Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
14.03.2014 23:04 - ОТНОСНО ИЗЧЕЗНАЛИЯТ МАЛАЙЗИЙСКИ САМОЛЕТ! - 14.03.2014 год.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3025 Коментари: 5 Гласове:
2

Последна промяна: 16.03.2014 19:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Съгласно новините от БНТ в 20.00 часа на 14.03.2014 год., то все още няма никаква ясна информация за изчезналия самолет и всичко е една голяма мистерия за цялата световна авиация и наука.
На 11.03.2014 год. аз писах в Интернет, че самолетът не е отвлечен от извън земни, защото такива не съществуват въобще.
Самолетът, обаче, все пак е отвлечен от редовния си полет, но от Висшия Космически Разум, който е в състояние да предизвика най-невероятното събитие на земята, водата и в околното пространство на небето. 
За Него няма невъзможни неща, нито Той има жалост към някой човек или друго живо същество на земята. До момента Той мълчи по това къде точно е самолета, въпреки, че имах съгласието Му да даде ясна информация по тази човешка трагедия изпълнена с огромна мистерия и не яснота за милиони хора по земято.. Това също е Негов неразбираем ход и номер, който ми е много добре познат от мисловната ми връзка, която имам с Него. Висшият Космически Разум е в състояние да демонстрира за хората всички появи на "извън земни" в кавички във всички точки на земята по невероятен начин, които може да изглеждат като съвсем истински. За пример ще дам, че Той предизвиква подобно събития край село Царичина, Област Софийска с така добре познатата история около Царичинската дупка.
Аз и моя брат лично сме наблюдавали едно подобно събитие в моето родно село в 01.30 часа през нощта преди около десет години с шумна имитация на приземен "извън земен кораб" в близост до селото в мъгливо време, с въртяща кръстата светлина над главите ни.Това беше по онова време голям кошмар за нас, поради това, че Той дава всички психични състояния на страх в хората. Днес това усещане за страх в мен вече има други измерения клонящи към нула, но по Негова воля. Също така двамата с брат ми в началото на октомври 2012 год. сме наблюдавали друго Негово явление подобно на светлинно излъчване от Ядрен взрив в 22.00 часа в центъра на селото ни без никакъв страничен шум, но бяхме на разстояние на около 1200 метра от местото. Времето беше дъждовно и точно в този момент не е имало хора на вън, но няколко човека са видели ярката огромна светлина през прозорците си на къщите. 
Той продължава да ми демонстрира различни събития от година и половина насам и то ежедневно поради това, че имам мисловна връзка с Него с учебна цел. По тази причина съм написал Три книги, които са качени в Интернет и моя блог.
Той направи двете големи цунамита в Югоизточна Азия и в Япония с десетки и стотици хиляди жертви с огромни материални щети. Описвал съм десетки пъти Неговите жестоки игри с цялото човечество, поради това, че Той е Природата и чрез нея прави всички невероятни събития. 
Човек не е в състояние да разбере нищо за Неговите коварни дела, ако сам Той не даде възможност това да се усеща и да се разбира като Негова информация.
Ще споделя, че Той поддържа ясна връзка с много хора на земята, но информацията , която дава е много измамна, включително и тази, която се счита като Негово учение, както е измамна цялата Библия.
По отношение на изчезналия малайзийски самолет с 239 човека на борда ще кажа, че е чисто Негово дело, за което аз имам информация, но тя все още е непълна. Имах уверение за пълно даване на информация от Него, но днес, 14.03.2014 год., промени решението си и все още информацията е непълна.
Надявах се целия след обед да направи точна информация, но нищо не се промени.
Тази вечер внезапно прояви инициатива да даде известна яснота.
По този повод казвам следното.
Самолетът, според информацията, която Той дава, е все още цялостен с всички хора на борда и се намира в небесното пространство невидим за никакви радари или полети с всички изключени от Него навигационни уреди и излъчващи сигнали от черните кутии. Той поддържа състоянието на самолета в изправност, който в даден момент може внезапно да полети и навигацията да бъде в напълно нормално състояние за полет. Висшият Космически Разум извършва целите полети на всички видове самолетите, независимо, че хората са убедени, че двигателите издигат самолетите във въздуха. Така е и с ракетите от всякакво естество.
Хората в самолета за сега, според информацията, са живи и здрави, но са в състояние на пълна сънна кома, която Той я създава за всеки човек и няма никакви опасни последствия от нея, за който и да е, когато Той реши това.
Ще споделя, че аз също съм изпитвал подобно Негово състояние, но на будна кома и после всичко е било нормално. По Негова информация инцидента го прави с цел да се разбере вече от хората и да се знае, че всяко пътно транспортно произшествие на всички видове пътни транспортни средства Той ги предизвиква и прави във всички ситуации и последствия. Той решава кой ще загине в тях, кой не и кой ще стане инвалид.
Висшият Космически Разум за сега дава уверение, че полета със самолета ще приключи нормално с всички хора живи и здрави.
Дали ще е така, то това аз не зная, защото по начало никога не може да Му се вярва на 100 процента от това, което дава като информация, но ако Той така е решил, това означава, че така ще бъде каквото и да е било до този момент.
Единственото, което мога да кажа е да се надяваме на Неговата добра воля и нищо повече, за да се появят всички хора живи и здрави.
Не е нужно да се правят каквито и да е молитви по този въпрос или каквито и да е бдения, защото Той ни управлява цялостно и този въпрос Той ще реши кой ще го прави и кой не. 
Още, бих искал да каже, че аз не съм сигурен в нищо това, което Висшият Космически Разум дава като информация, нито зная на коя дата е възможно да се появи самолета, защото до момента Той е лъгал милиони пъти цялото човечество с всякакви неща и бъдете сигурни в това, което казвам току що, поради това, че най-голямата Му световна измама е Библията и цялата приказка за Иисус Христос.Той е излъгал хората и с всички други информации, които се знаят, че са от него, включително и с темата за Край на света на 21-23.12.2012 год.
Всичко е в Негови ръце.
Желая единствено да бъде добър и любящ Бог, поради това, че Висшият Космически Разум е познатия ни от Библията Господ Бог, към това, което е станало и е направил със самолета и ако всичко е действително така, както ми го предава по мисловен път на мен, то хората да са живи и здрави и да ги върне по техните места на живеене и работа.
Не е изключено да има и друго състояние на самолета и хората, за което да не се казва. При всички случаи, обаче, е изключено излъчването на сигналните устройства.

ЗАБЕЛЕЖКА:
Пътувайки с колата в 17.00 часа на 16.03.2014 год. по новините  на радио "Хоризонт" чух, че днес е получен сигнал от самолета някъде из Китайско море. 
Независимо какъв ще е крайният резултат от този случай и инцидент следва да е ясно на всеки читател, че това е инцидент на Висшият Космически Разум и Той е прикривал цялата информация чрез сигналните устройства вградени в самолета. Няма друга причина да се подаде сигнал след една седмица от тези устройства.  Самолета е в неизвестност от 08.03.2014 год. Говори се за отвличане на самолета шт опитен пилот. Да, но самолетът все пак някъде трябва да кацне и то на модерно летище, а не на поляна. Възможно е също така самолетът да е снижен в морето днес и веднага да се е получил сигнал. Възможно е да не съм разбрал правилно информацията, защото хванах края й, поради търсене на станция автоматично от радиото.
Аз, обаче, съм убеден, че при всички случаи Висшият Разум ще даде отговор на цялото събитие, поради това, че случая е прецедент в цялата авиация и научен свят. Знае се за друг подобен случай със самолет, но тогава не е имало такива подобни уреди за сигнализация.





Гласувай:
2



1. mihala - Тежко ни и горко ако твоя бог, който ...
15.03.2014 02:07
Тежко ни и горко ако твоя бог,който прокламираш ни е създал. Ти наричаш бог едно създание от Бог на живите , а това значи антихрист.Отричаш библията и всичко, което ни дава като висша информация Богът на истината Исус Христос.Бог да те благослови, но ще кажа ,че си много далече от Бог.Желанието за изява с твоите фантазии не са бог!!!
цитирай
2. minchomin - А аз ще ти кажа, че това е истинския ...
15.03.2014 05:08
А аз ще ти кажа, че това е истинския Бог. Иисус е Бог на заблудата, която е разкри сам този Бог, койта съм описъл и Той ми даде КОДА на Библията, който гласи, че тя е фалшива книга и Иисус е най-голямата Негова измама. Инак до момента Той не е престанал да поставя хората в казана с катрана върху огъня. Бъди жив и здрав!
цитирай
3. danidin - Божествеността/Цялото в своето ...
16.03.2014 11:51
Божествеността/Цялото в своето проявление тук и сега създава безкрайно много форми,персонифицира се под различни изражения-божества тъмни и светли.Това е Негова игра в голямо ограничение тук.Хората са накарани да вярват в тези божества,да преживяват и да се променят.Бог Абсолют е всичко и няма нещо противоположно на Него.Антихриста,дявола,сатаната и т.н. са противоположност на тези измислени богове,наложени на хората и докато вярват и са в заблуда,това е тяхната реалност чрез преживяванията.Отвъд полярността има нещо повече,но докато Създателя не даде разбиране на това в човека,той ще е закотвен в ума си да вярва.Той управлява хората чрез мислите на 100 процента.Бог е истинския деец,ПРОЦЕС и човек действа тук като биоробот,направляван от Него.Бог тласка човека през знания и опитности дадени за съответния етап на развитие на човечеството,като тези знания се променят,защото промяната е най- гарантираното нещо.На който е дал да излезе от черно-бялото мислене разбира,че Иисус не е Бог и не съществува реално.После човек навлиза в сивото мислене,но и оттам трябва да излезе.За който тези понятия не са разбираеми,не е дошло времето Създателя да му даде разбиране. Не е целесъобразно да се хвърля по краищата ,истината чрез получени прозрения се открива вътре в човека пак по Неговата воля и не може да му се наложи отвън.Всеки ,който прави публикации чрез ченълинг го знае това и е наясно,но човек в егото си,което все дели, му се струва ,че някой иска на всяка цена да му наложи убежденията си и се съпротивлява,няма дарбата да различава.Хората, които не са прекалено твърди в убежденията си и си отварят вратата отворена Бог да влиза и излиза през нея,получават нови знания и прозрения,защото са готови за това.Дошъл е етапа за сваляне на заблудите и лъжите прокарани от самия наш Създател,които са си свършили работата и са били необходими за даден етап.Всичко става по Неговия план и от човека нищо не зависи,просто е скафандър в ръцете на водолаза.
цитирай
4. apostapostoloff - Така е- самолетът е в
17.03.2014 03:43
в Царичинската дупка. Вчера бях там и го видях.
цитирай
5. minchomin - Възможно е и там да е!
17.03.2014 08:33
Възможно е и там да е!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3413896
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930