Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
17.03.2014 09:11 - ДВА ВАЖНИ ДОКУМЕНТА ДАВАЩИ ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ СА ФАЛШИВИ НА 100 ПРОЦЕНТА!!! - 17.03.2014 год.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2091 Коментари: 1 Гласове:
-2

Последна промяна: 25.03.2014 14:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Това, което казвам в този пост го твърдя и го доказвам пред цяла камара от професори, че книгата "История славянобългарска" написана от Паисий Хилендарски и документът "Именник на българските владетели", които са най-важни налични документа за българската история са фалшиви на 100 процента като информация. Тяхната информация се използва като база за историята ни днес.
Цялата българска история до Руско-турската война е мъглява и неясна!
Никакъв хан Аспарух не е идвал от никъде, за да прави България по тези земи, нито пък е имало каквито и да е български владетели като Борис, Симеон, Калоян, Асен и Петър, Ивайло и всички останали, който ги описва полу грамотния монах от Атонския манастир Паисий Хилендарски. Всичко е добра приказка и нищо повече и бъдете сигурни в това, което казвам. Не говоря нито една дума на вятъра. Друг е въпросът кой ще бъде заинтересован това нещо да излезе на бял свят цялата тази истина.
Аз съм икономист по образование от УНСС град София с две специалности като едната ми е учителска за преподаване на икономика в средните училища. Това е достатъчен факт, за да мога да направя мои изследвания по определени въпроси и да ги изнеса в Интернет пространството като факти на фалшивост.
Главен източник за това мое твърдение е Библията, която е фалшива книга на 99.9999 процента. Защо казвам така?
Библията е изучавам над десет години и то така, както папата в Рим не я изучавал. Това изучаване се 
дава от този, който е дал на човечеството Библията като литература. Всеки знае кой е Той, но ще го кажа още веднъж, че това е Господ Бог и никой друг като се знае, че Библията е Божието слово.

Точно под Божието ръководство изучавам Библията, за което от началото на 2013 год. съм написал няколко статии в моя блог по нея, че тя е фалшива книга.
Поради това, че тези два документа, История славянобългарска и Именник на българските владетели са свързани по един или друг начин с Библията, то следователно и те са фалшиви и то на 100 процента.
В История славянобългарска няма нито един факт, който да е реалистичен и да служи като база за гордост на българския народ, че той има история, както знае всеки един българин и то от самото ни образование и от изостанал род става народ.

Може ли някой, който малко или много е ходил на училище да не каже, че фактите описани в книгата "История славянобългарска", макар и да не я чел лично цялата да не са повлияли от училището за изграждане на неговия мироглед по българска история?
Не, и това е факт от всякъде!
Всички българи имаме голяма фалшива "гордост", че Паисий Хилендарски е написал история. Дори днес маса държавници ходят в Атонския манастир точно да се поклонят върху фалшивото творчество на Паисий Хилендарски. Поради написването на История славянобългарска Паисий Хилендарски е влязъл в учебниците по история. В случай, че не е била написана тази фалшива книга, наречена "История славянобългарска" и която е започнала да се преписва от Софроний Врачански и други църковници с около 70 копия по онова време, наречено, Възраждане и златен век на българския народ, то днес никой няма да знае за тях, че тези хора са били възрожденци, за които възрожденци са изписани десетки томове литература, за да ги издига в днешната история и литература.

Точно тази фалшива История славянобългарска е дала основание да се счита, че християнството е било запазило българщината по тези земи на днешна България.
Това са само празни приказки и дори много е объркало българския народ.

Всичко е вятър и мъгла. Християнството нищо не е запазило, освен да пази в дълбока тайна в манастирите си и Светия синод това, което е правило като измами за българското население и продължава да го прави до ден днешен.
Който не е съгласен с мен, че говоря така, той може да организира научна конференция, за да докажа всичко от игла до конец и то само с трите документа Библия, История славянобългарска и Именник на българските владетели пред когото си иска.
Това е истината братя българи и роми, както казва нашата известна артистка Мартина Вачкова.
Да, но никой учен човек от научните среди на България до момента не казва, че с фактите от История славянобългарска тя става фалшива история и то на 100 процента!!!
Аз го казвам и аз имам пълни доказателства за това, което пиша и то поради това, че Библията е фалшива книга.
Аз зная КОДА на Библията, от който може да стане ясно и за профана, че История славянобългарска е само добра приказка и нищо повече.

Точно от това, че Библията е фалшива книга казвам, че информацията, която проглуши света, че проф. Божидар Димитров, Директор на Националния исторически музей е намерил пръста на Йоан Кръстител на острова край Созопол е на 100 процента истинско менте с цялата му историческа дандания по този пръст.

Неговото непрекъснато твърдение, че македонците са чисти българи е под голямо съмнение за мен. Проф. Димитров преди три години обеща един милион лева на всеки, който може да му докаже, че македонците не са българи. Той направи това изказване от ТВ национален екран. Казвам така, защото до момента не е ясно и не разбирам проф. Димитров от къде черпи тази информация, освен, че съм убеден, че той черпи информация единствено от фалшивата книга История славянобългарска. Той беше неин голям привърженик, дори искаше да я остави в Националния историческия музей в град София преди няколко години и затова му казвам, че е сгрешил народите на двата щата, България и Македония като македонците не са никакви българи, както се твърди и описва в История славянобългарска.

Ще добавя още, че романът "Под игото" на дядо Иван Вазов е прекрасна литературна творба, но неговата информация не може да се използва за достоверни факти по Априлското въстание, защото още от първа и втора глава на този роман се проличава противоречива информация спрямо това, което дава друга официална информация за град Сопот, дядо Стояновата воденица и манастира "св. Спас" край град Сопот. За цялото друго писано нещо в романа никой нищо не може да каже кое е вярно и кое не.
По този повод имам голямо съмнение и за достоверността на информацията на книгата "Записки по българските въстания" на Захари Стоянов.

За да бъде достоверно и да съм ясен, че Библията влияе изцяло върху Паисий Хилендарски за написване на История славянобългарска, то ще направя цитат от нея и за да се разбере от къде някой хора казват за българите, че били един от най-старите народи на земята. Преводът е на съвременен български език направено от професор взет от Интернет адрес http://pravoslavieto.com/books/history_paisij/index.htm.

".... Историческо събрание за българския народ

Изпърво откъде са произлезли (българите), понеже ни се случи много пъти да прочитаме различни ръкописни и печатни истории, (ЗАБЕЛЕЖКА: Не е имало възможност от никъде дапрочете) които русите и московците са издали отделно за славянския род: откъде са повели своето племе и после как се отделили от тях българите и дошли, та се заселили в българската земя.

Когато бог потопил при Ноя целия човешки род, останали само Ной и тримата му синове - Сим, Хам и Афет (Виж Бит:8:14-16, 10 и следв, бел.ред.). И излезли от ковчега с баща си Ноя и четирите свои жени. Всички, които останаха след потопа, били осем души. Ной видял, че целият човешки род на земята е загинал, разбрал, че бог иска от неговото семе и род отново да напълни земята с човешки род, и се зарадвал много, че ще остане славна и незабравима неговата памет на земята довека. Повикал тримата си синове Сим, Хам и Афет и им разделил на три части цялата земя. Когато се умножат на земята техните синове и внуци, да знаят кои племена в коя страна и земя да се заселят. На Сим, първия си син, заповядал да се засели със своето потомство в първата част на земята, Азия. Това е източната земя. В нея се намират раят Едем и Ерусалим, държи докъм Цариград. На втория си син Хам заповядал да се засели в Африка. Това е южната земя. В нея се намират Египет и фараонският народ. На третия син Афет заповядал да се засели в Европа. Това е западната и северната земя. В нея се намират Цариград, Москов, Беч, Рим, Брандибур и целият славянски род. Това заповядал Ной на своите синове и им разделил на три части цялата земя. И оставил им строга заповед да не би синовете му да престъпят това.

Когато изминаха от потопа 529 години, Симовите, Хамовите и Афетовите синове и внуци се умножили и говорели един език. Издигнал се някой си Нефрот от Хамовото племе. Той бил мъдър звездоброец и бил най-силен в онова време между всички хора на земята. Той бил първият цар и мъчител на земята. Съградил град Вавилон и царувал в него. Почнал да обръща среброто и златото в пари и грошове, да вдига войска и да създава война и грабеж на земята. Този богопротивен Неврот изпърво събрал своите хора, що били на земята, и им рекъл: "Да започнем стълп (кула) на земята, да е висок до небесата. Ако стане пак потоп или огън на земята, да не може бог да ни погуби, както погуби първите хора на земята." Така замислил този Неврот богопротивно дело. И послушали го всички хора и започнали да правят стълп. Трудили се четиридесет години и го издигнали високо до облаците. И едни падали от силен вятър и се пребивали, а други умирали от слънце и от студ. И падала тая сграда от вятъра и ги убивала, и безброй човеци загинали в това дело. Но Неврот не се отказвал от своето намерение и искал да иззида тоя стълп до небесата. Но милосърдният бог видял как човешкото безумие и измама се трудят залудо и им забранил - да не се богопротивят и да не се мамят напразно. Там разделил езиците им на седемдесет и два, а те всички забравили първия си език и не си разбирали един другиму кой що говори, забъркали се и изоставили да правят оня стълп.

И разделили се езиците на Симовото племе на 15, на Хамовото племе - на 32 езика. Ной проклел това племе. То се било най-много размножило, от него произлезли най-мръсните народи и езици. Афетовото племе се разделило на 15 езика. И така от ония езици по божие повеление, както бил заповядал праведният Ной на своите синове, тръгнало Симовото племе и останали в Азия, а Хамовото племе в Африка, но били много, от тях останали и в Азия и се умножили на 37 царства, но били малки. Сетне евреите ги изтребили. Исус Навин е от тая земя. И наследили евреите земята Ханан според писанието, победили аморейския цар Сион и васанския цар Ога и цялото Хананско царство. Ханан бил Хамов син, неговото племе се наричало ханани. То било най-проклетото между всички племена на земята. От него произхожали седем народа, тук били и циганите. Тия седем народа разделени на 37 царства, победили и изгонили евреите и взели от тях Палестина и Ерусалим. Бог обещал тая земя отначало на Аврам и я дал после на евреите - евреите са от Симовия род. Евер не послушал Неврота, неговият дом и синовете му не отишли да помагат на Неврота за онзи стълп. Евер се боял от бога и в неговия дом само останал онзи пръв и стар език. Аврам бил от неговия род, по неговото име Евер се нарекли евреите и еврейският народ до днес. Афетовото племе се разделило на 15 народа. Всички тия народи преминали Черно и Бяло море и се населили в земята Европа.

Афет имал един син, наричали го Мосхос. На Неговото племе и род се паднал и от него се отделил нашият славянски език и се наричал Мосхосов род и език. Тоя род и език отишъл на север, гдето е сега Московската земя, и по онзи свой прадед Мосхос нарекли Москва реката, гдето най-напред се заселили, а по нея и селището. После постепенно го превърнали в град, там поставили царския престол и поради това всички се нарекли московци - и до днес. В Московската земя има една страна, нарича се Скандавия. Както се разпръснали най-напред, ония, които били в тая страна, нарекли ги скандавлани. Тия скандавлани след много години и време, като се умножили в оная земя, дигнали се от нея, отишли на запад и намерили там земя покрай Окиан-море. Това море се нарича Балтско и Помариско. И се заселили тия скандавлани там покрай Брандибур, а по това име сандавлани после нарекли тоя род славяни - и до днес. Ония, които останали там, се зоват славяни. Кръстили ги свети Кирил и Методий и заради тях нарекли нашите книги и целия род и език славянски род. Те говорят славянски език най-правилно и най-чисто и говорят много думи, подобни на българските, но сега държат римска вяра и воюват на страната на немския цар. Римляните ги подчинили под властта и вярата на папата. Тия славяни са от един род и език с българите...."

ЗАБЕЛЕЖКА:
Аз изследвах Библията в продължение на десет години и днес казвам, че тя е най-фалшивата книга, която е объркала хората отвсякъде и това се доказва точно чрез нейните текстове, които са КОД на Библията.
Поради тази причина твърдя, че няма нито една вярна дума от това, което е написал Паисий Хилендарски в неговата История славянобългарска, поради това, че той сам е бил църковен служител, която история днес е станала синоним за национална гордост.
Всичко е измама и неяснота за българската история.
Още, това нещо се предава като цяла история върху българите, за да се стигне до великите царе на България преди падането и под Османска власт, а Паисий говоре вероятно за документа намерен вероятно от руски учени с име "Именник на бългаските владетели".
От тук казвам, че в Българската история няма нищо верно от това, което днес историците говорят и се карат по телевизията на предаването История.БГ по БНТ кое е вярно и кое не и се кичат с разни научни титли, за да дават съвети какво и как е било по еди кое си време.
Освен професор Димитров един от тях е и проф. Пантев, който е станал най-големият лъжец за цялата национална история и този човек с лека иронична усмивка казва само небивалици за българската история от всякое време. Такива като него са всички професори от СУ "св. Климен Охридски" и всички други катедри по история във всички държавни български университети, защото само преписват и никой от тях не е прочел един път Библията, за да види до къде опира цялата Българска дивотия, която днес е Национална гордост, поради това, че сам Паисий прави съпоставка на българския род от Ноево време на Библията.
Още, искам да кажа на проф. д-р Пламен Павлов със своето предаване по история към ТВ "Скат", че този човек ако прочете внимателно История славянобългарска и Библията, но трябва аз да го водя по нея, за да я чете, то той сам ще си скъса професорската титла пред екрана на ТВ "Скат" и повече никога няма да се появи, за да дава съвети на негови госпи и колеги кой от кое задкавказие е дошъл в България.
Който не е съгласен с това, което говоря, то може да дойде при мен, за да му обясня кое от къде идва за КОДА на Библията и нейната фалшивост.
Хайде сега четете внимателно История славянобългарска и кажете, че това не е една чиста история за онова време, която дава Национална гордост на всички българи.
Толкова за сега.




Гласувай:
1



1. danidin - Историята на човечеството е пре...
18.03.2014 15:32
Историята на човечеството е предоставена на хората от самия наш Създател под форма на пренаписана,скалъпена, прескалъпена и съвършено изкривена история,и това е направено целенасочено за дадените етапи на развитие досега.Тук, в това ограничение хората не могат да разберат Неговите цели и план.Дошъл е такъв етап, в който сам Създателя иска промяна и снемане на Космическите лъжи и заблуди.Само Той и никой друг може да направи това и да даде разбиране на хората.Темата е сериозна и сложна и някои ще бъдат привлечени вътрешно от нея,което пак зависи от Него на кои хора ще даде да не се застопоряват в закостенели,остаряли концепции, застъпени в Космологии,религии,духовни учения и други подобни информации дадени досега.Промяната е непрекъсната навсякъде и във всичко и вече се дават нови знания,дава се разбиращия фактор,една нова гледна точка, нова призма през която да се гледат и старите и нови послания,дадени от Създателя.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3413894
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930