Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
12.03.2013 16:51 - РОК МУЗИКАТА И ЛЪЖЛИВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА НЕЯ СЪГЛАСНО СЪВРЕМЕННИТЕ ДУХОВНИ УЧЕНИЯ – 12.03.2013 ГОД.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1415 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 28.03.2013 09:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

В много теми са се изписали безброй неща от различни автори, за да ни се внушава, че РОК МУЗИКАТА е лоша музика. Това е въпрос, който следва да се изясни веднъж за винаги и хората да знаят, че всичко по нейното отричане е една лъжа и измама, прокарвана за хорска заблуда от нашия Създател, наречен Висш Космически Разум, който открай време си играе с различните народи.

Всички народи и етноси се мотаем, като мухи без глави и дори, вече, не разбираме кое е добро и кое е лошо за нас, та ако ще да вземем за пример и това, което е писано в Десетте Божие Заповеди и отричат всичко правено постоянно от човека.

Когато говорим за рок музика, например, може ли да бъде лошо, ако я слушаме или не, то е добре първо да си зададем въпроса, как тя ни влияе, като настроение и самочувствие.

Няма да развивам музикални теории по този въпрос, поради това, че има много съществуващи факти по него и не е нужно. Според диктовките на Татяна Микушина от Русия предадени от така наречените Възнесени Владици и нейните лични писани теми в сайта „Сириус.
ru”, а също така до някъде и това, което се казва в диктовките на Росица Авела и нейните коментари в сайта й „Единение всемирно”,  става дума, че рок музиката е ниско честотна музика. Определя, че тя, като музика с тези нискочестотни вибрации не са били Божествени вибрации, а са незнайно какви. Дори се казва, че едва ли не са от другия свят на таласъмите, вампири, дяволи и така нататък.

Тук е цялото мое не съгласие с тази постановка, че рок музиката е ниско честотна и не Божествена музика, на база това, което минава, като информация през мен и моите диктовки за ново виждане в Божествените учения.

Поради тази причина, днес, 12.03.2013 год., аз пък ще кажа на хората, които ме четат точно обратното на това горно становище и ще изложа моите аргументи, че рок музиката е носител на високи вибрации и е музика равнозначна по честоти на всякаква друга музика, поради това, че в нея се съдържат всякакъв вид музикални инструменти с най-високи октави за звучене на земята, които октави се съдържат в класическата музика и всякакъв друг вид музика. Това, че рок музиката се прекарва с високо говорители не означа, че се променя честотата на звучене, а само се променя силата на звука, която сила на звука и енергийна честота са две различни неща, поради това, че силата на звука се измерва в децибели, а вибрациите в херца. Това са две различни неща и ако следва да говорим за вредност, то може да кажем, че високата музика с много децибели може да е вредна, а не, че е с ниски херца, като например, дългите радио вълни, съгласно електромагнитния спектър на земята. Ние, като хора, ежедневно сме поставени на силен шум, та ако е нужно да се вземе за пример и шума в градовете от МПС. Да не говорим за високия шум в промишлените предприятия. Явно пози въпрос нещо се разминава с действителността и практиката.

В рок музиката се използват много инструменти,  като електрически китари, всякакви клавиатури и ред други инструменти от най-добри цигулки до шотландски гайди и българския кавал, като, например, този на Теодоси Спасов и много ударни инструменти, които са с различна честота на звучене, които, обаче, предават целия ритъм на рок музиката, който ритъм може да няма нищо общо с валса и тангото, които са с бавен ритъм на музиката. В същото време в рок музиката има блус за двама и повече, който блус всеки един му се е любувал, особено, когато е бил влюбен.

Нещо повече, най-харесваната музика от всички други е рок музиката с различни групи и изпълнители, които групи събират многохиляден брой хора. На самите концерти, за да чуят по-добре хората музиката са нужни децибели от високо говорителите. Съвсем друг е въпроса, че някои музикални оформлители се престарават с децибелите в много случаи, което действително може да е неприятно, но това е друга тема. Тези две неща, сила на звука и звучене на музиката и приемане, като музика, а не, като сила
, са противоположни. Това също не е за подценяване, че рок музиката е именно музика за масова употреба и тя се запява от хората на самите концерти. Най-големите телевизионни шоу предавания са съпроводени с рок музика и то обикновено от най-добрите световни изпълнители.

В указанията на Татяна Микушина се посочва, че една от най-добрите балади на Бийтълс, не си спомням точно коя или в песните на AC / DC се съдържат ниско честотни вибрации, които влияе на околния свят, който свят е изцяло на земята и този свят е лош за човека. Тук се получава една тъпотия, която лесно се възприема от хората, поради това горно ниско честотно енергийно твърдене, което се пише и чете. Дори вече самите автори и читатели не разбират как да реагират, дали изобщо да слушат добра и галеща възприятията рок музика от всякакви изпълнители или да я отричат и да слушат няма нищо, за да е по-ясно за тях, че са станали хора на заблудата и това е целия въпрос и проблем. Моята задача е да разобличавам точно такива заблуди дадени от нашия Създател в предни учения, които все още са в сила и аз сам съм ги изучавал изцяло.

От личен опит зная, че когато един човек слуша или се занимава с музика, като професионалист, то той не се интересува от това какви вибрации носи тази музика, а се интересува тя какво удоволствие му носи на него или какви усещания ще навява тя на слушащите я, защото това за професионалиста значи работа и съответно изкарване на хляба си.

Дали рок музиката е ниско честотна или високо честотна музика никой не може да го определи, като понятие, поради това, че ниско честотна вибрация следва да бъде с отрицателен знак, тоест с честоти под нулата. Например, с много басови честоти, които ги няма в клавиатурата на пианото, като октави. От тук следва да се говори за ниски честоти, но това са по-високи от дългите радио вълни, които заливат цялото земно пространство.

Знае се, че пианото е с пет октави и по него се настройват всички останали струнни инструменти, а пианото се настройва само със световно известния настройващ инструмент, наречен "камертон" с неговия постоянен тон „ЛА” от тоновата стълбица на нормалната октава за човека. Пианото, като музикален инструмент е известен класически инструмент с всичките си октави и на тях са се правили най-големите класически произведения от световно известни композитори, като Моцарт и всички останали от тази категория композитори и музиканти.

Всеки човек, който малко или много се е занимавал с музика може да потвърди това нещо и в същото време означава, че всички музикални инструменти на рок музиката са с положителни вибрации сравнени по октавите на пианото, поради това, че почети във всеки рок състав има и клавиатули от различни видове.

След това, което казах току що е добре всеки да се замисли и да си припомни, ако е чел диктовките на Татяна Микушина, че там именно се казва за рок музиката, че е с ниско честотни вибрации.

С тази статия поставям въпроса така. Кой до момента е определил кои честоти са високи и кои не и къде се намират тези честоти по Електромагнитния спектър за земята? Всички познати ни честоти са определени с някаква характеристика за земята наречени "херца", а тези високи честоти, които не могат да се определят се водят, като космически лъчи с неизвестни честоти, като слънчева радиация или магнитни бури, които никой не е чувал и виждал, но се пуска информация за тях и то от най-учени хора и университети. Другото нещо, което също е важно да се знае е, че нормалната честотата на земята се определя, пак незнайно как, на 7.8 херца, но също по неясни причини се казва чрез различни диктовки, че честотата на земята се е повишила на около 13 херца и това е пикова честота, за да не се пръсни тя на парчета.
Сега аз пък питам Създателят така.
Г-н Създател, който ни правиш на всякакви с твоята различна информация. След като твърдиш с различни диктовки, че земята ще се пръсне на парчета и ще стане на астероидни големи късове, то как така тези големи късове няма да се раздробят на прах с най-ситна структура, поради това, че всяко парче ще има същата честота и тя ще е причина всеки къс да се раздробява на пепел, от която следва да не остане нищо, освен съставните и атоми на различните елементи, които ги има на земята?

Питам те сега пак, г-н Създател наш, който и мен ме разиграваш, като маймуна да пиша на хората разни глупости и да им поставям неясни задачи за мислене. Защо Ти, като нас Създател, твърдиш, че има астероиден пояс около Слънчевата система между планетите Марс и Юпитер, след като преди неизвестно време планета подобна на земята се е пръснала и от нея са останали големи парчета, наречени астероиди, с които астероиди постоянно заплашваш хората, че ще паднат на земята?

Ти дори им създаваш напрежение, поради това, че създаваш различни обстановки, като тази с Тунгусский метеорит и това, което се случи над град Челябинск в Русия преди месец, като направи така, че създаде неизвестен пак на никого гръм в атмосферата и предизвика счупване на стъкла и други предмети, като с отломки от тях се получи нараняване на около 1200 човека по различни поводи, а нямаше нито един смъртен случай.

Дай отговор на тези въпроси, г-н наш Създател, за да те видят хората какво обяснение ще им дадеш, защото се превърнаха всички хора от науката до лекарите и професори всякакви в Твои играчки, защото ти и тях управляваш чрез мислите, съгласно това, което даваш, като Твое учение към мен.  Това сега го поставям публично, като въпроси към Теб, г-н наш Създател и Творец и Висш Космически Разум и Господ Бог.

Моето становище по честотите на музиката е такова, че не може нещо, което не се вижда и не се чува да се твърди, че е по-добро или по-лошо от това, което всеки го вижда и чува, чрез науката, като ние постоянно живеем с него.

Още ще кажа, че това за другия живот на оня свят може да си го живеем, след като идем на оня свят, защото в момента ние сме в този земен свят, който свят е изпълнен с ядене по три пъти на ден, което ядене е свързано с пари, за да си го купиш от магазина, особено, ако нямаш възможност да си го набавяш сам от градината за лично ползване. Човек, обаче, има всички нужди изписани и класифицирани в пирамидата на психолога Ейбрахам Маслоу.

Днес си поставих за цел и за пореден път се сблъсках с тази рок музика оплюта от всякъде, като качество на изпълнение и това ми дава основание да направя опровержение на досегашните теоретични постановки, които ни въвличат в излишни спорове и твърдения на нещо, което никой не е чувал и виждал, а камо ли да го изживявал, освен в сънищата си за друг свят.

В Духовната литература е казано така. Подлагай всичко на съмнение, което се дава от информационните източни, ако това нещо не се повтаря.

Тук също ще подложа нещата на съмнение, поради това, че дори и тези факти, които се повтарят следва да се подложат на съмнение.

В моите диктовки и други диктовки от Теб, като наш Създател, има такива моменти, което отново дава основание на някои съмнения. За да замажеш тази неяснота казваш още, че всичко следва  да се прекарва през сърцето на човека.Ти обаче не даваш методика как това може да се прави.

Сега отново ще Ти поставя въпроса. Как така ще го прекарваш всичко през сърцето си, след като сърцето е само един човешки мускул, който се управлява все още неясно как, въпреки, че за това аз имам определано обяснение, но основната маса от хора нищо не знаят по този въпрос? Знае се, че умът е разбиращия фактор и се получава така, че за ума най-малко се говори в диктовките на Възнесените Владици, а се говори само за СЪЗНАНИЕ. Това съзнание, обаче, според мен и за много научни автори е твърде неясно и все още науката се чуди какво означава думата "съзнание". Никой човек в момента не е на ясно какво точно означава съзнание, но всеки говори за него, за високо съзнание, под съзнание и свръх съзнание. Пак Ти определяш тези категории.

Ще кажа с няколко думи, че това, което се дава на мен, като информация е, че „СЪЗНАНИЕ”, а това се казва донякъде и според информацията от диктовките на акад. Маслов, че човек следва да знае нещо, което е известно, а това е, че всичко, което е известно на самата наука може да се приема за относително вярно. Поради тази причина често в диктовките на акад. Маслов се пише така, „СЪ-ЗНАНИЕ”. Това е достатъчен пример, че означава нещо, което следва да се знае и нищо повече. Всички други понятия и теории са само от заблуда и поради тази причина се казва, като например, че човек няма съзнание, изгубил съзнание, ниско и високо съзнание и т.н.

Много неща казани в науката също са спорни. Например, това, че ние имаме „УМ”.

Задавам въпрос отново. Кой е видял, че имаме УМ и къде се намира този УМ, след като никой все още не е изследвал до край функциите на мозъка, защото моята информация от Теб е, че мозъкът е само една съставна част от тялото, която служи, като ретранслатор на някакви усещания, които усещания се причисляват към нервната система на човека, която нервна система също е много спорна, като функции?

Вижда се, че всичко е противоречиво и на мен продължава да ми се подава информация, която е изцяло противоречива на другите съвременни Духовни учения и на много неща от съвременната наука. Така например, като информацията, която ми се даде във вид на голяма диктовка от Теб, като наш Създател, за 8 – ми март е, че човешките заболявания и лечения на болестите всичко е на база от Теб, отново, като наш Създател. Също така ми каза за пореден път, че Ядрена реакция няма и аз престанах да се учудвам на това нещо, поради простата причина, че в книгите „Разговори с Бога” на Нийл Доналд Уолш е казано, че мислите са на Създателя. Този момент се повтаря във всички Твои диктовки дадени чрез мен от Новата 2013 година на сам и това продължава да се твърди от теб и дори прокарваме тезата, че ние, хората сме само БИОРОБОТИ.

Няколко пъти съм изпадал сам в състояния, като Ти ми показваш, че за секунди може да ми създадеш заболяване, с което да не мога да стана от леглото и това е за минута, като съм предупреждаван за това от Теб и за секунди това нещо, като болка отшумява  и всичко си идва, като нормално състояние на здравето и тялото ми. Ти често ме будиш през нощта с болка на колит, която болка отшумява на секундата само от Теб и нищо друго, но да ми покажеш, че Ти управляваш цялото мое здравословно състояние. Това състояние ми се повтаря с цел да ми се докажа десетки и стотици пъти вече, че Ти, като наш Създател, ни управляваш цялостно и дори ми даваш възможност да разбера, че в порядъка от около 30 секунди при мен не идва нито една мисъл в главата и съм все едно в състояние на будна кома. Често ми демонстршираш, как все едно мислите излизат от вътрешността на гърдите, едва ли не от сърцето, а в главата няма нито една мисъл. Тук е голямата загадка, но отговор на мое питане по тази ситуация все още не се дава.

Ти ми казваш, че всички хора едновременно са зависими от Теб и Ти пускаш в секунда над сто милиарда импулси, за да управляваш цялото състояние на всеки един човек от най-малкото му движение до най-бързите реакция и до мислите и говора му. Това нещо ми се демонстрира всеки ден непрекъснато и Ти дори ми подсказва, какво ще се случи с определено събитие през определено време, като такова.

Следва, обаче, да се каже, че Ти не обичаш да ми даваш методи за гадаене и да даваш прогнози какво ще се случи на личността, освен това, което казваш, че може да стане, като събития от местно значение нагоре, като държавно и световно, поради това, че всичко е много общо, а другото са неща, които винаги може да ги променят, както човек постоянно променя една или друга негова позиция. Тоест, днес човек е с едно мнение по даден въпрос, а след един час или утре да бъде с коренно различно становище. За по-голяма Твоя неяснота казваш, че „Единственото, което не се променя е, че всичко винаги се променя”.

В завърших на всичко това, което казвам до тук ще отбележа, че все още не е ясно какво нещо е музиката, като система от тонове и честота на вибрация, но мисля, че всичко е въпрос на лично усещане и на лично възприятие, което възприятие се улавя от нашето Висше Аз, което Висше Аз се нарича нашия Създател или сам Господ Бог. Тоест, нас ни управлява сам Господ Бог, наречен Висш Космически Разум или както Ти се назоваваш вече чрез мен и други автори, а също така и в Библията с понятието "Аз Съм Това, Което Аз Съм"!

За да може да се направи съпоставка на всичко, което казах за музиката и други неща до тук по неин повод, ще публикувам по-долу няколко линка на музикални изпълнения на известни рок групи и певци, наши и чужди и всеки може да ги чуе, за да усети удоволствието от тях и да си мисли за това, дали тези изпълнения са с ниско честотни вибрации или е истинско удоволствие човек да слуша тази красива рок музика.

Разбира се, че човек сам си предпочита музиката, но това са известни рок балади, които са на световни музиканти и се познават от милиони хора по света.

Добре е да чуят и да се направи съпоставка с това, което се дава, като указание за ниски честоти в диктовки от Възнесените Владици, а също това, което се дава, като лични указания от нашата приятелка Татяна Микушина.

Знае се, че едни от най-големите събирания на хора са на рок концертите на различните групи, та ако ще да вземем за пример Лепа Брена от Сърбия, която на концерт е имала над 80 000 човека посещение. Рок групата Куин в Бразилия е правила концерт с посещение на открито с над 180 000 човека. За такива събирания се прокарва идеята, че са с ниски честотни енергии.

Днес е лесно да се говори, че всичко е изкривено, но никой не си дава сметка, че именно информацията, която се дава в Духовните учения и в самата светска наука  може да бъде също изкривена и това да е дело на нашия Създател, поради това, че Той е всичко и сам Той дава всички диктовки за всички автори, но под различни имена.

И така линковете по-долу с музиката, която направих опит да подбера, за да се види за какво точно противоречие става дума и за какви ниско честотни енергии се говори, включително и на българска рок музика и какви ще бъдат вашите усещания, за които мисля, че ще изпитате истинско удоволствие от слушането й. 

1.  http://www.vbox7.com/play:01cd25d6       

2.     http://www.vbox7.com/play:33dd608e

3.     http://www.vbox7.com/play:7a50a35b

4.     http://www.vbox7.com/play:84d0a010

5.     http://vbox7.com/play:1802cf60

6.     http://vbox7.com/play:2dd38b9d

7.     http://www.clip4e.com/play_queen_radio_gaga_edna_ot_nai_dobrite_pesni_na_queen.htm

8.     http://vbox7.com/play:2f718522

9.     http://vbox7.com/play:9f9cf98d

10. http://www.youtube.com/watch?v=GUOui6--OP4

11. http://vbox7.com/play:f51a9c13&al=2&vid=506888

12. http://www.vbox7.com/play:eba7a2bf

13. http://vbox7.com/play:a37f7e57a6

14. http://vbox7.com/play:ea32ada6

15. http://www.vbox7.com/play:0701c765

16. http://vbox7.com/play:d44259b3
http://vbox7.com/play:91639949
http://vbox7.com/play:e7817ae9
http://vbox7.com/play:e82a1e35
http://vbox7.com/play:a49195b4
http://www.vbox7.com/play:3c97d60d
http://vbox7.com/play:3365eed2
http://vbox7.com/play:3bc29ff2
http://vbox7.com/play:948d26f5
http://vbox7.com/play:0f2cde68




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3417652
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930