление на държавите, която е чрез диктовките на акад. Маслов, някой следва да я прокарва. Това може да стане само чрез хора, които разбират за какво става дума. Тук е също тънкостта на Управление на държавата, поради това, че всеки смята, че е лесно да се управлява държавната кошница с държавните пари и да се харчат като безвъзмезно връщане. Това нещо е проблем на всички партийни централи в България до една, без изключение, защото се иска идея за управление, която идея Аз, като ваш Създател е давам на хората. Ето ви също Моята на намеса във вашето управление.

И така, знае се за Протоколи на Сионските мъдреци и днес официално по повод на този хубав празник на жените обявявам, като ваш Създател, че тези Протоколи на Сионските мъдреци, за които на няколко пъти сме писали чрез този посланик, че тези чудни Протоколи са МОЕ ДЕЛО И НА НИКОЙ ДРУГ, но предадени чрез Ашер Гинсберг, украински гражданин, но е живял в Женева и други места на Европа, за да се стигне до там, че тези Протоколи на Сионските мъдреци, да се тълкуват, като ЮДЕЙСКО издание, което юдейско общество е описано само в самите Протоколи и там се говори за него. Тоест, в тях е точното обяснение на думата ЮДЕИН, а по света вървят хиляди теории, за това юдейско общество, което юдейско общество и религия са чисто Божествена Религия и това е самата Божествена вяра в мен и нищо друго.

Тоест, всеки човек, който малко или много вярва в Бога е чист ЮДЕИН и това е цялата истина описана в тези Протоколи, които , обаче, малко хора могат до ги прочетат, защото се иска специална подготовка за тях и това е на база Божественото учение и на база цялостна икономическа подготовка по много въпроси на днешния Пазарен свят.

Всичко що се отнася за рептили и за гущеро подобни хора са Моя измислица и това си е чисто и просто една Моя лъжа и на никой друг, за да стане светът по-шарен в днешния си вид.

От тук следва, че всичко по това що е масони, рептили, Световно правителство и световен ред не е вярно и следва да се знае, че цялата истина е объркана от Мен, като ваш Създател, за да ви кажа днес чрез този Мой посланик, че за сега той до някъде знае цялата истина за тези книжа и за това, че всичко е Мое дело.

Аз прокарах идеята за Нов световен ред, чрез Президента на САЩ Буш старши и Аз си бутнах кулите в Ню Йорк, като насочвах летците точно в кулите на Световния търговски център и Аз направих цялата история с така наречения тероризъм по света. Това нещо ви го казвам чрез този посланик за пореден път, но това е цялата истина и ще го казвам, до тогава, докато разберете, че вие сте само биороботи и Аз ви управлявам изцяло.

Президентът Буш сам е обяви, но сам не знае как точно може да стане този Световен ред. Това беше също идея за Божествена регулярност, но, за да стане се иска да ме познавате и това е само чрез четене и нищо друго.

От тук казвам, че цялото учение за социализма, за масоните, като лъжа и на капитала като теория чрез Карл Маркс са Мое учение и на никой друг, но предадени чрез различни хора, за да се чудите днес, какво в същност става по света и кой управлява света и да се кръщават хора на разни МАСОНИ и разни ЕВРЕИ, като автори на целия сегашен объркан свят като система от политически и икономически, дори и междудържавни неуредици. Дори да се стигне до там, че никой нищо да не знае, че всичко това, което става на етапа по света е Мое дело и на никой друг. Това е цялата истина и ви го казах Аз, вашия Създател, чрез акад. Маслов но беше малко неясно, но чрез този посланик ви го казвам вече на няколко пъти и то по-ясно от това не мога да го кажа, въпреки, че темата е много широка и оплетена, но по друг начин трудно бих ви го казал. Не е нужно да давам широки разяснения кое как е станало и защо е станало. Всичко Аз съм го правил и това ви е достатъчно да знаете.

Ето ви доброто и злото в Бога. Това е и Моята Божествена Любов, за което все още упреквате този посланик, че ви говори истини, които не приемате, защото Аз съм ви заблуждавал, че съм само Любов.

Пак казвам още веднъж, че имам две страни, но и това не е така  и това е Моята същност, но трудно може да се направи точно разграничение кое е Любов и кое е черната ми страна, защото винаги нещата имат две страни, поради това, че сте в дуален свят и ако за едни хора нещо е Любов, то за други може да бъде точно обратното. Това е




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3416676
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930