Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
17.05.2014 10:43 - СЪДБА! - 17.05.2014 год.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 869 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 17.05.2014 14:30


 Често пъти казваме, че съдбата ни дава това, определя ни онова, тика ни на там, среща ни с един, мрази ни с друг, настъпва ни с някой, друг ни издига, следващ ни мачка и хиляди подобни такива случки ставащи с човека през неговия живот.
Не зная колко хора се досещат какво може да представлява СЪДБАТА като определение, но това не е нищо друго, освен, че Бог ни поставя в една или друга ситуация, в която сме попаднали като семейство, любовна афера, образование, бизнес, характер, здраве и болести, война, конфликти, любов, омраза и така нататък и така нататък за всичко, което ни се случва от раждането до смъртта ни и като физически, биологически и психологически състояния.
Не веднъж съм казвал, че хората са само био системи, но нямат собствена воля като личности, защото така наречената свободната воля, според Библията, е отнета от Бог и до момента не е дадено пак от Бог, за да се разбира каква е същността на този казус за отнетата свободна воля.
Поради това казвам, че съдбата не е нищо повече от функцията, че Бог ни управлява цялостно, поради това, че Той се води Висш Разум или Природата, а ние сме само част от този Висш Разум или Природата, което е с едно и също значение и сме изцяло под Негово Божие ръководство и управление.
Казвам още веднъж, че човек няма грам свободна воля, за да може да каже, ето аз направих това или онова или не направих нищо, защото еди какво си.
Уникалното на това Божие управление върху хората е, че Бог дава илюзорна представа, че ние като хора и човеци вършим всичко по наша воля и считаме, че сме личности, но в крайна сметка не е така, защото Бог се явява в хората с така наречения Висш Аз, който Висш Аз е равнозначен на Его. Тоест, Висш Аз, Его и Бог в човека е едно и също нещо.
Хората са объркани с тези понятия и не разбират точно за какво става дума, защото в Духовната наука играта на думи е огромна и по начало Духовната литература е като цяло заблуждаваща, но в нея са прокарани някои текстове, които са истина. Точно това е също уникалното на Духовната литература. Истината, обаче, е много малко и всичко друго е подвеждаща приказка, която приказка Бог така е предлагана, че да се взема като най-голяма истина и от там тръгват различните вероизповедания по света с големите световни заблуди.
Ще кажа още веднъж, че често пъти се говори за четене между редовете. Следва да е ясно, че такова четене между редовете няма, но има четене на записани малки фрази, които обикновено се пропускат в цялото Духовно учение и в тях същност е истината на Духовната литература. Разбрах те ме, нали?
Точно по тази причина се говори, че Библията е книга на истината, но аз казвам, че тази книга е на близо 100 процента фалшива книга като библейска история въобще и Иисус не е съществувал никога и никъде, но в Библията са прокарани определени текстове, които се явяват КОДОВИ текстове, за да се разберат днес истините, които Бог е казал с нея, защото се знае, че тя е Божие слово. Да, но Божие слово е всяко друго слово писано и казано по света, независимо кой го е писал или казал, но до сега тази постановка не се знае и да се възприеме като научна теза. 
Ето я голямата истина!!! 
Поради това аз в момента казвам за Библията, че тя е книга с двояко значение като от една страна тя е фалшива книга с историята й като цяло за израелски народ и евреи, в това число и за Иисус, но в същото време чрез нейни текстове се дават много истини, включително и това, че човек е изцяло управляем от Бог и това е така записано, че днес вече не може да има и грам съмнение, че Бог го е заложил като КОД точно за се разбере след постановката Края на света или другата измама Квантов преход, че Бог ни управлява. Някой от кодовете ги разкривам, но има и такива, които за сега ще останат неразкрити от мен.
Тоест, ако трябва да бъда по-точен ще кажа, че края на света и Квантов преход не са нищо повече от това, че свършва епохата на голямата Библейска заблуда за еврейски народ, което е равнозначно на световен потоп в Божието разбиране на хората и това, че Христовото съзнание като цяло отпада, тъй като истината за Христовото съзнание е, че няма никакво Христово вселенско съзнание, а има един общ Висш Разум, който управлява света и този Разум се нарича Господ Бог. 
Това е смисълът на тезите Край на света обявена за декември 2012 год. и чакана от целия свят и така наречения Квантов преход, който все още се прокарва като идея с преминаване на земята във високи нива на енергийни вибрации. 
Такова чудо няма изобщо, но има промяна на общата теория, че човек няма свободна воля въобще, а има така нареченото Божие управление и ръководство на цялата Природа, в това число и човека. 
Науката психология и хората често пъти казват за Его и егоизъм, но на практика никой не предполага, че Егото това е характера, който се дава от Бог на човека чрез познания Висш Аз и така се формира характера на всяка една личност и чрез Висшия Аз или Егото, което е едно и също нещо, се извършва едно или друго действие и бездействие на човека. 
Казвам ясно, че темата до момента не се познава от нито една наука, защото чак през 2013 год. я прокарах като Интернет книги и съм обяснил целия процес на това, че Бог ни управлява и то изцяло.
Вече не е сложно да кажем, че Бог ни управлява на сто процента, но все още е сложно да кажем как Бог Го прави синхронно с нас и всичко друго по целия свят, което се нарича Природа с пълния й арсенал от земя, вода, био свят въздух и небе със слънце, луна и звезди. Това е все още необясненото, което тепърва ще го обясняваме.
Тоест, когато говорим за СЪДБА, то винаги следва да се знае, че тя не е нищо повече от това, че Бог ни поставя в една или друга позиция като хора, която позиция за сега се разбира само от няколко човека по света мои последователи като начин на обяснение на въпроса.
Може да се каже още, че много хора по света се занимават с изучаване на някаква Духовност или са привърженици с вярата към някакво вероизповедание, дори и тези, които са пълни атеисти, защото да си пълен атеист, то също е вяра, но с обратен знак, че не приемаш съществуването на Бог под каквато и да е форма, но като цяло не са на ясно с Божието управление, независимо, че прокарват постановката, че Бог е всичко и от Него зависи всичко. Голямата заблуда е тезата за свободната воля на човека.
За Бог или Висшия Разум за сега може да се каже, че това не е нищо друго, освен, че Той е същността на най-малките частици на атома, които вече ясно съм казал, че са електрона и фотона, като микро частици на материята и светлината и Бог работи точно чрез тях.
Те си взаимодействат в атома, но по начин, който никой до момента не може да каже как, освен аз, поради това, че имах възможност да обявя още през 2009 год. в два български най-големи университета, че атомът се състои от електрон и фотон.
Характерното тук е, че на мен никой не обърна внимание на това нещо, независимо, че направих доклад по този въпрос и го изпратих до Ректорите на Софийския и Пловдивски университети, а така също и до Председателя на БАН по онова време акад. Саботинов.
В един момент в края на 2012 год. двама американски учени вземат Нобелова награда точно по темата взаимодействие на електрона и фотона в атома.
Писал съм и друг път по тази тема, че учените от България ми взеха идеята и я дадоха на американци, за да може да се прикрие тази тяхна работа на измама, но това вече няма никакво значение, защото тези хора никога няма да разберат точно как си взаимодействат електрона и фотона в атома, ако аз не го кажа, независимо, че може да правят всякакви съвременни екрани на компютри, телевизори и всичко от този род, защото тези учени хора объркаха същността на атома изцяло и дори сега те самите ще са в пълен шах от нещото, което са казали като теоретични постановки по Ядрена физика за атома.
Най-опасното на днешната наука е, че световните учени направи втора измама и обявиха, че са открили с Големия Ядронен Колайдер в ЦЕРН, Швейцария, така наречения "Х - бозон" и през 2013 год. взеха втора Нобелова награда, но аз за пореден път казвам по Интернет, че това не е вярно и тези хора трябваше да направят измама, че нещо са открили с Големи Ядронен Колайдер, за да оправдаят изхарчените над 10 милиарда пари с Големия Колайсер и обявиха, че има резултат от пет годишната работа на Колайдера с откриване на "Х - бозона" като най-малка частица на атома. Това не е вярно!!!
Голямата измама си пролича още от това, че в самия Колайдер бяха заложени стотици камери за снимане на процеса разлагане, но на практика тези хора не показаха публично нито една направена снимка, а показваха само компютърни разработки имитиращи разлагането на протоните. 
В същност цялата измама тръгна още с обявяването на така наречения протонен сноп лъч, независимо, че има възможност да се пуснат някакви тежки йони, които йони не са нищо повече от електрони, но казано по друг начин. Но това не са и тежки йони, а си е чисто и просто атоми, които са носители на електрона и фотона като най-малки частици на атома с материя и светлина. Това може да се разбере само по един начин, който за сега е мой въпрос....!
Още веднъж казвам, че този акт на световната науката е пълна измама и с това приключвам темата да СЪДБАТА, но България по този начин изгуби една Нобелова награда, като дори можеше да я вземе и като цяло Софийския университет "св. Климент Охридски".
Да са живи и здрави!
Точно това е съдбата на България в момента, защото всичко това Бог го направи и Бог в момента поставя България на дъното на Европейския съюз.
Ще поставя линк към моя доклад до нашите български Ректори, тарикати.

http://minchomin.blog.bg/technology/2009/08/04/cern-golemiiat-adronen-kolaider-grandiozna-bezsmislica-na-sv.374257



Гласувай:
1



1. danidin - Казаното в статията е абсолютно ...
17.05.2014 11:26
Казаното в статията е абсолютно вярно,защото Висшият Космически Разум/Бог/Природата, ни управлява цялостно,защото човек не е отделен от Него,а отделянето е само илюзорно.В духовната литература спусната от Него има много заблуди,но и изречения,които са истина,както и в Библията има места,кодове,които разкриват тази истина,че сме управлявани цялостно от Бог и Той управлява съдбата на човека,а човека е част от Природата.Той е самата съдба в проявлението си в човешка форма.Петър Дънов е казал:"Някой човек казва: „Аз говоря така, аз мисля така“. Не, никой човек в света не може да говори; никой човек не може да мисли. В света само Бог се проявява, а всички хора са носители на великата Божия Мъдрост. Тя се излива чрез тях. И всеки човек, който заграбва Божественото и казва, че е негово, не е човек”.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3417296
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930