Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
01.09.2014 10:15 - ОТКРОВЕНИЕ! - 01.09.2014 год.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 682 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 02.09.2014 10:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Днес, 01.09.2014 год., след мое дълго проучване на Библията, съвременните Духовни учения на акад. Маслов Леонид Иванович и Татяна Микушина от Русия, книгите на Нийл Доналд Уолш от САЩ, Протоколите на Сионските мъдреци и някои други Духовни литератури, а също така съобразено с малки сентенции от Петър Дънов, Ошо, Айнщайн и на Никола Тесла казвам ясно и разбрано, че светът изцяло на 100 процента се управлява от Висшия Разум, /Бог/ или така наречения от мен Глобалната мисъл и памет, а чрез области като религии, Духовни общности, лечителство, гадателство, медицина, психология, физика, астрономия, астрология, история, археология, технологии, политика, бизнес и почти всяка друга област в личния и обществен живот, с изключение на части от математиката и дейности свързани с нея, хората живеят в ОГРОМНА ИЛЮЗОРНА ИЗМАМА спрямо личната и природна истинска реалност.
Например: В този свят всичко е Дух, което е равнозначно на Бог, в това число и човека, който Дух е процес във всички условия. Той твори самостоятелно, чрез човека и чрез Природата. Глобалната мисъл и памет е любов, която любов означава покой, хармония и равновесно състояние на Природата и човека. Във всички останали състояния различни от тези е извън Божията любов.
Глобалната мисъл и памет е в своя способност да разложи всички видове материя чрез атомните връзки.
Тя е в състояние да блокира цялата световна компютърна система Интернет, да направи най-големите природни катаклизми, техногенни катастрофи, държавни икономически, политически и всякакъв вид кризи и да даде всяка болест на човека, животински и растителен свят.
Тя е причина за всички войни и терористични актове в света и Тя изгражда политическите системи и управленията на отделните държави чрез хората.
Тя преселва граждани от една държава в друга и Тя прави емиграцията на хората и миграцията от една населено место на друго в дадена държава. 
На база всички мои проучвания и наблюдения, както съм ги съобщавал и друг път, казвам още, че магнитните полета, електрическия ток, поразяващите фактори на Ядрения взрив, особено РАДИАЦИЯТА са вид имитация създавани от Глобалната мисъл и памет чрез човека и те всеки момент подлежат на изневяра от обичайното си състояние и то по решение пак на Глобална мисъл и памет.
Толкова за сега!

Допълнение от 02.09.2014 год.

Сега разбирам изцяло и много ясно, че светът никога няма да узнае истината за заблудите, в които е вкаран чрез философията, Духовните учения, науката и политиката, ако Глобалната мисъл и памет, наречена още Бог или Висш Разум не разреши това да стане, поради това, че сам Бог е причина за големите заблуди в науката и живота на човечеството въобще.
Всичко като истина за устройството на единствената вселена в космоса наречена "ЗЕМЯ" е казано под една или друга кодова форма в Интернет и никъде другаде и то не чрез светската наука, а чрез различни Духовни учения, книги и статии. Тази кодова форма е направена и подбрана много внимателно от Висшия Разум с информация спусната чрез различни хора като Духовни контакти, анатемосани и наречени еретици от средновековната света инквизиция и съвременните християнски църкви, които уж се считат за прогресивни в разбирането и обяснението на устройството на битието и илюзията в него, но това далеч не е така. Дори бих казал обратното, че са крайно закостенели и невежи в разбирането си, но Висшата сила им дава статут на фактор в света, особено чрез Ватикана в Рим. Обаче, вече се вижда, че и там пластовете на тази закостинелост се разместват и дори Папа Йоан Павел ІІ се извини за инквизицията на целия католически свят и днес стават неща, които никой до скоро не е предполагал, че може да се случи и Папа да се откаже и да се прости с престола си, за да търси усамотен някъде Бога, както се казва в пост и молитви. Това никак не е случайно. Днес отново чрез Ватикана се прокарва подобна версия за оттегляне от поста си и на настоящия Папа. Дали това ще стане, то все още не е ясно, но е напълно възможно.
Ето защо Духовността, в която е увлечен днес света на хората става изключително важно условие, с което да може да се разкрие истината такава, каквато е и да се излезе от областта на лъжите и измамите, който Глобалната мисъл и памет е вкарала цялото човечество по една или друга форма, причина и област на обществения живот.
Истината е такава, че илюзията и измамата в света на хората е огромна.
За да стане ясна цялата истина поне за група хора в света, защото тя никога няма да е достояние за всички, то е нужно да се даде разрешение от Глобалната мисъл и памет за написване на няколко нови книги на база Главните КОДОВЕ дадени по Интернет чрез Духовните учения, та ако ще да ги наречем нова БИБЛИЯ на истината. 
Без това нещо да изглежда като самохвалство или изтъкване, но вече не ме интересува кой как ще погледне на този въпрос, защото това е част от играта на Глобалната мисъл и памет, то казвам, че за сега само аз съм в състояние да опиша в общи линии цялата истина и то воден пак изцяло от Глобалната мисъл и памет, което без нейна помощ просто е невъзможно. Това нещо вече е направено в общи линии като структура на разкритие на различните кодове и нещата до които се отнасят, като първият от тях е, както съм казвам до момента много пъти, че библейската история е фалшива, а постановката за Иисус е прокарана в тази фалшива библейско израелско еврейска история с тел да се получи самата заблуда за Бог като цяла система, която управлява света, независимо, че на Божества по целия свят днес се правят най-големите паметници, в това число и на Иисус.
Никой вече не бива да си прави илюзия, че някой човек е толкова умен и интелегентен гений, че неговия ум е родил мисли и идеи и е написал или направил нещо ценно за света, без пряката и непосредствена помощ на Глобалната мисъл и памет, дори в науката и във военното дело. Всяко оръжие на този свят в различните времена е дадено като мисъл за конструкция и технология на определени хора, фирми и държави от Глобалната мисъл и памет, та ако ще да вземем идеята за направата на барута или за автомат "Калашников" като едно от най-модерното стрелково оръжие за личния състав до най-модерните самолетоносачи в света с цялата им бойна техника на тях и обучението на личния състав с цел управление на тази техника за великите държави. Тези самолетоносачи и тяхното управление е не по-малко сложно от тези фабрики по света, които са ги направили. И в едното и другото Висшата мисъл и памет е вложила най-големия си човешки потенциал като технологии и начин на производство. Знае се, че всички нови технологии най-напред се прилагат във военното дело като отбранителна и нападателна техники и обучен личен състав.
Истината, обаче е такава за сега, че ако ми се даде възможност от Глобалната мисъл и памет аз изцяло да опиша всичко, което зная като кодове за сега, то ще се получи ситуацията, че Тя ще подходи така, че много хора, които днес и преди са се считали за научни и професионални капацитети в различни области на обществения живот, то след това, което ще кажа ще бъдат принизени и сринати изцяло като такива и ще стане един огромен вакум между илюзията и измамата, в която до сега е живеел света и това, което предстои да се каже като реална истина. По този начин много хора ще разберат, че те самите са служили и са били проводник на Висшата сила за прокарване на огромната измама и илюзия точно чрез науката и съвременните технологии, които за сега не може да се отрече, че не служат на обществото, особено илюзията ядрена енергия, магнитни полета и електрически ток. Те и за напред ще продължат да служат, но според мен без версията за опасност от тях като въздействие на човека от електрическия ток и поразяващите фактори на Ядрената реакция и енергия. Някой може ли да си представи за сега, че това е възможно, след като целия свят трепери само от мисълта, че може да се получи Ядрен взрив или авария на ядрена централа.
Днес това го прокарвам за първи път като реалистична идея и само с нея съм сигурен, че много читатели ще пожелаят отново да ме пратят в лудница както всеки ден го правят. Да, за сега от няколко години насам аз непрекъснато пускам стотици такива постановки. Да не говорим за истинската причина за фирмените и банковите фалити, всички заболявания до едно в света и още много неща, та дори и възможността да няма болка въобще по човешкото тяло, дори и при липса на част от него. 
Ето, за такива неща говоря аз.
В крайна сметка това не е моя работа като личност нито е на някой друг, та ако ще не на Обама или Путин да е желание това да става или да не стане, а е дело и решение на Висшата сила наречена Глобалната мисъл и памет.
Тази Висша сила казва за сетен път, че Тя управлява Природата и света на хората, а хората са част от Природата, което означава, че те са част от Висшата сила.
Като общи приказки аз вече писах много и продължавам да пиша в Интернет, дори за някои хора ставам банален, защото пиша неща, които са противни на общо приети правила, постановки и Духовни принципи, но това е също част от играта на Висшата сила, в която игра сме вкарани всички хора до един на този свят, но едни повече, а други по-малко.
И така, за да се разбере какво представлява едно решение на Глобалната мисъл и памет, то трябва да се върнем малко назад във времето. Висшата сила имитира всичко като Ядрен взрив чрез природните сили и енергии обхващащи огън, въздух, земя, светлина, ураган и имитация на радиация с последващи болести и мутанти по хора, животни и растения. В близките няколко години станахме свидетели на ужасяващите събития в най-новата история чрез природни бедствия, които помитат за броени секунди и минути стотици хиляди хора и за милиарди долара материални щети. Още един път ще кажа, че тази година нито едно наводнение в България не е по причина на дъждовете, а е причина Глобалната мисъл и памет и то изблик на подземни води едновременно от няколко места.
Тази Висша сила владее хората чрез техния разум и съзнание, което е едно и също нещо и чрез хората устройва най-големият бич за света на хората на ХХl век с така наречения световен тероризъм, в който за борба с него се хвърлят милиарди долара, но резултатът за сега е нулев, поради това, че самите терористи и тези, които се борят против тях са ръководени точно от Глобалната мисъл и памет и то само чрез разума и съзнанието им.
Зная, че това, което казвам пак може да не се приеме като версия, защото всичко е част от играта на Висшата сила, защото Тя прави и моите противници, но отново казвам, че тези неща вече нямат никакво значение. Процесът на информация си върви в една или друга степен и все повече доближава до пълното пускане на истината в световната мрежа наречена Интернет, но най-напред тя трябва да бъде описана в няколко книги, за да бъде на едно место и да може човек чрез книгите да стигне до нея по най-точния и казан начин.
Тази Висша сила устройва Ядрената и космическа надпревара между няколко държави в света. Тя прокарва най-голялата измама и спектакъл за земните жители, че около и на земята прилитат и кацат извън земни кораби с всякакви нисши и висши същества. Тя устройва измамата кацане на луната като вид реалност и блокиране на техниката по целия свят и по този начин предизвиква големи техногенни катастрофи и аварии. Тя скри, което е факт, малайзийския самолет боинг 777 от 08.03.2014 год. до ден днешен и тя бутна също такъв самолет на Малайзия над Украйна и предизвиква международно напрежение между САЩ, Украйна, Русия и страните от ЕС. При съвременните навигационни и разузнавателни системи по начало днес нищо не може да избяга, но този път дойде време тези постановки да изневерят сами на себе си. И друг път са падали самолети от този клас в океана като например преди няколко години на френските авиолинии или на сушата, но до няколко дни се разбира всичко по тях. Днес тази нужна информация не се получава и при двата боинга. Това не е загадка! Това просто е голям сигнал за нови виждания относно човешката илюзия и измама в областта на науката и техниката съчетано с човешките възможности.
Висшата сила е в състояние да блокира Интернет за секунди и да предизвика срив в цялата финансова система на света. Тя ежедневно вече дава на хората различни повреди и зацикляния по компютърната мрежа и Интернет като се приемат различни версии за компютърни вируси и шашми всякакви, които ни са познати. Тоест, всичко тя го прави, та дори и самия Интернет е нейно дело, с което Тя самата е казала, че Интернет е най-голямото техническо съоръжение в света, което обединява всички човешки технологии, които технологии са дадени точно от Глобалната мисъл и памет на хората. 
Глобалната мисъл и памет може да обърне всичко като военни действия с краката на горе и да блокира цели армии да не могат да мръднат от место. Това го е правила по време на Втората световна война и по време на военни маневри в мирно време, но чрез имитация на извън земни полети или нещо подобно.
Как това Тя го прави може да стане ясно само ако разреши да разкрием кодовете записани в Библията и другите Духовни литератури и да даде допълнителни обяснение за технологията при управление на цялата вселена наречена ЗЕМЯ и космос около нея. Това, което казвам за земята също предизвиква реакции, но аз имам убедителни доказателства за това, включително и със снимки от НАСА и от мои данни чрез съвременните съоръжения, дори и от полетите на самолетите, военни и гражданска авиации.
По въпроса дали земята е куха това все още е само хипотеза и предположение, защото още никой нищо не може да докаже убедително по този въпрос, но съм казал по Интернет, че и за тази идея има код в Духовната литература. Обаче за другите неща, че стават човечеството е свидетел и то всеки ден. 
Що се отнася до климатичните аномалии, то това не е плод на никакво глобално затопляне, например, с един два градуса за земята като цяло, а всичко е просто илюзия за занимание за хората този въпрос глобално затопляне. Дали температурата на Антарктида ще е минус 10 градуса или минус 50, то леда винаги трябва да го има, защото ледът по начало разтапя над нула градуса, а това го знаят дори и тези, които хал хабер си нямат от глобално затопляне. Така, че глупостта по този въпрос е пълна и то така, че увлича цели международни организации и Правителства по света. 
Да, но това не е така. Идеята за озонова дупка над Антарктида никак не е убедителна, защото ледове се топят на всякъде по земята, дори и в Гренландия или в Хималай, където традиционно е само лед.
Това е!





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3416611
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930