Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
13.03.2013 15:23 - ОТНОСНО САМОЗАПАЛВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ!!! - 13.03.2013 год
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2792 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 15.03.2013 08:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Случаите на самозапалване през последните месеци в България се увеличават. Поради липса на солидни доказателства защо се получава така, то коментарите и теориите по тези случаи са различни, като дори на хората се преписва психично разстройство. Теорията за психично разтройство е невярна теория, тъй като на всеки човек, който казва, че е чул тих вътрешен глас може да се препише, че това е луд човек. Този вътрешен глас в литературата се описва във вид на едва едва уловимо шепнене, а не да се вика в човека, като на глух. Самата медицина не дава обяснение как точно определя вътрешните гласове на хората, но само заради това нещо тя преписва диагноза "шизофреник". Вътрешния глас на хората често пъти може да се определи с така наречената "интуиция", което е по приемливо, защото никой не определя интуицията, като лудост в хората. Тук е големия проблем на цялата психология, поради това, че тя, като наука, не дава ясно разграничение, кое е вътрешен глас и кое е интуиция, а приема някакви данни на различни обяснения от хора с различни състояния на вътрешно усещане за чуване и на интуиция. Предлагам да се приеме, че това е точно така!!! В линка по-долу е последната информация на самозапалил се човек в България
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5601651

Тези неща не са случайни и е есен сигнал, че хората са манипулирани и се управляват чрез мисълта им от Висша сила.Това нещо го пиша на много места, като друг е въпроса кой го приема и кой не.

Не е изключено дори самозапалените се хора да нямат болка през цялото време, поради това, че, както казах, са манипулирани с Висше чрез мисълта им, а Създателят вече дава информация по този повод за управление на мислите на хората и това, че болката на тялото на човека също Той я създава при различни "болнични" състояния.

Моята информация и всичко това, което съм писал по управление на мислите на хората от Висшия Космически Разум с всеки изминат ден се увеличава, като потвърждение с факти, че е така.

Добре е да се знае от всеки един човек, които има състояния на мисли за самозапалване, независимо по какъв повод е това, че този човек може да се обърне за помощ към Негово величество Създателят наш или казано по друг начин Господ Бог или Иисус Христос или най-близкия до него Възнесен Владика или светец, като свети Георги, свети Мина или когото и да е, за да се помоли за освобождаване от подобни мисли. Това нещо за сега е единствения начин да се избегне последващо действие на самозапалване или слагане край на живота си от човека по какъвто и да е начин. Този факт важи с пълна сила, включително и при управление на МПС, особена в натоварени пътни участъци или райони на балкански пътища с пропасти. Това нещо с МПС следва да се има в предвид от всички хора отговорни за автомобилни паркове за превоз на хора, на самолети, влакове, кораби и всички други превозни средства. Не е изключено и да се манипулират самите ръководители на движенията на различните автогари и всякакви гари с цел объркване на движението.

Препоръчва се да се вземат мерки срещу подобно въздействие на хората управляващи МПС, като се постави до входната врата или порталната врата на фирмата или от външната страна на сградата икона или статуя на Дева Мария, Иисус Христос или на друг светец, за да се спре подобно въздействие.

Препоръчва се още да се поставят на видно място икони в самите превозни средства във вид удобен за самото превозно средство, като няма значение размера и на какво ще бъде направена тя, като хартия, дърво или метал. Следва да се знае, че по Десетте Божие Заповеди иконите са "Създаване на комири", но за сега такова е указанието, поради постоянните заблуди, които са давани на хората от създаване на Библията до момента. Това важи най-вече за християнския свят.

Също така ще споделя, че всеки човек, който има мисли на каквото и да е отношение към слагане на край на живота си, то при първи сигнал да му идват такива мисли или да му се внушава каквито и да е състояния на заболяване или каквото и да е по отношение на неговото здраве или на неговите близки, то този човек следва до максимум десетина минутата, за да може да се съвземе и да каже някаква молитва, която знае, дори може да бъде само молба за освобождение от подобни мисли или да се помоли свободно, както той разбира нещата на молитва, за да се прекрати подаването на мисли свързани с подобно състояние на въздействие.

Днес е 13.03.2013 год. и на мен отново ми се казва, че тези хора на самозапалвания при всички положения  са манипулирани от нашия Създател, за да се обърне внимание от властта, че същото нещо на самозапалване се повтаря много пъти в България, което е признак, че на тези хора се въздейства по един и същ начин по причина за промяна на нещата в държавата ни, като цяло от самата власт. Писал съм на няколко пъти, че управляващите в България след Новата 2013 година направиха така, че да избягат от отговорност от тяхното управление. Следва да се знае, че те също са манипулирани от нашия Създател, като това е следствие от цялостното ни управление от Висшия Космически Разум, поради това, че сме само хора "БИОРОБОТИ". Въпреки всичко това, управляващите, като хора, носят пълна отговорност за състоянието на държавата, поради това, че те са поставени, за да управляват държавата именно от нашия Създател и за това нещо, като хора, следва да носят и определена отговорност. От началото на демокрацията през 1989 год. на сам никой не е потърсен за нищо по състоянието на отговорност и днес избива, по въздействие на нашия Създател, в цялостни републикански протести, като основен повод за това е високата цена на кв/ч консумирана електро енергия, което е следствие на цялостното ни законодателство по управление на икономиката в държавата. Писал съм също по тези въпроси.

Това понятие за БИОРОБОТИТЕ не е ново, като информация, но сега се набляга точно на този момент, за да е ясно вече от хората, че всичко се управлява от Висша сила, наречена Висш Космически Разум или Създателя наш.

Не зависимо кой какво ще си помисли по това, което ще прочете, но следва да се разбере, че Създателят наш или Висш Космически Разум, желае да се приеми и признае от хората по света, че човекът в действителност е едни БИОРОБОТ и нищо повече.

Темата е непонятна за хората и е много сложна за обяснение, но донякъде аз имам обяснение на този въпрос. Следва да се има в предвид и да се знае, че всичко е въпрос на нашето отношение към Създателят наш и да се приеме от хората, че Той ни владее цялостно и това е нужно да се отрази в  Конституцията на всички държави, като висши закони за държавност.

Единственото, което следва да се приеме и знае за този момент е, че Висшия Космически Разум ни владее цялостно. Поради тази причина все повече се прокарва приказката от хората, че всичко на този свят е Божа работа.

Това, което се препоръща от Българския патриарх и новия Премиер на България в линка по-долу
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5605491
 
е добре, но нищо не зависи от тях двамата, като Премиер и като Патриарх, а всичко зависи от нашия Създател.

Паради тази причина, Аз отново препоръчам да се прави само това, което е описано по-горе и нищо друго, защото те двамата също са зависими от Създателят и те самите са управлявани от Неговото величество.




Гласувай:
2



1. apostapostoloff - Всеки, който посяга на живота си,
14.03.2013 05:56
страда от тежко психическо заболяване. Всеки психиатър ще ви го потвърди.

И тъй като в България 1 800 000 души се борят с някакви психически отклонения, броят на самозапалилите се, е учудващо нисък.
цитирай
2. minchomin - страда от тежко психическо забо...
14.03.2013 08:19
apostapostoloff написа:
страда от тежко психическо заболяване. Всеки психиатър ще ви го потвърди.

И тъй като в България 1 800 000 души се борят с някакви психически отклонения, броят на самозапалилите се, е учудващо нисък.


Г-н Апостовол, ти си писател, поне така пишеш в профила, че си. Аз ще ти кажа, че ти нищо не си, поради това, че с тази цифра от 1 800 000, която посочваш, като психично болни и не зная от къде имаш тази статистика, означава, че всеки 4-ти човек в България е болен от психично заболяване. Питам те, ти смяташ ли се за психично здрав, като твърдиш, че всеки четвърти човек е болен, тъй като според това нещо във всяко семейство има по един психично болен човек? Вземи си махни този коментар от тук и ми се извини, поради това, че ще те махна аз, защото ти действително си за лечение, но с тояга по задника, тъй като пишеш и книги, с които заблуждаваш хората. Повече такива коментари не прави никъде, защото нищо не разбираш по този въпрос.


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3407521
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031