Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
13.02.2014 16:44 - КОЙ Е АВТОРЪТ НА БИБЛИЯТА??? - 13.02.2014 год.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1470 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 22.02.2014 18:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Тази тема я дъвча и предъвквам на моя компютър много време и десетки пъти като до ден днешен не я обявявам, но в скоро време ще кажа по Интернет кой е истинският автор и събирач на Библията!
Аз ежедневно пиша по нещо в Интернет, че Библията е фалшива книга и това е така, но тя е уникална книга и трябва да се направи разлика от читателите между фалшивост и уникалност.
Библията е уникална книга не от това, че в нея се казва истината, както твърдят хиляди нейни привърженици. Това, че Библията казва истината не е вярно и тя не казва никаква истина, но Библията е уникална книга, защото е успяла да заблуди милиарди хора по света с няколко важни неща, които дават облик на историята на света и това са, първо, темата за сътворението на света, което е много противоречиво с няколко важни момента от нея и аз съм ги описал в друг мой материал. Второто нещо е разрушените градове Содом и Гомор, защото е имало полова и всякаква друга разпуснатост на хората, а ако това е така, то това означава, че днес Господ Бог следва да разруши всички големи градове на света, в това число и хисарската крепост в град Хисаря, защото и там става разврат от всякъде, особено от тези, които са отишли на лечение с минерална вода и то от цяла България. Затова единствено в Хисаря има местност с име "маймун дере" известно на хиляди почиващи хора. Това е в кръга на шегата, но този майтап си е чиста истина.
Другата уникалност на Библията, в която са убедени милиарди хора, че е истина, това е така наречения Вселенски потоп със спасението на света от Ной точно с Ноевия ковчег. Това е лъжа от всякъде и този извод се прави единствено от самата Библия.
Следващата уникалност на Библията, която днес е заляла целия свят с два човешки образа и  на които светът се надпреварва да се кланя и да направи от високи по-високи паметници като това е въпроса за съществуването на Иисус Христос с цялата негова история и майка му дева Мария, като спътник на цялата Иисусова патаклама от рождението му до разпятието му, та до ден днешен.

Всички други писани приказки в Библията са за подсилване вярата на хората в това, че нещата казани по-горе са истина и това става с цялата библейска тематика. Точно с тази нейна тематика се прокарва нейната Главна цял за света, която не е нищо друго, освен впрягане на ЧОВЕЧЕСТВОТО в ПЪЛНА ЗАБЛУДА относно неговото сътворение и битие, които все още са неясни и е хипотетични за хората, но никога не са преставали да вълнуват пак цялото човечество.  

За сега е добре да се знае, че авторът на тази дебела, черна и вече със златни корици книга не е един, а са много, както е писано в сайта с линка по-долу и в други сайтове, но на всички хора автори на различните писания словото е предадено от Бог и затова Библията се нарича Божие слово.
http://wol.jw.org/bg/wol/d/r46/lp-bl/102007408

Все пак, някой човек е събрал всички писания в едно цяло съчинение наречено Библия, която Библия владее с вярата на хората 2/3 от света.

Затова Библията не бива да се подценяване никак, независимо, че аз твърдя непрекъснато, че тя е фалшива книга като версия за Господ Бог "Иисус Христос" и неговото съществуване.
Точно за това тя не бива да има подценяване, защото е добре да се знае, че един фалшив документ, наречен Библия, която се чете от милиарди хора по света е успяла да заблуди 2/3 от цялото човечество на земята и 90 процента от хората, които не изповядват християнството като две вероизповедания, католици и православни с идеята, че Иисус Христос е Господ Бог и чи той е най-святото човешко същество на този свят, който на пук на неговите привърженици, че и бил светла личност е разпънат на кръст и прикован с коларски пирони за назидание на няма нищото.

Истината е такава, че сам Иисус, според текстовете в Евангелието на Матея, се нарича Господ Бог още преди да е разпънат на кръст, като в същото време се знае, че Иисус е Божии син, след което цялото християнство го обожествява.
Съществуват много версии и твърдения за това дали Иисус е Бог или не, но в самата Библия е посочено ясно и недвусмислено кой е Господ Бог и това е този от Стария завет, който е сътворил света, наречен с различни имена като Йеова и Аз съм оня, който Съм, които две имена се отнасят до едно и също нещо.

Точно това е съществен момент и следва да се разсъждава върху него, защото се вижда, че от една страна Иисус говори с Отец си и дава чрез постановките в Библията различни препоръки за вярата в Бога и живота, а в същото време Той се нарича Господ Бог, но не е написал една дума някъде на папирус или друг вид носител, която да влезе като слово в Библията, а се знае, че всички хора, които са написали текстовете и са влезли в Библията са приели Божието слово, което слово е от Единния Господ Бог.

От тук възниква реторичният въпрос.

Защо днес почти целият свят отрича, че друг човек, освен Иисус, не може да комуникира със своите сетива с Господ Бог или Висшия Космически Разум като дори се счита за болест шизофрения от съвременната медицина всеки един човек, който признае, че има връзка точно с Господ Бог или Висшия Космически Разум? Този въпрос е мъгляв от всякъде защо е бил прокаран така, но моята версия няма да ме излъже и това е точно за допълнителна заблуда на хората по света, че освен Иисус друг човек не може да говори с Висшия Отец, наречен Господ Бог или Висшия Космически Разум. Отделна е темата, която масово върви по съвременните учения, че много хора се нападат от нисши същества, което е допълнение на голямата заблуда, че човек не може да получи така щяло нещяло връзка с Господ Бог.
Тук се получава пълно противоречие, защото няма важен библейски герой описав в Библията, който по някакъв начин да не е имал връзка с Господ Бог и това е ясно от текстовете на самата Библия като, например, Адам, Ной, Мойсей, Аврам и много други, които всеки един от тях е бил в пряк разговор с Бог.
Тогава за каква истина става въпрос в нея, след като самата наука и християнството не разбират що за връзка е имал Иисус и другите библейски представители с Господ Бог.

Точно тук е голямата помия на съвременната наука и християнството, защото те нямат ясно обяснение на много въпроси нито от физична, нито от медицинска гледна точка за възможностите на човека, а още по-малко имат представа от психологична гледна точка  за човека и никой не е наясно с човешката особеност, независимо, че днес се приписвах хиляди постижения на науката по познаване на човека въобще.

Затова днес, 13.02.2014 год., казвам на всички мои читатели, че именно науката "психология" ще ги изкара всеки един човек за ЛУД, ако някой си позволи да каже на своя личен лекар или на друго медицинско лице, че чува тих нежен вътрешен глас, който глас се търси от милиони хора по света, за да знаят, че са направил връзка със своя Висш Аз, който Висш Аз е Бога в човека, точно според учението на акад. Маслов Леонид Иванович. По данни от Интернет акад. Маслов е съветник на Президента на Русия, г-н Путин.
Вътрешният тих глас е Висшия Аз на човека, за който Висш Аз говори цялото учение на г-жа Татяна Микушина също от Русия и това се счита за върха за Духовност на даден човек ако той направи връзка с Висшия Аз. По тази тема много съм говорил, че и тук с тази постановка има известна доза лъжа и измама.
Вижда се в какви противоречия се навлиза, ако не се сложи край на цялата тази бъркотия с изясняване на всички тези въпроси, които са изцяло Божии въпроси. Поради това в Евангелията сам Бог е прокарал една точка при раждането на Иисус, като се казва, че той е роден само за ПРОТИВОРЕЧИЕ. С тази дума Господ не греши и на практика точно това става, че Иисус Христос е най-голямото противоречие в света на вероизповеданията.

Това е цялата обърканост от Библията до всички други учения, които са пълни с плява и много шушлопина от думи и цитати, както в Стария така и в Новия завети в Библията, а също и в другите Божествени книги и учения.

По логиката на съвременната медицина и психология, то всички библейски герои, които са говорили с Бога следва да ги вкарат в психиатрията на Пещерско шосе в град Пловдив или в град Раднево и на други места. По тази логика Иисус Христос, който е лидер от Библията по връзка с Единния Господ Бог, то той трябва да води колоната на хората към психиатричната клиника, за да им дадат диагноза "ШИЗОФРЕНИЯ" с една или друга степен, освен ако сам Иисус Христос не желае бъде ЛУД и да получи пенсия, съгласно българското пенсионно законодателство.

А сега с това, което ви казах, ако не желаете да ви нарича съвременната медицина луди хора, казвайте и вярвайте, че всеки човек, който иска и търси Бога в себе си е постигнал някакво съвършенство в Духовността, читатели мои, които ме харесвате и още повече тези, които ме отричате изобщо като човек противник на много Духовни учения и в същото време познавач на Божията наука, защото ви говоря неща, които за сега на друго място няма да имате възможност да видите или да чуете.
Затова днес аз съм в страни от всички Духовни общности в България и затова само пиша и дори с хора не се събирам, освен с някои мои приятели и близки роднини, за да мога да работя и да ви говоря това, че Бог е имал една единствена Главна цел с цялата Библия, която Главна цел е пълна заблуда на човешкото общество на света.
Точно поради тази причина в първа книга на Нийл Доналд Уолш „Разговори с Бога” Бог сам оправдава Хитлер, че не е виновен за Втората световна война и изважда причини от девет планини в десета, за да не изплюе камъчето пред г-н Уолш, че сам Бог е причината да стане Втората световна война, но прокарана чрез Хитлер, Сталин и други държавни ръководители по онова време.

Темата ще стане от интересна по-интересна, защото студеният леден вятър за произхода и автора по обединение на Библията като цяло четиво, който вятър ще охлади много страсти, поради това, че започва да духа от към Западна Европа, а не, както се знае до сега, че духа от Арабския полуостров и се смята за топъл южен вятър минал през Средиземно море и Босфора, за да тръгне на север и запад, та чак до Сибир със създаване на две християнски вероизповедания. Това е другата важна заблуда за цялата световна история.
Защо християнството не е завзело най-напред Близкия изток като вероизповедание, а то е заело цяла Европа и Русия и една друга по-малка част е заета от исляма, но още от Римско време, за което Римско време някои учени хора ще изпаднат в кома след като разберат, че то е било на-големия исторически фалшификат за света? На 13.02.2014 год. дори се прокара тема и по Фейсбук, че някои учени хора от Западна Европа вече имат съмнение точно по тази версия, че Римската империя е целенасочена измислица за света още от средновековието, за което аз писах през лятото на 2013 год. в моите книги.
Този въпрос е също важен за точен отговор на поставената тема.
Продължавам в следващите дни.

Бъдете живи и здрави!





Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3416409
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930