Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
20.09.2014 09:36 - ПЕЧАЛНАТА ИСТИНА Е СЛЕДНАТА - 20.09.2014 год.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1032 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 21.09.2014 13:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Съвременното общество днес е в огромен собствен капан, научен, медицински, индустриален, военен и прочие, следствие постигнатото от възхода на Научно техническата революция и това, което всеки момент може да се случи като срив на всяко едно техногенно съоръжение и то с огромно отчаяние на хората от постигнатото, което в даден момент може да се укаже напълно не управляемо и не използваемо или не способността на военни подразделения за водене на всякакви военни операции.
Това не е шега, а такава е печалната истина! Тази истина е следствие от обстоятелството, че цялата техногенна система по света от най-малкото радио до най-модерните самолетоносачи като цялостна система за военна дейност или най-модерен самолет, влак и други са под въздействието на Глобалната мисъл и памет, наречена Висш Разум или Бог. Илюзорно е, че всичко е самостоятелно и веднъж сътворено нещата остават така. Всяка корозия или  авария я предизвиква точно Глобалната мисъл и памет, макар нещата да изглеждат естествени.
Напълно възможно е в даден момент да се получи пълен срив на цялата мобилна телефонна система, радио телевизионно смущение и разпад на Интернет мрежата, тъй като те са изцяло под контрола на Глобалната мисъл и памет и без Нейно разрешение честотите на предаване не могат да се осъществят. Този въпрос е специфичен за цялостно разбиране и не е нужно за сега, защото всичко в света на честотите познати на науката се поддържат от Глобалната мисъл и памет, включително и това, че Тя е причина за съществуването на всички налични суровини и материали както в природата, така и в това, което се произвежда следствие науката и индустрията. Науката не е само в учебните заведения. Тя е навсякъде където има хора способни да я правят. Това също е под ръководството на Глобалната мисъл и памет. Тя поддържа всичко в този свят като природа и човешки дейности. Това, обаче Тя все още не го дава като пълно обяснение и разбиране на хората. Казал съм много пъти, че хората са изцяло управляеми от Глобалната мисъл и памет. Всеки човек е такъв, какъвто го прави точно Глобалната мисъл и памет. Тя поддържа и съществуването на различните системи, които отново Тя произвежда чрез човека. Тоест, без Нея в този свят нищо не може да се получи.
Тя, обаче, постоянно си играе с хората и това, което е като техника и съоръжения на земята. Често пъти Нейните игри с хората стават коварни и не на шега, а буквално са трагични. Днес колкото науката върви по-напред, толкова по-често Глобалната мисъл и памет поднася различни сюрпризи на човека точно с това, което е създадено.
Поради тази няма никакви гаранции за стабилност на производствените и преносни електрически системи. 
Управленските държавни и корпоративни структури, научната "мисъл", световните вероизповедания и Духовни общности само за два дни могат да разберат собственото си безсилие за каквото и да е въздействие и да се убедят, че от тях нищо не зависи на тази земя, поради простата причина, че целият свят се управлява не от човека, а от Глобалната мисъл и памет, макар на практика да изглежда, че света се управлява от човека.
Това, което се говори, доколкото разбирам, от проф. Стивън Кокинг за опасност от Големия Ядронен Колайдер в ЦЕРН, Швейцария е само вид илюзорна измама без да има намеса за последствия от Глобалната мисъл и памет, защото Колайдера сам по себе си не може да представлява никакъв проблем и опасност, освен със собствена авария, която е без никакво значение за останалия свят. Ако професорът има предвид някаква радиация или Ядрен разпад и взрив, то на други места съм казал, че самите поразяващи фактори на Ядрения взрив са илюзорни и може въобще да не се състоят. Тоест, казвам така, че всеки ядрен реактор или атомна бомба със своите поразяващи фактори са вид измама и в даден момент да се укаже, че те въобще не могат да работят или да се взривят, та да не говорим за ядрен разпад и радиация. Темата за ядрения разпад съм я обяснявал също на други места, но много повърхностно, защото е необходимо задълбочено навлизане в нея така, както аз разбирам нещата. И тук ще кажа, че поразяващите фактори на Ядрения взрив са вид имитация на Глобалната мисъл и памет, но тази имитация се явява реална с огромни поражения и плаши всеки човек по света. Точно тези поражения могат да бъдат премахнати въобще, защото те са имитацията от Глобалната мисъл и памет. Как става това, е вече друг въпрос, на който обяснението му е просто, но не е за тук в тази статия?
По начало независимо от огромното научно постижение с този колайдер като съоръжение, аз все още твърдя, че науката нищо не е открила с него, "Х- Бозон" или Божия частица. Казвам следното.
Бог няма частица!!! Това е за сега!
Противно на проф. Хокинг ще кажа още веднъж, че Голям взрив въобще никога не е имало и няма никаква друга вселена или галактики както се твърди от съвременната наука.
Още веднъж твърдя, че според мен, цялата вселена се състои от земя, вода, флора, фауна, човек, небе, звезди, слънце и луна.
Това, което се говори за звездите просто е илюзия и измама и нищо повече. 
Обаче, сривът на земята може да настъпи с цялостна не управляемост на системите от всякакъв характер, поради това, че те са управляеми от Глобалната мисъл и памет, за което Хокинс хал хабер си няма, та ако ще и цял живот само с математика и квантова физика да се занимава.
Това е моето твърдение противно на всички научни величия, та дори съм казал, че и Айнщайн има много пропуски с неговата прословута формула Е=MC2.
Дали, обаче, това ще стане като срив, то аз не зная, защото не аз управлявам системите, но според моята информация е напълно възможно да се случи като световен техногенен блокаж или разпад както може да се случва и на отделни системи, а не цялостно.
Тоест, ако следва да направим някакъв извод, то твърдо мога да кажа, че всяка техногенна авария до момента, независимо на електроника или на механика или на сграда, газопровод, нефтопровод и каквото и друго да е, та дори на самолети, кораби, влакове, космически кораби и спътници, то причината за тяхната авария е точно Глобалната мисъл и памет.
Обяснявал съм го този въпрос.
Ще кажа, че колкото хората като индивидуалности и общество с научни институти, корпоративни системи и групи, вероизповедания и Духовни общности, независимо от техните образования, научни титли и професии навлизат в дебрите на Духовността, в изучаване на космоса, мистичното и считат, че разбират Висшата сила, толкова ударите срещу личността и обществото като цяло може да бъдат по-големи, поради това, че вероятно нищо все още не разбират, а просто са били подвеждани чрез науката да произвеждат на пръв поглед надеждни неща, а на практика всичко да е една илюзия и измама за възможностите на системите, най-вече като електрически ток и магнитните полета за навигация. 
Това се дължи на факта, че самата Глобална мисъл и памет или Висш Разум, наречени с друго име Бог е дала достатъчно много подвеждаща информация, литература и знания за дадения етап както в науката така и в Духовността, с които никой не може да разбере къде е истината и къде са заложени капаните на срив на цялата техника, научна мисъл и Глобалната комуникационна система наречена Интернет.



Гласувай:
2



1. aip55 - Напълно
20.09.2014 18:37
съм съгласен с вас!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3414010
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930