Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
19.09.2014 12:52 - ЗА ТОТОТО, ХАЗАРТА И БИЗНЕСА! - 19.09.2014 год.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1099 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 19.09.2014 17:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Хазартът като всяка бизнес дейност е Божие дело, но прокарано чрез човека. Знае се, че например, джакпотът на тотото стига рекордни стойности като пари. Самата мечта на хората и емоциите около нея за спечелването на печалбата, заедно с цялата организация на тотото като държавна бизнес структура и хората, които участват в пускането на фишове е също Божие дело. Хазартът е един интересен законен бизнес в целия свят. По земята има много градове на хазарта и това е част от икономиката на съответната държава. Истината, обаче е такава, че в хазарта участват огромно количество хора, но печелившите люде на големи суми са винаги единици. До момента аз все още не съм коментирал този въпрос, но е време вече да се даде обяснение и за него. Знае се, например, че според раздела от математиката "Теорията на вероятностите" в ТОТО 2, играта 6/49 има 13983816 броя комбинации.  Тоест, практически е невъзможно да се улучи пълна шестица от никой, но така или иначе се случва това да стане почти през няколко тиража и да се улучи пълна шестица, особено за ТОТО 2, второ теглене за България тъй като в него е голямата суми за печалба, а по време на социализма почти на всеки тираж се улучваше шестица или 5+1 както беше преди. Днес ще кажа, че това въобще не е никак случайно събитие и съвпадение, а е едно много добре обмислено решение и изпълнение от Глобалната мисъл и памет наречена още Висш Разум или Бог, но Тя прокарва всичко чрез хората. Обяснявал съм до сега много пъти, че човек няма собствен разум и човешкия мозък не произвежда нито една мисъл, а човек в своята дейност и компетентност е продукт на Глобалната мисъл и памет, тоест, тя сътвори чрез човека.  Това науката не го обяснява и никога няма да го обясни, ако аз не напиша книгите си по тези въпроси, както съм казал също много пъти, но още не е дошло времето за това пълно обяснение. И така, всяка печалба от всеки тираж е Божие дело и всеки, който е спечелил макар и тройка с 2 лева от тотото е решение точно на Глобалната мисъл и памет така да бъде. За този, които не е спечелил нищо, това е също нейно решение. Поначало човек още счита, че той мисли и решава своите проблеми самостоятелно. Този момент е част от играта с човека от Глобалната мисъл и памет, че човек е самостоятелна личност със свободна воля и той е чорбаджия на своя живот.
Това е измамно и илюзорно състояние на човека чрез своите осезания и възприятия като до някъде съм дал обяснение и на този въпрос.
До момента Тя дори се е бъзикала с много прогнози чрез различни хора както за хазарта така и за познаване на резултатите, например, от мачовете в Световното първенство по футбол, който футбол също е част от играта с хората на Глобалната мисъл и памет.
Поради тази причина един от най-големите футболни играчи в света, бразилица Пеле, никога не е направил голяма правилна прогноза за Световно първенство.
Тези неща като ги говоря може да изглеждат невероятни за читателя, но за мен това не е така, защото е на база моя голям личен опит и информацията, която имам. Ще кажа следното за хазарта. Всеки един човек, който попълва фиш от тотото с определени числа е с мисли прокарани от Глобалната мисъл и памет и то не зависимо по какъв начин те ще бъдат избрани и писани.  Знае се от Духовната литература, че случайни събития в този свят никога няма, независимо, че Теорията на вероятностите казва точно обратното, че всяко не планирано и не контролирано събитие е на случаен принцип. Аз твърдя точно обратното, че няма случайности въобще, а още по-малко е случайно кой ще управлява дадена държава, коя фирма или банка ще фалира или кой самолет ще се разбие в океана или в Украйна. Всички тези неща са предопределени на 100 процента, като някои им казват съдба. Тоест, съдбата не е нищо повече от решение на Глобалната мисъл и памет за дадено събитие как то ще протече и с какъв край ще бъде. И така, всеки човек, който играе даден хазарт или върти някакъв бизнес въобще, то за него предварително или в последствие се взема решение за стабилност на дейността, фалит или напредък с разширение на бизнеса, поради това как ще се вземе решение от Глобалната мисъл и памет за развитие на държавата, обществото, семейството или конкретно за личността. За личността, Тя може да си играе всяка секунда как и какво да мисли, какво решение да вземе и как да го изпълни. Следва да се знае, че за тотото няма нито едно число писано от някой във фиш, без то да е дадено точно от Глобалната мисъл и памет. По този повод ще кажа, че също така няма фирмена или банкова сделка, пътна катастрофа или техническа авария на нито едно съоръжение, което да не е дело на Глобалната мисъл и памет. Толкова да сега! 



Гласувай:
1



1. danidin - Казаното в статията е вярно и е точно ...
19.09.2014 14:15
Казаното в статията е вярно и е точно така,въпреки,че Глобалната мисъл и памет наречена от хората Бог и с редица други имена дава илюзията на хората ,че те са отделни самостоятелни същества и могат да контролират живота си,но от човека нищо не зависи,поради факта ,че сме управлявани изцяло от Бог чрез мислите и психическите състояния ,които приемаме в биосистемата си.Бог се проявява и живее чрез човека и човекът е само проводник на Неговата воля.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3407825
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031