Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
20.05.2014 12:35 - ПАЗИ БОЖЕ! - 20.05.2014 год.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 847 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 20.05.2014 15:20


В предаване на БНР "Хоризонт" по повод коментар относно добрата организация на изборите в България за депутати на Евро парламента чух да се казва "Пази Боже".
Тази приказка  се използва 
много често, волно или не волно от всякакви хора по различни поводи с цел да няма проблеми по едно или друго действие или бездействие на хората и то да бъде опазено от нежелани ситуации по неговата реализация. Случая "Пази Боже" беше така казано, че да няма никакви проблеми в деня по самите избори.  Думите "Пази Боже" е един вид суеверие и молитва към Бог, че Той да чуе желанието на казващия тези думи, след което Бог да предпази събитието от нежелани ситуации и явления.
Да, но никой никога не е предполагал, че точно Бог дава идеята, желанието, действието или бездействието на хората по дадено събитие, за да се случи без проблеми или то да не се случи въобще или да се случи, но с проблеми от всякъде.
Обаче, хората също така не предполагат, че точно Бог, наречен още Висш Разум ги кара да произнасят тази молитва или мантра "Пази Боже"!
Вече знаем, че случайни събития в този свят никога няма, хубави или лоши или да се помогне на някакво действия, бездействие или не!
След като няма случайни събития, то тях трябва някой да ги дава и планира, независимо какви са те!
Когато става въпрос за желани или не желани влияния върху дадени събития, то тези влияния пак някой ги създава и планира.
Единствен, който може да ги създава и планира е само Висшият Разум или Господ Бог и никой друг и поради тази причина няма нищо случайно.
Да, но пак Бог е създал разбирането на хората, че подобни нежелани явления могат да се получат от Природата или под влияние на сили от извън земни същества или случайно като току що казахме, че случайни неща никога няма.
Казвал съм вече, че извън земни същества и цивилизации не съществуват, поради това, че цялата вселена се състои от небе, земя и земята е център за съществуване на слънцето и луната. Това е моя версия и не е задължителна за никой да я приема!
Според мен и моята теория, звездите са състояние на плазма и са създадени от Бог за разнообразие на нощното небе, за да има своята красота и коварност към науката, която тръгва да го изучава.
Тоест, науката със своите научни и технически методи търси "Михаля", както се казва, на небето и това й са всички разбирания и резултати от астрономията по изучаване на звездите и небето.
Виждаме с тези няколко мои думи в какви дебри и пропасти ни е вкарал точно Бог или Висшия Разум, без Той да даде възможност на хората да разберат тази Божия измама с цялото човечество и науката с различните й отрасли.
Следователно, Бог така прокарва нещата чрез човека в този свят, че от една страна Той дава по мисловен път идеи на хората, тъй като Той е Висшия Разум и в Него са всички идеи прокарани за човека.
От друга страна пак Бог тика хората да правят всякакви действия и бездействия, за да се материализира дадена идея, която хората считат, че е на някой човек, който я дал, а в същност Бог дава идеята на определена личност, то по мисловен път, който съм го обяснявал десетки пъти по Интернет.
Бог също така дава разбирането на група хора да приемат, че тази личност с идеята е голямата работа за всички останали, но на практика е хем така, хем не е, защото исеята не е от ума на човека, а е спусната от Висшия Разум към човека чрез Висшия Аз или Бога в човека!
В крайна сметка идеята е Божа работа. За не запознатите до сега с моите постановки по Божието управление върху човека става малко объркано, но ако се проче това, което съм писал до сега, то ще навлязат в тази материя. 
Пак от друга страна Бог започва да прави така, че всяко нещо, което започва да се реализира чрез хората от идеята тя да се материализира и да стане реалност, то почти винаги с реализацията на проекта за идеята се случват някакви проблеми, които проблемни явления ги създава не някой друг, а ги създава сам Бог.
Накрая Бог прокарва нещата, че хората постоянно да имат едно на предвид, че може да се случат така наречените пак от Бог фосмажорни обстоятелства и винаги може да възникне нещо, което да бъде като прът в колелото на движението. Този прът също Бог го е дал като понятие за нежелано явление в дадено събитие или съжителство между хората.
На практика се получава следното, че Бог дава всяка идея на човека, Той създава проекта за реализацията на идеята. Той организира плана за различните дейности и избира хората за реализация.
Бог като голям "мръсник", винаги е в състояние да вкара някакво нежелано явление по даден проект или събитие и да го набие на хората чрез Божията мръсотия до самата реализация на проекта.
Отгоре на това Бог внушава по мисловен път на хората да казват "Пази Боже", за да бъде проекта лесен за изпълнение!
Е, на това аз му казвам Божие управление с Божия мръсотия.
Все пак това, което казах е начин на действие на Бог в 97 процента от всички случаи и около два три процента всичко може да бъде и да върви, както се казва по мед и масло.
В тези 97 процента от случаите Бог отново така прокарва нещата, че за даден проект да се явят хиляди специалисти и всеки по свой начин да даде своя дан в реализацията на проекта и всеки човек да се чувства по свой начин баш майстор в пълната реализация на идеята с проекта. Това се явява с още по-голяма тежест като баш майсторлък, ако има повече явления служещи за прът в колелото на реализацията на проекта.
Този път на изминаване е до пълното завършване
на проекта по идеята до началото на започване на работа на идеята да носи определено благо на хората. 
Например, реализация на даден цех за производство на вафли или каквото и да е друго благо.
И така, цехът като сграда, машини, хора и суровина вече ие реализиран и всичка му е на ред. Пазар за вафлите има и следва да се започне работа, защото клиентите чакат за вафли наречени "мъгла".
От поточната линия излизат няколко кашона вафли "мъгла" чрез работниците и машините и тогава се явява друг проблем, наречен разваляне на дадена машина. Тогава се тръгва по друг път за отстраняване на проблема машина. Отстранява се проблемът на машината и идва проблем с човека. 
Започва нова ситуация и така до безкрайност. Когато нещата тръгнат за реализация на вафлата "мъгла", то вероятно вече ще се укаже, че пазарът повече не желая вафлата "мъгла" и хората трябва да търсят решение за направа на нова вафла, наречена "облак". С този облак всичко се повтаря отначало до откак и на хората вече им е дошло до гуша от Божието ръководство и управление на дейностите. Точно тогава Бог им дава идеята да казват молитвата или мантрата "Пази Боже" с хиляди прикляквания, палене на свещи, даване на курбани, ходене на църкви и така нататък, за да вървят нещата по мед и масло.
Пази Боже от Божие управление на хората!
Това е смисълът на словосъчетанието "ПАЗИ БОЖЕ".
Толкова за сега и "Пази Боже" от друго разбиране на темата "Пази Боже"!



Гласувай:
1



1. danidin - Думите” Пази Боже” и много д...
21.05.2014 09:50


Думите” Пази Боже” и много други като” Всяко зло за добро” са казани от Бог.Когато човек е в тежко положение са успокоява с тези думи и мислите давани от Бог са ясни, спира голямата тревога-каквото стане, това ще е, си казваме.Когато човек е зле и най-отчаян,се сеща най-вече тогава за Бога, получава се едно смирение,защото човек разбира,че никой и нищо не е в състояние да му помогне,не може и за една сламка да се хване,никаква надежда от външния свят-нито парите ,работата,семейството,приятелите,образованието,нищо.И става това,което Бог е решил за човека,понякога с добър изход,понякога не.Донякъде е важно какъв опит е натрупан,каквито мисли се дават в момента ,усещания,така и действа човек.След изтърпяването на лошата ситуация и всички действия,които човек е принуден да извърши под управлението на Бог,човек разбира за какво му се е случило това и израза” всяко зло за добро” става истина за него,а ако още не разбира, пак се повтарят тези неприятни ситуации и ако сме по-наблюдателни ще видим това. „Щастието винаги е примесено с нещастие. То никога не може да бъде намерено чисто, винаги е замърсено. То винаги има дълга сянка от страдание зад себе си. Точно както денят е следван от нощта, щастието е следвано от страданието.
В нашия поляризиран свят” злото” следва като сянка” доброто”.Тук се разиграва от Бог един театър-игра на полярности.В по-дълбок смисъл няма такива понятия като добро и зло,затова ги пиша в кавички.Те са двете страни на една и съща монета и чрез тях тук се играе играта в ограничение на Бог.Той е Великият режисьор. Божествената логика е на 180% от човешката логика,която човешка логика се дава от Него и затова думите,които са казани от НЕГО”Разкажи на Бог за плановете си ,и най-много ще го разсмееш”са истина.Но така или иначе изпитваме на гърба си влиянието на тези две полярности,всичко опира до промяна на отношението ни към тях.Така че каквото и намерение и очакване да има човек,полза от „Пази Боже”няма,не е важно дали ще го кажем,то е и напразно.Ако в резултат се случва това ,което искаме,то се е случило не заради нас,но въпреки нас.Всички тези фрази,които казваме и сам Бог ги дава да ги казваме,във всеки случай не са били нищо повече от Негови мисли,защото Бог ни управлява ЦЯЛОСТНО с мислите,които ни дава,но е направил така да ни се струва,че мислите са наши и това е голямата заблуда.Пази Боже от” Пази Боже”.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3413708
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930