Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
13.06.2014 12:22 - ПРИНЦИПИТЕ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА БОГА ВЪРХУ ХОРАТА! - 13.06.2014 год.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1554 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 13.06.2014 12:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Кой каквото и да говори по това, което аз прокарвам като идея в Интернет, то ще кажа още веднъж, че всичко в този свят се управлява от Бог и за мен няма вече никакво съмнение по този въпрос, че е така като имам най-големи доказателства по този въпрос, от които постоянно давам по някои от тях в различни мои писания.

Обяснил съм го на много места как става цялото управление на Бог върху хората, затова тук няма да се спирам на него, защото не е нужно, но само ще споделя още веднъж, че това става чрез мислите, чувствата, емоциите, страха и срама на хората и други човешки психологически състояния, които в никакъв случай не ги произвежда нашия мозък като орган, който се счита, че дава мислите на хората или мозъкът на животните, а всички психологически състояния в човека ни се дават от Бог върху нас или наречения още Висш Разум по Негов път, за който също съм говорил в моите книги.
Следва да кажем, че принципите Му на управление върху всичко в този свят са безбройни и нямат край, но ще направя опит в тази кратка статия да споделя само няколко от тях, без да имат определен ред и те ще дадат яснота за всичко, което се случва с хората в държавата България и по света.
И така.
Първият и основен принцип на Божието управление е правене и постигане КЕФА на БОГА!!! Един принцип, който важи и за всички хора.
Като казвам това нещо, следва да се знае, че  в Божие Кеф няма никаква шега, а си е най-голямата истина на този свят, която истина, обаче, до сега никъде не е писана и казана, освен при мен в моите Интернет книги и различните статии! Този Божие принцип се постига с поставяне от Бога на определена Главна цел точно така, както би следвало да се направи един Бизнес план на всяка голяма икономическа структура или държавна организация за нейната дейност по целия свят.
За постигането на Главната цел Бог вече си поставя под цели и стратегия за тяхното изпълнение, което стратегия в същност е БОЖИЯТ ПЛАН за който Божие план говори мало и голямо по света, в който план влиза вече като инструменти всеки един човек, обект, животно, местност, държава и т.н.
Тоест, когато говорим за Божие план, то следва да се знае, че всичко, което е като творение в този свят е на база изпълнение КЕФА НА БОГА и в това няма нищо странно. Знае ли се какъв е планът на Бога за постигане на неговия КЕФ? Това също е съществен въпрос.
Да, в определен смисъл може да се каже, че една малка част от него се знае и това е са всички получени гадаения от различни хора по света като, пример, за това може да се даде и случаят с Ванга, която казва, че руската Ядрена подводница „Куркс” ще потъне във водите. Това е достатъчно условие да се каже, че вече е дадена яснота, че Бог е решил да си направи Кефа си, точно с едно от най-големите и опасни военни съоръжения в този свят и това е Ядрена руска подводница. Много хора ме питат, какъв е смисълът от живота след като Бог ти управлява по този жесток начин. Точно сега тук ще кажа, че наш смисъл за живота няма въобще, а има ЙЛЮЗИЯ, че хората имат Свободна воля и те управляват своя живот. Една от най-големите илюзии в този сват е това, че Бог ни управлява на 100 процента, а в същност се знае от хората, че хората сами решават всичко в своя живот. Така, че днес ще кажа, че тези десет илюзии, които са дадени в шеста книга на Нийл Доналд Уолш със заглавие „У дома с Бога” са си чиста парлама и това спрямо това, което сега казвам не са никакви илюзии, а си е чисто и просто игра на казани илюзии.
Подобен КЕФ, който си направи Бог, освен това с Куркс и това аз го казах на 10 март 2014 год., че Малайзийския самолет, който изчезна от радарите на 08 март няма да се намери, защото това беше поредния КЕФ на Бог да си поиграе с хората по света и с 239 човека в самолета снабден с най-модерни технологии за навигация и черни кутии, който самолет от 08.03.2014 год. до ден днешен 13.06.2014 год., петък, никой нищо не знае за него.
Поради тази причина още веднъж ще кажа, че това не е нищо друго, освен поредния Кеф на Шефа от горе, за да покаже на хората, че всичко, което е създадено от хората е Негово дело чрез хората и когато Той е решил, то нищо не може да устои на Неговия Кеф, та в това число да скрие самолета в дън земи и океани, което по никакъв начин не може да се обясни от хората, защото каквото и да говоря, ако Той не даде и разбиране на определени хора за това, което казвам, то може до утре да си говоря и вяра никой няма да ми хване, че Бог по този начин си прави КЕФ. В този случай ще кажа, че ако говорим за съществуване на някакви чудовища в земния свят, то Бог е най-опасното чудовище, което никой не го вижда и не го чува, защото Той е в нас и Той ни управлява.  
Когато говорим за КЕФА НА БОГА, то би било добре и следна да кажем, че един от най-големият му КЕФ е да заблуждава хората по всевъзможни начини с много Божествена литература, в това число Библия, Коран, Тора, Талмуди и т.н. до последните съвременните учения, а учението на г-н Петър Дънов Бог го е дал като допълнително объркване на хората, поради това, че то включва елементи от Библията и източната философия за прераждане на човек с карма и причинно следствените връзки, които елементи не се приемат изцяло нито от християнството, нито от източната философия, защото са омотани, а още по-малко да се приемат от другите вероизповедания като ислям, юдаизъм и всички останали.
На база всичко това, обаче, това учение върви като едно от най-ценните учения не само в България, но и по света като се прилива с други подобни стари и съвременни учения и става една каша от няма нищо, което никой нищо не може да вдене от тази бъркотия на казаници и писаници.
Освен с Духовната литература Бог заблуждава света и с научната мисъл във всички свои отрасли, в това число чрез медицината, енергетиката, астрономията и всичко друго, дори и с историята на света. Тук също няма шега по тези въпроси и това сам Той го е казал в различните си учения. Едно от тях е учението на акад. Маслов Лионид Иванович от Русия, че хората не познават своята история и без помощта на Бога, то никой нищо няма да знае от мината човешка история.
Често пъти хората се питат и се говори къде е записана точно истина, като се знае, че една от книгите, в които е записана истина е Библията. В нея, обаче, хората като я четат виждат само едно усукване на различни исторически моменти и постановки, които хората не разбират въобще, това истина ли е или е Божия измислица. Обаче,  до сега науката доказва чрез много разкопки в Йерусалим и от Израел до Египет, че няма никакви научни доказателства да са съществувал големи израелски библейски градове, дори вече се прокарва идеята дали изобщо е имало израелски народ точно чрез тези разкопки като това се каза в края на април 2014 год. в статии по Интернет цитирайки израелски професори ръководители на разкопките.
Аз още през 2013 год. писах в мои статии, че Библията е измамна книга изцяло. В нея се дават определени текстове, които явно показват, че тя е фалшива книга като исторически документ за съществуването на израелски народ и още по-малко за съществуване на Иисус Христос, които текстове се явяват КОДЪТ на Библията, за който Код говорят безброй хора по света, но никой до сега не може да каже кой текст е Кодът на Библията. Това за сега аз мога да го кажа.
Обаче, в Библията, както и в Корана са прокарани определени текстове, които, ако ги съберем ще се види, че те като обем са не повече от максимум седем осем страници, но те така са прокарани в цялата Библия и Коран, че това в същност е истината в Библията и Корана, която е като под кодове и която истина е много жестока за хората въобще от целия свят. Тоест, самата истина е много жестока като възможни сценарии, които могат да се случат за КЕФА на Бога, а също така за различни събития, които стават по света.
За да не се счита, че говоря нещата по този начин, защото и на мен така ми е кеф, то ще дам само един пример от Библия и Корана, за да се види, че не няма празни приказки за жестокостта на Бог към хората и то с няколко текста, като главния КОД на Библията за нейната цялостна фалшивост за израелски народ и Иисусова история все още няма да го посочвам, защото не е дошло времето за това.  
Цитат:
Синодална Библия

ВТОРО ПОСЛАНИЕ НА СВЕТИ АПОСТОЛ ПАВЛА ДО ТИМОТЕЯ

[3:16] Всичкото Писание е боговдъхновено и полезно за поука, изобличаване, изправяне и назидаване в правдата,
---- Този текст показва, че Библията е Божие слово.


[4:1] И тъй, заклевам те пред Бога и Господа нашего Иисуса Христа, Който ще съди живи и мъртви, кога се яви Той и настъпи царството Му:
----- Царството Божие е всеки ден и Бог съди де що хора има по земята както Той е решил.


Казано е още така от Матея: 
[10:34] Не мислете, че дойдох да донеса мир на земята; не мир дойдох да донеса, а меч; 
[10:35] защото дойдох да разлъча човек от баща му, и дъщеря от майка й, и снаха от свекърва й. 
[10:36] И врагове на човека са неговите домашни.

Колко добре е казано, "И враговете на човека са неговите домашни."

Тук можем да споделим, че се отнася за всичко що е домашно, та дори и телевизорът и ютията, които също създават определени пукници на хората, защото и те са управлявани от Бог. Към тази точка ще вкараме приятели, общините и държавата като своя родина на хората, която създава пукник след пукник, тъй като всичко що е държавна управление на един народ, то е Божие управление точно чрез хората.
Това е от Божията ни любов към хората, „….не мир, а меч….” Разбрахте ме, нали?

Коран
“123. О, вярващи, сражавайте се с неверниците, които са ви наблизо, и нека намерят твърдост у вас.”

Разбира се тук цитатите не се отнасят за еднозначни неща, но това е достатъчно, за да се види, че всичко писано в Библията е Божие вдъхновение точка /3:6/ на авторът й, което вдъхновение може да стане само по един единствен начин и този начин е точно това, което казах от началото, че Бог ни управлява чрез нашите МИСЛИ и други психологични човешки състояния, които ги казах по-горе като мислите ни не са никаква функция от дейността на нашия мозък, а ни се дават като готови мисли от Висшия Разум, който в същност е Бог.
Аз съм в състояние да цитирам всичко подобни точки от Библията, но като цяло това не е нужно, защото само в тези няколко точки цитати се вижда, че Бог не е никаква любов за хората, а е най-голяма жестокост и вижте какво казва Иисус, който не е никакъв Иисус, защото в точка /3:6/ е казано кой го дава това вдъхновение, тоест, това е вдъхновение от Единния Господ Бог или Висшия Разум или както се представя в Корана е Аллах .
Вижте как Той казва за Иисус, който Иисус днес се счита за ЛЮВОВТА на Бога към хората. Цитирам още веднъж за тези, които все още може да имат съмнение по това, което пиша и говоря.
 „[10:34] Не мислете, че дойдох да донеса мир на земята; не мир дойдох да донеса, а меч; 

[10:35] защото дойдох да разлъча човек от баща му, и дъщеря от майка й, и снаха от свекърва й. 
[10:36] И врагове на човека са неговите домашни.”
Нямам повече коментар по тези въпроси, защото може в цялата Библия да се говори за БОЖИЯ ЛЮБОВ, злато и бисери да излизат от устата на измамника Иисус, но това слага пепел на цялото МУ лицемерно говорене.
Тоест, излиза така, че Иисус или Бог, което е едно и също е най-големият лицемер в цялата библейска история. Днес казах най-голямата истина и слагам край на темата ми за сега.
Друг ден ще говоря за Божествените жестоки принципи на управление. Това е!




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3417486
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930